Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ramox
Robben, a kedvenceeeeeeem 😊 Majd õ bevág egy mesterhármast 😄

Ramox
Csak húzzák ki a fiúk ezt a 60 percet és 11esekkel megnyerhetjük hiszen ott lenne akkor Petr. Én nem kérek gólt csak h húzzuk ki 😞

asfa
kapufa a Liverpoolnak...ki fogunk igy esni...

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

asfa
HAJRÁ CHELSEA!!!!!

Japep
Keményen hajt a pool, de a félidõ vége a miénk volt...lõni kell legalább 1 gólt... HAJRÁ CHELSEA!!!

Félidei statisztika:

Azért Drogba helyzete szép volt, meg Mikel megmozdulása is...azért kíváncsi lennék egy A.Cole szabadrúgásra/szögletre... HAJRÁ CHELSEA!!!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

bigfoot
Drogba egy gólt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Freedom88
GOGO

T.T.

asfa
na most félidõ!
szusszanunk egyet legalább!! bár a félidõ végére..jobbak voltunk!
na mind1 GO BLUES HAJRÁ KÉKEK!!!

Freedom88
majdnem

T.T.

asfa
rendben van!
igy van
na a végére egy Lampard szabadrugás.
rugjunk belõle egyet!!

Freedom88
én nem azt mondtam h arra kell játszani, hanem azt h az x is elég...

T.T.

asfa
sosem szabad x-re játszani senki ellen!!

Freedom88
jó az x is

T.T.

asfa
bazz szöglet és majdnem egyenlitettünk!!
GYERÜNK KÉKEK NYERNÜNK KELL!!!!!!!!!!!!!!!!
HAJRÁ CHELSEA!!!

asfa
ajj DROGBA ha nem akar bombagolt rugni akkor 1-1
de igy belerugta Reina-ba

asfa
alig van nálunk a labda..Carvalho jolenne a védelembe..
és most hiányzik Shevchenko mert Kalou..az nem egy fõnyeremény!

asfa
ezt nem hiszem el..semmi nem lesz ebbõl..nagyon gyengén játszunk és még sok idõ van! a Liverpool okozza a vesztünket ismét..
ed HAJRÁ KÉKEK!!!! NYERNI LEHET MÉG!!!

Ramox
Gyerekek összekell szednünk magunkat, mert kell a BL!!!!!

asfa
1-0
fasza....

Rash87
Ejj :|

Glory, Glory Man. United!

asfa
igen nagyon kemény :S:S
összekell kapnunk magunkat mert a Liverpool nagyon nyom néha:S

Japep
Ennyit errõl...Sheva ott ül a lelátón.

Kemény meccs...messze még a vége... HAJRÁ CHELSEA !!!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
MEGY AMECCS!!
HAJRÁ CHELSEA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Japep
Liverpool - CHELSEA
- BL elõdöntõ, visszavágó <0-1> -
- ma 20:45 - Viasat3 -

Liverpool:
(4-4-2)

Reina - Finnan, Carragher, Agger, Riise - Pennant, Gerrard, Mascherano, Zenden - Kuyt, Crouch

Cserepad: Padelli, Arbeloa, Hyypia, Alonso, Gonzalez, Bellamy, Fowler

CHELSEA:
(4-3-3)

Cech
Ferreira - Essien - Terry (c) - A.Cole
Mikel - Makelele - Lampard
J.Cole - Drogba - Kalou

Cserepad: Cudicini, Gérémi, Diarra, Boulahrouz, Bridge, SWP, Robben

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Kemény meccs lesz...rúgnunk kell legalább 1 gólt... HAJRÁ CHELSEA !!!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

bigfoot
nehéz mecs lesz,ha rúgunk 1 gólt akkor nem lesz baj!!!!
sok a sérült,de erõsek vagyunk,idegenben játszunk ,de ez nem jelent problémát!
nyerni fogunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HAJRÁ CHELSEA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nuno88
érdekes :\\

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

asfa
Sevcsenko megsértõdött?

Az ukrán csatár nem utazott el Liverpoolba a Chelsea BL-elõdöntõjére, az angol lapok szerint azért, mert ismét összeveszett José Mourinho menedzserrel.

Andrij Sevcsenko a Chelsea vasárnapi edzésén szenvedett kisebb sérülést, José Mourinho pedig úgy döntött, hogy a Liverpool elleni keretbe sem jelöli a csatárt. Brit lapértesülések szerint az ukrán nem vette jó néven, hogy nem számít rá a menedzser, és ezért úgy döntött, nem is utazik el Liverpoolba, noha a sérült futballisták is el szokták kísérni a csapatot az idegenbeli összecsapásokra. Sevcsenko azonban cáfolja ezeket a pletykákat, és állítja: a mihamarabbi felépülése érdekében maradt Londonban.

