Chelsea Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt itt ugrálnak!
egyébként régen én is bírtam a realt de most évek óta szar a klubvezetés és ezt szomorúan látom de ott van pl személyes kedvencem guti szóval "picit" én is realos vagyok de csak picit:)
na nem kötekedek csak bosszantó amit a chelsea kivált az emberekbõl és általában mindenki ingerült lesz mint én:)
violence can be used for good - JUSTICE
ne akardd,h reagáljak a kommentedre...
ReaL MaDRid x siempre
aki reálos az menjen! õket nem tiszteljuk:)
de ilyen alapon mindenki divatdrukker fõleg a madridisták! szóval el lehet menni a saját topikodba cassanora ronaldora rualra recsizni
az arsenalosok se izguljanak túlzottan hülyeség ez az ovodás baromkodás
mi sem megyünk bomlasztani ti se gyertek
amúgy meg az uefa egy tetü az ilyen soroslásoknál! valencia inter elsõ kalapban? na nee...
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
meg persze én sem!kedvenc csapatom az olasz,és ott játszott egy Zola nevû focista:),aki a kedvencem volt!és õ a Chelseaben játszott,és ezután a csapatot is nagyon megszerettem (meg a két csapat közt kis összefüggés: olasz-kék,chelsea-kék)
Mourinho elégedetlen a sorsolással
Bár még nincs is meg a BL-csoportok beosztása, a Chelsea menedzsere már most elégedetlenkedik, méltánytalannak tartja, hogy együttese csak a második kalapban kapott helyet a kiemelésnél.
A menedzser mérgében még az olasz Internek is odaszólt egy csípõset, noha az olasz gárda a legkevésbé sem tehet arról, hogy a Chelsea-t nem a legerõsebb kiemeltek közé sorolták.
- A kiemelést egyszerûen rosszul készítik el a szövetségnél, nem a megfelelõ kritériák alapján osztályozzák az együtteseket. A Chelsea bajnok lett, és örülhet, hogy a második kalapban kapott helyet, mert a múltban nem ért el olyan jó eredményeket, mint más kiemeltek. Itt van például az Inter, amely csak a harmadik helyen végzett az olasz bajnokságban, mégis több pontot kapott a kiemelésnél, mint mi, pedig mi bajnokok lettünk Angliában – mondta Mourinho, aki valószínûleg nagyon is tisztában van azzal, hogy az olasz bundabotrány ítéleteinek köszönhetõen az Inter nem bronzérmes, hanem aranyérmes lett az elõzõ szezonban.
megbeszéljük normálsian igaz...
szal én elmondtam!
azokat én se szeretem akik divatbol drukkolnak de az itenniekrõl nem hiszem h divatbol tennék!sõt..
"de elmondom csak h ne legyek divatdrukker" ezt meg nem kellett volna :P
mondjuk,hát elhiszem,h 2001ben szeretted meg a chelsea-t meg minden,csak azért kérdeztem,mert mióta a chelsea olyan jó csapat,mindenki rákattant a chelseare,és most mindenki drogba,meg ronaldinho akar lenni.:) (mert ugye a barca a másik ilyen divatcsapat mostanában)
ReaL MaDRid x siempre
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
majd meglátjuk legyen igazam!
focian oriás pénz van!külföldön...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
ennyiutálom a fikázást
de sztem mind 1 arsenal vagy egy manchester örülne egy ilyen orosz milliárdosnak!
és Hajrá Chelsea!
nem átmenet ha elmegy abramovics esetleg Moruinho is akkor jön Gullit és ha nem nagyon jo de jo csapat lesz a chelsea!nem lesz bajnok de az se baj...
de elmondom csak h ne legyek divatdrukker
kb 2001/2002 fele!tetszett a játékuk
és Zolát nagyon szrettem még a Cagliaris éveiben is!
Zenden,Hasselbaink is nagyon jok voltak!
tetszett a chelsea
mint ahogy a leeds is!
