Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csatlakozom😊

alonso82
remélem elverik az mu-t

Portsmouth-Man.Utd. 1-0 1.félidõ!!! Hajrá Pompey!!!😄
vége, 1-0 egy gyönyörû Carvalho góllal 😉

Mikel helyett Joe Cole 😊

na Kalou helyett Sheva remélem bepüföl egyett😛

Jagumo
remélem nyerünk 😊 eddig jó

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Carvalhoooo 1-0, gönyörû góóóóól

asfa
megy a Chelsea-tottenham félidõ van és 0-0
ötlettelen játék sajnos nem megy eddig igazán :S
de HAJRÁ CHELSEA!!!!!!!!!

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

alonso82
Nem vagyok kárörvendõ, de úgy sajnálom<#eplus2>

Jagumo

Vicente egy hónapra kidõlt

Egy hónapig nem játszhat Vicente Rodriguez, a Valencia labdarúgója, mert megsérült a Bajnokok Ligája negyeddön- tõjében, a Chelsea elleni párharc szerda esti, elsõ mérkõzésén

A középpályás a bal combjában szenvedett izomhúzódást az 1-1-re végzõdött londoni találkozó 57. percében, s már nem is tudta folytatni a játékot.

"Hiányát meg fogjuk érezni. Õ olyan játékos, aki egy-egy mérkõzés során képes kirángatni a társait a gödörbõl, ha pedig nincs ott a pályán, csapatunk nem a megszokott játékot produkálja." - szomorkodott a hír hallatán Quique Sánchez Flores vezetõedzõ.

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Jagumo
jó persze de azért elégé ratyin fogalmazott 😄

asfa
nyugi van senki nem kötekszik!

bigfoot
hát igen hülyén fogalmaz a cikkíró😊

hétvégén tottenham,izgi lesz nyernünk kell!!!!!

nem veled kötekszem, de ez sztem egyértelmû...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Jagumo
most kötekedsz?? mert ha igen akkor nem muszály ide jönni.

mivel Morienteséket

hülye cikkíró, nem is játszik egyik meccsen se 😄D

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Japep
Mourinho jó képet vág a rossz eredményhez

José Mourinho, a Chelsea menedzsere nem aggódik csapatáért, a hazai 1-1 után képesnek érzi Dorgbáékat a továbbjutás kiharcolására a Bajnokok Ligája negyeddöntõjébõl.

A Chelsea hazai pályán egy soványka döntetlent ért el a Valencia ellen, így már a spanyolok lettek a párharc esélyesei, mivel Morienteséket hazai pályán különösen nehéz megverni, a londoniak pedig az utóbbi hetekben nem nyújtanak meggyõzõ teljesítményt. José Mourinho ennek ellenére nem látja esélytelenebbnek csapatát, mint eddig.

- Talán most mindenki azt hiszi, hogy a Valencia egy lépéssel elõttünk jár, és örül az eredménynek, én azonban óvatos lennék az ellenfél helyében. El tudom képzelni, hogy a Valencia a Mestalla stadionban merészebb lesz, jobban mer támadni, jobban ki fog nyílni hátul, és akkor korrekt bíráskodás mellett sikerülhet jó eredményt elérni csapatomnak. A meccs 1-1 lett, és nem 0-3, nincs semmi okunk elkeseredni. Tudom, hogy képesek leszünk gólt lõni, és vagy döntetlent elérni, vagy nyerni idegenben, ami természetesen nem lesz könnyû, de nincs okunk pánikolni, mint ahogyan erre okunk a szünetben sem, 1-0-s Valencia-vezetésnél – nyilatkozta a portugál menedzser.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Már gondoltam képcserékre, de nem találtam mostani ligakupás képeket... 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

alonso82
Figyu Japep! Nem lehetne valahogy Joey-t is valahogy a bannerba beszorítani?

Japep
CHELSEA <1-1> Valencia
Drogba ill. Silva

A visszavágón nyerni kell, vagy döntetlen (Persze nem 0-0-ás, vagy 1-1-es...)!

A másik meccs: Roma <2-1> MU

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
+3 perc

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Joe Cole végre visszatérhet 😊

Japep
le Mikel
fel J.Cole

De régen láttam már játszani... 😄
Remélem góllal tér vissza!

le Kalou
fel SWP

HAJRÁ!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
A Valencia 2 ember híján a saját 16-osán belül van, de az a kettõ is a saját félpályájukon...így nehéz lesz, de HAJRÁ CHELSEA !!!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Közben Roma <2-1> MU... 😄
Lõnünk kellene még 1 gólt legalább...

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Drogbaaaaaaa igeeeeeen😊 még 1et😛

Nuno88
végre

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Japep
Canizares kirúgja A.Colehoz, aki Drogba elé indít és õ befejeli...mekkora góóóóóóóóllllllll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
1-1 DROGBA
GÓÓÓÓÓÓLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Kalou már legalább 2 rúghatott volna, de ez volt a legcsúnyább...HAJRÁ CHELSEA!!!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Nuno88
Sheva gólt már na...

