Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CFCHungary
Ligakupa
Chelsea-Blackburn
Manchester United-Crewe Alexandra
Arsenal-West Bromwich Albion
Reading-Liverpool
Watford -Hull City
Sheffield United-Birmingham City
Leicester-Aston Villa
Chesterfield-West Ham
Charlton-Bolton
Everton-Luton
Milton Keynes Dons-Tottenham
Wycombe-Doncaster
Leeds-Southend
Notts County-Southampton
Port Vale-Norwich

A mérkõzéseket október 23-án játsszák.

forrás: www.radio.hu

NÉZZÉTEK MEG: WWW.CHELSEAWEB.FW.HU - AZ OLDAL http://www.takeforum.com/cfchungaryforum/ - A FÓRUM

CFCHungary

NÉZZÉTEK MEG: WWW.CHELSEAWEB.FW.HU - AZ OLDAL http://www.takeforum.com/cfchungaryforum/ - A FÓRUM

CFCHungary
Lampard boldog, hogy berúgta a 11-est

Frank Lampard nagyon elégedett és megkönnyebült volt, amikor sikerûlt berúgnia a 11-est a Fulham elleni mérkõzésen.

A középpályás kihagyott négybõl három 11-es rúgást és Micheal Ballack-ra bizták a 11-est a Werder Bremen elleni mérkõzésen, aki sikeresen be is talált.

Viszont, hogy most Ballack el van tiltva, Lampard megkérte az edzõt adjon neki még egy esélyt, amikor Liam Rosenior-nak köszönhetõen kaptunk egy 11-est.

”Sok minden lett már mondva a 11-esekre, de fõleg azóta mikor Ballack berúgta a Werder Bremen ellen. – nyilatkozta.”

”Az nem számit, hogy kirúgja a 11-seket, hanem csak az hogy betudják rúgni a hálóba.”

”Amikor megkaptuk a lehetõséget, én válalltam a felelõsséget és elégedett voltam, hogy bement.”

”Mindig nagy a nyomás amikor rúgjúk a 11-est, de amikor kihagytuk az elõzõ 11-est. Akkor fõleg nagy a nyomás.”

”Nagyon jó érzés volt, hogy két fontos gólt rúgtúnk, mert ez egy nehéz mérkõzés volt.”

(Forrás: www.skysports.com - Fordítás: www.cfchungary.atw.hu)

asfa
FT Reading <1 - 1> Manchester U.
48' <1 - 0> K. Doyle (pen.)
73' <1 - 1> C. Ronaldo

ennyi

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

asfa
na megvok még megyek el!
de szép volt Lampard Hajrá Chelsea
lesz ez job is!
Hajrá Chelsea!

LasCar16
háát még mindig nem az igazi, de mondjuk a szerencse is elengedhetetlen, Sheva majd belejön^^

#acm

Japep
Fulham <0 - 2> CHELSEA

73' <0 - 1> F. Lampard (pen.)
80' <0 - 2> F. Lampard

<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

bigfoot
nyertünk!!!!!
jó kis mecs volt!
Lampard büntetett😊)))))

Shep
Na végre, mostmár a Wigan is vezethetne megint

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Na pont most láttam Drogba felébombázást 5rõl

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nuno88
Shevchenko harmatgyenge

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Shep
Drogbáék mit csinálnak? Kellene a gyõzelem.

bigfoot
nah még 0-0!
végre Robben!!!
HAJRÁ CHELSEA!!!

asfa
😊)))
válogatottban õ is az olaszokat szereti!na de arra nem birom rávenni h a Chelseat szeresse xDDDDdddd

bigfoot
tessék nevelni az asszonyt mecsnézésre!!!
a bnõm pl olaszdrukker mint én😊

asfa
én se leszek itthon mert épp barátnõmmel leszek 😊 na de mind1 az eredményt majd megtudom!
Hajrá Chelsea

Japep
Ma megint nem leszek, mert megyek meccset nézni...HAJRÁ CHELSEA !!!!!!!!!!!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
Cech és Mourinho az újjáalakuló csapatról
Újabb nyilatkozat Petr Cech-tõl és Mourinho mestertõl az új felállású Chelsea-rõl:

José Mourinho keze alatt a Kékek tekintélyt parancsoló sorozatot értek el hátul a cseh származású Cech kapussal, aki fantasztikus sorozatot tudhat a magáénak: 53 gól nélküli mérkõzés a lejátszott 94-bõl.

