Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

miki36
bõven többet érdemelne, mint Shevchenko és Ballack...

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Rockynhooo
Sálke sztem se lesz nagy cucc , de viszont Roma azért olaszország 2. csapata jelenleg 😊 szval ott lehet bármi szvsz 😊!

Chelsea - Barca döntõ kéne 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Japep
Nem becsültük le õket, bár ...
Ha jól megy minkettõnek, akkor szerintem mindkettõ nagy gólkülönbséggel fog továbblépni rajtuk... :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Rockynhooo
nem értem miért kell lebecsülni bárkit is :\ ott van még a Sálke meg a Roma azokon jussanak már túl elõbb!

Japep
Hát szerintem a mostani Barca és a mostani MU között óriási különbség van...
Pl most kapott ki otthon a Barca, a MU-nak meg nagyon megy...most fognak élre állni a PL-ben (<#szomoru2>).
Bár még addig sok idõ van...reméljük a legjobbat!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
Isten Éltesse õt is!

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

asfa
sztem Barca elkapja MU-t... remélem
meglátjuk.. HAJRÁ CHELSEA! 😊

Japep

Nicolas Anelka ma ünnepli 29. születésnapját. Isten éltesse!

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Carvalhonak új szerzõdés?

A középhátvédet a Chelsea 2004-ben a Portotól igazolta 20 millió fontért. Azóta majdnem minden alkalommal kihagyhatatlan a hátsósorból. John Terry-vel szinte átjátszhatatlan párost alkotnak.

Már csak Carvalho ügynökével kell megállapodni a részletekrõl, de állítólag a két fél véleménye nagyon közel áll már egymához, így napokon belül meglehet az új kontraktus.

Azt még nem tudni, hogy milyen hosszú lesz, de a hírek szerint a játékos pályafutása végéig a Stamford Bridge-en marad.

Ricky honfitársa, Ferreira az elõzõ hetekben már alírta új szerzõdését, ami a játékost 5 évig a Chelsea-hez kapcsolja. Lampardban viszont csalódtak a vezetõk, mivel az angol nem akarja sûrgettetni az új megállapodást. Frank azt szeretné kiharcolni, hogy olyan fizetést kapjon, mint Ballack és Shevchenko.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Na, úgy hiszem, nagyon jól jártunk...ugye a Schalkét nem kaphattuk és akkor már a Fenerbache a legjobb ellenfél, bár nem szabad lebecsülni õket!
Külön jó, hogy idegenben kezdünk. Az viszont megint kiábrándító, hogy ha továbbjutunk akkor megint megkaphatjuk a L'poolt az elõdöntõben... :S
Megvan az esélyünk, élni kell vele! HAJRÁ CHELSEA! 😄

Szerintem a MU tuti döntõs, és a másik ágon is nagy valószínûséggel angol csapat jut a döntõbe (reméljük mi! 😄 ).

(#9619 <#eljen>)

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
Fenerbache - Chelsea nyertese pedig az Arsenal-Pool gyõztesével csap össze.. nehéz..

asfa
Arsenal - LiverPool
Roma - Manchester Utd
Schalke - Barca
Fenerbache - Chelsea

asfa
<#worship><#worship><#worship>

miki36
nah Fenerbahce-t kaptuk😊

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

miki36
Ma 103 éves a Chelsea FC!

103 évvel ezelõtt, 1905. március 14-én alapították a Chelsea Football Clubot.

A legendás helyszín a Rising Sun Pub (ma: The Butcher’s Hook), a Fulham Roadon, a mai stadion bejáratával szemben. Itt hozta létre a klubot Gus Mears és Henry Augustus Mears.

Lehetséges csapatnévként felmerült a Stamford Bridge FC, a Kensington FC és a London FC is, de végül az alapítóatyák a Chelsea FC mellett döntöttek.

A csapatot 1905. május 29-én fel is vették a csapatot a Division 2-be, ami akkor a másodosztálynak felelt meg. A Chelsea a Stamford Bridge-en játszotta hazai mérkõzéseit, mely addig atlétikai pályaként funkcionált, míg az elsõ játékosokat a környék többi klubjától igazolták át. Az elsõ játékos-edzõ a skót John Tait Robertson volt.

Ki gondolta akkor, hogy 103 évvel késõbb a futballvilág egyik leghíresebb és legsikeresebb csapata lesz a Chelsea. Ki sejthette, hogy három bajnoki címet, négy FA-kupát, két KEK-et nyernek a Kékek játékosai, és a csapatért szurkolók milliói rajonganak szerte a világon?

