Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jagumo

Shevanak már tetszenek José módszerei

Az ukrán gólvágó élvezi a közös munkát a portugál trénerrel. Bár korábban arról szóltak a hírek, hogy a csatár és a tréner között ellentétek feszülnek, úgy tûnik, Shevchenko megszokta az angol futballt.

És a portugál munkafelfogását. "Kényelmesen érzem magam a Chelsea-nél, megnyugodtam. Nagyon élvezem a munkát Jose Mourinhóval, tetszenek a módszerei és a filozófiája."

A korábbi problémákról is kérdezték az ukránt, aki újra a kitartásáról biztosította a szurkolókat. "Az utóbbi idõben minden oldalról támadások értek, de én folytatni akarom a munkát. Összeszorítom a fogaimat. A szerzõdésem négy évre szól, és szeretném kitölteni ezt az idõt a Chelsea-nél, miközben trófeákat szerzek a csapattal."

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

asfa
igen ma meccs de nemtom sajnos néni megin :((((((
DE HAJRÁ KÉKEK ÉS HAJRÁ CHELSEA NYERNÜNK KELL!!!!!!!!!!!!!

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Prince23
Ma MC elleni meccs, a S1-en. Nézzétek!

Japep

Megmûtötték a Chelsea védõjét

Wayne Bridge több hétig harcképtelen lesz az operáció után.

A Chelsea futballistája kedden térdmûtéten esett át, ezért hetekig, de lehet, hogy hónapokig nem játszhat. Bridge kiesése nemcsak a Chelsea, hanem az angol válogatott számára is nagy érvágás, a védõ ugyanis nem léphet pályára az Izrael elleni, március 24-i Európa-bajnoki-selejtezõn sem.

Bryan English, a Chelsea orvosa elmondta: korábban Damian Duffnak is hasonló sérülése volt, és a klub egykori játékosa három hét után térhetett vissza a csapatba.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Abramovics elvált

Roman Abramovics elvált feleségétõl, Irinától. Egy közleményben nyilvánosságra hozták, hogy Oroszországban váltak el közös megegyezéssel. Gyermekeik és az anyagiak tekintetében is megállapodtak. A felek magánéletük tiszteletben tartását kérték. Irina Abramovics második felesége volt, öt gyermekük van. Abramovics üzleti érdekeltségeit, így a klubot sem érinti a válás.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Jagumo
de perzse gratulálok a mezhez biztos nagyon állat:)
nekem is jöhetne egy. de azért nem szabad mindenem a focira költenem.
még tavasszal veszek 1 labdát meg valami uj szerkót. ennyi lesz nekem
kb 20000-ból kijövök kb. remélem mert 20000FT nél nem akarok többet költeni.
csak 1 gatya kell meg 1 labda meg 1 poló:) max 25000:D

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Jagumo
4 darab zokni:D nem 3 elírtam:D

Jagumo
én mezre nemigen adok sok pénzt.
inkább labdára költök, de arra nagyon :9

2 éve vettem egy : Adidas EB-s Training labdát: 12900 Ft volt
2006 nyár elején szülinapomkor: Nike Vapor Mercurial Speed labdát! 24990:) (magyarra fordítva Joga Bonitos labda)

most pedig sztem olyat veszek amit most is mutattam, de még nem döntöttem el:)

meg persze cipöre most ilyenem van:
( ne tévesszen meg a kép, ez csak a 24900FT-s cipö és nem az 50000FT eredeti vapor. de ez is kurva jó! és egyáltalán nem kopik és nagyon könnyü.

zokniaim van 3 Darab: Piros, fehér, fekete, kék ilyenek

Japep
Igazából én is kaptam...16.000 Ft !!!
De fasza nagyon...<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
:OO bazz az királly mennnyiért? mondjuk sajna nincs rá pénzem most :(

Japep
Ma jött meg a Chelsea-mez, amit rendeltem...<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>
Nincs a hátulján név, se szám...de mindegy, qrva jó !!! <#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Jagumo
ma semmi nem jött össze:(

Jagumo
Pro:)

bigfoot
faja!!!
remélem hamarosan õk ketten is hosszabítanak

alonso82
Ha Joey visszatér megnyerjük a bajnokságot

Japep
<#eljen> Ez jó hír !!! <#vigyor3>
------------------------------------

Essien szerzõdést hosszabbít

Michael Essien, csapatunk idei egyik legjobbja a napokban ötéves szerzõdést írt alá a klubbal. A ghánai középpályásnak még három évre szóló kontraktusa volt, de Mourinhoék szeretnék jó elõre bebiztosítani alapembereik szolgálatát. Épp emiatt folynak a tárgyalások John Terry-vel és Frank Lamparddal is.

Essien nyilatkozata:
"Nem gondolkodtam sokat az aláíráson. Igazán boldog vagyok, mert szeretnék minél tovább maradni a klubnál.
Keményen dolgozok az edzéseken és mindent megteszek a sikerért. Megvan bennem a sikeréhség, hogy minél több kupát nyerjek a csapattal."