Ebben a szezonban azonban váltás történt a taktikában: a csapat átállt a 4-4-2-es felállásra. A Didier Drogba és Andrij Shevchenko nevével fémjelzett csatárpáros egy igen lendületes támadósor elõhírnöke a Stamford Bridgen, de A. Cole és K. Boulahrouz is érkezett a William Gallas távozásával meggyengült védelmet erõsítendõ.

Cech szerint egy kifogástalan védelem kritika nélküli teljesítménnyel szintén elengedhetetlen, hogy a Chelsea sorozatban harmadszor is megnyerje a Premiershipet.

"Mindig is jó védelemmel játszottunk. Ez volt a kulcs a sikerhez, és boldog vagyok, hogy folytatni tudjuk ezt. Ez mindig fontos, és mi mindig is a tökéletes védelemre építettük a játékunkat. Amíg az ellenfél nem tud gólt lõni, neked csak egyet kell rúgnod, hogy gyõzz.
Természetesen kiváló játékosaink vannak elöl, így remélhetõleg több gólt is rúgunk saját sorsunk megkönnyítendõ. Megpróbálunk az elõzõ két szezonból kiindulni és ahhoz hasonlóan teljesíteni. Sohasem tûzök ki különleges célokat magam elé, de amikor játszom, megpróbálok nem gólt kapni. Abszolúte utálok gólt kapni."

A Chelsea még nincs a csúcson az idei szezonban, a Middlesbrough-tól elszenvedett vereséggel kicsit bepiszkították a forgatókönyvet, de mint Mourinho fogalmaz:
"Öt mérkõzés után a terv 15 pont volt, de veszíthetünk pontokat mivel a csapat még nem tudja a maximumot nyújtani. Két mérkõzést játszottunk idegenben - ebbõl egyet olyan csapat ellen, akitõl az elõzõ szezonban kikaptunk - és három mérkõzést itthon - egyet az egyik trónkövetelõ ellen. Tizenkét pont és plusz hatos gólkülönbség - úgy gondolom, ez azért rendben van."

asfa
Meccselõzetes : Fulham-Chelsea

A hétvégén az angol bajnokság hatodik fordulójában a Fulham otthonába látogat csapatunk.

A tavalyi szezon során lejátszott két mérkõzés eredménye: Chelsea-Fulham 3-2 (2005.dec.26, 18. forduló), majd 27 évnyi várakozás után legyõzettünk a Craven Cottage-ben: Fulham-Chelsea 1-0 (2006.márc.18, 30. forduló). Mindenképp figyelemre méltó eredmény ellenünk, az idény során elszenvedett 5 vereség közül egy a Fulham nevéhez fûzõdik, és a 22 kapott gól közül is négyet õk rúgtak.
A Fulham a tavalyi idényt a 12. helyen zárta, 48 ponttal.

Az örökmérlegünket tekintve: 63 mérkõzést játszottunk összesen, ebbõl 36 gyõzelemmel, 18 döntetlennel, 9 vereséggel zárult. Ebbõl a Fulham-ben játszott PL mérkõzések száma 27, ezek közül 16 a gyõzelem, 6 a döntetlen és 5 a vereség. A Chelsea utolsó gyõzelme a Craven Cottage-ben: 2004. november (4-1)

A Fulham eddigi eredményei az idei bajnokságban:

Dátum Mérkõzés Eredmény
Aug. 20. ManU - Fulham 5-1
Aug. 23. Fulham - Bolton 0-0
Aug. 26. Fulham - Sheffield 1-0
Szept. 9. Newcastle - Fulham 1-2
Szept. 17. Tottenham - Fulham 0-0

Az elõzõ fordulóban 0-0-ás döntetlent ért el a Tottenham (16.) otthonában, majd kiestek a Ligakupából: Fulham-Wycombe 1-2 (2006.szept.20). Elég tartalékos csapattal álltak fel, akár nyerhettek is volna, de az elsõ félidei játékuk megpecsételte a sorsukat.
Jelenleg a 8. helyen állnak 8 ponttal (2 gyõzelem, 2 döntetlen, 1 vereség, -2 gólkülönbség).

Mindkét oldalon van kiesõ játékos: a hazaiak keretét sérülések tarkítják, 5 kulcsemberbõl 4 is kényszerpihenõn van (összesen 9 játékosuk sérült), közülük egy, Papa Bouba Diup az egyetlen, aki talán pályára léphet ellenünk. A Chelsea játékosai közül Joe Cole-ra és Michael Ballackra nem számíthat José Mourinho, míg elõzõ sérült, utóbbi 3 meccses eltiltását kezdi meg. Ballack kiesésével és Robben felépülésével igen sok variáció adott a felállásra.

