Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

asfa
<#worship><#worship><#worship><#taps>

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Japep
GRAT !!! <#eljen> <#taps> <#vigyor3> <#worship>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

bigfoot
<#worship><#taps>grat Neki!!!!

Bedibeni
Megérdemelte!!

GO CHELSEA! NOKIA 5800 &#9829;&#9829;&#9829;&#9829;&#9829;&#9829;

asfa
Drogbának nincs párja

Didier Drogbát választották 2006 legjobb afrikai futballistájának.

A Chelsea 28 esztendõs elefántcsontparti klasszisa pályafutása során elõször nyerte el a kitüntetõ címet. Drogba 79 szavazattal végzett az élen, 5 szavazattal megelõzve az elmúlt három év gyõztesét, a Barcelona kameruni sztárját, Samuel Eto'o-t és 43-mal csapattársát, a ghánai Michael Essient.

Drogba tavaly a Chelsea-vel megnyerte az angol bajnokságot, míg a válogatottal döntõt játszott az Afrikai Nemzetek Kupáján, és részt vett a nyári világbajnokságon is. Az accrai díjátadón a legjobb fiatal játékosnak a Marseille-ben futballozó nigériai Taye Taiwót választották, míg a legjobb edzõ az egyiptomi Al Ahli portugál trénere, Manue Jose lett. Az év válogatottja díjat a tavalyi vb-n nyolcaddöntõig jutó Ghána kapta, az év klubcsapatának pedig az Al Ahlit szavazták meg.

Jagumo
hu de jó😊

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

XDD
Juppi
hazatértem a síelésbõl😄 nagyon jó volt😄 síeltem síeltem síeltem és síeltem.😊

ÁÁ de nyertünk!!😄 tiszta jó volt😄

asfa
<#smile><#worship><#worship><#worship>

Japep

Az Arsenal orvosa mentette meg Terry életét

A vasárnapi Chelsea-Arsenal ligakupadöntõn a Diaby fejrúgása után eszméletlenül összerogyó John Terryt az Ágyúsok orvosa mentette meg.

A találkozó második félidejében egy szögletet követõen Diaby véletlenül tiszta erõbõl fejbe rúgta a fejelni készülõ Chelsea-védõt, aki ezt követõen ájultan rogyott össze. A közelben tartózkodó futballisták azonnal jelezték az orvosoknak, hogy rohanjanak be az eszméletlen játékoshoz, elsõként Gary Lewin, az Arsenal csapatorvosa ért oda a futballistához.

Lewin azonnal Terry szájába nyúlt, és megakadályozta, hogy a futballista lenyelje a nyelvét, vagyis a nyelv elzárja a levegõ útját, és ezáltal fulladást okozzon. A védõt kórházba vitték, ám egy órával késõbb ki is engedték onnan, így a Chelsea csapatkapitánya együtt ünnepelhette az idei elsõ trófeát társaival. Visszaérése után Terry elsõ dolga az volt, hogy megkeresse Lewint, és megköszönje neki a segítséget, s mikor megtalálta az orvost, átölelte õt, majd ennyit mondott: „Nagyon köszönöm, eggyel jövök neked”.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Az FA döntött a vasárnapi meccs kapcsán

Meghozta döntését az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) a vasárnapi, botrányosra sikerül Arsenal-Chelsea Liga-kupa döntõn történtek miatt.

Mint ismeretes, a találkozó végén egymásnak estek a játékosok, és ököllel csépelték egymást. A bunyónak végül a két menedzser, Arsene Wenger és Jose Mourinho vetett végett, akik beszaladva a pályára lenyugtatták a verekedõket. A bíró ezután Adebayort, Toure-t, és Mikelt is kiállította. A mérkõzést a Chelsea nyerte 2-1-re.

Az Arsenal védõjét a piros lap értelmében azonnal eltiltották három mérkõzésre, míg Adebayor (Arsenal) és Mikel (Chelsea) fellebbezést adott be a döntés ellen, amit még kedden kivizsgál a szövetség. Eboue (Arsenal) elõször megúszta a büntetést, de a kamerák felvételei alapján kiderült, hogy õ ütötte le Wayne Bridge-t (Chelsea) a felfordulásban, így õ is három meccses eltiltás elé néz.

Nem indítottak eljárást viszont a két menedzser Jose Mourinho és Arsene Wenger ellen, akik azzal szegték meg az FA szabályait, hogy beszaladtak a pályára, amikor kitört a verekedés.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Jagumo
Orvosi jelentés: John Terry

A "Kékek" hátvéde azután maradt a földön, hogy Abou Diaby egy szerencsétlen felszabadítás közben fejberúgta Terryt.