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Japep
Fi.: CHELSEA <0-1> Valencia

Félidei statisztika :
(Ez nem tükrözi a meccset, mivel szinte végigtámadta a félidõt a Chelsea, 1-2x jött csak fel a Valencia...ha nem Canizares lenne a kapusuk...)
60-40 - Labdabirtoklás
5/2-8/2 - Kapura lövés/kaput talált lövés
2-4 - Szöglet
3-0 - Les
1-2 - Sárga lap
0-0 - Piros lap

CHELSEA FOOTBALL CLUB

francba...de szép gól volt<#szomoru1>

Japep
0-1 Silva... vagy 20 méterrõl kaptuk
Pedig 60-40 % a labdabirtoklás nekünk...

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
A felállás nem 4-3-3, hanem 4-1-3-2:
Cech - Diarra, Carvalho, Terry (c), A.Cole - Mikel - Ballack, Lampard, Kalou - Drogba, Shevchenko

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Del Horno most játszik elõször a Chelsea ellen...
A Valenciából Marchena és Navarro eltiltás, Gavilan, Edu, Morientes és Baraja sérülés miatt hiányzik.
A Chelsea-bõl Robben sérülés miatt.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
A 2.percben gólt lõhettünk volna... 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
CHELSEA - Valencia
ma - 20:45 / élõ: DSF

CHELSEA (4-3-3):
Cech
Diarra
Carvalho
Terry (c)
A.Cole
Ballack
Mikel
Lampard
Drogba
Shevchenko
Kalou

Cserepad: Cudicini, Ferreira, Boulahrouz, Bridge, Makelele, SWP, J.Cole

Valencia (4-2-3-1):
Cañizares; Miguel, Ayala, Moretti, Del Horno; Albiol, Albelda (c); Joaquín, Silva Vicente; Villa

Cserepad: Butelle, Curro Torres, Nacho Insa, Jorge López, Angulo, Hugo Viana, Miguel Pallardó

CHELSEA FOOTBALL CLUB

bigfoot
mecs mikor lesz akkor?

Go CHELSEA!!!
remélem Dorgba berámolja idei 30. gólját 😄

Nuno88
na ma nagyon szorítok Shevanak h lõjjön gólt/gólokat 😊

bigfoot
HAJRÁ CHELSEA!!!!!!!!!!!!
nyernünk kell!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jagumo
hali
tom hogy adja a Viasat😊 de nem tok írni😊
mos szomszédnál vagyok (haveromnál) csak azért tok írni de minnyá mek haza😊 én ott baszik net lenni XD

na 8

<#taps>HAJRÁ CHELSEA<#taps>
MA NYERNI KELL LEGALÁBB EGY GÓLLAL

Japep
Köszi!

HAJRÁ CHELSEA!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

banok
streamen élõben tudjátok nézni a mai meccseteket.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

asfa
Mourinho balhés meccset vár a Valencia ellen

A Chelsea menedzsere külön felhívta játékosai figyelmét a spanyolok latinos temperamentumára, attól azonban nem tart, hogy eldurvul a mérkõzés.

A Bajnokok Ligája negyeddöntõjének elsõ felvonásán a Chelsea a Stamford Bridge-en látja vendégül a Valencia gárdáját. José Mourinho, a házigazdák menedzsere az alapos taktikai felkészítésen felül külön felhívta a figyelmét a vendégek latinos temperamentumára, ami könnyen megzavarhatja játékosait.

- Ugyanazt mondtam el a játékosoknak, amit minden latin csapat elleni meccs elõtt el szoktam, vagyis, hogy ellenfelünk mentalitása teljesen eltér attól, amit megszoktunk a futballpályákon. Az angol élvonalban senki sem csal, vagy trükközik – vagy legalábbis majdnem senki -, a futballisták tisztelik az ellenfelet és próbálnak korrekten játszani. Az európai versengésben azonban ez másképp is lehet, és erre érdemes jó elõre felkészülni. Megmutattam a Valencia-Inter meccs 5. percében készült felvételt a csapatnak, amelyen Canizares és Ayala is képes volt 50 métert sprintelni, csak hogy elkezdhessenek kakaskodni a szerintük szabálytalan Ibrahimoviccsal. Ilyen szituációkban intelligensen kell viselkednünk – nyilatkozta Mourinho.

A londoniaknál játékra jelentkezett a sérülése után felépülõ Joe Cole és Wayne Bridge is, Essienre és Robbenre azonban továbbra sem számíthat a hazaiak szakvezetõje.

A Valenciában is lesznek hiányzók, Fernando Morientes és Ruben Baraja sérülés miatt nem léphet pályára, Carlos Marchena pedig eltiltását tölti. Visszatérhet azonban az együttesbe Roberto Ayala, aki felépült sérülésébõl.

asfa
jaja
egy 2-0 vagy 3-0 lenne a legjobb eredmény!
idegenben meg itthon is nagyon kemény lesz 😞
hétvégén meg Tottenham ujra otthon az szintén kemény meccs lesz 😞
nagyon nehéz feladat elõtt állunk

Japep
Ma nyerni kell, kapott gól nélkél...a DSF-en megy majd a meccs, ha valakinek megvan az a csatorna!

HAJRÁ CHELSEA !!!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
sajnos én sem látom mer megyek el!!
DE HAJRÁ CHELSEA GO BLUES!!
nyernünk kell!!!!
MINDENT BELE KÉKEK!!!!