ReaL MaDRid x siempre
a multban nagy játékosok játszottak itt(Wise,Zola,Flo,Gullit) és még sorolhatnám!
abramovicsnak van pénze és?irigykedsz?örülnétek ha nektek lenne egy ilyen orosz milliárdos!
egyáltalán nem voltunk szarok!azért nem akarok a multrol bezsélni mert az má a mult
nem azzal kell jönni!elmult!azzal gizdázzá h most mire vagytok képesek?
az arsenal eddig jo volt
és most?
szétesik akkpor meg mirõl beszélünk?hagyjuk már jo?meddig gondokkoztál ezen?lol
vicces ember vagy!na mehetsz szevasz!
Nagy szarok voltatok rég, és ez tény... Gratulálok a tavalyi tripla sikerhez! Apropó, lehet, hogy azért nem akarod, hogy a múltról beszéljünk, mert nem tudsz semmit a csapatodról? lehet, na mindegy. Mi lesz veletek, ha nem lesz abramovics, ha nem lesz pénz, hát attól tartok, megint csak, mint rég, semmi.
de KÉRLEK NE A MULTRA KONCENTRÁLJ
inkább mondd mivan?
tavaly 3 gy ellenetek otthon idegenben sõt semleges pályán is!
errõl mért nem magyarázkodsz???
tudod szégyen a futás de hasznos!
véletlen nem mi lettünk a bajnokok?
vagy esetleg tavaly nem 3szor vertünk meg titeket?
mikor vertétek ti a man utd-t 3-0-ra tavaly??????
épp h oda értetek bl slejetezõre
hagyjuk már jo?! itt vége és fejezd be!
mielõtt elkezdenéd...
Az angol labdarúgó bajnokság 2. fordulójában a címvédõ Chelsea meglepõ vereséget szenvedett a Middlesbrough otthonában. A találkozó után olyan dolog történt, ami nem sûrûn szokott elõfordulni: Jose Mourinho (képünkön) saját magát és játékosait kritizálta!
- Nincs értelme arról beszélni, hogy az ellenfél hogyan játszott, hogy mennyire volt sportszerû, ahogyan arról sem, a bíró miért nem adott meg nekünk egy teljesen joos büntetõt. Megérdemeltük! Ezt a vereséget csakis magunknak köszönhetjük. Játékosaim hetven perc után csakis arra koncentráltak, hogy a bíró lefújja a meccset. Tudtam, hogy a csapat még messze nem állt össze, de azért nem számítottam ilyen gyenge játékra, de hogy valami meglepõt is mondjak: ez a vereség az én hibám is volt, nem csak a futballistáimé - összegezte a Middlesbrough elleni bajnoki történéseit a portugál.
Az ellenfél szakvezetõje, Garreth Southgate boldogan válaszolt az újságírók kérdéseire.
- Nagyon örülök, hogy megvertük a bajnokot. Az volt a taktikánk, hogy már középpályán ütközünk a Chelsea játékosaival, és a 2-1-es gyõzelem tükrében azt kell mondanom, sikerült megvalósítani tervünket - nyilatkozta Southgate.
A Boro ausztrál légiósa, Mark Viduka kiemelte a hazai közönséget. Mint mondta, a drukkerek nélkül nem sikerült volna a bravúr.
- Csodálatos közönségünk ismét kitett magáért. Valósággal belehajszoltak bennünket a gyõzelembe - mondta a hórihorgas támadó.
egyébként meg még van idõ inkább az elején 2-3 pofonnal kezdeni és akkor majd érzik a fiúk és megszenednek érte mert akarják...
elég harmatos volt a produkció a 2ik félidõben...
ezt sose értettem ha megy miért kerülnek ekkora hullámvölgybe
fel kéne venni a régi fociaktikát h addig kell gólt rúgni amíg megy és akár minden meccsen rúgni 3-4et
alázni kellene mert a csapat képes rá de nem nekik vissza kell fogni magukat...
kit érdekel h sír az ellenfél mert kapott 4-5 gólt? ez sport! régen mindket se érdekelt h 20al nyertünk kézibe mert aki nem hajtott kikerült
sztem mourinho is hibás ezért picit...
nézem ameccset mondom 1 null jee elmegyek partizni erre 2-1 nekik...
southgate tudhat valamit...
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
egyébként kinek a helyére áll majd be? amúgy minek? :)
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
a csere is elõbb kelett volna!de nem Maket lehozni!még nincs jól összeszokva a csapat,majd köv mecsre
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
#acm