24199
Chelsea Fan Club
-
a zsírkereskedő #3125 aki nem beszél angolul ne irogasson mert amikor megláttam mit művelt az emberünk... na mindegy aki nem beszéli rendesen a nyelvet annak kuss és írjon magyarul thx -
#3124 Terry, Carvalho, Gallas, meg ha Huth elmegy, akkor a tarcsiból Mancienne! -
#3123 meg Gallas és Huth -
#3122 ki az a 4 középsö pl?
kárvájo Terry és ? -
#3121 MIJEN ELEMÉR? :}}:fd:asdf:dfs:dfas:
hát én nemhallotam h venne murinnyo védöt monnyuk vanmiböl az biztos... -
#3120 mérne lenne?
jön még el balbek és akkor minden posztra 2 -
#3119 Miért ne lenne... Jön egy jó balhátvéd meg ott vannak a fiatalok, pl. Elmer. -
#3118 hjaja hozni fogja ittis a formát simán
am mivan nemlesz védelmetekbe csereember??
Bridge visszajött gondolom Delornó meg Hutt megy az szopacs -
#3117 Idén nem nagyon sajnos, de tavaly nagyon nagy formában játszott! -
#3116 hehe
azér persze énis igy nyilatkoznék rola de azér elég sok mecscet hozott ektekis szal... -
#3115 _:_:DF_:AS_A_ASD_asD: -
#3114 bázzeg
egyebként már nyílvánvaló volt hogy vki távozik,5 szélső kicsit sok volt,Cole,Robi,SWP mondta hogy marad így duffancs maradt és mivel eddig is csere volt így inkább elment szal a csapatba nem fért be -
#3113 SA?::?D_A:?_ASD -
#3112 szri csak abszottul örülök és nemengedem h sziggyák Duffbabot
a PL talán legjobb balszélsöje a miénk sztem más is boldog lenne csak kicsit elragadtattam magam szri -
#3111 anyádmellé ?
majd szopattya ferejrát remélem a következö meccsen mint a kurvaélet -
#3110 you're so funny guy,you know who i am??
Duffy sajna már nem fért be -
#3109 your mom knows me :}}}}
DUFFot köszöntük jött hozzánk páj ukránia :}} -
#3108 who is the fucking you are? -
#3107 Duff a miénk páj ruszkicselzi -
#3106 bal védő kéne még... -
Monoton #3105 mivanvele -
#3104 Morientes -.- -
Monoton #3103 ohh a Valencia rákészül rendesen a bajnokságra :)
Morientes, most Del Horno -
#3102 Del Horno távozik
Megegyezett a klub a Valencia-val Del Horno árában, így már csak a személyes feltételekben kell dülőre jutni. A játékos Spanyolországba utazott és a Valencia-val tárgyal. Asier Del Horno tavaly nyáron érkezett.
-
#3101 Hát jóhogy jobb lenne,és még angol is -
Monoton #3100 :O a kezében egy röplabda van? :) -
a zsírkereskedő #3099
kivi leszek ő mit fog majd alkotni... obi mikel -
a zsírkereskedő #3098 most meg azt írja ns h ashley cole-t mourinho akarná... del horno helyett
hát az tény h jobb lenne:D -
#3097 Majd ha meglesz az új mez (júl.27), és visszajönnek a VB miatti pihenők!
-
a zsírkereskedő #3096 később? -
#3095 nem tudjátok mikor lesz csapatkép? -
#3094 Ja ez szerintem is így van! Ha játszott szinte mindig kaptunk gólt, nekem nem hiányozna!
-
Etelkozi Vata #3093 huth egész fiatal kora óta (16 asszem) a chelsea játékosa. nagy profi előtte nem lehetett, már koránál fogva sem. egyébként nem rossz játékos, csak lassú, mert nagy darab, helyezkedéssel azonban ezt lehet ellensúlyozni. -
#3092 huth cask fát vág,ezért vették.azt hiszem,h a chelsea előtt egy amatőr csapatban nyomta.lábat törni tud csak,másra nem is nagyon jó szvsz -
a zsírkereskedő #3091 nekem erről más a véleményem...
ilyen alapon swp se jó mert ténylegesen kb 3 meccsen nyújtott jó teljesítményt az elmúlt szezonban...
sztem huth cserének jó -
#3090 :DD hát nemtom!
ahányszor beállt kaptunk miatta :) -
a zsírkereskedő #3089 huth elég jó sztem:D és nem szerencsétlen az lehet h nem kezdő szintű a chelseaben de nem szerencsétlen:D -
#3088 Huth mégis marad nálunk
Váratlan fordulat Robert Huth átigazolásában - a hátvéd nem felelt meg a Middlesbrough orvosi vizsgálatán, így nem szerződtetik le. Korábban már megállapodott a két klub egy 5 millió fontos vételárban, de Huth a VB előtt összeszedett bokasérülése - ami miatt a német válogatottban is csak egyszer szerepelt - most keresztbetett az üzletnek. Huth tehát marad.
sehogy sem tudunk megválni ettől a szerencsétlentől
Glen már tuti Portsmouth és C.Cole is tuti elment(West Ham)
Duff-ról konkrét hírt én sem láttam még! -
2006.aug.5
MLS All Stars
Edzőmeccs -
#3086 Mourinho nehéz kezdést vár
"A Manchester United Dél Afrikában a kezdő 11-ével játszhatott, mi erre nem vagyunk képesek még. Úgy érzem a szezon első része nagyon nehéz lesz. Például, amikor a Community Shield-ért játszunk, addigra a Liverpool már BL meccseket is játszik és egy hónapja fognak edzeni. Amikor a Manchester City-vel játszunk az első fordulóban, hasonló lesz a helyzet. Nagyon erős a keretünk és tudom mindenki hatalmas elszántsággal tér vissza, de a valóság az, hogy a fél csapattal kell játszanunk az USA-ban. Néhány játékos nem lesz készen a Liverpool elleni kupameccsre. Tavaly megnyertük ezt a kupát és persze idén is ez a cél, de ezúttal más szemmel nézek rá."