Chelsea Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jó kis meccs volt, kár hogy Essien öngólt szerzett így nagyon nehéz volt de a végére hálistennek visszhozták a srácok
Nem vagyok se taottenham, se Chelsea drukker, ettõl függetlenül élvezetes meccs volt, egy tál szotyi mellett izgi volt. Valahogy éreztem, hogy a Chelsea nem fogja ennyiben hagyni! 😊 Grati!
#5521 ---> visszavonom...<#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3>
CHELSEA FOOTBALL CLUB
szerintem nem számít, de nem vagyok bent biztos
Vége...mekkora meccs volt, felidézi bennem a Hilario-s korszakot !!!
A visszavágón hajtani kell...itt majd számít a vendégben lõtt gól ???<#vigyor3>#vigyor3>
A visszavágón hajtani kell...itt majd számít a vendégben lõtt gól ???<#vigyor3>#vigyor3>
CHELSEA FOOTBALL CLUB
azthiszem örülhetünk a 3-3nak
Shevaaa, pedig gólt érdemelt volna😊
4 perc, támadni kell!!!
Huhh, majdnem gólt kaptunk...mit csinált Carvalho, most velünk volt a kapufa !
CHELSEA FOOTBALL CLUB
csókolom azt a felsõ lécet<#beka2>#beka2>
KALOU!!!!!!!!!
De szép volt...Drogba is !!!!!!!!!
Kapásból... <#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3>
De szép volt...Drogba is !!!!!!!!!
Kapásból... <#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3>
CHELSEA FOOTBALL CLUB
de még mekkora!!!
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL
kezdõdik a felívelgetés
nem kéne már lesérülni, nincs több cserénk
Most foshatunk, hogy lõjünk minimum 1 gólt, bár ahogy most támadunk, még nincs veszve semmi!
Akkor lesz nagyon szar, ha az öngól miatt esünk ki...fõleg Essiennek, szegény...
Akkor lesz nagyon szar, ha az öngól miatt esünk ki...fõleg Essiennek, szegény...
CHELSEA FOOTBALL CLUB
na srácok küzdjetek!!!!!
Gól Lampard 2. gólja 2-3
a kicsi szerencsénk sincs😞
nincs védelem:S:S:S
Cech <#worship>#worship>
Már megint...ha nincs Cech, akkor 1-4...mekkora bravúr!
Már megint...ha nincs Cech, akkor 1-4...mekkora bravúr!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Na, elkezdõdött a 2.fi...eddig 1 perc alatt 2 Chelsea-kapuralövés, remélem LEGALÁBB x lesz...
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Még 3 gólt kéne rugni, csak legyen meg.
ferreirát meg minek hozta le, nem értem. Így is xar a felállás 3-4-3, bakker a védelem.
Robben meg középre kellett vóna, nem pedig Shevi+Drogba duóhoz beilleszteni, ÁHHHHHHHHHH.<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#fejvakaras>#fejvakaras>
ferreirát meg minek hozta le, nem értem. Így is xar a felállás 3-4-3, bakker a védelem.
Robben meg középre kellett vóna, nem pedig Shevi+Drogba duóhoz beilleszteni, ÁHHHHHHHHHH.<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#fejvakaras>#fejvakaras>
1-3-as félidõ...hááát nagyon bele kell húzni, ha legalább újrajátszást akarunk...
CHELSEA FOOTBALL CLUB
terry nélkül ez nem védelem:'(((((((((((((( nagyon nem értik meg egymást
érdekes csere, reméljük a mester tudja mit csinál😊
Sajnos ha döntetlen lesz, az újrajátszásban mi leszünk vendégben...úgy hogy meg kéne nyerni...HAJRÁ!!!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
essien!!!???
mi volt ez??
szegény nem így akarta..sajnálom õt
mi volt ez??
szegény nem így akarta..sajnálom õt
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
OOOOOOOOOOOOOOOO
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
hát ezt nem hiszem el
Drogba a földön...összefejelt valakivel, elég csúnya...csak ne legyen semmi komoly!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
és Ballack is benne volt😄