Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nuno88
eddig cumi van :|||

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

asfa
nem becsülöm le..sztem nagyon jok lesznek
nagyon kemény meccsre számitok
de nyerünk remélem
!HAJRÁ CHELSEA!

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

asfa
Terry JÁTSZIK ?:OOOOOO

Japep
Úgy látom, tényleg "kis"-csapattal áll fel az Arsenal.
Na mindegy, én sem leszek, de nézem a meccset...HAJRÁ CHELSEA !!!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
CHELSEA - ARSENAL
- Carling Cup Final -
- ma 16:00 -

CHELSEA ( 4-1-2-1-2 ) :
1 Petr Cech
19 Lassana Diarra
6 Ricardo Carvalho
26 John Terry (c)
18 Wayne Bridge
4 Claude Makelele
5 Michael Essien
8 Frank Lampard
13 Michael Ballack
11 Didier Drogba
7 Andriy Shevchenko

Cserepad:
40 Hilario
3 Ashley Cole
12 John Mikel Obi
16 Arjen Robben
21 Salomon Kalou

ARSENAL ( 4-3-3 ) :
Almunia
Hoyte
Toure (c)
Senderos
Traore
Diaby
Fabregas
Denilson
Walcott
Baptiste
Aliadiere

Cserepad:
Poom
Djourou
Eboue
Hleb
Adebayor

CHELSEA FOOTBALL CLUB

bigfoot
HAJRÁ CHELSEA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

asfa
HAJRÁ CHELSEA!!!
nézem szal nem fogok irni valszeg de nézni fogom meccset :)
nemsoká kezdõdik
mindenki nézze aki tudja!!
HAJRÁ KÉKEK!!MEGNYERJÜK!!!!!

asfa
légyszievs ne irj összes vissza hsz-ket hanem egybe sûritsd
köszönöm

bigfoot
hát ez kurva jó!!!csak nehogy visszasérüljön esetleg:(((
egyebként felállás sztem
Cech
Ferreira-Terry-Carvalho-Bridge
Essien-Make-Lampard-Ballack
Drogba-Sheva

vagy ismét Diarra jobszélen hátul,bár nem tom,Porto ellen tényleg jól játszott,egyre jobban fejlõdik,de nem védõ hanem középályás ez tény

Japep
<#vigyor3> <#eljen>
------------------------------------------------

Terry már a kupadöntõn visszatérhet!

Remek hírek minden Chelsea-szurkolónak: a védelem oszlopa, a gárda csapatkapitány, John Terry minden várakozást felülmúlva felépült sérülésébõl, és minden bizonnyal pályára léphet az Arsenal elleni, vasárnapi kupadöntõn.

John Terry a Porto elleni találkozón sérült meg, és alig 10 perc után le kellett cserélni. Elsõként hat hetes pihenõrõl, majd az elsõ vizsgálatok után 5 napos szünetrõl beszéltek az orvosok, ám most kiderült, minden várakozást meghaladóan gyorsan felépül a bokasérülésbõl a védõ, így akár már a Liga-kupa döntöjében is pályára léphet.

A klub közleménye szerint Terry felgyógyulásának üteme még az orvosi stábot is meglepte.

Bryan English csapatorvos ismertette: "Maga a játékos érzett jelentõs javulás a sérült bokáján, ezért egy tesztet kért az orvosoktól, amely megfelelõ eredményt hozott. Ezt követeõn teljes értékû edzést végzett, így minden esélye megvan, hogy szerepeljen vasárnap a cardiffi fináléban."

CHELSEA FOOTBALL CLUB

igen

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Jagumo
2:1-re nyert a Mencseszter?

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Jagumo
tényleg mennyi lett a mecseszter Fulham?

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Jagumo
jaja de én mindig a chelseawb-re megyek 1.-ször

bigfoot
hát úgy néz ki!végre van önbizalma!

asfa
Shevchenko remélem belejön
közben Fulham-Man U 1-1

Japep
Sok helyrõl nézem, és ahol új és érdeked hír van, azt beteszem...persze ezek közé tartozik a ChelseaWeb is!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Mourinho: "Soha nem hagyom el a Chelsea-t"

Az elmúlt idõkben felröppent hírekkel szemben a portugál állítja, soha nem hagyja el a Chelsea-t.

Rengeteg spekuláció látott napvilágot az utóbbi idõben Jose Mourinho jövõjével kapcsolatban, a Chelsea menedzsere most személyesen kívánta eloszlatni a kételyeket. - írja a samsungsport.hu.

A portugálnak a télen több nézeteltérése is támadt Roman Abramovics klubtulajdonossal, aki nem tett eleget a menedzser januári átigazolási kívánságainak. A védõt igazolni kívánó szakembert több klubbal is összefüggésbe hozták, Mourinho szavai szerint azonban kérõi hoppon maradnak.

