24199
Chelsea Fan Club
-
#4666 hát igen:)
én két csapatot imádok:Chelsea,meg Olasz válogatott,de régen még ez összefügött kicsit ma már semmi kapcsolat:( -
#4665 Sztem nem lehet egyszerre a Chelsea-t is meg a szarszát is szeretni!
Már csak a MU hiányzik meg a Pool!!! :)))
De te tudod!!!
-
craft #4664 MEGFELEL??? -
craft #4663 15 éves vok-KEDVENC CSAPATOM MÁR KISKOROM ÓTA:BARCELONA,MILAN,most pedig Chelsea,BARCA,és még egy kicsit milán is!!!-jah és azért drukkolok a Chelsea-nek mert az angol bajnokság a kedvencem és kell egy angol csapat!!!-=MEGFELEK???=- -
#4662 hát sajna 0-0 lett,egy elég gyenge mecsen -
#4661 hát melesz lehet csak 1 gól,de nyerünk!
szegény bula:((((( -
#4660 Hát az első félidő elég lagymatag volt, Drogba helyzetén kívül nem is igen volt semmi említésre méltó, ez így kevés lesz a győzelemhez. -
#4659 Ja, csak az a baj, hogy ma sem kezdő! :((( -
Maldini 92 #4658 sziasztok!
szerintem ezt a meccset behúzzátok Terry nélkül is.Remélem Sevától látunk valami szépet mert má sajnálom milyen gyengén játszik. -
#4657 reméljük:)!
nah lassan lépek nézni!
HAJRÁ CHELSEA!! -
#4656 Terry remélhetőleg már játszhat a jövőheti Liga-kupa meccsen:
- RTL KLUB TXT, 223.oldal -
#4655 hát igen,Cech,Terry,Robben,Joey nélkül elég nehéz:(
egyebként ált a man city fiatal védője érkezik majd jan ban -
#4654 Ja!
Remélem nyerünk ma!
A Villa kemény csapat, de szerintem Király-al a kapuban kapnak egy párat! Csak az a kérdés, hogy mi mennyit kapunk Terry nélkül!! -
#4653 előbb azt kéne tudni hanyas
mer lehet 12éves:) -
#4652 Előtte melyik csapat volt a kedvenced?
És azelőtt?
És azelőtt?
.
.
. -
#4651 és mireföl drukkolsz nekik? -
craft #4650 én körülbelül 1 hónapja vagyok Chelsea fan,a kedvenc játékosom pedig Lampard, de mondjuk én az egész csapatot szeretem -
#4649 te is lenni Chelsea fan?
mióta?kedvenc játékos? -
craft #4648 Remélem a mai meccset megnyerjük:>>>remélem Királynak nyomunk vagy 3-at>>>már csak azért is hogy jó éjszakám legyen -
#4647 hát igen:((
nem tom mi lesz ebben a szezonban így velünk:( -
craft #4646 Nah ilyen már nincs hogy egy pici szerencsénk sincs -
#4645 neeeeeeeee -
#4644 Joe Cole befejezte?
Az orvosok tanácsára Joe Cole-t valószínűleg meg kell műteni.
A műtét azt eredményezné, hogy Joey legközelebb a következő szezonban játszhat. - írja a chelseafc.com. Részleteket egyenlőre nem árultak el. -
Etelkozi Vata #4643 Kihagytad az isteni Joe Cole-t.
Remélhetőleg februárban ő is visszatér, és szétaláz minden védőt. -
craft #4642 csak várjuk ki azt az időt mikor jön Terry,Robben,Cech,és már reméljük nemsokára Sheva is magára talál...--->Akkor jöhet ellenünk a MU!!!-úgy kikapnak hogy nembírnak majd lábra állniXDXDXD -
#4641 Na, lehet hogy most jött el ez a pillanat. -
#4640 csira mu ikszelt
hajrá Chelsea!!!!!!!! -
#4639 BUÉK !!!
-----
Newcastle [2 - 2] Manchester U.
33' [1 - 0] J. Milner
40' [1 - 1] P. Scholes
46' [1 - 2] P. Scholes
73' [2 - 2] D. Edgar
Ha mi holnap nyerünk, akkor ez nagyon jó hír...mondjuk így is!
CHELSEA - Aston Villa
2007.01.02. - 21:00 -
#4638 A bajnoki 2. hely sem lenne akkora katasztrófa, mert BL címvédőként így is egyenes bejutás a BL-be.
DE! Nincs még veszve minden, mert a MU-nak is becsúszhat egy ilyen széria.
