Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1-1 Drogba 20.góljával😊😛

bigfoot
hajrá Chelsea!!!!!
Drogba 20.gólt😊))légyszi😊

Japep
CHELSEA - Everton
- Bajnokság: 38.forduló - ma 16:00 -
- vezeti: Mark Halsey -

CHELSEA:
(4-3-3)

Cech
Ferreira - Boulahrouz - Terry (c) - Bridge
SWP - Mikel - Lampard
J.Cole - Drogba - Kalou

Cserepad: Hilario, Sam Hutchinson, Nuno Morais, Lee Sawyer, Ben Sahar

Everton:
(4-5-1)

Howard - Hibbert, Yobo, Stubbs, Lescott - Osman, Carsley, Fernandes, Neville (c), Arteta - Vaughan

Cserepad: Turner, Naysmith, Valente, McFadden, Beattie

--------------------------------------------
Szép cserepad! 😄 (Végülis ez csak egy felkészülési meccs...csak annyi tétje van, hogy otthon vagyunk - nem szabad kikapni!
Drogba játszik! Ezek szerint nem sérült, játszhat az FA döntõn. 😄

HAJRÁ CHELSEA!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

bigfoot
jó ivászatot😊)

asfa
nem gyengén..
na mind1
most elmegyek és csak kedden leszek ujra itthon..addig is mindenkinek kellemes hétvégét!
GO BLUES!!!

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

bigfoot
te is érdekes ember vagy hallod

Jagumo
akkor kikapunk😊

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Japep
Carvalho és Ballack kihagyja a kupadöntõt?

José Mourinho legutóbbi nyilatkozata alapján a csapat egyik idei kulcsembere, Ricardo Carvalho, és Michael Ballack is kihagyja majd a május 19-i FA Kupa döntõt.

Carvalho a Bolton elleni meccsen szenvedett térdsérülést.
Ballack sérült bokáját pedig már meg is mûtötték - az edzéseket ugyan már elkezdte, de messze még a felépüléstõl. A menedzser szerint Ballack játékára 0%, Carvalhoéra 1% esély van.

A sajtóban megjelentek ellenére Mourinho nem neheztel Ballackra, amiért még a szezon vége elõtt megmûttette magát.

"Nekem menedzserként egészséges játékosokat kell irányítanom - játékosokat akik készek a játékra."
"Ha sérülésekrõl akarunk beszélni, beszéljünk inkább Scottról. Ez a gyerek élete elsõ teljes meccsét játsszotta a Premiershipben, és most pár napra rá meg kell mûteni. Ez a szomorú dolog."

Ballack, Carvalho, és a lábtörést szenvedett Sinclair mellett Drogba is bokasérüléssel bajlódik. Remélhetõleg õt rendbe tudják hozni az orvosok a szezon utolsó, de idõközben talán legfontosabbá nõtt meccsére.

-----------------------------------------
Ez durva...egész évben végigkísér minket a sérüléshullám...Drogbáról nem is hallottam...
Szegény Sinclairnek meg eltörték a lábát ??? A szemetek...szegénynek ez volt az elsõ "kezdõkénti" meccse!

Így nehéz lesz az FA döntõ... HAJRÁ CHELSEA !!!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
Gól nélkül zárult a tét nélküli szuperrangadó

Nem bírt egymással a Manchester United és a Chelsea a Premiership csúcsrangadóján, a hétvégén eldõlt bajnoki versenyfutás szempontjából érdektelen meccs 0-0-lal végzõdött.

Az angol bajnokság két egyértelmûen legjobb csapata tét nélkül lépett pályára a Stamford Bridge-en, a címvédõ Chelsea-nek már matematikai esélye sem volt arra, hogy behozza a hétvégén ünneplõ Manchester Unitedet a bajnoki tabellán.

A találkozón ugyan nem zörrentek meg a hálók, ennek ellenére volt dolga a játékvezetõnek, Graham Poll összesen hét sárga lapot osztott ki. A hazaiak közül Mikel, Diarra és Essien sárgult be, míg a manchesteriek közül Heinze, Lee, Brown és Eagles kapott ilyen figyelmeztetést. A játékosok a tétnélküli meccsen nagyon feszültek voltak, rengeteg volt a rosszütemû, esetleg durva szabálytalanság, reklamálás. Kész csoda, hogy mindkét gárda tizenegy emberrel tudta befejezni a rangadót, amely 0-0-lal zárult.

