Chelsea Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Freddy Adu jövõ nyáron az Old Traffordra költözhet, vagy inkább a Chelseat választaná?
A 17 éves amerikai sztárt a világ egyik legnagyobb tehetségeként tartják számon és az utóbbi néhány évben már az összes európai sztárklubbal szóba hozták.
A DC United játékosa elmondta, hogy kapcsolatban áll a Manchester Unteddel, a Real Madriddal és a Chelseavel is.
"Jelenleg a Manchester Uniteddel, a Chelseavel és a Real Madriddal tárgyalok," mondta Adu a Daily Starnak. "Ahhoz a csapathoz fogok igazolni, amelyik a legjobb ajánlatot teszi."
"Remélhetõleg ez jövõre megtörténik."
Vele szerintem jól járnánk...

CHELSEA FOOTBALL CLUB
Cudicinit szombat este engedték ki a kórházból, miután a Reading elleni találkozó végén egy szögletnél csúnyán összeütközött a hazaiak játékosával, Sonkóval. A kapust vizsgálatoknak vetették alá, ám nem állapítottak meg komolyabb bajt, így hazaengedték. Az orvosok szerint tíz napot kell kihagynia.
"Carlo rendben van. Otthon aludt már szombaton, mivel a vizsgálatok nem mutattak ki komoly károsodást. Fáj a feje, de azt mondta nekem, minden rendben, ami szerintem fantasztikus azok után, hogy mi történhetett volna."
"Nem tudom, hogy szerdáig, a Barcelona ellen rendbe jön-e, de szerintem igen. Kicsit még erõtlen, de egy kis pihenés után jobban lesz" – mondta Carlo ügynöke.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
A Chelsea jelenleg egy kapussal gazdálkodik, de hamarosan bõvülhet a kínálat.
A legújabb hírek szerint Cech-nek 6 hónap a kényszerpihenõ, Cudiccininek két hét. Sam Allardyce rendkívül sportszerû ajánlatot tett: kész kölcsönadni at egyik cserekapusát, Ian Walkert vagy Ali Al-Habsit ameddig szükséges! Ez azért is nagy segítség, mert Cecht nem kell siettetni, ugyanis a korai visszatérés az életébe kerülhet.
Nem most fordult elõ elõször ilyesmi: tavaly nyáron egy felkészülési tornán az AC Milan és a Juventus csapott össze, és Kaka vállba rúgta Buffont, így pár hónapot ki kellett hagynia. A milánói klubb pedig kölcsönadta cserekapusát, Abbiatit elsõ számú kapusak.
Adatok a két kapusról:
Ali Al-Habsi: 194 cm magas 79 kilogramm

CHELSEA FOOTBALL CLUB
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Jól halad Cudicini felépülése – mondta az olasz kapus ügynöke, Federico Pastorello, aki szerint akár már szerdán ismét Carlo állhat a Chelsea kapujában.
Cech-nek miahamarabbi felépülést akárcsak Cudicininak is!
Remélem jol lesznek!sajnálom õket!a szándékosság nem vitathato!
nekem se tûnt szándékosnak ettõl függetlenül nagy a baj!
Hilarion nagy suly van most
kiv vagyok teljesit e ahogy kell!Mourinoh szerint tapasztal jo kapus!
hajrá így legyen!
Hajrá Chelsea és gyógyuljatok meg srácok!!!!
cech 1
cech 2
na megnéztem és sztem nem voltak szándékosak ettõl függetlenül eléggé dúrván odatették magukat...
szóval huntot max 1-2 meccsre meszelném el max de sztem felesleges mert nem tûnik szándékosnak
amúgy most nagy szarban van hilario...meg mourinho-mi van ha nem válik be?
szóval gáz most a helyzet de túléljük
violence can be used for good - JUSTICE
de attól h nem volt szándáékos attol még egy évig sérült lesz!!!
szerintem sem volt szándékos
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Stephen Hunt, a Reading középpályása nagyon sajnálja, hogy ilyen súlyos sérülést okozott Petr Cech-nek, és arra kér mindenkit: higgyék el neki, nem szándékosan ütközött a Chelsea kapusával.
José Mourinho, a Chelsea menedzsere csapata szombati bajnokija után alaposan kiosztotta Huntot, mert szerinte a readingi focista szándékosan nem húzta vissza a lábát, mielõtt a mérkõzés elsõ percében ütközött a cseh kapussal. Cech-t az eset után koponyatöréssel megoperálták, s bár Hunt a mérkõzés után üzent és jobbulást kívánt a kapusnak, jónak látta ismét, nyilvánosan is bocsánatot kérni.