A játékosok örjöngve hívták az orvosokat, Terry sérülését látván.

Mindkét csapat orvosi stábja segítségére sietett, és a lehetõ leggyorsabban hordágyra fektették, majd a mentõbe vitték Terryt.

A SKY SPORTS helyi riportere a helyszínen tartózkodott, és a következõket mondta: "Terry rendkívül ingatag állapotban érzi magát, és emlékezetkihagyási tünetei is adódtak, de emlékezeténél van."

Terry pénteken tért vissza a Porto ellen elszenvedett sérülésébõl, szombaton már fitt volt, majd mára már a játékot is el tudta vállalni.

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Freedom88
jobban van mint tegnap a meccsen az tuti. Meg ahogy lehetett olvasni, kis emlékezet kiesése van/volt. De azért nagyjából rendben van

T.T.

Jagumo

Jagumo
azért ezt nemigen mondanám.....

Freedom88
nincs. Már jólvan

T.T.

fernando torres
bazz szegény Terry..

remélem azért nincs komolyabb baja..

asfa
sajnos egyelõre nemtok rola :SS
majd Chelse ahonlapján talán nézelõdj de nemtok ienekrõl sajna :S

Japep
Nem tudjátok, honnan lehetne leszedni azt a háttérképet, amikor a kupaátvétel után egy ilyen Carling Cup-os tábla mögött lefotózzák a csapatot???
(Mert gondolom csinálnak belõle háttérképet...)

>>> Itt a háttérben a tábla ! <<<

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Terry nem emlékszik semmire

A Chelsea csapatkapitányának utolsó emléke, hogy kifut a második félidõre. Diaby rúgásáról fogalma sincs.

John Terry horrorfilmekbe illõ vasárnapi sérülése után egy nappal sem emlékszik az esetre, amely után nyakmerevítõben és oxigénmaszkban vitték le a pályáról a Ligakupa döntõjében. A rutinos védõ görcsösen összerándulva esett a gyepre Abu Diaby rúgása után, eszméletét már csak a kórházban nyerte vissza. Az alapos orvosi vizsgálatok szerint nem szenvedett sérülést, így már ott is lehetett a cardiffi stadionban társaival a díjátadón.

- Az utolsó kép, amire emlékszem, ahogy megyek ki a második félidõre. A következõ pedig, amikor magamhoz tértem a klinika folyosóján. Ennyi – mondta a baleset másnapján Terry, aki azóta az összes lehetséges vizsgálaton átesett már. – Megvolt minden vizsgálat, és mind megerõsítette a tegnapi diagnózist, vagyis, hogy nincs semmi baj. Még érzek némi bizonytalanságot, de sokat segített, hogy visszatérhettem a csapathoz.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Drogbáék féltek

A Chelsea csatára szerint furcsa érzés volt vasárnap Chelsea-játékosnak lenni. Drogbáékat félelemmel töltötte el a Terryvel történtek.

A Chelsea vasárnap 2-1-re legyõzte az Arsenalt a Ligakupa döntõjében, ám a londoni Kékek játékosai láthatóan nem tudtak mit kezdeni a mérkõzés hajrájában történtekkel. Egy kapu elõtt kavarodás során a lábbal játékba avatkozni igyekvõ Abu Diaby fejbe rúgta a Chelsea csapatkapitányát, John Terryt, aki görcsbe rándulva esett össze. A félelmetes látványt nyújtó jelenet után a védõt azonnal kórházba szállították, ám szerencsére kiderült, hogy nem esett komoly baja, így már a díjkiosztóra visszatérhetett a cardiffi stadionba.

Ám ezt a mérkõzést folytató játékosok nem tudhatták, így a hátralévõ percekben már nem csak a foci járt a fejekben:

- Ez a gyõzelem nagyon furcsa érzéseket támasztott fel bennünk. Megnyertük a kupát, ám nem tudtuk, hogy mit gondoljunk, amikor láttuk Terryt feküdni a földön – mondta Drogba, aki két góljával megfordította a meccset a Chelsea javára. – Nagyon nehéz errõl beszélni, egy méterre esett tõlem össze. Jobban érdekelt minket akkor John állapota, mint a kupa sorsa. Nem véletlenül õ a kapitány, oda teszi a fejét, ahová mások csak lábbal mernek közelíteni.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

bigfoot
remélem Bula rendbe jön és akkor Terry pihenhet egy kicsit,aki sérült könnyebben lesérülhet nem úgy mozog,lép.szal Terry remélem pihen egy kicsit és ha teljesen redbe jön akkor lép újra pályára nehogy újra lesérüljön

asfa
1. Windows: Vista (Longhorn)
2. F1CHL - Retro
3. Football Manager
4. Battlefield 2
5. Photoshop Munkák
6. UPC-CHELLO
7. Chelsea Fan Club
8. Partyarcok
9. Humoros és aranyos képek, videók
10. XBOX360

Prince23
Hál' Istennek!