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Freedom88
bigfoot
hát igen nehéz lesz tottenham ellen idegenben,de hát elvileg mi vagyunk a legjobbak nem?:)!szal mindenkit meg kell verni a siker érdekében!
Terry visszatér védelem újra tökéletes lesz,jobb oldali védõgondunk szerencsére nincs,bal oldal is jó!Joey is visszatér,és akkor lesz variálható középpályánk:D

asfa
egyet biztosan mondok hogy Bigfoot, Japep és én nem fogunk átmenni röhögni és fikázni!
az hogy elmult évben kétszer mi nyertük a bajnokságot.. érdekes egyetlen Mu szurkolo se volt itt! de mi akkor se mentünk át mikor 3-0-ra megvertünk titeket itthon! mer nem vagyunk olyanok! de sztem zárjuk le.. igazad van nem minden MU fan ien de nagyrésze idejön és fikázik gizdázik beleröhögcsél a képünkbe ami gyerekes sztem!! de mind1 megprobáljuk kulturáltan elintézni..köszönöm h Te normálisan reagálsz kommenteimre!

félreértettél, nem azt mondtam, h sosem fikáznak itt a MU-fanok, hanem azt, h nem mindig, ld. én :P
azt nem mondanám, h Ti még sosem jártatok át a mi topicunkba, csak mostanság nem jöttök, mert nekünk jobban megy, de "egyszer fent, egyszer lent", sajnos biztosan fog még fordulni a kocka, majd meglátjuk, h akkor hányan vetõdtök át... ;)

http://www.powerplaymanager.com/r57633

asfa
"tehát ez a kijelentés így nem teljesen igaz"
erre csak egy szám a válaszom ;)
#5580"

asfa
igen ez valoban igy van! de kinek van szöksége arra hogy egyfolytában idejöjjenek Mu szurkolok és keltsék a feszültséget!! SENKINEK!!
nem akarok senkivel vitázni probálom normálisan de egyszerûen van aki nem érti! szabad vélemény nyilvánitás meg valoszinûleg ugy értendõ h kulturált körülmények közt.. ami nem fogalja magában a másik szidását és lenézését amit mi a ti topikotokban nem csinálunk!
az h idejössz és irsz tedd.. de megfelelõ kereteken belül mert erre kérünk..ezért van külön topik a csapatoknak! Mu topikban halálra fikázhatjátok a Chelseat mert én ezt a csapatot szeretem és nem érdekel a más véleménye evvel kapcsolatban de az hogy idejöttök/idejönnek mások és fikáznak.. na ebbõl van elég már nagyon!

hogy miért olvasom a Chelsea topicját?
1. mert szabad, nem tiltja senki sem :)
2. szabad véleménynyilvánítás van, vagy mi a szösz (mondhatjuk szólásszabadságnak is)
3. rivális csapat fanjainak a véleményére is kíváncsi vok
4. eddig egyszer sem fikáztam ebben a topicban, sõt még inkább "csitítottam" a feszültséget Scholes18 és a Kékek között ;)
"érdekes modon akárhányszor MU szurkolo idejön csak gizdázik meg fikázik" tehát ez a kijelentés így nem teljesen igaz<#fejvakaras>

a másik:
tudtommal az FA kupa sorsolásról volt szó, és úgy kicsit elgondolkodtatott ez a "már megint a legkönnyebb" szöveg...
így már más, h a BL is beleértendõ
igen, a BL-ben eddig szerencsésnek mondhattuk magunkat a sorsolással, de a Roma-t nem szabad leírni, itt már nincs könnyû ellenfél, még a PSV sem

továbbra is látogatni fogom a fórumot, ha tetszik, ha nem, és (ha kell) nagy ritkán írni is fogok, ahogy az Arsenal topic-kal is ezt teszem (bár oda még nem kellett írnom :) )

Jagumo
pontosan igy van ez!

Jagumo
Amugy mi a MID 3-0 gyöztünk.........ennyit erröl

asfa
igen ez valoban igy van!
érdekes modon akárhányszor MU szurkolo idejön csak gizdázik meg fikázik... gyerekes komolyan! attol mert utáljátok a Chelsea-t hát könyörgök kerüljétek el a topikot..kérte valaki h gyertek ide egyfolytában baszogatni?mi hányszor megyünk baszogatni titeket? itt tartotok? nincs semmi baj..csak kerüljétek atopikot

Japep
Amúgy nektek (MU) miért kell olvasni a Chelsea topikját???
Azért, hogy idegyertek kötekedni?
Ja, és én most igazán a BL-re (Celtic, Benfica, Kobenhavn...Lille, Roma) gondolok, de pl. most is a legkönyebbet kapja a NYEGYEDDÖNTÕBEN (FA)...
Azt nem tagadom, hogy "könnyûeket" kaptunk, de azért nem a 1/4 döntõben, esetleg elõdöntõben...

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
na neeee!
Liga kupábol h-h kiestetek?
mert asszem azt minyertük! ;)
mellesleg eddig egy Man Utd-Chelsea meccs volt ami 1-1-el végzõdött szal ne verjétek itt a nyálatokat! köszönöm! fa kupában meg mindkettõ cspat nem kapott nehéz ellenfelet! a Tottenham - Man Utd meccsrõl annyit h kb 100 évben egyszer veri meg Tottenham pályáján 4-0ra
fikázos gizdáknak páj!