Premiership, 37. forduló:
Chelsea-Manchester United 0-0

asfa
Mourinho elvesztette a fejét

A portugál menedzser a Manchester United elleni szerdai bajnokin nem bírta tovább magában tartani a dühét, felpattant a kispadról, és verbálisan nekiesett Graham Poll játékvezetõnek.

José Mourinho, a Chelsea menedzsere korábban is többször panaszkodott Graham Poll játékvezetõ teljesítményére, a United elleni tét nélküli rangadón pedig már nem bírta magába fojtani mondanivalóját, és a – szerinte – sokadik rossz ítélet után felpattant a kispadról, majd intézett néhány keresetlen szót a bíró felé. Ezután elindult a játékoskijáró felé, azt gondolván, hogy Poll úgyis kiállítja a monológ után, ám szóltak neki: visszajöhet, a bíró megkegyelmezett.

- Mondtam Pollnak néhány dolgot, olyasmiket, amik már a Tottenham elleni meccsünk óta ki akartak bukni belõlem. Nem volt semmi különös, mindössze kiöntöttem a szívem, és kiadtam magamból, amit kellett. Poll olyan volt, mint amilyen szokott lenni a Chelsea-meccseken. Én mindössze annyit mondok, hogy õ egy olyan bíró, akivel sosincs szerencsénk. Boldogok lennénk, ha más vezetné helyette a meccseinket, mert egyáltalán nem szeretjük Mr. Pollt – nyilatkozta a mérkõzés után Mourinho, aki a United két durva szabálytalanságánál is piros lapot szeretett volna kicsikarni, ám az ellenfél minden esetben megúszta a kiállítást.

mennyi lett a végeredmény???-1:1-esetleg 2:2 vagy csak simán 0:0???
nem láttam az a baj<#sir><#sir>

J Love Football:)

Jagumo
ez komolytalan meccs volt 😄

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

bigfoot
döntetlen,jól játszottunk

asfa
Sinclair nemrossz.. de nem jo meccs nagyon..de ne szkadjon meg a szériánk..

majd lesz felvételrõl 45 perc csuszással kb...

desigo
Nincs a Sport 1-en😞
neten nézem, eddig jobabk vagyunk! HAJRÁ CHELSEAAAAAAAAAAAAA!!!

Japep

HAJRÁ CHELSEA !!!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
A tökéletes Chelsea is meghajolt volna a Manchester elõtt

Rio Ferdinand szép szóval élve is sportszerûtlennek tartja, hogy a Chelsea néhány vezetõje, játékosa és szurkolója azt állítja, a Manchester United csak azért hódíthatta el az angol bajnoki címet, mert a londoni Kékeket sérülések tizedelték a hajrában.

Bár Petr Cech, John Terry, Joe Cole és Michael Ballack sérülése miatt José Mourinho vezetõedzõnek gyakran kellett változtatnia álomcsapatán, Rio Ferdinand szerint nem éppen igazságos erre fogni a bajnoki kudarcot. A Manchester United hátvédje szerint csapata teljesen megérdemelten hódította vissza a Premier League gyõztesének járó trófeát.

- Ideje szembenézni a tényekkel, a Chelsea vesztett. Felesleges a sérültekre fogni a kudarcot, akkor is mi nyertük volna a bajnokságot, ha Mourinho minden meccsen tökéletes csapatot küldött volna pályára - mondta Ferdinand, aki szerint a Vörös Ördögök legalább annyit szenvedtek az idény során, hiszen Nemanja Vidics a kulcscsontját törte, Gary Neville pedig hamar harcképtelenné vált.

- Már most jelezném a riválisoknak, a Manchester visszatért a trónra, nem hajlandó kiadni a kezébõl a trófeát - tette hozzá Ferdinand, aki szerint Lampardék szükségtelen álmodozni a visszavágásról, jövõre is a United nyeri a Premier League-et.

-----------------------------------------------
Pedig igazuk van (a Chelseaseknek)...meg azok az utolsó sorok nem kellettek volna...Ha jövõre nem lesznek sérülések nálunk, akkor nem lesz sok esélyük...)

CHELSEA FOOTBALL CLUB

bigfoot
télleg

Japep
A hivatalos oldalról van, eddig 100%-ig bejött onnan a kezdõ 11+csere...durva!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Nuno88
ehhh íyg állnak ki a csapatok? nem is nézem akkor...