- Még most sem tudom felfogni, milyen súlyos sérülést okoztam, nagyon sajnálom, hogy így alakultak a dolgok. A kezemet a szívemre teszem, és úgy mondom: semmiféle szándékosság nem volt az ütközésben. Tudom, hogy sokan durvának tartanak, és José Mourinhót is megértem, mert õ a saját játékosát védi, de téved, ha azt gondolja, hogy meg tudtam volna akadályozni a balesetet. Szabad labdára startoltunk rá, minden nagyon gyorsan történt, s már nem tudtam visszahúzni a lábam. Ez volt életem elsõ élvonalbeli meccse kezdõként, és szörnyû emlék marad róla, de aki ismer azt tudja, hogy nem tartozok a szabálytalan játékosok közé, sosem akartam sérülést okozni egyetlen ellenfelemnek sem – mondta Hunt, aki bár nem kapott lapot az eset után, könnyen lehet, hogy a videofelvételek alapján büntetésre számíthat az angol szövetség fegyelmi bizottságától.
hát ez gáz!
ezek után ebben a szezonban nem léphetne pályára Hunt megérdemelné!
fu de ideges vagyok!
fasza!
nem focizzon az ilyen ember!
roahdt reading is pfuj!
utálom!!!!!!!!!!!!
cudicini-ét is megnézném...
thx
violence can be used for good - JUSTICE
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
Meg az is, hogy Cudicini meg is fulladhatott volna...<#shakehead>#shakehead>
Egyre kisebb az esély, hogy megverjük a barszát...eddig (ha jól tudom) csak egyszer védett Hilario, akkor is kikaptunk...<#shakehead>#shakehead>

CHELSEA FOOTBALL CLUB
A Chelsea elsõ számú kapusának állapotáról még nem mondtak hivatalosnak tekinthetõ véleményt az orvosok, de úgy tûnik, Cech már nem léphet pályára ebben a szezonban.
Petr Cech a Reading elleni bajnoki elsõ percében ütközött Stephen Hunttal, s miután lecserélték, az öltözõben rosszul lett, elvesztette az eszméletét, ezért azonnal kórházba szállították, ahol koponyatörés miatt meg is mûtötték. A mûtét után az orvosok nem sok jóval kecsegtették a Chelsea vezetõit, elképzelhetõ, hogy Cech ebben a szezonban már nem léphet pályára.
Az orvosi stáb tagjainak a találkozó végén is volt dolguk, akkor a csereként beállt Carlo Cudicini ütközött az egyik hazai játékossal. Szerencsére gyorsan érkezett az orvosi segítség, mert az esetnél Cudicini lenyelte a nyelvét, és már lila volt az oxigénhiánytól. Az olasz kapus vasárnap már jelezte, hogy a hétközi, Barcelona elleni BL-meccsen csapata rendelkezésére áll, ám az orvosok tanácsára legalább 10 napig nem tréningezhet, így a portugál Hilario lépett elõ elsõ számú kapussá.
A klub vezetõi panaszt tesznek az angol szövetségnél, mert mindkét belemenést rendkívül durvának találták, szerintük mind a sérüléseket okozó játékosokat, mind a szabálytalanságokat megtorlatlanul hagyó játékvezetõt meg kell büntetnie a fegyelmi bizottságnak.

CHELSEA FOOTBALL CLUB
A Chelsea kapusának egy ponton eltört a koponyacsontja, így megmûtötték Londonban. Az operáció sikeres volt.
Cech a Reading elleni bajnoki elsõ percében ütközött a hazaiak egyik támadójával, s az eset után azonnal kórházba kellett szállítani. Az orvosok az alaposabb vizsgálatok során kiderítették, hogy egy apró törés van a kapus koponyacsontjában, ezért a neurológiára vitték, és megoperálták.
Az orvosok szerint a mûtét jól sikerült, de egyelõre nem tudták megmondani, mikor engedik ki a kórházból a cseh kapust. A gárda másik hálóõrét, a csereként beállt Carlo Cudicinit szintén kórházba kellett szállítani egy ütközést követõen, õt azonban még szombat éjjel kiengedték.

CHELSEA FOOTBALL CLUB
remélem hamar felépülnek!!
