Chelsea Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
látszik hogy sportklubbos 😄DD
#acm
A Chelsea, a Lokomotiv Moszkva, a Milan, és a Sevilla villámtornája Moszkvából élõben a SportKlubon!
Az orosz vasútnak jól megy. Legalábbis ezt a következtetést vonhatjuk le a Russian Ralways Cup indulóinak névsorából. Hiszen a Lokomotiv Moszkva vendége lesz a Luiz Felipe Scolari szerint a következõ szezonban négy trófeára esélyes Chelsea, a Ronaldinhóval megerõsített Milan és a néhány éve még a legmagasabb szinten jegyzett spanyol csapatok egyike, a Sevilla. E díszes társaság meghívása néhány kopejkánál többe kerülhetett. Vagyis úgy tûnik, az orosz vasáttársaságnak jól megy. Nekünk pedig jól jön ez a torna, hiszen így élõben mutathatjuk meg, hol tartanak a felkészülésben a londoni Kékek. Van-e alapja a brazil mágus mindent elhódítnai vágyó ambícióinak? Megnézhetik, hogy Ronaldinho tud-e még varázsolni. Jelét adja-e annak, hogy ismét tündökölni fog, vagy sem? No és a színfalak mögött Kakáról is egyeztethetnek az érintettek. A Railways Cup pikantériája, hogy részt vesz rajta a Milan, amely birtokolja Kaká játékjogát. Meg a Chelsea, amely egymillió fontos havi fizetést kínált a brazilnak, ha a piros-feketéktõl átigazol hozzájuk. Tartson velünk, nézze a SportKlubon a Railways Cup mérkõzéseit!
Augusztus 1-én 16.45-tól Milan-Sevilla, 19 órától Chelsea-Lokomotiv Moszkva, majd egy nappal késõbb a harmadik helyért játszott mérkõzést 12, a döntõt pedig 14 órától közvetítjük élõben.
forrás: sportklub.tv
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Én a kékkel már megbarátkoztam, a fekete nagyon durva, de ez most megint nem jön be annyira...a rikító szebb volt... 😄
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Igazából csak 3-4 embernél mondtam, ami igaz is: Sidwell, Ben-Haim + Pizarro is mehetne - több távozó nem is volt idén, ha jól emlékszem...
😊
CHELSEA FOOTBALL CLUB
eléggé antipatikus nekem ez a Calderón
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Amit reggel még csak sejteni lehetett, az szerda délután már végleges: Tal Ben Haim a Manchester City-hez igazolt.
Jobb ez neki is, nekünk is...köszönjük és sok sikert!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Innen letudjátok töletni a gólokat:
0 - 1 : Nicolas Anelka (25')
0 - 2 : Ashley Cole (51')
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Volt egy nagy ziccere, de nem tudta jól levenni a labdát...pedig szép gól lett volna... :S
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Remélem Sheva minél hamarabb beáll... 😊
GO BLUES!
CHELSEA FOOTBALL CLUB