Chelsea Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az Old Traffordon a Liverpool-al játszunk!
azt is nyerni kell :|
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
lehet h beképzelt Mourinho de az is lehet h van mire!ez a Stamfor Bridgen veretlenmég miota õ van itt meg ilyesmik hát nemtom!nemtok mit tenni nem vok edzõ a Chelseanél és az lesz amit Abra mondd ha menni kell akkor menni fog és Ruud Gullit jön edzõnek ennyi!
Chelsea - Everton
remélem nyerni fogunk!egyszer sikerült itthon az fa kupa ujrajátszásban 4-1-re verni most is sikerülnie kell!
köszönöm
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
jo igaz sokat fektetett bele mind1 majd meglátjuk
nagyon jo
figy annyi pénzt mint amennyit Román áldozott a Chelseára, azért tulajdonosként Én is elvárnám, hogy BL-t nyerjen...ha Mourinhoval nem megy, akkor Mourinho nélkül
ezt a "kurva jo"-t mocst minek, nem tudod más szavakkal kifejezni magad?
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
pedig szerintem Mourinho kurva jo edzõ és kell egy két év még!
magyarul egy kicsit telhetetlen de azért örülök h van egy Roman Abramovicsunk!
de ha van hát nem rossz h van zsé!
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

A Chelsea portugál szakvezetõje természetesen örül a Manchester hazai pontvesztésének, de egyelõre nem ünnepel. Mourinho ugyanakkor elismeri: fiai már csak elveszíthetik a bajnoki címet.
Jose Mourinho szerint ami a Manchesterrel történt pénteken este, az a futball része. A portugál szekember ettõl függetlenül úgy véli, még nem szabad ünnepelni. Legalábbis a csapatnak nem.
- Nem bánom, ha a drukkereink elkezdik az örömujjongást. Érthetõ, hiszen remekül állunk, de tõlem senki se várja, hogy énekeli fogok. Egyelõre még nem nyertük meg a Premier League-t, de nagyon jó esélyünk van a végsõ gyõzelemre. Azt is mondhatnám: már csak mi bukhatjuk el - nyilatkozta Mourinho a klub hivatalos honlapjának.
A Chelsea elõnye a 34. forduló elõtt az õket üldözõ Manchester Uniteddel szemben hat pont, de a kékek egy mérkõzéssel kevesebbet játszottak, mint Sir Alex Fergusson tanítványai. Mourinhonak tehát igaza van: ezt a bajnokságot már csak elveszítheti a Chelsea.
és midnenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket!
REAL MADRID
Közvetítés:Sport 1
2006.ápr.17 (16)
Everton (H)
Premier Liga
Bolton-Chelsea 0-2
2006.április.15.
Reebok Stadium, 27.266 nézõ
V: P. Dowd
G: Terry 44', Lampard 59',
S: Gardner 30', Davies 51', Ben Haim 85' ill. Makalele 41', Huth 88'
K: Ben Haim 90'
Bolton: Jaaskelainen - Ben Haim, Faye, N'Gotty, Gardner, Campo - Davies, Nolan, Speed (Nakata 70') Vaz Te (Giannakopulos 45) - Borgetti (Pedersen 45')
Nem állt be: Walker, Pedersen, Okocha
Chelsea: Cech - Geremi, Gallas, Terry, Del Horno - Essien, Makelele, Lampard, Cole (P.Ferreira 81') - Crespo (Robben 60') Drogba (Huth 87')
Nem állt be: Cudicini, Wright-Phillips
😄DDDDDDD
(ha jól számolom)
CHELSEA FOOTBALL CLUB
😄DDDDDDDDDDDD
CHELSEA FOOTBALL CLUB
EZ AZ :||
!!!HAJRÁ CHELSEA!!!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Nah Forza 😄
egyebként mondta M hogy 1 védõt,1 kp, és egy csatárt akar venni!
a kp már tudjuk,a védõ kíváncsi leszek ki lesz:remélem egy baloldali védõ:és akkor vagy Bridge visszajön és DH elmegy,az új védõ meg Bridge játszik baloldalon,Gallas meg lesz Carvalho cseréje középpen,jobb oldalon meg Ferreira + Geremi,Gj meg elkéne nyomatni kölcsönbe had játszon!!sztem ez lenne a legjobb!!Gallas maradjon,Huth is elmehet mivel ha lesz 2 baloldali védõ akkor Gallas maradhat középpen és felváltva játszhatnak!!
Közvetítés: Sport 1
2006.ápr.15 (13:45)
Bolton (H)
Premier Liga
Manchester U. 0 - 0 Sunderland
Bolton Wanderers - Chelsea FC
Húsvét szombat, 2006. Április 15.
V: Phil Dowd
A Chelseanél nincs új sérült, és William Gallas is visszatérhet térdsérülése után. José Mourinhónak döntenie kell, hogy vajon visszatérjen-e a kedvenc 4-3-3-as fellálsára, vagy Hernan Crespót és Didier Drogbát is a támadó sorba vezényelje.
Keretek:
Bolton: Jaaskelainen, Hunt, O'Brien, N'Gotty, Ben Haim, Jaidi, Gardner, Pedersen, Faye, Campo, Okocha, Speed, Giannakopoulos, Davies, Nolan, Diouf, Walker, Vaz Te, Jansen, Borgetti.
Chelsea: Cech, Cudicini, Ferreira, Gallas, Carvalho, Del Horno, Terry, Huth, Lampard, Essien, Makelele, Robben, Drogba, Crespo, Wright-Phillips, Duff, Diarra, J. Cole, C. Cole.
Legutóbbi mérkõzés:
2005.10.15
Chelsea - Bolton 5-1
(Drogba (2), Lampard (2), Gudjohnsen ill. Stelios)
Legutóbbi mérkõzés Boltonban:
2005.04.30
Bolton - Chelsea 0-2
(Lampard <2>2> )
Statisztika:
Chelsea:
Aktuális pozíció: 1.
Legjobb hely, amit elérhet: 1.
Legrosszab hely, amit elérhet: 1.
Házi gólkirály: Frank Lampard - 14 gól
Bolton:
Aktuális pozíció: 7.
Legjobb hely, amit elérhet: 7.
Legrosszab hely, amit elérhet: 10.
Házi gólkirály: Stelios Giannakopoulos, Kavin Nolan - 9 gól
Oddsok:
Tippmix:
H: 3.50, D: 2.95, V: 1.60
Gamebookers:
H: 5.50, D: 3.50, V: 1.65
szvsz küldhetnék vissza másodosztályba
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
/sztem morientes sokkal jobb mint crouch/
REAL MADRID
REAL MADRID
És szerintem azért nem játszik olyan jól, mert nem is nagyon kap lehetõséget!
Régen, mikor még nem volt Cassano, Ronaldo...stb, akkor nagyon jól játszott...és lehet, hogy csak környezet-változás kéne neki. 😄DDDDD
CHELSEA FOOTBALL CLUB
már lassan kiöregedik,ráadásul egyáltalán nem jáccik már jól