- Nagyon sajnálom, hogy ki kell hagynom a mérkõzést, és nem lehetek ott a játékosokkal szurkolóként sem a klub történetének egyik legfontosabb összecsapásán. Londonban maradok, mert ez szolgálja a mielõbbi felépülésemet, keményen fogok dolgozni, hogy minél hamarabb ismét a gárda rendelkezésére állhassak – nyilatkozta Seva.

Japep
Csak elõbb meg kéne hosszabbítani a szerzõdését...
---------------------------------------------------

Terry a Chelsea edzõje szeretne lenni

A londoni együttes csapatkapitánya már a távoli jövõjét tervezgeti, feltett szándéka, hogy játékos-pályafutása után a Chelsea menedzsere legyen.

Az angol futballcsapat 26 esztendõs védõje a játékos-pályafutása után is maradni szeretne a londoni klubban, méghozzá menedzserként. Terve azonban egyelõre csak álom, a klub vezetõi ugyanis eddig nem voltak hajlandóak leülni vele tárgyalni szerzõdése meghosszabbításáról.

- Amikor a szerzõdésem meghosszabbításáról beszéltem a vezetõkkel, akkor egy 9 éves kontraktusról volt szó, amelynek végén lehetõséget kaphatnék az edzõi feladatra is. Ha felhagyok a játékkal, mindenképpen edzõ akarok lenni – nyilatkozta a Chelsea válogatott védõje.

A londoni kékek ma este a Bajnokok Ligája elõdöntõjében a Liverpool otthonában lépnek pályára. Az elsõ meccsen a Mourinho-csapat gyõzött 1-0-ra. A BL-összecsapás 20 óra 45 perckor kezdõdik.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
<#eljen> HAJRÁ CHELSEA !!!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
a mai egy nagyon fontos meccs számunkra!!
támadni kell és ha berugunk még egy golt és nyerünk a Liverpool otthonában akkormegvan az esély az elsõ bl gyõzelemre ami hihetetlenül fontos lenne az egész csapat számára egyaránt hisz ennyi akadály és sérülés után megnyerni egy bl-t nagy teljesitmény lenne!
A Liverpool támadni fog végig hiszen kell neki a gol.. nagyon erõs csapat nem lebecsülhetõ.. de bennünk is megvan hogy bármikor képesek vagyunk golt rugni. Most itt lenne az alkalom h megmutassuk h idegenben is tudunk nyerni és jol játszani nem csak otthon egy ien nagy tétmérkõzésen!

HAJRÁ CHELSEA!!!!! GO BLUES!!

asfa
<#szomoru1><#shakehead><#shakehead>

én már meg se lepõdök a sérüléseken sajnos...
de HAJRÁ CHELSEA!!!

bigfoot
nah az fasza lenne Robben-Joe Cole Drogba!!

Japep
Már felépült, edzett is, csak még nem tudni, játszik-e a pool ellen...de azt mondták, hogy valószínûleg fog.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Nuno88
én úgy hallottam h Robben se lép pályára már ebben az évben :S

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Japep
Ezek szerint igaz...sérült Sheva, Ballack, Carvalho...lehet még Robben is!
Ez már nem is meglepõ...egész évben sérülésekkel szenvedtünk...<#rinya><#shakehead>
HAJRÁ CHELSEA! 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Sevcsenko nem játszhat a BL-ben

A Chelsea ukrán csatára sérülése miatt kénytelen kihagyni a keddi, Liverpool elleni BL-elõdöntõt.

A londoni klub szûkszavú közleménye szerint Sevcsenko megsérült, és nem játszhat a kulcsfontosságú találkozón, azt azonban nem közölték, hogy pontosan miféle baja lett a csatárnak.

José Mourinho nincs könnyû helyzetben, Michael Ballack bokasérülése miatt a szezonban már nem léphet pályára, és Ricardo Carvalho sem hadra fogható a Liverpool ellen. A portugál védõ a hétvégi, Bolton elleni bajnokin vált harcképtelenné.

A Bajnokok Ligája elõdöntõjének elsõ, londoni összecsapásán a Chelsea Joe Cole találatával 1-0-ra legyõzte a Liverpool gárdáját.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Chelsea: Támadás!

José Mourinho azzal ijesztene rá a Liverpoolra, hogy támadó szellemben küldi pályára csapatát a keddi BL-elõdöntõn.