"Azt akarják elhinni, amit olvasnak, vagy amit én mondok?" - ripakodott a távozását feszegetõ újságíróra Mourinho.

"Kétféleképpen lehetséges, hogy elhagyom a Chelsea-t. Az egyik, hogy a szerzõdésem lejár, és nem hosszabbítanak velem. A második, hogy még azelõtt kirúgnak, hogy lejárna a kontraktusom. Nincs harmadik út!"

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Shevchenko: jól érzem magam!

Meglepõen õszintén nyilatkozott az ukrán csatár.

"Jól érzem magam. A csapatért dolgozom, és az erõnlétem is kiváló. A világbajnokság után megsérültem, és csak fokozatosan lendültem bele a játékba. José számára nagyon fontos volt a Porto elleni mérkõzés, mivel az elõzõ csapata elõtt játszottunk. Jó eredményt értünk el, és nekem is ment a játék."

Sevcsenkónak talán az adott ilyen pozítív szemléletet, hogy õ lõtte Portóban az egyetlen Chelsea-gólt, aminek köszönhetõen kedvezõbb a csapat helyzete a visszavágón.

Az ukrán világklasszisnak azonban nem mindig volt ilyen jó megítélése. Mikor 2006 nyarán megérkezett a Milantól, beilleszkedési nehézségi voltak, José Mourinho is támadta, a közönség se barátkozott meg vele igazán. Talán most Sevcsenkó ujra a régi lesz és sok gólt fog lõni...

CHELSEA FOOTBALL CLUB

bigfoot
mu ellen kiújult és szezonban már nem lesz sajna:((

Jagumo
te is a ChelseaWeben nézed a chelsea híreket?
:)
mert én igen:) és ez a 2 hírt ma tették fel:D

Jagumo
áh tuti nyerünk:) na jó egyáltalán nem biztos:) de remélem nyerünk:)

alonso82
bocs a tudatlanságomért de most mi van Joe Cole sérülésével?

bigfoot
hát igen!!
kemény mecs lesz!!!!HAJRÁ CHELSEA!!!!!!

asfa
ez jobb hir..

Japep
Ashley Cole játszhat az Arsenal ellen

Ashley Cole, a Chelsea védõje hosszú gyógyulási idõszak után a héten már egy órát játszhatott a tartalékok között a Reading ellen.

A válogatott védõ visszatérésének José Mourinho, az együttes menedzsere is nagyon örült, és nem elképzelhetetlen, hogy pályára küldi majd õt az Arsenal elleni Ligakupa döntõben vasárnap, Cardiffban. A kékeknél ugyanis szerdán súlyos sérülést szenvedett John Terry, aki a Porto elleni BL mérkõzésen vált harcképtelenné, egyelõre elõre nem látható ideig.

Cole pályára lépése ezért is lenne érdekes színfolt, mert a védõ éppen a városi riválistól szerzõdött a nyáron a Chelsea-hez.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Terry a jövõ hétvégén már játszhat

Már a jövõ hétvégén visszatérhet John Terry, a Chelsea védõje, aki a hét közepén a Porto elleni Baj- nokok Ligája mérkõzésen sérült meg.

Ezt az állítást a csapat edzõje, José Mourinho mondta ki a ma tartott sajtótájékoztatón.

Az elõzõ sérülésébõl alig felépült válogatott védõ bokasérülést szenvedett a szerdai találkozón, és félõ volt, hogy újabb hosszú kihagyás vár rá. A vasárnapi Ligakupa döntõ elõtt megtartott pénteki sajtótájékoztatón azonban José Mourinho azt mondta: "Úgy gondolom, hogy már a jövõ hét végén játszhat a Portsmouth ellen."

Terry távollétében feltehetõen az eddig is remekül helytálló Michael Essien játszik majd a védelem közepén. A Chelsea vasárnap az Arsenallal vívja meg a Ligakupa döntõjét.

"Ashley Cole kész a játékra, és Robben is úgy néz ki, hogy bevethetõ lesz. Joe Cole és Boulahrouz ismét kiestek a keretbõl." - mondta Mourinho a meccsel kapcsolatban.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Jagumo
engem ezzel nem tud felhúzni:)
csak hülyeségeket ebszél.

asfa
ok
nem is célom h balhé legyen

gabber_saviola
béke van srácok

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

asfa
amugy ez Scholes nak szol elnézést mielõtt félreértések lennének!

asfa
ebben egyetértek..
sose mondtam h csöves klubbunk van..de könyörgök mirõl szol az élet meg a foci manapság?nagyrészben a pénzrõl
..és ez nem Chelseanél van igy hanem MINDENHOL!!
nem akarok viába boácsjtkozni felõlem gondolsz amit akarsz akármeik klubrol és ezt a klubbot szeretem ezerszer leirtam miért és tartom a véleményem!
és nem attol vagy nagy kemény szurkolo h 2éve sehol sem vagytok se blben se sehol.. és most vezetetitek a bajnokságot és ide jössz vernyi a nyálad.. ilyenkor mutatod meg mien ember vagy!!!nem feltétlen pozitiv részed látszik!érdekes nem emlékszem mutass egy két hsz-t a ti topikotokban h hányszor mentem én vagy bármeik Chelsea szurkolo át aki télleg szurkolo és fikázott flémet keltett!!!
köszönöm
részemrõl ennyi!