Japep
Hát ennél komolyabbnak tûnt...szerencsére csak tûnt!
De ez egy nagyon jó hír!!! <#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hál istennek😊

asfa
igen ez egy jo hir!!

Nuno88
ez nagyon jó hír a kékek számára

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Freedom88
hm, jó hirek..szerencse

T.T.

vmvr
Terryt kiengedték a kórházból

John Terry, a Chelsea csapatkapitánya egy gyors vizsgálat után elhagyhatta a carrdiffi kórházat.

Terryt az Arsenal elleni ligakupadöntõ második félidejében Diaby rúgta nagy erõvel fejbe (Diaby megmozdulása véletlen volt), az eset után a Chelsea védõjét közel tíz percig a pályán ápolták, oxigénmaszkkal lélegeztették, majd hordágyon vitték le a gyeprõl. A futballistával azonnal kórházba siettek, ahol az orvosok megállapították, hogy Terrynek nincs komolyabb baja, ezért egy vizsgálat után el is engedték a klinikáról.

A védõ azonnal visszatért a csapathoz, hogy csatlakozzon a ligakupa-gyõztes együttes ünnepléséhez.

- Nyertünk, ezért nagyon boldogak vagyunk, ugyanakkor nagyon megijedtünk, mikor Johnt fejbe rúgták, és eszméletlenül feküdt a pályán. Sokkal többet gondoltam rá ezután, mint a kupa megnyerésére, nekem különösen megrendítõ volt a dolog, mert egy méterre álltam tõle, amikor az eset történt. Mindenki meggyõzõdhetett a karakterérõl, félelmet nem ismerve próbált fejelni, ezért õ a csapatkapitányunk és ezért õ az egyik legjobb védõ a világon – mondta a Chelsea két gólját szerzõ Didier Drogba.

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

terryrõl tudtok vmit?😞

asfa
köszönjük!!!

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

asfa

bigfoot
kupaátvételrõl is pár képet rakjatok fel pls,aki bejön lássa mivan😄

Jagumo
nem hittem volna hogy gratulálsz😊 példamutató😉

Freedom88
a moderált beszéddel?😊

T.T.

Prince23
Kicsit behoztam az olasz focit is, hehe

asfa
én még nem találtam de ha lesz bizonyára megszerezzük és kilinkeljük!

osszefoglalo van mar meccsrol? .|

BUDA > miskolc.

Japep
Hogy jön ez a kettõ össze???
Forza(???) Chelsea ?

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
kulturáltabban legyetek szivesek!!

France men

München ist ROT!!!

Prince23
Bocs, hogy emberbõl vagyok...

Forza Chelsea

NeoMaN
Te hány éves vagy öcsi? Sztem húzz lecót írni, ne itt huszárkodj. A mondatok értelmét nem fogod fel...

Japep
Már nem kell, megtaláltam! <#vigyor3>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
A gettyimagesnek add már meg a linkjét, mert nekem elveszett...
(Mert látom te is onnan szeded a képeket.)

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Prince23
Mire gondolsz, mirõl buktattam le magamat?

Japep
GRAT A CHELSEA-NEK!!! <#vigyor3>
Sajnos megint szükség volt az elsõ 20-30 percre + a bekapott gólra, hogy felébredjen a csapat, de aztán már jó volt.
Terry-t nagyon sajnálom, miharabbi gyógyulást neki...nagyon durva sérülés, egy kicsit meg is ijedtem, hogy mi lesz vele...remélem semmi komoly!
Már megint volt 2 óriási kapufánk!
Az a verekedés nem kellett volna a végére, na meg az a 102 perces meccs...<#szomoru1>

Mindegy, a lényeg, hogy nyertünk!!! <#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>
Terry-nek gyors gyógyulást!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Jagumo
thx

Jagumo
EZ AZ! KIRÁÁLY

asfa
kszönjük szépen!
én meg gratulálok szintugy mert fiatal csapatotok rendkivül jo!!!Diaby-t nem utálom ebben teljesen igazad van!
köszönjük még1x, példaértékû h gratulál az ellenfél 😊