Scholes18
"persze csak ha továbbjut"
Sok szerencsét nektek is a White Hart Lane-n! <#hehe> Jól emlékszem ugye hogy ott már egyszer volt részetek egy zakóban a bajnokség elején, ahol mi 4-0ra gyõztünk? <#wink>

Glory Glory Man United!!

igen, erre céloztam, köszönöm
arról nem is beszélve, h szinte végig hazai pályán (ahogy mi is 1-1 kivétellel)

vmvr
azért ti sem panaszkodhadtok nehéz ellenfelekre az angol kupákban-.-

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Japep
Igen, pontosan..."haver"!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

"haver"!
ezt pont Te írod, mint chelsea-s?

Japep
A MU már megint megkapta a legkönnyebb ellenfelet...persze csak ha továbbjut...
----------------------------------------------

FA-kupa: csak a döntõben találkozhat a Chelsea és a MU

Elkészítették az angol labdarúgó FA-kupa elõdöntõinek párosítását, a sorsolás ezúttal sem hozta össze a Manchestert és a Chelsea-t.

Persze a két sztárcsapatnak elõbb még tovább kell jutnia a negyeddöntõbõl ahhoz, hogy az egymás elleni finálén kezdhessenek el gondolkodni, a hétvégi döntetlenjével mind a Chelsea, mind a MU újrajátszásra kényszerült. A sorsoláson eldõlt, hogy a Priskin Tamást soraiban tudó Watford a Manchester United-Middlesbrough párharc gyõztesével találkozik majd. Utóbbi negyeddöntõben 2-2-vel zárult az elsõ összecsapás, így március 19-én az Old Traffordon újrajátsszák a találkozót.

Újrázás vár a Chelsea-re és a Tottenhamre is, az elsõ meccsen elért 3-3-as döntetlen után a Hotspur stadionjában dõl el, hogy melyik gárda csaphat össze a Blackburn Roversszel a legjobb négy között. Az elõdöntõket április 14-én és 15-én semleges pályán játsszák.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
<#vigyor3><#eljen>
---------------------------

Visszatérõk a csapatba

Terry már valószínûleg a hétközi Manchester City elleni elmaradott meccsen a pályára léphet. Játéka nagyon fontos a csapat számára, láthattuk tegnap is, hogy hiánya mekkora ûrt hagy maga után a védelemben.

Joey valószínûleg csak március végén, április elején lesz bevethetõ. Ez így is fantasztikus hír, még a legoptimistább Chelsea szurkolók sem reménykedtek abban, hogy még idén pályára fog lépni. Cole mindazonáltal megmondta Mourinho-nak, hogy egészséges lesz a Valencia elleni elsõ meccsre (április 4.).

CHELSEA FOOTBALL CLUB

bigfoot
köszi!

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

bigfoot
van vkinek mecs összefoglaló videója?

asfa
igen.. csak ott van egy HA!! ;)

bigfoot
hát van egy ilyen pletyka,hogy összevesztek
egyebként sztem ha meglezs a bl,és vagy a bajnokság akkor nem fogja kirúgni,egyebként meg tapsolt és örült a továbbjutásnak,mutatták

Jagumo
Statisztikák
Chelsea - Tottenham

3 Gólok 3
17 (7) Lövések 10 (8)
7 Szögletek 3
1 Lesek 5
22 Szabálytalanságok 14
3 Sárga lapok 5
0 Piros lapok 0
53% Labdabirtoklás 47%

Prince23
Azt halotátok hogy Abroncs kiakarja rúgni Murinhót?!
A Porto elleni meccsen mondta a kommentátor...,"hogy ha veszítenek, akkor meneszti Murinhót" vhogy így mondta.
Ja és Abroncs nem örült a porto elleni bl gyõzelemnek, még rázta a fejét, hogy tovább jutottak. Ugyhogy valszeg menni fog Murinho, a tulaj miatt.<#falbav>

Jagumo
vagyis azt a nyertünket " jelbe értettem:)
remélem nyertünk;)

Jagumo
Húzós volt az biztos.
de nagyon jó meccs volt!

NYertünk!!

asfa
erre nem tok mit mondani..
white hart lane-en nem lesz Chelsea gyõzelem.. de azrt 1-3rol szép
HAJRÁ CHELSEA!!!!!!!!!!

bigfoot
arra gondoltam,Bl,Fa,bajnokság

Freedom88
meg bl

T.T.

bigfoot
ez a mecs mutatta hogy nekünk van a legjobb edzõnk és hogy van a csapatban küzdeni tudás!!!ez mutatja hogy képesek vagyunk megszerezni a 3 címet ami hátra van!!!!

bigfoot
bakker mekkora mecs!!!!!!!
szép volt CHELSEA!!!!!!!!!!!!!!!!!nagyon hajtottunk!!!meg is lett az eredménye!!!!!Mourinho a legjobb edzõ a földön!!!!

és Terry nagyon hiányzik a védelembõl