A dicsõ múlt után a jelen is fényes, és reméljük a jövõ még több sikert tartogat.

Rockynhooo
áá az a Chelsea - Barca , Barca - Chelsea párharc örök emlék , igaz Chelsea kiesett , de hatalmas volt mind2 meccs!

miki36
cím lemaradt😊 természetesen Tore-Andre Flo-ról van szó😊

miki36
A hórihorgas játékos 1997 nyarán érkezett a klubhoz, 24 évesen, a norvég Brann csapatától, 300.000 font értékben. Az elsõ szezonjában rögtön 15 gólt vágott az ellenfelek hálójába, többek között egy mesterhármas a Spurs otthonában 6-1-re megynert mérkõzésen és egy dupla a Crystal Palace elleni 6-2-es gyõzelem során. Elsõ évében rögtön Kupagyõztesek Európa Kupáját és Liga Kupát nyert a csapattal, a bajnokságban a negyedik helyen végeztek. KEK-ben nagyon fontos két gólt lõtt a Real Betis elleni idegenbeli negyeddöntõ mérkõzésen.

A következõ szezonban "csak" 10 gólt lõtt, ami annak is volt köszönhetõ hogy az új edzõ, Vialli, a rotációs játék híve volt. A cspat az év végen ennek ellenére a harmadik helyen végzett, amivel indulhattak a BL-ben.

Flo leggólgazdagabb szezonja az 1999/2000-es idény volt, amikor 19 gólt lõtt kék mezben. Ebbõl 2 gólra valószínûleg sokan emlékeznek, a Barcelona elleni BL negyeddöntõ hazai mérkõzésén vágott kettõt, a 3-1-re megnyert mérkõzésen.

A sok gól sem volt elég, hogy maradjon és a 2000/2001-es szezont már a Rangersnél kedzte. Rekord áron adta el a Chelsea, 12 millió fontot fizetet érte a skót csapat, amivel Tore minden idõk legdrágább norvég labdarugója lett. Emellett Chelsea eladási rekorder is volt, Robben döntötte meg ezt a csúcsot 2007 nyarán. Összesen 163 mérkõzésen szerepelt kék mezben (ebbõl 69 csereként) és pontosan 50 gólt lõtt. Talán kevesen tudják, de az egyik beceneve Flonaldo volt, utalva a kvalitására. Köszönünk mindent Tore!

Pályafutása számokban (évszám, csapat, mérkõzések száma, gólok száma):

1993-1994 Sogndal 44 21
1995 Tromso 26 18
1996-1997 Brann 40 28
1997-2000 Chelsea 169 50
2000-2002 Rangers 53 29
2002-2003 Sunderland 29 4
2003-2005 Siena 63 13
2005-2006 Valerenga 24 4
2007-2008 Leeds United 23 4

köszönjük amit a csapatért tettél Tore!<#worship><#worship><#worship>

Bulykin
jaja, én is csak néztem, gondoltam h nem ide akarta írni😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

asfa
ez nem ide tartozik..

Jagumo
szerencsétlen földrajz tanár ugyse veszi észre h eljöttem 😄😄😄

akkor fogyi😄 mindig belekezd valamibe és az utosó 2 szavát mindig lehaggya szal nemmondja ki😄 és mindig kiröhögöm😄

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Japep
Nekem is... 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Rockynhooo
lehet én is belógom 😄 de te tényleg , 😄?

Jagumo
jaja😄😄D: sajnos el kell lógjak utolsó óráról hogy hazaérjek 1-re 😄DD

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Japep

A Chelsea hivatalosan is tagadta, hogy szeretné leigazolni Diego-t.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Makelele visszaemlékezik!

A Chelsea egy meleg éjszakán 2-1-re verte a Wigan-t a JJB stadionban, ez a gyõzelem nem váltott ki különösebb visszhangot, hiszen az eredmény papírformaként alakult! De egy lassan veterán francia védekezõ középpályásnak hatalmas fordulatot jelentett az életében, e napon január 26-án játszotta 200. mérkõzését a Chelsea F.C.-ben!

A középpályás felfedte, hogy milyen büszke volt arra, hogy elérte ezt a mérföldkövet!

