24199
Chelsea Fan Club
-
#4626 Na itt az ideje megtenni az MU végső győzlemét, ha már ilyen csapatokkal sem bírnak Drogbáék. -
#4625 hát nem modnanám h jo volt!kb egy védédse ha volt olyan yenge h hiehtetlen meg az a sok hülye taccsra rugása nagyon idegesit h nem tud ballal raugni hanem kirugja taccsra szerencsétlen hilario! -
#4624 hát nagyon hiányzik Terry!minden szempontból!főleg a fejelések!!!
támadás építésünk is nagyon rossz volt,Hilario végre jó volt -
#4623 ennyi!ilyen gyenge védelmet még nem láttam!
nevetségesek vagyunk most!!
mindegy fel kell szivnunk magunkat!2-2 a végeredmény
6-bol 2 pont!
gyerünk srácok szivjuk fel magunkat egy kis pihenő után!!!!
-
#4622 2-2
uristen
hiehtetlen
itt megy el a bajnok cim!!!!
közben meg egy kezesés fulham részről..ami büntető nálam! -
#4621 meg kell hagyni elég gyengk vagyunk!! -
#4620 2-1
Drogba!! -
#4619 Remélem x/2-t játszanak a szorzó miatt és nem csak szimplán szarok. -
sok lufi :AS:DA:D:AS:DSA:DS:D:A:D:AD:S::DASD -
#4617 ma Chelsea-Fulham
elnézéseteket kérem h nem hozom az informáciokat sorra és nem vagyok itt mostanság sokat de majd bepótolom igérem
addig is Hajrá Kékek HAJRÁ CHELSEA!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#4616 ma 4kor mecs!!!!!!!!! -
#4615 hát védőproblémák azok vannak!
-
#4614 Mourinho védőként játszatná Drogbát
Ha lenne még egy hasonló formában lévő klasszis támadója, a portugál hátravonná a gólérzékeny támadót.
A Chelsea menedzserének, Jose Mourinhónak továbbra is az okozza a legnagyobb fejtörést, hogy hogyan foltozza be a védelem közepén tátongó lukat. A Kékek a nyáron nagyvonalúan lemondtak Robert Huth és William Gallas szolgálatáról, míg a szezon során John Terry sérülést szenvedett. A Chelsea védelme ennek következtében az előző három meccsen hat gólt kapott, márpedig a Stamford Bridge közönsége nem ehhez van szokva.
- Komolyan mondom, ha lenne még egy olyan formában lévő támadóm, mint Drogba, akkor az elefántcsontpartit hátravinném védekezni – jelentette ki Mourinho. – Azonban elől sincs minden rendben. Nincs Joe Cole, nincs Robben, míg Sevcsenko nagyon-nagyon messze elmarad a tőle elvárttól. -
#4613 Megműtötték a Chelsea csapatkapitányát
A Kékek védője sikeres hátműtéten esett át Franciaországban, visszatérésének időpontja egyelőre ismeretlen.
John Terry hátsérülése miatt csapata elmúlt négy mérkőzésén nem lépett pályára, a védőt csütörtökön megoperálták. A Chelsea hivatalos honlapjának beszámolója szerint a műtét minden komplikáció nélkül zajlott, Terry visszatérésének időpontja azonban egyelőre megjósolhatatlan.
- A csapatkapitányunkon sikeres hátműtétet hajtottak végre. A beavatkozást a klinika orvosai és a Chelsea orvosi stábjának egyeztetése után Franciaországban végezték. A klub összes dolgozója gyors gyógyulást kíván Terry-nek – szól a Chelsea honlapján a klub jókivánsága. -
#4612 bocsi de ezt nem hagyhattam ki:) -
#4611 akkor nézzétek reálisan a játékot, ilyen játékkal lehetetlen nyerni is valamit, a mu meg 2-3 góllal növeli minden meccsén a gólkülömbséget -
#4610 ebben egyetértek.. -
#4609 haha
a saját álításomat nem tartottam be:)
na8
azé kösz -
DJ BP #4608 bocs hogy beleszólok, de milyen szurkoló vagy te? :) 3 éve fogadjunk nem voltál CFC-s, mert addig mindig ideges lettél volna ennyi erővel :D -
#4607 kulturáltabban ha kérehtem
köszönöm! -
hamurappy #4606 nem baj HAJRÁ CHELSEA -
thoomas #4605 sztem ezt most hagydd abba!!!!!!!!
ilyet mondani gyenyóóó.....szánalmas... -
#4604 A CFC teszi tönkre az ünnepeket! 90 percet nem tudnak futni ezek a barmok, 3 meccsen 6 gólt kaptunk. SZÉGYEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#4603 Google a Baratod
HASZNALD
hehe:)
egyebként nemzetisport.hu -
#4602 hello all
mennyi lett a Mencseszter Aszton Villa???:D (direkt írtam így)
a Chelsea most 1.???
meg valaki egy kis Angolfoci tájékoztatós honlapot tudna linkelni???
meccek eredményei, ranglista, ilyenek
előre is kösz -
#4601 köszi!
hát kíváncsi vagyok mikor lukad ki a mu,és akkor újra vezetünK!! -
thoomas #4600 az MU-nak most nagy szerencséje volt...elbénáztuk...:S:S De Mourinho a nyilatkozatában is mondta h a könnyű meccseket nagyon nehezen tudjuk hozni:(:S:S De amugy sztem a mai meccsel kapcsolatban csak annyit h Makelele játéka nagyon hiányzott:S én Diarra-t beraktam volna az ő helyére védekező középpályásnak, Kalout meg nem raktamvolna kezdőbe...így Ballack is szabadabban játszhatott volna Sheva mögött...dehát könnyá már ilyenkor....:D:D -
hamurappy #4598 3:1-re nyert a Man.UTD-sajnos:S -
#4597 köszönjük! -
#4596 Chelsea-Reading 2-2
Youtube
Letöltés -
hamurappy #4595 3:0-ááááhhhh hát így már nem lesz az a meccs döntetlen:S -
#4594 -
hamurappy #4593 Remélem nem lesz mester 3-as!!! -
#4592 2-0 már ronaldo dupla! -
hamurappy #4591 okok -
hamurappy #4590 C.Ronaldo fejesével Man.UTD 1:0-ra vezet -
#4589 figyelj jólenne ha a mondanivalodat egybe (egy hszbe)sűritenéd ha megkérhetlek légyszives!
köszönöm! -
hamurappy #4588 De ez mindenesetre 26-án nem esett jól azn tuti -
hamurappy #4587 szal itt az a BAJ hogy nagyképűen jött ki a hazai pályára a csapat -
hamurappy #4586 a Liverpool ellen vagy valaki ellen megérted nah de mind1