Mor3llo
Max csak nem olyan látványosan...Carrick szerinted ért 30-at ? Ugyanmár...hna de ez nem ide tartozik.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Scholes18
de nem is ad annyi casht játékosokra mint az abrakadabra!

Glory Glory Man United!!

vmvr
nekem ehhez a dologhoz csak annyi hozzáfûzni valóm van, hogy mindkét klub marha gazdag, és külföldi milliárdos kezében van, szóval nem kell félteni egyiket sem.

Scholes18, kicsit gyerekes vagy szvsz

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Mor3llo
Abramovics legalább kinnt van a meccseken, és élvezi.Ellenben a ti zsidó amerikai tulajdonosotokkal, aki azt sem tudja, hogy melyik sportágban vásárolt legutóbb csapatot...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Scholes18
Szombathelyi vok ha nem laksz messze dobj egy privit, beülünk vhova és szívesen elmagyarázom élõbe is ha akarod.

Glory Glory Man United!!

Scholes18
van itt valami amit nagyon elfelejtettetek!

Mi a 0 ról kezdtük anno, viszont a Chelsea (ez nagybetûvel) még egy szimpatikus kis csapat volt aztán jött abrakadabra beleöli a milliárdokat és várja az eredményt! nemtudom értitek e a különbséget, ha végig olvassátok ti is érzitek hogy az igazság mérlege felénk lejt.

Glory Glory Man United!!

Japep
Nemtom, ki a szánalmasabb, te vagy a MU?!
Tiszta szánalom, az életben biztos kis kockafejû sz.gépbuzi vagy, itt meg teszed a fejed, mert úgysem ismer senki...PONT NEKED VALÓ A MU!
Amúgy meg milyen módon szólod le a szurkolókat??? Ja, és talán a MU játékosai ingyen játszanak ??? Nem hiszem.
Szóval rendben vagyunk...

CHELSEA FOOTBALL CLUB

mert ti csórócsapat vagytok mi? második leggazdagabb klub...

hagyjuk már ezt...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Scholes18
Itt az Igazság:

Glory Glory Man United!!

Scholes18
Minek mennyek vissza ha a saját topicotokba nem tudjátok megvédeni magatokat?!

Lássuk be nem csak a cselszar Szánalom hanem az un. "szurkolói" is..

Glory Glory Man United!!

Scholes18
"érdekes ez a zsoldosgárda vajon jobb A Csapatnál?"

ezt két módon cáfolom:

-múlt: 1878 óta 48 trófea! nektek mennyi van?

-jelen: pillantsatok csak rá a táblázatra, ki áll az 1. helyen?

Rendbe vagyunk? <#gonosz1>

Glory Glory Man United!!

Bedibeni
http://www.viasat3.hu/index.php?&barometer=4&barometer_vote=11 Szavazzon pls mindenki hogy a Chelsea meccset közvetítsék a Viasat 3-on!!!

GO CHELSEA! NOKIA 5800 &#9829;&#9829;&#9829;&#9829;&#9829;&#9829;

asfa
jah h ti felettünk álltok..
hát ha igy gondolod jolvan!
de ide ne nagyon irkálj mert ez nem a Manchester topik!
érdekes ez a zsoldosgárda vajon jobb A Csapatnál?mert ugy tûnik bartom ;)
na soha viszont nem látásra!!

Jagumo
amugymeg ilyenbõl ekkora ügyet csinálni én aért szerettem meg a chelseát mert a BL Csoportkörben megverte a Barcát:) aumgy nem is szerettem.

Jagumo
Ur isten....
na jó ezt nem is kommentálom....

Scholes18
bannernak? <#mf1>

Glory Glory Man United!!

Scholes18
már ne haragudj de ne oktass ki ienekbõl!
majd ha te nem cselszkizel meg a kedves Manchesteres barátaid lehet jönni reklamálni

már bocs de nekünk jogunk van szidni titeket veletek ellentétbe mert mi CSAPAT-nak szurkolunk és nem egy zsoldosgárdának!

fuck !cselszi!

Glory Glory Man United!!

Nuno88
egy még nem a világvége

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

bigfoot
hát azt tom hogy gyõzelem:),de nem mind1 hogy a rúgott 3 gólunk mellé kapunk e 1et vagy sem:d

Nuno88
gyõzelem mi lenne :)

Sheva bever nekik vagy 2-t oszt csá :)