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

bigfoot
ez mennyire tuti?
mert sztem nem tom hát érted no😄

Japep
CHELSEA - Manchester United
ma 21:00 - Sport1 / PL

CHELSEA:
(4-3-3)

Cudicini
Ferreira - Essien - Terry (c) - Bridge
Diarra - Makelele - Mikel
SWP - Kalou - Sinclair

Cserepad: Hilario, Gérémi, Nuno Morais, J.Cole, Ben Sahar

Manchester United:
(4-4-2)

Kuszczak - Lee, Brown (c), O'Shea, Heinze - Eagles, Smith, Fletcher, Richardson - Dong, Solskjaer

Cserepad: Van der Sar, Carrick, Ferdinand, Scholes, Rooney

-----------------------------
Ez azért durván tartalék... 😄
És Sinclair kezdõ! 😄
Drogba megint még a padon sincs, se Lampard...jó meccs lesz! 😄
(Csak nehogy emiatt szakadjon meg az otthoni szériánk...)
HAJRÁ CHELSEA !!!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

bigfoot
Hajrá Chelsea!!!!!!!!

asfa
Ronaldo megbocsátott Mourinhónak
Külföldi labdarúgás

A Chelsea menedzsere a Manchester United elleni rangadó elõtt követte meg honfitársát, akit az elmúlt hetekben többször is támadott.

Jose Mourinho és Cristiano Ronaldo szópárbaja megtöltötte a világsajtót az elmúlt idõszakban, a Chelsea szakvezetõje és a manchesteri szélsõ válogatott durvaságokat vágott egymás fejéhez a Premiership hajrájában. Mourinho többek között neveletlennek, iskolázatlannak nevezte az általa csak kölyökként titulált klasszist, aki természetesen nem maradt el a válasszal. A heves verbális háború egy csapásra véget ért a Manchester végsõ gyõzelmével, Mourinho pedig utólag kért elnézést viselkedéséért.

- Mourinho személyesen kért bocsánatot, nekem pedig így már nincs semmi bajom vele – jelentette ki Ronaldo a Daily Mailnek adott interjújában. – Jól tudom, hogy mennek ezek a dolgok, most már nem is foglalkozom az egésszel.

asfa
nemtudom ebben mi olyan vicces....

asfa
Mourinho kirúgatta a Chelsea egyik edzõjét

A Chelsea ifiedzõjét, a holland Ruud Kaisert a Mourinho tanácsára menesztette a klub tulajdonosa, Roman Abramovics.

José Mourinho panasszal élt Abramovicsnál, mert a Kaiser vezette ificsapatból a szezon során egyetlen játékost sem tudott felhívni a felnõttekhez. A szakember szerint nincs olyan futballista a fiatalok között, aki a jövõben át tudná venni a stafétát a jelenlegi játékosoktól, s ez részben Kaiser hibája is.

Az edzõvel való szerzõdésbontás azt jelentheti, hogy Abramovics továbbra is bízik Mourinhóban, és nem gondolkozik új menedzser szerzõdtetésén. Ez leginkább Mourinho belsõ ellenzéke számára rossz hír, a játékosmegfigyelõk fõnöke, Frank Arnesen ugyanis már hónapok óta harcol azért, hogy portugál trénertõl megváljon a klub.

Jagumo
bazz...
Ballack Sheva kilõve 😄😄😄

asfa
Sevcsenkót már kedden megmûtik

A Chelsea ukrán csatára nem lép pályára csapata utolsó két bajnokiján, és nem lehet ott a Manchester United ellen FA-kupa döntõn sem.

Andrij Sevcsenko még a Liverpool elleni BL-elõdöntõ visszavágója elõtt szenvedett ágyéksérülést az egyik edzésen, és azóta nem léphetett pályára az együtteben. A klub korábban bejelentette, hogy a támadó a szezon végén kés alá fekszik, de az utolsó fordulókban és a FA-kupa döntõjében még a csapat rendelkezésére áll.

Ezen az elhatározáson változtattak hétfõn a klub vezetõi és orvosai, s úgy döntöttek, már kedden sor kerül az operációra, még ha ez azt is jelenti, hogy a futballista így már nem léphet pályára a szezonban. A Chelsea közleménye szerint a klub orvosai azért határoztak a mûtét elõrehozása mellett, mert úgy vélték, hogy Sevcsenko egészsége szempontjából ez a legjobb döntés.

Terry: Jövõre visszavágunk!

A Chelsea csapatkapitánya gratulált a Manchester United bajnoki címéhez, és már a következõ szezont tervezgeti.

