Chelsea Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
ötlettelen játék sajnos nem megy eddig igazán :S
de HAJRÁ CHELSEA!!!!!!!!!
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Vicente egy hónapra kidõlt
Egy hónapig nem játszhat Vicente Rodriguez, a Valencia labdarúgója, mert megsérült a Bajnokok Ligája negyeddön- tõjében, a Chelsea elleni párharc szerda esti, elsõ mérkõzésén
A középpályás a bal combjában szenvedett izomhúzódást az 1-1-re végzõdött londoni találkozó 57. percében, s már nem is tudta folytatni a játékot.
"Hiányát meg fogjuk érezni. Õ olyan játékos, aki egy-egy mérkõzés során képes kirángatni a társait a gödörbõl, ha pedig nincs ott a pályán, csapatunk nem a megszokott játékot produkálja." - szomorkodott a hír hallatán Quique Sánchez Flores vezetõedzõ.
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
hülye cikkíró, nem is játszik egyik meccsen se 😄D
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
José Mourinho, a Chelsea menedzsere nem aggódik csapatáért, a hazai 1-1 után képesnek érzi Dorgbáékat a továbbjutás kiharcolására a Bajnokok Ligája negyeddöntõjébõl.
A Chelsea hazai pályán egy soványka döntetlent ért el a Valencia ellen, így már a spanyolok lettek a párharc esélyesei, mivel Morienteséket hazai pályán különösen nehéz megverni, a londoniak pedig az utóbbi hetekben nem nyújtanak meggyõzõ teljesítményt. José Mourinho ennek ellenére nem látja esélytelenebbnek csapatát, mint eddig.
- Talán most mindenki azt hiszi, hogy a Valencia egy lépéssel elõttünk jár, és örül az eredménynek, én azonban óvatos lennék az ellenfél helyében. El tudom képzelni, hogy a Valencia a Mestalla stadionban merészebb lesz, jobban mer támadni, jobban ki fog nyílni hátul, és akkor korrekt bíráskodás mellett sikerülhet jó eredményt elérni csapatomnak. A meccs 1-1 lett, és nem 0-3, nincs semmi okunk elkeseredni. Tudom, hogy képesek leszünk gólt lõni, és vagy döntetlent elérni, vagy nyerni idegenben, ami természetesen nem lesz könnyû, de nincs okunk pánikolni, mint ahogyan erre okunk a szünetben sem, 1-0-s Valencia-vezetésnél – nyilatkozta a portugál menedzser.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Drogba ill. Silva
A visszavágón nyerni kell, vagy döntetlen (Persze nem 0-0-ás, vagy 1-1-es...)!
A másik meccs: Roma <2-1>2-1> MU
CHELSEA FOOTBALL CLUB
fel J.Cole
De régen láttam már játszani... 😄
Remélem góllal tér vissza!
le Kalou
fel SWP
HAJRÁ!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
CHELSEA FOOTBALL CLUB
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
CHELSEA FOOTBALL CLUB
CHELSEA FOOTBALL CLUB
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Félidei statisztika :
(Ez nem tükrözi a meccset, mivel szinte végigtámadta a félidõt a Chelsea, 1-2x jött csak fel a Valencia...ha nem Canizares lenne a kapusuk...)
60-40 - Labdabirtoklás
5/2-8/2 - Kapura lövés/kaput talált lövés
2-4 - Szöglet
3-0 - Les
1-2 - Sárga lap
0-0 - Piros lap
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Pedig 60-40 % a labdabirtoklás nekünk...
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Cech - Diarra, Carvalho, Terry (c), A.Cole - Mikel - Ballack, Lampard, Kalou - Drogba, Shevchenko
CHELSEA FOOTBALL CLUB
A Valenciából Marchena és Navarro eltiltás, Gavilan, Edu, Morientes és Baraja sérülés miatt hiányzik.
A Chelsea-bõl Robben sérülés miatt.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
ma - 20:45 / élõ: DSF
CHELSEA (4-3-3):
Cech
Diarra
Carvalho
Terry (c)
A.Cole
Ballack
Mikel
Lampard
Drogba
Shevchenko
Kalou
Cserepad: Cudicini, Ferreira, Boulahrouz, Bridge, Makelele, SWP, J.Cole
Valencia (4-2-3-1):
Cañizares; Miguel, Ayala, Moretti, Del Horno; Albiol, Albelda (c); Joaquín, Silva Vicente; Villa
Cserepad: Butelle, Curro Torres, Nacho Insa, Jorge López, Angulo, Hugo Viana, Miguel Pallardó
CHELSEA FOOTBALL CLUB
remélem Dorgba berámolja idei 30. gólját 😄
tom hogy adja a Viasat😊 de nem tok írni😊
mos szomszédnál vagyok (haveromnál) csak azért tok írni de minnyá mek haza😊 én ott baszik net lenni XD
na 8
MA NYERNI KELL LEGALÁBB EGY GÓLLAL
A Chelsea menedzsere külön felhívta játékosai figyelmét a spanyolok latinos temperamentumára, attól azonban nem tart, hogy eldurvul a mérkõzés.
A Bajnokok Ligája negyeddöntõjének elsõ felvonásán a Chelsea a Stamford Bridge-en látja vendégül a Valencia gárdáját. José Mourinho, a házigazdák menedzsere az alapos taktikai felkészítésen felül külön felhívta a figyelmét a vendégek latinos temperamentumára, ami könnyen megzavarhatja játékosait.
- Ugyanazt mondtam el a játékosoknak, amit minden latin csapat elleni meccs elõtt el szoktam, vagyis, hogy ellenfelünk mentalitása teljesen eltér attól, amit megszoktunk a futballpályákon. Az angol élvonalban senki sem csal, vagy trükközik – vagy legalábbis majdnem senki -, a futballisták tisztelik az ellenfelet és próbálnak korrekten játszani. Az európai versengésben azonban ez másképp is lehet, és erre érdemes jó elõre felkészülni. Megmutattam a Valencia-Inter meccs 5. percében készült felvételt a csapatnak, amelyen Canizares és Ayala is képes volt 50 métert sprintelni, csak hogy elkezdhessenek kakaskodni a szerintük szabálytalan Ibrahimoviccsal. Ilyen szituációkban intelligensen kell viselkednünk – nyilatkozta Mourinho.
A londoniaknál játékra jelentkezett a sérülése után felépülõ Joe Cole és Wayne Bridge is, Essienre és Robbenre azonban továbbra sem számíthat a hazaiak szakvezetõje.
A Valenciában is lesznek hiányzók, Fernando Morientes és Ruben Baraja sérülés miatt nem léphet pályára, Carlos Marchena pedig eltiltását tölti. Visszatérhet azonban az együttesbe Roberto Ayala, aki felépült sérülésébõl.
egy 2-0 vagy 3-0 lenne a legjobb eredmény!
idegenben meg itthon is nagyon kemény lesz 😞
hétvégén meg Tottenham ujra otthon az szintén kemény meccs lesz 😞
nagyon nehéz feladat elõtt állunk
HAJRÁ CHELSEA !!!
CHELSEA FOOTBALL CLUB