Mourinho nyilatkozata:
"Mindent bevetnek ellenünk, hogy a tavalyi sikerüket megismételjék. Látom a játékosaikat ellenünk és más csapatok ellen is játszani; a Chelsea ellen úgy játszanak, mintha velünk játszanák a világbajnoki döntõt. A Fulham ellen mindig nehéz mérkõzés vár ránk. Háromszor jártunk ott: egyszer legyõztek, egyszer mi nyertünk, és a Ligakupában is nagyon keményen küzdöttek ellenünk, szoros mérkõzés volt."

A Chelsea egyéni eredményei: ha Michael Essien pályára lép, ez lesz az 50. PL mérkõzése. Ami viszont fontosabb számunkra: idén a csapat egyik legjobbja, kirobbanó formában van, amit még a Fulham edzõje, Chris Coleman is megjegyzett: "...talán a legjobb játékosuk ebben az idényben." Lampardról is szót ejtett: "Lampard � micsoda játékos�. Ez az elsõ alkalom az elmúlt három vagy négy évben, hogy "szürke periódusa" van...." Mindenesetre bíztató, hogy a legutóbbi öt Fulham elleni mérkõzésbõl négyen betalált az ellenfél kapujába.

A Skysports.com jóslata : 0-3

Japep
Köszi szépen...<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
jo a userbarod
amugy igen igy van eddig Essien a legjobb sztem is!

Japep
Az biztos, hogy eddig ebben a szezonban õ nyújtja a legjobb teljesítményt...és ez a csapaton is meglátszik!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Idomított Essien a Chelsea új hôse
Idén hazájában és a nemzetközi porondon is ellenállhatatlan lesz a Chelsea! Legalábbis a londoni kékek vezetõedzõje, Jose Mourinho szerint, aki úgy véli, a siker titka, hogy végre lehiggadt Mikael Essien, a bajnok kitûnõ középpályása.

José Mourinho vezetôedzô szerint nem a ragyogó sztárok, hanem a kôkeményen játszó, kilencven percig robotoló Essien garantálhatja a Chelsea világraszóló sikerét. A Kékek portugál trénere a Mirror címû brit lap hasábjain az egekig magasztalja a ghánai labdarúgót.

- Második nálunk töltött idényére levetkôzte korábbi hibáit, óriási fizikai erejét kordában tudja tartani, tökéletesen védekezik és rendkívül hasznosan segíti a támadásokat is - nyilatkozta Mourinho, aki nemrég csalódottságát fejezte ki Andrij Sevcsenko és Michael Ballack vártnál gyengébb bemutatkozása miatt.

- Essien lehet a Chelsea újkori hôse, ha továbbra is fegyelmezett, vele mindent megnyerhetünk - magasztalta játékosát Mourinho.

A ghánai klasszis megköszönte mestere elismerõ szavait, és hozzátette: ha a sztárok formába lendülnek, valóban megállíthatatlan lesz a Chelsea!

- Tavaly sok kritikát kaptam, amiért a kelleténél több sárgalapot gyûjtöttem össze. Bár én a legutóbb idényben sem hiszem, hogy durván játszottam, de idén másképp lesz minden, mert túl vagyok a beilleszkedés nehézségein. Ha Sevcsenko és Ballack is átesik a holtponton, nem lesz ellenfelünk! – mondta Essien.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Nuno88
hát kellett

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Azér kellett hozzá, hogy a kapus elessen a saját lábában...

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Nuno88
szép gól volt télleg o.0

megy a kva anyjába😄 ilyen gólt...

violence can be used for good - JUSTICE

Rolka
Ez tényleg nagy gol volt!Pool 2. gólja

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

a játékosok még nem alkotnak feltétlenül csapatot
össze kell tákolni õket
most össze vannak tákolva-és világsztárok
az h itt vált azzá v úgy lett véve az nem érdekel senkit

Oziris666
huzz innen szmöre 😄

Matthewpamer
pl. malter 😄😄😄

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Oziris666
Ez egy baromság!Mondj neveket akik világsztárok és nem itt lettek azok???
Seva és Ballack meg A. Cole aki ilyen de õk idén jöttek mind!
És ez 3 ember a 20ból!

Japep
A Chelsea-t is érinti a vesztegetési botrány

A BBC televíziós társaság értesülése szerint az angol labdarúgó Premier League-ben szereplõ, címvédõ Chelsea, illetve a Bolton Wanderers és a Portsmouth csúszópénzek kifizetésével, illetve elfogadásával megszegte a szigetországban érvényes átigazolási szabályokat.

