24199
Chelsea Fan Club
-
#3205 Iszonyat jól néz ki ez az ujjatlan poló amiben edzésen vannak! -
a zsírkereskedő #3204 kvajó ballack felsője:D
jó képek:D
majd itt is mindenki kopasz lesz...:D
bár drogbának nagyon szar a haja...:D:D:D -
#3203 king képek!! Kénne ebből egy kisebb albumot csinálni nem?
-
#3202 nagyon jó képek:D -
#3201 oltás!
elég furi Drogba de kellett :D -
De csúnya Drogba haja
-
#3199 zsír!
Hajrá Chelsea! -
-
#3197 Lassan már az egész csapat le fogja vágatni a haját "Mourinho-sra" !!!
Bár szerintem Drogbának elég durván állna...
-
#3196 Ballack új sérója
Michael Ballack megérkezett az FC Chelseabe. Az első dolog ami megtetszett neki, az az edző frizurája volt, úgyhogy ő is meglátogatta a fodrászt.
Jose Mourinho :" Azért vágattam le a hajam mert a játékosaimnak sűrűn meg akarom mutatni, hogy nyerni akarok. Az én frizurám példakép kell, hogy legyen ".
Ballack is harci sérót visel és így úgy néz ki mint a trénere.
Mourinho nagyon lelkes. " Ő nagy gazdagítása csapatunknak. Ő egy vezéregyéniség és fantasztikus karakter. Van egója és személyisége. Ez az ami fontos az FC Chelseanél ".
Ballack tegnap már részt vett az edzéseken ma pedig a Hotelban fogják néhány szerencsés újságírónak bamutatni. Az angol sajtó már kíváncsian várja Ballack első angol válaszait.
Este át kell esnie a hagyományos tűzpróbán a németnek. Minden jövevénynek fel kell álnnia a székre és el kell énekelnie egy dalt.
Sevcsenkó : " Én is végigcsináltam, We are the Champions számot énekeltem de nem volt valami jó . Zsemlékkel és szalvétákkal dobáltak meg a többiek ".
-
#3195 Hajjal???Hol van itt haj?
Elég sittes a frizuja!És nagyon öregíti xtem! -
a zsírkereskedő #3194 a klubnak kéne hinni v az uefa.comnak:D
mourinho meg legalább 3 hete így nyomja
majd ha beint a mu-nak ilyen hajjal az lesz a poén:D -
#3193 pl. itt
-
#3192 Az első képek egyike Sheva-ról az edzésen:
+ Őt asszem így még nem nagyon láthattuk :
-
#3191 Mert ahonnan én bemásoltam a hírt (állítólag a hivatalos magyar Chelsea oldalról) össze-vissza írkál...egyik nap miénk, másnap még nem...
-
#3190 Nem tujda valaki hogy hol lehet felkészülési képeket találni??? -
#3189 hogy hogy?? -
#3188 Már tudom én is...sajnos
-
Kanál #3187 háp háp háp -
#3186 király!!már várom!!
remélem bosszút állunk az fa miatt!!! -
#3185 Chelsea - Liverpool
Community Shield
augusztus 13.
15:45 / Sport 1
-
#3184 Gallas hosszabbított
Hiába szóltak arról a hírek egy ideje, hogy a Chelsea francia védője, William Gallas máshol folytatja, végül maradt a Stamford Bridge-n. A rutinos bekket egy ideig Sevcsenkó ellenértékeként titulálták, és majdnem a Milanhoz igazolt, aztán állítólag, honfitársa az Arsenal trénere, Arsene Wenger vetett rá szemet. A klasszis távozásáról szóló híreket alátámasztotta, hogy a védő maga is úgy nyilatkozott: mindenképpen új kihívásra vágyik, és ezt a Chelsea-nél már nem kaphatja meg.
A jelek szerint valami az elmúlt napokban változott, hiszen korábbi álláspontját módosítva meghosszabbította korábbi szerződését.
Remélem ez már nem pletyka... :D
-
#3183 Ez még csak pletyka... Meg amúgyis egy kicsit furcsán fogalmaztak: "jövőre John Terry mellett meg akarja szerezni a francia válogatott hátvédjét, William Gallas-t is" -
#3182 ha Gallas elfogadja akkor kész a csapat! -
#3181 Abramovics megvette Ashley Cole-t
Cole nem utazott el a Chelsea-vel az Egyesült Állomokba, és Mourinho nem is tervezi új játékosának bemutatását a tengerentúli tornán, így a Chelsea új szerzeménye a tervek szerint csak augusztus 7.-én a Feyenoord elleni, vagy a másnapi, Celtic elleni barátságos mérkőzésen lép pályára a híres kék mezben.