Hajrá kékek! -
#4637 na fasza erre meg úgy beállok hogy nem is emlékszem arra hogy volt éjfél...meg pezsgő meg ilyenek
vkinek küldtem smst így:22883355 ,ez buék akar lenni számokkal
most reggel mondta hogy mér küldtem neki számokat:D,mondom ilyenre nem is emlékszem...
nah a lényeg 2007ben is HAJRÁ CHELSEA,meglez ez a bajnoki is! -
#4636 Mourinho már nem olyan magabiztos
A Chelsea zsinórban negyedik meccsén kapott két gólt, újabb döntetlenjével kezd leszakadni az éllovas MU-tól.
A Chelsea a Premiership szombati fordulójában csak 2-2-es döntetlent játszott a Fulhammel. A Karácsonykor hasonló döntetlent produkáló londoniak hiányos védelmük miatt gödörben vannak, a biztos hátsó alakzatuk miatt eredményes Kékek már hatpontos hátrányban vannak a Manchester United mögött. A zsinórban negyedik meccsén két gólt kapó Chelsea menedzsere nem lepődött meg az újabb botlás kapcsán.
- Erre számítani lehetett. Jelen pillanatban a Chelsea nem tudja rendesen ellátni védekező feladatát. Talán nem vagyunk annyira jók, mint hisszük, vagy én nem vagyok elég jó, esetleg a játékosok nem megfelelőek. Mit kezdjek Ballackkal, Ferreirával vagy Geremivel? Semmit! – értékelte ingerülten az egy pontot hozó bajnokit Jose Mourinho. – Jelen pillanatban egyedül Drogba teljesít a tőle elvárható szinten. De például Andrij Sevcsenko, Shaun Wright-Phillips és Salomon Kalou formán kívül futballozik. -
#4635 :)
B.U.É.K!! -
#4634 nah boldog új évet mindenkinek így előre:D
addig is jó bulit/ivást/egyéb más elfoglaltságot!
éjfél előtt nem berúgni! -
#4633 hát jólenne egy védő amíg Terry visszatér! -
#4632 Priskin gólt lőtt, leszakadóban a Chelsea
A bajnoki címvédő ismét csak döntetlent ért el, míg a Manchester United mindhárom pontot begyűjtötte a Premiership szombati fordulójában.
A Chelsea ezúttal hazai pályán vesztett fontos pontokat, ezzel hátránya hat pontra nőtt a Reading ellen győzedelmeskedő Manchester United mögött. A Kékek a Fulhamet fogadták és már a találkozó elején hátrányba kerültek, Volz a 17. percben szerzett vezetést a vendégeknek. Lampard még az első félidőben egyenlíteni tudott, majd a 65. percben Drogba megszerezte menetrendszerinti gólját, s ezzel úgy tűnt, sikerült begyűjtenie a három pontot José Mourinho együttesének. A gyengén védekező hazaiak azonban nem húzták ki kapott gól nélkül, Bocanegra a 84. percben egyenlített, ezzel pontot mentett csapatának.
A Manchester United a bombaformában játszó Cristiano Ronaldo duplájával és Solskjaer góljával 3-2-re verte a Readinget, a harmadik helyezett Liverpool pedig a Tottenham otthonában tudott nyerni.
A Priskin Tamással a kezdőben felálló Watford az első félidő közepén hátrányba került a Wigan ellen, a jól játszó fiatal magyar csatár azonban a 44. percben Stewart beadásából a hálóba fejelt, és kiegyenlített. A második félidő mindössze bő 10 percig tartott, a játékvezető ugyanis a heves esőzés miatt beszüntette a játékot.
Eredmények:
Blackburn-Middlesbrough 2-1
Bolton-Portsmouth 3-2
Chelsea-Fulham 2-2
Manchester United-Reading 3-2
Tottenham-Liverpool 0-1
Everton-Newcastle 3-0
West Ham United-Manchester City 0-1
Watford-Wigan (elh.) 1-1 -
#4631 jaja!hát egyelőre az gazlodik h mindig az előző bajnokot akarja mindenki megverni és ez egyelőre megfogás alapján sikerül!
sajnos
na majd meglátjuk mindenesetre GO BLUES!!!!!!! -
#4630 Tudom hogy jó, de ez sajna most nem jön össze úgy fest, mondjuk kár mert az bulldogképűt és csapatát nem szeretem, egyedül Ronaldot. -
#4629 :D nem semmi ennyi erővel Király is jolenne :| -
#4628 elég lealacsonyito szöveg volt ;)
tedd meg nyugodtan mer MU nyeri a bajnokságot!
de Chelsea akármilyen formában játszik Chelsea marad márpedig a Chelsea nagyon jó!de te tudod -
#4627 jó annyit jelent most hogy jobb mint eddig,most legalább 2 védése volt ,nem ment be miden kapuralövés:D