A televíziós társaság munkatársai több mint fél évig a legkülönbözõbb módszereket bevetve - többek között játékosügynöknek álcázva magukat - gyûjtöttek bizonyítékokat, melyet kedd este mutattak be.

A Chelsea utánpótlás-koordinátora, Frank Arnesen 220 ezer eurót kínált a Middlesbrough 15 éves játékosáért, amit rejtett kamerával rögzítettek a BBC munkatársai (a szabályok értelmében ilyen fiatal futballistáért csak a nemzetközi elõírásokban rögzített nevelési költségtérítés fizethetõ ki).

A keddi adásban három játékosügynök is korruptnak nevezte Sam Allardyce-t, a Bolton Wanderers szakvezetõjét. A BBC szerint az izraeli válogatott Tal Ben Haim szerzõdtetésekor Allardyce 75 ezer eurót vett fel, a csatorna úgy tudja, minden új futballista igazolásánál ez az összeg "járt" a trénernek. "Természetesen ezek az állítások nem igazak, az ügyvédeim megteszik a szükséges lépéseket" - reagált a szakember az ellene megfogalmazott vádakra.

A meglepetésre listavezetõ Portsmouth edzõjét, Harry Redknappet szintén azzal vádolják, hogy csúszópénzt fogadott el a játékosok szerzõdtetésénél. "Nekem nincs félnivalóm, semmi bûnt nem követtem el, ezért jogi lépésekre sincs szükségem" - jelentette ki Redknapp.

Richard Caborn sportminiszter "sokkolónak" nevezte a BBC állításait és azt kérte a csatorna illetékeseitõl, hogy az összes anyagukat bocsássák a rendelkezésére, ezenkívül az ügy alapos kivizsgálását kérte az Angol Labdarúgó Szövetségtõl (FA).

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
huh szép golt rugott Xabi Alonso tegnap!
kár h nyert a pool de azért a gol nem semmi
nem tudná vki kilinkelni???
Pool-Newcastle-re gondolok tegnaprol a 2.gol kéne

asfa
azért ezt igy nem mondanám!
de most nem esek bele a magyarázkodásba!

Matthewpamer
chelseanek is 10 éve drukkolsz?😄DDDDDDDDDDDDD

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

egy világsztárokból összerakott csapatunk van

asfa
hát ez kurva jo...
mind1 csapat kell nem világsztárokbol összetákolt csapat!
majd meglátjuk milesz

Japep
EU megkötések a költekezések ellen
Jogi akadályoknak néz elébe a Chelsea óriási vásárlóereje kapcsán.
Már akár a következõ szezonban bevezetésre kerülõ új szabályok megakadályoznák, hogy könnyedén megvásárolja a legnagyobb sztárokat.
Football fõnökök, Uefa hivatalnokok és EU miniszterek között egyre nagyobb az elégedetlenség a klub vagyonát illetõen.
A fõ gondjuk, hogy a klub hatalmas veszteségeket halmoz fel, mint vállalkozás, miközben százmilliókat költ játékosokra Roman Abramovich jóvoltából.

Richard Caborn sportminiszter Brüsszelben értekezett a kékekrõl.
„Támogatják az ötletet, hogy bevezessünk a korrelációt a bevétel és a klub által költött összeg között.”

Abramovich érkezése óta a klub 276 millió fontot költött játékosokra és 228 millió fontos veszteséget halmozott fel. Miniszterek szerint felléphetnek a klubok ellen, mert a legjobban költekezõ klubok által felhalmozott óriási veszteség lényegében szubvenció, amely normál társasági törvény alá esik.
Azzal érvelnek, hogy bármely más iparág ilyen szubvenciókkal, mint néhány football klub EU testületek kivizsgálását vonná maga után.

Az EU-ban egyre inkább támogatják az új engedélyezési rendszert, amely megszabnák, hogy mennyit költhet egy klub a fizetésekre és játékosokra. A pontos költekezési limiteket még véglegesíteni kell, de minden bizonnyal a klub bevételéhez és nyereségéhez kötik majd. A limiteket az UEFA és az európai vezetõ futballnemzetek kormányai határozzák majd meg.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Nuno88
gratulálok neki :\\\

Az a jó, hogy mikor belegondolok, hogy ezek mind belejönnek majd (Ashley Cole, Sheva, Ballack, Kalou mint újak és Lamprad, Robben, Joe, mint régiek) és egyszerre, együtt, egyazon meccsen jól fognak egyénileg és csapatként is játszani, na abba bele szoktam borzongani. Micsoda gyõzelmek lesznek!!!
Ha Jose ezt megcsinálja, tényleg le a kalappal elõtte. Ilyen erõs csapat (papíron) szerintem nem volt az elmúlt 20 évben.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

sztem mire hozzászokik megszokjuk h nem túl jó és akkor meg túl jó lesz😄
sheva az sheva-aranylabdás

asfa
ez jobb hír!
remélem igaza van és igy is tesz
biztos vagyok ebnne h nemsokára kulcsjûtákosunk lesz!
igy legyen!Hajrá Chelsea

Japep
Shevchenko idõt kér
A Chelsea ukrán csatára megnyugtatott mindenkit: idén sem maradnak el tõle a gólok, de idõre van szüksége ahhoz, hogy formába lendüljön.