Hunt rohadjon ketté utálom a kapustámadókat!!!
Hilario ra kíváncsi leszek!remélem jól véd
ez nagyon gáz!
épüljön fel minél hamarabb a két kapus!sajnálom õket!
a Huntot meg elkéne tiltani...nem gyengén!!
Hilario remélem jó lesz!
José Mourinho, a Chelsea menedzsere csapata szombati bajnokija után önmagából kikelve esett neki a Reading újoncának, Stephen Huntnak.
Petr Cech számára rendkívül rosszul kezdõdött (és egyben végzõdött is) a szombati, Reading elleni mérkõzés: az elsõ percben a hazaiak újonca, Stephen Hunt egy labdáért vívott harcban a földön csúszva térddel találta fejbe a kivetõdõ kapust. Cech a földön maradt, rövid idõre az eszméletét is elveszítette, s a pályáról azonnal a kórházba kellett szállítani.
- Szerencséje van, hogy még életben van, könnyen meg is halhatott volna – dühöngött Mourinho a meccs után. – Ilyen durva szabálytalanságot ritkán látni pályán, legutóbb Ben Thatcher követett el hasonlót, õt súlyosan megbüntették az esetért. Kíváncsi vagyok Hunt mit fog kapni, mindenesetre nem tette zsebre, amit tõlem kapott a meccs után. Szörnyû szabálytalanság volt, a labda a közelben sem volt az esetnél, a profi futballban a játékosoknak jobban kellene tisztelniük egymást annál, hogy ilyenek elõforduljanak.
Mourinho helyzetét nehezíti, hogy a hajrában a csereként beállt Cudicini is egy ütközés áldozata lett, megsérült, és õ is a kórházban töltötte az estét, így a Barcelona elleni BL-meccsen egyik kapusa sem védhet. A fontos feladat a nyáron igazolt portugál Hilarióra hárul, aki eddig a harmadik számú kapusok nyugodt életét élte, mostantól azonban nehéz feladat vár rá Cech és Cudicini felépülésééig.
- Várom, hogy megérkezzen a jelentés a kapusok állapotáról a kórházból, mert egyelõre nem tudom, mennyi idõre dõltek ki. Kíváncsian várom, hogy az angol szövetség fegyelmi bizottságának mi lesz a véleménye a Cech ellen elkövetett brutális esetrõl. Hilario miatt azonban nem aggódom, tapasztalt kapus, aki többször is védett már a Barcelona ellen, biztos vagyok benne, hogy rajta nem fog múlni semmi a katalánok elleni BL-meccsen – mondta a Chelsea menedzsere.

CHELSEA FOOTBALL CLUB
Hajrá Chelsea
yo8
Chelsea - Barcelona
Közvetíti - ??
Elõzõ Mérkõzés
Barcelona - Chelsea 1-1 Gsz.: Ronaldinho,Lampard
A klub hivatalos honlapja alábbi értesítést adott a játékosok állapotáról:
Petr Cechnek a szombat estét megfigyelés alatt tölti a kórházban. Carlo Cudicini, akit kezdetben kórházba vittek kiengedték a kórházból. Mindkét kapust hordágyon vitték le, miután ütköztek egy Reading játékossal a szombati Premiership mérkõzésen.
A Chelsea Football Clubnál mindeki kívánja, hogy Peter és Carlo is a lehetõ leggyorsabban felépüljön a sérülésébõl.
Reading FC - Chelsea 0-1 (0-1)
Madejski Stadion, 24.045 nézõ
Vezette: Mike Riley
G: Ingimarsson 45' (öngól)
S: Ingimarsson (29), Sonko (45), Bikey (77, 83) ill. Mikel (44, 62), Terry (53)
K: Bikey 83' (lerántás, második sárga) ill. Mikel 62' (mezhúzás, második sárga)
Reading: Hahnemann - Murty (c) (Bikey 35'), Sonko, Ingimarsson, Shorey - Seol (Little 62'), Sidwell, Harper, Hunt - Doyle, Lita (Long 72')
Chelsea: Cech (Cudicini 5') - Ferreira, Boulahrouz, Terry (c), Bridge - Mikel, Essien, Lampard - Shevchenko (J. Cole 62'), Drogba, Robben (Kalou 82')
A gól:
45' Lampardot buktatta Sonko a 16-os elõterében, amiért sárga lapot kapott. A sértett által 18 méterrõl lapossal elvégzett szabadrúgás megpattant elõbb egy hazai védõn, majd még a menteni igyekvõ Ingimarsson piszkált bele a lövésbe, így az a tehetetlen Hahnemann kapujába csorgott. 0-1!