Jose Mourinho ezzel nem adta fel a csapatépítési terveit, mert jövőre John Terry mellett meg akarja szerezni a francia válogatott hátvédjét, William Gallas-t is. Állítólag Abramovics a 28 éves Gallasnak 5 éves, szintén heti 90 ezer angol fontos fizetést ajánlott.
-
#3180 midig berakja :D -
#3179 Sajnos még nem írt alá, mert még csak most ajánlják neki a szerződést, de valószínűleg meg fogja tenni, miután visszajön a szabadságáról. -
#3178 mindig berakja sztem -
#3177 Japep Te mindig külön beteszed a hozászóásodba azt a userbart vagy az automatikusan van ott? -
#3176 Azt hiszem mára ennél jobb hírt nem is lehet elképzelni !!!!!!!!!!!!!
-
#3175 Gallas újabb ötéves kontaktust írt alá a klubbal
[b]Pár hete Gallas még azt nyilatkozta, hogy bár jól érzi itt magát, és sok barátot szerzett itt magának, de a pályafutásának vége közeleg, és szeretne újabb kihívás(ok) után nézni.[b]
Eddig úgy hírlett, hogy Gallas az AC Milan-ba szerződik, sőt, még Shevchenko átigazolásának időszakában arról is volt szó, hogy beszámítják a vételárba.
Most Arsen Wenger, az Ágyúsok szakvezetője azon tevékenykedik, hogy megszerezze magának a 29 éves back-et, de most hogy a hátvéd új szerződést kötött, nem valószínű hogy elhagyja a klubot.
-
#3174 Érdekes, az alapemberek + akik szeretnek a Chelsea-ben játszani (pl.: Terry, Lampard, J.Cole...stb), azok mind a világ legjobb edzőjének tartják Mourinho-t, és élvezik a játékot!
"Ámbár könnyen előfordulhat hogy a távozókból csak a kesrüség beszél,mivel alig kaptak játéklehetőséget és ezért kritizálják a Chelsea-t."
Ez már inkább hihető...
-
#3173 Érdekes
Megfélemlítések?
A távozók közül kivétel nélkül emilítik Jose Mourinho edzésmódszereit. Damien Duff azt mondta hogy a Stamford Bridge-en rengeteg olyan játékos van aki csak a pénzt teszi zsebre,játszani viszont nem akar. Eidur Gudjohnsen aki már korábban távozott a Barcelonában még ennél is érdekesebbet mondott. Az izlandi csatár azt állítja hogy a játékosok félnek és rettegnek Mourinhótól és azért nem lehetnek a legjobbak mert félelemből teljesítenek. Ámbár könnyen előfordulhat hogy a távozókból csak a kesrüség beszél,mivel alig kaptak játéklehetőséget és ezért kritizálják a Chelsea-t.
forrás:foci24.com -
#3172 Én mondtam... -
#3171 nem hosszabított tudtommal de majd fog sztem bát kitudja... -
#3170 na akkor király!akkor tuti jönnie kell!nem úgy volt hogy Gallas hosszabított? -
#3169 jaja lesz roti rendesen!és az nem is baj!!Gallas meg Carvalho fog küzdeni a belső védő helyért
bal oldalt meg majd kiderül kijön!de ha menne Gallas tuti jönne egy középső védő
de sztem inkább egy másik balt keresnek,remélem nem Robi C -
#3168 ennyi
Wenger elfelejtheti Gallast
A Chelsea hallani sem akar arról, hogy átadja a franciát az Arsenalnak Ashley Cole-ért cserébe.
Ha már Cole-t el kell engednie, Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere szerette volna leigazolni William Gallast a Chelsea-től, a Kékek azonban ragaszkodnak a francia védőhöz, és inkább készpénzzel vásárolnák ki az angol válogatott bekkjét.
Cole szerződésében van egy kitétel, miszerint 16 millió fontért oda igazolhat, ahová akar, ezt szeretné kihasználni a Chelsea, Roman Abramovics már félre is tette az átigazoláshoz szükséges összeget a házi pénztárból.
A Kékek ragaszkodása Gallashoz meglepő, a francia ugyanis többször is jelezte, hogy nem akar a klubnál maradni, ráadásul jelenlegi szerződése is csak 2007 nyaráig érvényes. -
Redvin #3167 Na ne viccelj mar. Terry kivetelevel valoszinuleg rotacio lesz, de tuti Carvalho fog tobbet kezdeni, Gallas meg majd Cole-al versenyezhet a bal bekk helyert. Jobb oldalon meg tuti Ferreira lesz a kezdo, aki szinten Mourinho kedvenc, es portugal. -
#3166 Hát pedig sehogy sem fog beférni a kezdőbe! Bal szélre most veszik A.Cole-t, aztán középen Terry meg ha marad Gallas akkor őt muszály játszatni, jobb oldalt meg Bridge!