A Chelsea egygólos elõnnyel várhatja a kedd esti, liverpooli BL-elõdöntõ visszavágót, a londoniak menedzsere azonban megígérte: csapata úgy lép pályára, mintha egy meccsen dõlne el a továbbjutás sorsa.

- Nagyon fontos meccsre készülünk, mert ezen biztosíthatjuk a helyünket a Bajnokok Ligája döntõjében. Ez rengeteget jelentene a klubnak, fõleg úgy, hogy korábban nem sok sikert értünk el az európai kupákban, mégsem állítom, hogy ez a szezon legfontosabb meccse számunkra – mondta Mourinho.

- Ha nem kapunk gólt a meccsen, akkor benn vagyunk a döntõben, ennek ellenére támadni fogunk, és nem az eredmény tartására játszani. Ha a mérkõzés tíz percig tartana, akkor megpróbálnánk kivédekezni, de kilencven percen keresztül nem lehet csak védekezni, ezért igyekszünk inkább ráijeszteni az ellenfélre, és gólt szerezni – tette hozzá a menedzser.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Nuno88
azt olvastam h Sheva nem játszhat ma...télleg? 😮

Ramox
Ez az interjú nagyon érdekes. Megmondom õszintén nem igazán volt szimpi játékos, de ezután az interjú után ez a véleményem megváltozott...

Remélem valóban így gondolja a dolgokat....

Japep
Megroppant a Chelsea

A londoniak komoly lépéshátrányba kerültek az angol bajnoki címért folytatott küzdelemben, ráadásul újabb alapemberük sérült meg.

A Chelsea hátrányba került, majd fordított, végül mégis csak egy pontot szerzett a Bolton Wanderers ellen szombat délután. A döntetlen, a Manchester United gyõzelmének fényében, pedig felért egy vereséggel. A Kékeknek ezzel ugyanis már öt pont a hátrányuk kihívójukkal szemben, és már csak három forduló van a bajnokság végéig. Ráadásul a Chelsea-re nehezebb meccsek várnak, jövõ héten londoni derbi az Emirates-stadionban az Arsenal vendégeként, majd két hazai meccs következik, a bajnoki döntõ a Manchester United ellen, és az Everton elleni szezonzáró. Sir Alexéknek a Chelsea-n kívül "csak" a Manchester City-vel és a West Hammel kell megküzdeni, nehezen elképzelhetõ, hogy utóbbi kettõ bármelyike le tudná gyõzni az éllovast.

Jose Mourinhónak a döntetlen mellett további keserûséget okoz, hogy a Bolton ellen újabb alapjátékosa sérült meg, Ricardo Carvalho sem tudja vállalni a Liverpool elleni Bajnokok Ligája-elõdöntõ visszavágót. A védõ térde sérült meg, még nem tudni, mennyi idõre dõlt ki a sorból. Az elmúlt pénteken megoperált Michael Ballack után a 28 éves portugál kiesése újabb érvágás a Chelsea számára.

Persze a portugál menedzser még nem beszél a végrõl, szerinte, amíg van remény, csapata nem adja fel a harcot.

- Nincs vége, mert még van matematikai esély - jelentette ki Mourinho. - Ha van még remény, akkor hinni kell benne, még ha elveszettnek tûnik is. Két meccset kell, hogy elveszítsenek, nekünk pedig mindhármat meg kell nyerni. Karnyújtásnyira vannak a céltól!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Interjú Andriy Shevchenko-val

Beszélgetés egy interjú formájában Andriy Shevchenko-val Angliáról, a BL-rõl és a gyerekkoráról.

Ki állíthatja meg a Chelsea-t a Bajnokok Ligájában?

Például a Liverpool az elõdöntõben. Tiszteljük az ellenfelet.

A csapat célja azonban a BL-gyõzelem. Vagy tévednék?
Mi minden meccset, minden versenyt, minden kupát meg akarunk nyerni. A Bajnokok Ligájában is csak a végsõ gyõzelem az elfogadható számunkra.

Hasonló ambíciói voltak az AC Milannak is, amikor ott játszott. Csakhogy az Ön pozíciója megváltozott: Milánóban a csapat kulcsfigurája volt, a Chelsea-ben azonban Drogba szerepköre fontosabb. Nem háborog emiatt?
Nem, egyáltalán. A futball csapatjáték. Drogbával közös célunk van: megnyerni mindent.

Azt hittem, azt feleli majd: gólokat lõni.
Úgy is hasznára lehetek a csapatnak, ha nem rúgok gólt.

Mégis: milyen érzés betalálni az ellenfélnek?
Jó.

Ez túl rövid válasz volt.
De pontos. Nem azért játszom, hogy gólokat rúgjak, hanem azért, hogy gyõzzön a csapat. A gyõzelmen van a hangsúly, nem a gólszerzésen.