A mérkõzés krónikája:
Mindjárt a mérkõzés elején sérüléssel indul a mérkõzés a Chelsea számára. Egy elõreívelés után Cech felszedte a labdát Hunt elõl, ám ütközött a középpályással. A kapust 4 percnyi ápolás után le kellett cserélni helyére Carlo Cudicini állt. A sérült Máté Pétert nélkülözni kényszerülõ Reading szorosan védekezett a Chelsea ellen, s nem engedték, hogy Lampardnak középen tere legyen. Az elsõ negyed óra után megélénkült a játék, elõbb Shevchenko lövését védte Hahnemann, majd Ingimarsson fejelt majdenm öngól (felsõ léc lett), s még Robben is kihagyott egy ígéretes helyzetet. A vendég oldalon sem maradt el a válasz. Hunt tört be a 16-oson belülre faképnél hagyva Ferreirát, s Boulahrouzt, s passzából Doyle befordult Essien mellett, s közelrõl a jobb kapufára bombázott. A félidõben nem is alakult ki több hazai helyzet, igaz a Chelseanek is kevés lehetõsége akadt. A félidõ utolsó percében aztán ígéretes szabadrúgáshoz jutott a Chelsea, s Frank Lampard lövését Ivar Ingimarsson saját kapujába továbbította. A második félidõben a Readingnek ki kelllett jönnie a védekezõ állásból, ám a Terryéknek nem okozott gondot a támadások hatástalanítása. A 63. percben aztán a kezdõbe végre magát beverekedõ Mikel Obi kiállítatta magát, az eset után Drogbának kellett lefognia, hogy ne rohanja le Riley bírót. Nem látszott meg a játék képén a kiállítás, a labda a két 16-os között járt. A Chelsea támadó szekciója Sheva lecserélése után nem igazán jeleskedett, s a vendégek sem tudtak ziccereket kialakítani. A 83. percben aztán a csereként beálló Bikey kiegyenlítette a létszámot, miután nadrágjánál, majd mezénél fogva is lerántotta Didier Drogbát. A kiállítás azonban a Readinget hozta fel, s beszorította az utolsó 10 percre a bajnoki címvédõt, ám ez helyzetekben nem, inkább csak szögletekben mutatkozott meg, mivel hogy Boulahrouz és Terry is rendre kifejelte a beívelt labdákat. Aztán, hogy mégis emberhátrányba fejezze be a mérkõzést a vendég gárda, arról egy sajnálatos sérülés gondoskodott. A 92. percben a szögletnél kimozduló Cudicini Ibrahima Songóval ütközött, s eszméletlenül a földre hullott, Riley játékvezetõ azonban nem állította meg a játékot, így majdnem gólt kapott a Chelsea, a gólvonal elõl kanalazták ki a vendég kékek a labdát. Azonnal látszott, hogy nagy a baj, az olasz portás eszméletlenül feküdt a pályán. Az orvosi stáb nyakmerevítõt hozatott, s vélhetõen csigolya sérülsét szenvedett Carlo. Cudicini nem tért magához, s hordányon vitték le a pályáról, ahonnan kórházba szállították. A kapuba 2 percre a Hilario mezében védõ John Terry állt, akinek azonban nem volt védenivalója. Mike Riley 103 perc játék után (sõt azt elsõ félidõben is öt is fél perc ráadás volt) lefújta a találkozót, igaz elõtte még kiállított valakit a Chelsea kispadról, mert szóváltásba keveredett a vendég kispaddal.
Október 14
Wigan Athletic 1 - 3 Manchester U.
Arsenal 3 - 0 Watford
Aston Villa 1 - 1 Tottenham H.
Liverpool 1 - 1 Blackburn R.
Middlesbrough 2 - 1 Everton
Portsmouth 2 - 0 West Ham U.
Reading 0 - 1 Chelsea
A bajnoki címvédõ Chelsea 1-0-ra nyert a Reading otthonában az angol labdarúgó-bajnokság 8. fordulójában.