"Én az élvezetért futballozom, úgyhogy boldog vagyok, hogy a Chelsea-nél ennyire sokat játszhattam!"- mondta Makelele

"Sokat játszhattam a Chelsea-ben, és ezt nagyon köszönöm!"

"Sok játékos jött, és habár keveset nyújtott a csapatnak egy részük, akkor is hozzájárultak az elért sikerekhez, a csapat sokkal tapasztaltabb mint régen, és fiatal játékosokkal is rendelkezik!"

A 35. életévét taposó veterán 4 éve érkezett a csapathoz 16 millió font ellenében a Real Madrid-tól, a zongora cipelõ bevallotta, hogy eleinte nagyon nehezen mentek neki a dolgok a Stamford Bridge-n, de belerázódott.

"A Premier League-ban 90 percig harcolni és futni kell. Ez nehéz körülményt jelentett nekem és idõ kellett ahhoz, hogy megszokjam."

"De gyorsan tanultam, és élveztem, élvezem ezt!"

"Azt gondolom, ez a legjobb liga a világon, nem hiába akar mindenki itt játszani!"- mondta Claude.

----------------------------------------------
Jó, hogy nem akarjuk Diégot leigazolni és végre hivatalos!
Grat Makelelének, nagyon-nagyon sokat tett a csapatért és még reméljük sokáig itt lesz! Sok sikert neki a továbbiakban! 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Holnap 13:00 Eurosport : BL-sorsolás

CHELSEA FOOTBALL CLUB

EZ IGEN NAGY MECS LEHETETT!!! SAJNA NEM LÁTTAM......... NEM TUDJA VALAKI MIKÓR ISMÉTLIK VALAMELYIK CSATORNÁN
ELKAPJUK ÕKET!!!!!!!!
Jagumo
4 gólt lõni egy neccsen szép teljeszítmény lampardtól 😄😄😄😄

de nagyon jól játszuott a chelsea!!!

ezt törölték itt fennt vannak a gólok
katt

gólok
szép volt!
meglessz ez a bajnokság!

Rockynhooo
Drogbának ,nagyon kéne már egy gól :\ 😊
amúgy szép volt, yol játszott nagyon a csapat, Lampard meg kivételes ember 😄

balljuggler
Hali!Sajna én a 60. percben kapcsolodtam be mert melozok, de tetszett a produkció!!!!Jó meccs volt Lampard jol tolta az utolsó golja tetszett nagyon!GO BLUES!!!

VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2

asfa
én most megyek srácok..😊 jok legyetek joéjszakát GOGO BLUES!😊

miki36
GRAT A CSAPATNAK, HIHETETLEN JÓL JÁTSZOTTUNK!😊
Lampard és Joey istenek😊)

Japep
Nagyon durva meccs volt...

GRAT Lampardnak, a Csapatnak és Grantnek!
Sok ilyet még (pl. a köv. meccs, Sunderland) ! 😄 HAJRÁ!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
szép volt fiuk
GOGO BLUES!!
6-1 Lampard 4x Kalou és J. Cole

asfa
hihetetlen jok vagyunk ma 😊 Dorgba meg egy sheva gol jol jönne

Japep
SHEVA BE! 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!!!!!!

LAMPARD 4 GÓL!!!!
Középpályás létére... 😄DDDDD

6-1... :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
Shevchenko be
J.Cole le

asfa
6-1

asfa
LAMPARD 4. GÓÓÓÓLLJA
6-0

Japep
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!!!!

LAMPARD 3*!!!!!!!!!!!!!!!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
5-0 😊) LAMPARD MEGIIN GÓÓÓÓL 😊
FANTASZTIKUS 😊

Japep
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!!!!

JOE COLE!!!

Szegény Anelka... 😄
Érik a gólja!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
4-0 😊
GO GO BLUES
NAGYON JOOOK VAGYUNK 😊

Japep
GÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!!!!!!

LAMPARD és ANELKA-JOE COLE!!! 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
mgéhozzá Lamparddd 😊

asfa
3-0 😊 góóóóllléééé
GO BLUES

Japep
Az elsõ félidõ magasan a miénk, nagyon szépen játszunk...
Rég láttam már "potyagólt" a Chelseatõl, Kaloué végülis mondható annak...de annál szebb! 😄
HAJRÁ!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

miki36
(digi)
Eddig jól játszunk, tartjuk a labdát, kreatívan támadunk😊
most kéne egy Anelka-Drogba csere, Drogbának jót tenne 1-2 gól😊
GO GO BLUES