Terry kénytelen volt belenyugodni, hogy nem sikerült a bajnoki címvédés csapatának, és a Manchester United megfosztotta trónjától együttesét. A védõ sportszerûen gratulált a riválisnak az idei szezonban nyújtott teljesítményért, de megígérte, hogy a következõ szezonban a Chelsea visszavág a Vörös Ördögöknek.

- Jó lett volna, ha sikerül a bajnokság hajrájában megelõzni a Unitedet, de sajnos õk értek oda az elsõ helyre, és ezúttal nekünk kell gratulálnunk. Nagyon jól játszottak az egész szezon alatt, néhány játékosuk egészen egyszerûen fantasztikus idényt produkált. Minél elõbb vissza akarunk vágni, a következõ idényben az lesz a legfontosabb célunk, hogy visszahódítsuk a trófeát - jelentette ki Terry.

- A Bajnokok Ligája-szereplésünk is csalódást keltett ebben a szezonban, ennek ellenére a fõ motiváció a bajnokság megnyerése lesz jövõre. A Manchester nyilván erõsít nyáron, ennek ellenére biztos vagyok benne, hogy jövõre mi leszünk a bajnokok – szögezte le az angol válogatott oszlopos tagja.

asfa
normálisan...

õk a legjobbak

Mor3llo
sõt, mindenki szuper meg óriási, nem ? 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

FORZA CHELSEA!!!!!!!!!!!!!!!!!

remélem nyerünk

várom már a Mancseszter ellenit is

amugy jó volt a tegnapi meccs

Jagumo
1 értelmü😊
Essien - Óriási játékos nélkülözhetetlen a középályán
Drogba - Óriási Csatár😊 világ 1-ik legjobbja
Cech - Óriási Kapus világ egyik legjobb kapusa
Terry - Óriási Hátvéd
Cárvájó - Dettó mint Terry 😊)
Lampard - Világ legjobb középpályása. legalábbis a legjobb 3-ba benne van
Sheva - SUper csatár😊))

nálatok is vannak sztárok😊
Henry - szerintem világ egyik legjobb csatára 😊
Lehman - nagyon super kapus
Fabregas - ügyes fiatal
nálatok sok a fiatal😊

asfa
Essien gólja minden volt csak nem szerencse...Essien oriási játékos

Jagumo
azért mert az Arsenalt szereted nem kell a rizibizi 😊

ennyi erõvel a 11-es mi volt? Tudás? XD
szeretem az Arsenal-t és a Chelsea-t ( persze a Chelsea-t jobban)
de ugyan ugy játszott a 2 csapat😊

A hétvégi meccsrõl annyit,hogy véleményem szerint az Arsenal jobban játszott!!Essien gólja is csak szerencse volt!!!De ezek után is azt mondom hogy megérdemelt volt az 1-1!!Hajrá Arsenal!!!!!<#hawaii>
Jagumo
Buktunk XD mármint a kupát😄

bigfoot
középsõ védõ kell

Sztem teljes mértékben büszkék lehetünk A csapatra!! Ezt szerettem bennük mindig is, mindig annyit teljesítenek amennyit kell! Azért a mestert meghallgattam volna a szünetben!!!😊
Bula'-val kapcsolatban meghát no comment😞😞 Azon gondolkozok már régóta h miért nem hozzák vissza Glen Johnsont. Sztem jó megoldás lenne!!
WE ARE TRUE BLUE!!!
bigfoot
oks,köszi szépen!
jó8

asfa
nempara nekem is volt már ilyen..csak ne legyünk rosszak figyeljünk legalább mi ennyi 😊 nempara nincs semmi probléma!
na jó8 ui..töröltem

bigfoot
jah és légyszi töröld ki azt a hsz akkor,köszi
egyebként meg nem kaptam választ hogy mire értette amit írt,mert én csak akkor szóltam ha ebbe a topicba jött Mu drukker,abba a topicba nem is járok
de egyebként ez volt az elsõ és egyben utolsó ilyen

bigfoot
oks,de utánna is írtam elsõ düh bõl jött:S
(csapat nevet rendesen írtamhehe😊)

asfa
jogosan tényleg!
szinte miattunk lett ez az egész Figyelem topik szal viselkedjünk..sztem... legközelebb fgigyelj légyszives mit irsz..tényleg nem bántásképp de ha már megkapjuk a figyelmet és törödést a modiktol akkor legalább mi viselkedjünk normálisan!ez a véleményem!

bigfoot
nah faja bünti pont😄
remélem Drogba megrúgja 20.gólját szerdán!!