A három pont sorsát egyetlen találat döntötte el. Az elsõ játékrész végén Frank Lampard (képünkön) végezhetett el szabadrúgást a Reading kapujától mintegy húsz méterre. Lövése két hazai futballistán is irányt változtatott, végül pedig a játékszer a hálóban kötött ki.
Gyõzött a Chelsea, ám a londoni klub drukkerei nem lehetnek felhõtlenül boldogok. Petr Cech kapus már az elsõ percben megsérült, helyére Cudicini állt be, ám az olasz hálóõr is kidõlt a sorból, így a hajrában John Terry! õrizte a "kékek" ketrecét.
Eredmény, Premier League, 8. forduló: Reading-Chelsea 0-1 (0-1) gólszerzõ: Ingimarsson (45.-öngól)
Nehezen megy a beilleszkedés, a jó játék, valamint a gólok is hiányoznak. Éppen ezért döntött úgy Andrij Sevcsenko, hogy pszichológushoz fordul.
Az ukrán válogatott támadó a nyáron 30 millió font leszurkolása mellett került Milánóból az angol labdarúgó-bajnokság címvédõjéhez, a Chelsea-hez. Egy teljesen más országba, más kultúrába, más pontvadászatba csöppent bele, amit - úgy tûnik - még mindig nem szokott meg teljesen.
Éppen ezért döntött úgy, felkeresi Bruno de Michelist, korábbi egyesületének, a Milannak a pszichológusát, hogy legyen a segítségére.
- Két héttel ezelõtt beszéltem vele és felajánlottam, elõírok számára egy kúrát. Mindenben állok a rendelkezésére. Nincs könnyû helyzetben, hiszen imádta Milánót, az itteni szurkolókat, most pedig egy egészen más világban éli mindennapjait - nyilatkozta a pszichológus.
szegény Cudicin!
épüljön fel minél hamarabb!
nagy nehezen meglett!
Terry jokaupus azért :))
Szép volt Chelsea!!!!!!
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
elõször Cech majd Cudicini!!!szegények pont a barca elõtt iéyen nincs!!!
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
0-1 még remélem nyerünk :)
HAJRÁ HAJRÁ!!!!!!!!
megy a tvben!!!!
0-1 egy Lampard szabad után öngol!
Nyerjük meg a meccset ma!!
Hajrá Srácok!!
Bl Október 18. Barcelona Otthon 20:45
Pl Október 21. Portsmouth Otthon 16:00
LK Október 25. Blackburn Idegenben 21:00
PL Október 28. Sheff Utd Idegenben 13:45
Bl Október 31. Barcelona Idegenben 20:45
Válogatott mérkõzések után mindig nehéz bajnokit játszani. Fõleg egy olyan csapattal, mint a Chelsea. A teljes 22 fõs keretbõl 17-en nemzeti válogatottjaikban szerepeltek az elmúlt héten, többen nem is egy mérkõzést játszottak. És többen bizony nem sikerek után térnek vissza klubjukba. Mindezek mellett José Mourinho még az összes játékosára sem számíthat különbözõ okok miatt: Ballack a hárommeccses eltiltásának utolsó harmadát tölti le, Ashley Cole pedig sérülten tért vissza a válogatottból. Joe Cole felépülését jelezte, hogy már végigjátszott egy barátságos 90 percet, mint arról beszámoltunk, de még nincs száz százalékos állapotban, így valószínû csak a cserepadon kap helyet. A csapat angol játékosai pedig nem kis traumát kell, hogy kiheverjenek.
A legutóbbi EB selejtezõk miatti bajnoki megszakítás után a Charlton ellen 2-1-es gyõztes mérkõzést vívtunk, ami igazából 4-0 is lehetett volna, de a fáradtság a jó elsõ félidõ után a másodikban igen-igen meglátszott.
Az ellenfél a Steve Coppel (a hónap menedzsere a Premiershipben szeptember hónapban.) által vezényelt, újonc Reading lesz. 7 mérkõzésen 13 pontot gyûjtöttek, ebben benne van egy döntetlen a Manchester United együttesével. Legutóbb idegenben gyõzték le a West Ham együttesét, 1-0 arányban egy korai góllal, Seol Ki-heyon a második percben vette be ellenfele kapuját. Jelenleg a hetedik helyen tanyáznak, de csak rossz gólkülönbségük (+2) választja el õket a negyedik helytõl. (a Portsmouth +7, az Everton +6, az Aston Villa +5 is 13-13 ponttal állnak a tabella negyedik, ötödik és hatodik helyén) Sérülések miatt 5 játékosát nélkülözi a hazai csapat.