Nehezen illeszkedett be a Chelsea-be. Mi volt ennek az oka?
Minden kezdet nehéz. Hiányzott belõlem a frissesség. A világbajnokság után úgy éreztem magam, mint akit kifacsartak.

A média és a szurkolók elsõsorban azt kifogásolták, hogy túlságosan is jóban van Roman Abramovics klubtulajdonossal.
Elfogadok minden kritikát, ha az a pályán nyújtott teljesítményemmel függ össze. Csakhogy ezeknek a megjegyzéseknek semmi közük nem volt a focihoz. Ezért nem is foglalkoztam velük különösebben.

Az angol bajnokság sokkal erõsebb, mint az olasz?
A kettõt nem hasonlíthatjuk össze, mindkét ligának vannak elõnyei és hátrányai a másikkal szemben. Angliában fontosabb a fizikum, az állóképesség, a kondíció, az agresszivitás. Sokkal több párharcot kell vívni, és ha valaki nem erõs, akkor nincs esélye felvenni a versenyt. Nekem is változtatnom kellett a játékfelfogásomon.

Hiányzik néha az olasz futball?
Nem. Úgy döntöttem, hogy eljövök Olaszországból, és jól döntöttem.

Mit csinál Londonban, amikor nem focizik?
Ismerkedem az itteni kultúrával, az angol mentalitással és életfelfogással. Ha éppen nincs meccsem vagy nem vagyok edzésen, akkor igyekszem a családommal tölteni az idõt. És szeretek golfozni.

Gyakran elõfordul, hogy a Chelsea az utolsó percekben dönti el a meccset. Mi ennek a titka?
Az önbizalom. Az, hogy vesztes állásnál is hiszünk az erõnkben.

Tizennégy évesen egy walesi torna gólkirálya lett, amiért Ian Rushtól kapott egy futballcipõt. Megvan még?
Nincs. Már akkor is kicsi volt, amikor kaptam. Egyszer-kétszer játszottam benne, de szorított. Úgyhogy lecseréltem.

Ki volt a példaképe?
Valerij Lobanovszkij és Oleg Blohin. Lobanovszkij volt az, aki felfedezett, és aki egyengette a pályámat, akárha apám lett volna. Õ tanított meg mindarra, amire futballistaként szükségem van. Karizmatikus egyéniség volt, megváltoztatta a gondolkodásmódomat, elmagyarázta, miért kell tisztelni az ellenfelet és így tovább.

Azért vitte el a sírjához a BL-trófeát is?
Csak köszönetet akartam neki mondani mindazért, amit kaptam tõle. Lobanovszkijnak az élete volt a futball, az is jelképes, hogy a kispadon érte utol a halál.

És Blohin?
Annak idején szerintem minden gyereknek õ volt a példaképe. Blohin volt "A futballista".

Ma viszont Andrij Sevcsenkót ábrázolják még bélyegeken is.
Lehet, de az ilyesminek nincs jelentõsége. Az számít, hogy húsz-harminc év múlva emlékeznek-e majd rám a szurkolók.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

bigfoot
hát igen ilyen hsz melõzni kéne!!!

asfa
<#ejnye1><#ejnye1>

Ramox
Köszönjük az értelmes hozzászólást. Szevasz.

Meglesz a BL! De a szezont úgyvélem lehetõségeink alatt foglyuk befejezni, túl sok ovlt a sérülés és a "rossz" formában lejátszott meccs.

ForzaInter
<#idiota>

Yo, Bitch!

szerintem nem lesz meg nektek a Béel
<#wilting>

REAL MADRID

Jagumo
a MU zsbében a bajnokság...én ugy érzem, de a BL-t még nyehetjük!

"ELKÚRTUK, NEM KICSIT, NAGYON"

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

bigfoot
sajnos Carvalho kidölt és nem lesz pool elleni mecsen!!!
hát nem tom de Boula nincs játszatva úgyhogy Essien lesz sztem a középsõ védõ..

alonso82
mint már korábban is írtam, a remény hal meg utoljára, bízzunk benne, hogy a City is elveri az MU-t és mi sem veszítünk több pontot, fõleg ellenük
HAJRÁ KÉKEK!

bigfoot
nagyon szomorú vagyok,a mi kezünkben volt a bajnoki cím sorsa és nem tudtunk élni vele,mert eddig azért nem mivezettünk mert a sok sérülés a védelembe sok ponthullást eredményzett télen,de most kaptunk egy második esélyt és a két X miatt nem éltünk vele...
elvesztettem a reményt,és sajnos nem csak én