Chelsea Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Chelsea - Barca döntõ kéne 😄
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Ha jól megy minkettõnek, akkor szerintem mindkettõ nagy gólkülönbséggel fog továbblépni rajtuk... :S
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Pl most kapott ki otthon a Barca, a MU-nak meg nagyon megy...most fognak élre állni a PL-ben (<#szomoru2>#szomoru2>).
Bár még addig sok idõ van...reméljük a legjobbat!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
meglátjuk.. HAJRÁ CHELSEA! 😊
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Carvalhonak új szerzõdés?
A középhátvédet a Chelsea 2004-ben a Portotól igazolta 20 millió fontért. Azóta majdnem minden alkalommal kihagyhatatlan a hátsósorból. John Terry-vel szinte átjátszhatatlan párost alkotnak.
Már csak Carvalho ügynökével kell megállapodni a részletekrõl, de állítólag a két fél véleménye nagyon közel áll már egymához, így napokon belül meglehet az új kontraktus.
Azt még nem tudni, hogy milyen hosszú lesz, de a hírek szerint a játékos pályafutása végéig a Stamford Bridge-en marad.
Ricky honfitársa, Ferreira az elõzõ hetekben már alírta új szerzõdését, ami a játékost 5 évig a Chelsea-hez kapcsolja. Lampardban viszont csalódtak a vezetõk, mivel az angol nem akarja sûrgettetni az új megállapodást. Frank azt szeretné kiharcolni, hogy olyan fizetést kapjon, mint Ballack és Shevchenko.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Külön jó, hogy idegenben kezdünk. Az viszont megint kiábrándító, hogy ha továbbjutunk akkor megint megkaphatjuk a L'poolt az elõdöntõben... :S
Megvan az esélyünk, élni kell vele! HAJRÁ CHELSEA! 😄
Szerintem a MU tuti döntõs, és a másik ágon is nagy valószínûséggel angol csapat jut a döntõbe (reméljük mi! 😄 ).
(#9619 <#eljen>#eljen>)
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Roma - Manchester Utd
Schalke - Barca
Fenerbache - Chelsea
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
103 évvel ezelõtt, 1905. március 14-én alapították a Chelsea Football Clubot.
A legendás helyszín a Rising Sun Pub (ma: The Butcher’s Hook), a Fulham Roadon, a mai stadion bejáratával szemben. Itt hozta létre a klubot Gus Mears és Henry Augustus Mears.
Lehetséges csapatnévként felmerült a Stamford Bridge FC, a Kensington FC és a London FC is, de végül az alapítóatyák a Chelsea FC mellett döntöttek.
A csapatot 1905. május 29-én fel is vették a csapatot a Division 2-be, ami akkor a másodosztálynak felelt meg. A Chelsea a Stamford Bridge-en játszotta hazai mérkõzéseit, mely addig atlétikai pályaként funkcionált, míg az elsõ játékosokat a környék többi klubjától igazolták át. Az elsõ játékos-edzõ a skót John Tait Robertson volt.
Ki gondolta akkor, hogy 103 évvel késõbb a futballvilág egyik leghíresebb és legsikeresebb csapata lesz a Chelsea. Ki sejthette, hogy három bajnoki címet, négy FA-kupát, két KEK-et nyernek a Kékek játékosai, és a csapatért szurkolók milliói rajonganak szerte a világon?
A dicsõ múlt után a jelen is fényes, és reméljük a jövõ még több sikert tartogat.
A következõ szezonban "csak" 10 gólt lõtt, ami annak is volt köszönhetõ hogy az új edzõ, Vialli, a rotációs játék híve volt. A cspat az év végen ennek ellenére a harmadik helyen végzett, amivel indulhattak a BL-ben.
Flo leggólgazdagabb szezonja az 1999/2000-es idény volt, amikor 19 gólt lõtt kék mezben. Ebbõl 2 gólra valószínûleg sokan emlékeznek, a Barcelona elleni BL negyeddöntõ hazai mérkõzésén vágott kettõt, a 3-1-re megnyert mérkõzésen.