Összes mérkõzés: 14, 6 gyõzelem, 5 döntetlen, 3 vereség
Legutóbbi találkozó: 2003/04 (dec. 3.) Ligakupa negyedik forduló, Madjeski stadion, ami számunkra gyõzelemmel zárult: 1-0. Akkor ezzel a kezdõkerettel álltunk fel: Sullivan; Johnson, Terry, Desailly (c), Babayaro; Gérémi, Lampard, J Cole (Makelele 45), Gronkjaer (Mutu 77); Hasselbaink (Stanic 71), Crespo. Közülük hárman biztosan pályára lépnek most is (Terry, Lampard, Makelele), JC valószínû, míg Gérémi talán.
Wayne Bridge, ha pályára lép, amire igen nagy az esély Ashley Cole sérülésével, 50. Premiership mérkõzését játssza a Kékeknél.
Érdekesség, hogy a mérkõzés bírája az a Mike Riley lesz, aki leküldte Ballackot a Liverpool elleni mérkõzésen. Viszont jó jel, hogy azt a mérkõzést hozni tudta a csapat.
"A Reading jó csapat, és azok a csapatok, akik az alsóbb osztályból gyõztesként kerülnek fel a Premierligába, mentálisan fantasztikus formában vannak. Velük is megtörténhet ugyanaz, mint az elõzõ szezonban a Wigannel." - José Mourinho
A Skysports.com jóslata: 0-2
13:30 Labdarúgás - ÉLÕ
Wigan-Manchester United, angol bajnokság, 8. forduló (élõ)
15:45 Labdarúgás - ÉLÕ
Arsenal-Watford, angol bajnokság, 8. forduló (élõ)
18:15 Labdarúgás - ÉLÕ
Reading-Chelsea, angol bajnokság, 8. forduló (élõ)
oltás :)))
Nagyot fordult a világ nyár óta Didier Drogba körül. A Chelsea elefántcsontparti támadója augusztus elején még el akarta hagyni az angol bajnokot, jelenleg azonban szerzõdésének meghosszabbításáról tárgyal a dél-londoniak vezetõivel.
Peter Kenyon szerint napok kérdése, és Didier Drogba szerzõdést hosszabbít a Chelsea-nél. A kékek klubigazgatója elárulta, nagyon örül, hogy az elefántcsontparti kiválóság maradni akar.
- Didier remek játékos, aki nagy hasznára van a Chelsea-nek. Biztos vagyok benne, hogy már csak napok kérdése, és aláírjuk az újabb szerzõdést - nyilatkozta Kenyon.
Drogba menedzsere szerint ugyankkor még messze a tárgyalás-sorozat vége.
- Már többször is leültünk tárgyalni a vezetõkkel, de még pár hét biztosan szükséges, hogy minden részletben megegyezzünk - mondta a játékos ügynöke, Pierre Frelot.
Drogba parádésan kezdte az idei szezont a Chelsea-ben. Az elefántcsontparti klasszis szinte minden találkozón gólt szerzett, így ismét belopta magát a Stamford Bridge közönségének szívébe. A játékos a nyár folyamán Sevcsenko és Kalou érkezése után a távozás gondolatával foglalkozott, amit õ azzal indokolt, hogy nem hajlandó tovább elviselni egyes londoni szurkolók rasszista megjegyzéseit.
Amennyiben szeretne a CFCHungary szerkesztõi csapatához tartozni, és megfelel az alábbi kritériumoknak ne habozzon! Jelentkezzen most!
Általános elvárások, erények:
- Állandó internethozzáférés,
- MSN Messenger elérhetõség,
- Szorgalmasság,
- Megbízhatóság,
- Rátermettség.
A hírszerkesztõk kritériumai:
- Elhivatottság az Chelsea FC iránt,
- Angol nyelv ismerete a külföldi forrásokhoz,
- Jó helyesírási és fogalmazási készség,
- Minimális html ismeret.
Ha a fent említett pozícióra kíván jelentkezni, azt a következõ címen teheti meg: [email protected]
A jövõbeli közös együttmuködés reményében várjuk jelentkezését!
A CFCHungary szerkesztõsége
NÉZZÉTEK MEG: WWW.CHELSEAWEB.FW.HU - AZ OLDAL http://www.takeforum.com/cfchungaryforum/ - A FÓRUM