Öt meccs, egy gól. Ennél azért mindenki többet várt a Chelsea nyári sztárigazolásától, akiért 30 millió fontot fizetett ki a klub. Az ukrán gólzsák egyelõre nem kulcsjátékosa a gárdának, és már José Mourinho menedzser is nehezményezte, hogy nem számíthat rá a csapat olyan mértékben, mint ahogyan az tervbe volt véve. Sheva ugyanakkor nem aggódik, és óva int mindenkit attól, hogy idejekorán leírja õt.

- Még csak hat mérkõzés játszottam le a Chelsea-ben, ezért nem gondolom, hogy bármi gond lenne. Maximális erõbedobással készülök, és biztos vagyok benne, hogy a gólok sem maradnak el, de szükségem van egy kis idõre, amíg alkalmazkodom az új körülményekhez – mondta Shevchenko.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
Mourinho nem ilyen Sevcsenkót akart

A Chelsea menedzsere csalódott az ukrán csatárban, mert egy ennél jobb formában játszó csatárra számított.

Andrij Sevcsenko angliai teljesítménye meg sem közelítette a Milanban mutatott átlagos produkcióját, öt mérkõzésen mindössze egy gólt szerzett, és sokkal gyengébben játszik, mint a gárda másik csatára, Didier Drogba.

- Egy jobb Sevcsenkóra számítottam, és arra, hogy eredményesebben fog futballozni, mint Drogba. Seva tudja, hogy ennél többet várok tõle, de azt is tudom, hogy õ maga is többet vár magától. Azt sem mondhatja, hogy idõbe telik alkalmazkodni a taktikánkhoz, mert ugyanabban a rendszerben játsszuk, mint az elmúlt években a Milan. Persze biztos vagyok benne, hogy elõbb-utóbb formába lendül, elkezdi lövöldözni a gólokat, és a szezon végén a góllövõlista élvonalában végez majd - mondta José Mourinho.

asfa
Ballack három meccset kapott

A vártnál súlyosabb büntetést szabtak ki Michael Ballackra.

A Chelsea német labdarúgója a Liverpool ellen 1-0-ra megnyert bajnokin kapott piros lapot, mert letalpalta Mohamed Sissokót. Bár a szabálytalanság csúnya volt, de Ballack elismerte, hogy jogos volt a kiállítás, és bocsánatot is kért a mali válogatott középpályástól, ennek ellenére az angol szövetség három mérkõzésre eltiltotta õt.

Japep
Ezt még elfelejtettem betenni a meccs után!
Elõtte nem mertem betenni, nehogy rossz elõjel legyen...<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Elég hamar elmúlt a honvágya Olaszország felé...<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Shevchenko: mindörökké Chelsea!
Andrij Shevchenko, a Chelsea ukrán csatára az elmúlt két hónapban annyira megkedvelte Londont, és jelenlegi klubját, hogy visszavonulásáig már nem is akar eligazolni a Kékektõl.

Sheva alig szokta meg az angliai életet, máris annyira megszerette az országot, hogy nem szívesen költözne el innen. Talált magának egy jó házat, beiratkozott egy exkluzív golfklubba, és munkahelyét is megszerette, s a jelek szerint soha többet nem akar elköltözni Angliából.

- Nagyon jól érzem magam, szeretem London sokszínûségét, és azt, hogy az emberek tisztelnek engem. Megkedveltem a csapatot és a klubot is, no meg az angol emberek gondolkodását. Mindenki nagyon õszinte, ha valakinek mondanivalója van, azt nem az ember háta mögött teszi, hanem egyenesen a szemébe nézve. Úgy gondolom, most már itt maradok Angliában, és könnyen lehet, hogy a Chelsea lesz pályafutásom legutolsó klubja – mondta az ukrán.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Kössz!
De nektek is Grat! Jól jött nekünk, hogy elvertétek a MU-t! 😄DD

CHELSEA FOOTBALL CLUB