A sok gól sem volt elég, hogy maradjon és a 2000/2001-es szezont már a Rangersnél kedzte. Rekord áron adta el a Chelsea, 12 millió fontot fizetet érte a skót csapat, amivel Tore minden idõk legdrágább norvég labdarugója lett. Emellett Chelsea eladási rekorder is volt, Robben döntötte meg ezt a csúcsot 2007 nyarán. Összesen 163 mérkõzésen szerepelt kék mezben (ebbõl 69 csereként) és pontosan 50 gólt lõtt. Talán kevesen tudják, de az egyik beceneve Flonaldo volt, utalva a kvalitására. Köszönünk mindent Tore!
Pályafutása számokban (évszám, csapat, mérkõzések száma, gólok száma):
1993-1994 Sogndal 44 21
1995 Tromso 26 18
1996-1997 Brann 40 28
1997-2000 Chelsea 169 50
2000-2002 Rangers 53 29
2002-2003 Sunderland 29 4
2003-2005 Siena 63 13
2005-2006 Valerenga 24 4
2007-2008 Leeds United 23 4
köszönjük amit a csapatért tettél Tore!<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
akkor fogyi😄 mindig belekezd valamibe és az utosó 2 szavát mindig lehaggya szal nemmondja ki😄 és mindig kiröhögöm😄
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Makelele visszaemlékezik!
A Chelsea egy meleg éjszakán 2-1-re verte a Wigan-t a JJB stadionban, ez a gyõzelem nem váltott ki különösebb visszhangot, hiszen az eredmény papírformaként alakult! De egy lassan veterán francia védekezõ középpályásnak hatalmas fordulatot jelentett az életében, e napon január 26-án játszotta 200. mérkõzését a Chelsea F.C.-ben!
A középpályás felfedte, hogy milyen büszke volt arra, hogy elérte ezt a mérföldkövet!
"Én az élvezetért futballozom, úgyhogy boldog vagyok, hogy a Chelsea-nél ennyire sokat játszhattam!"- mondta Makelele
"Sokat játszhattam a Chelsea-ben, és ezt nagyon köszönöm!"
"Sok játékos jött, és habár keveset nyújtott a csapatnak egy részük, akkor is hozzájárultak az elért sikerekhez, a csapat sokkal tapasztaltabb mint régen, és fiatal játékosokkal is rendelkezik!"
A 35. életévét taposó veterán 4 éve érkezett a csapathoz 16 millió font ellenében a Real Madrid-tól, a zongora cipelõ bevallotta, hogy eleinte nagyon nehezen mentek neki a dolgok a Stamford Bridge-n, de belerázódott.
"A Premier League-ban 90 percig harcolni és futni kell. Ez nehéz körülményt jelentett nekem és idõ kellett ahhoz, hogy megszokjam."
"De gyorsan tanultam, és élveztem, élvezem ezt!"
"Azt gondolom, ez a legjobb liga a világon, nem hiába akar mindenki itt játszani!"- mondta Claude.
----------------------------------------------
Jó, hogy nem akarjuk Diégot leigazolni és végre hivatalos!
Grat Makelelének, nagyon-nagyon sokat tett a csapatért és még reméljük sokáig itt lesz! Sok sikert neki a továbbiakban! 😄
CHELSEA FOOTBALL CLUB
ELKAPJUK ÕKET!!!!!!!!
de nagyon jól játszuott a chelsea!!!
amúgy szép volt, yol játszott nagyon a csapat, Lampard meg kivételes ember 😄
VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2
Lampard és Joey istenek😊)
GRAT Lampardnak, a Csapatnak és Grantnek!
Sok ilyet még (pl. a köv. meccs, Sunderland) ! 😄 HAJRÁ!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
GOGO BLUES!!
6-1 Lampard 4x Kalou és J. Cole
LAMPARD 4 GÓL!!!!
Középpályás létére... 😄DDDDD
6-1... :S
CHELSEA FOOTBALL CLUB
J.Cole le
6-0
FANTASZTIKUS 😊
GO GO BLUES
NAGYON JOOOK VAGYUNK 😊
GO BLUES
Rég láttam már "potyagólt" a Chelseatõl, Kaloué végülis mondható annak...de annál szebb! 😄
HAJRÁ!
CHELSEA FOOTBALL CLUB