24199
Chelsea Fan Club
-
#14863 mi szúrja a szemedet drágám? -
Rudee #14862 Szerintem az ismertek közül csak Terry ilyen. Sinclair meg Woods a fiatalok közül. -
Zotyi21 #14861 Tudtok felsorolni olyan játékosokat,a mostani v a régebbi keretből akiket a Chelsea nevelt ki? Köszi... -
#14860 nem tudom megmondani,hogy miért,de ennek örülök:) én birom a ruszkit.
Ezzel szemben lehet,h jobban járna a klub egy city-hez hasonló tulajjal,de én személy szerint azt nemszeretném. Így is tudunk venni drágább játékosokat vagy fiatal tehetségeket, sőt elég sokat nevel a klub akikből jó játékos lehet majd,pl nekem ez a Stoch gyerek nagyon tetszik, na mindegy szóval maradjon csak Abrapapa. -
#14859 thanks a lot -
#14858 kösszi szépen! -
#14857 Chelsea - Stoke City 2-1 ::: BBC összefoglaló
-
#14856 Hivatalos közlemény: Hamis a The Sunday Times állítása
Roman Abramovich nem hagyja annyiban a róla és a klub eladásáról szóló pletykákat, ezért holnap beperli a The Sunday Times kiadóját.
Az újságban megjelent publikáció, mely szerint a tulajdonos megválna a Chelsea FC-től hamis és nincs valóság alapja. Nem állt Mr. Abramovich szándékában, hogy megváljon klubtól. A vezetőség és az igazgatóság sem adta annak a jelét, hogy tulajdonos váltásra lenne szükség a klub életében.
Forrás:www.chelseafc.com
----------------------------------------------------------------------
C’mon Chelsea! -
#14855 Lampard gólja -
#14854 nekem is épp ez jutott az eszembe :D :D :D -
#14853 mert ez olyan mintha "beírták" volna az unlimited cash kódot -
#14852 remélem se Terry-t se Kaká-t nem fogják megszerezni. -
#14851 nah jó ha ennek vége valaki egy összefoglalót adna mert sajnos nem volt időm és lehetőségem megnéznia mérkőzést?.. -
#14850 City rárepült John Terry-re is :D..... -
#14849 azt a meccset átaludtam már tudom miért maradt ki :)
11 éve divat vagyok amúgy! -
Zotyi21 #14848 Jaaaaa,valamit kihagytam: GOGOGO BLUES!!!!!!!!!! ;) -
Zotyi21 #14847 Te miről beszélsz????????? Látszik h divat vagy,én láttam az előző bajnokitokat és az 1 mákos 1:0 lett a Wigan-nel! :P Rooney szerezte az a gólt az 52. másodpercben és nagyon meleg volt h ne legye X vagy vereség! Ja és a rangadó előtt is szinte mindig 1:0-ra nyertetek,volt olyan is h érvénytelen góllal! :S -
#14846 egy meccs 90 percig tart (+ av.2-4addon)
nemértem mi a probléma.
(ha ez megnyugtat, az előző bajnokinkat magabiztosan - 3-0-ra -, nem az utolsó percekben rúgott góllal nyertük. nézted azt a meccset is, ugye..) -
#14845 véleménye mindenkinek lehet, ennek stílusa már ítélendő. -
#14844 #14822
most bemákoltunk amikor bajnokok voltunk valoban igy volt, idén pedig sokszor nálatok van igy.. megesik.. kvittek vagyunk a mai napon:) -
#14843 Ok, csak akkor plz allitsd teljes bizonysaggal h nincs igazam:) -
#14842 be lehet fejezni most! -
#14841 jaj ne viccelj már járj utána úgy látszik két napja nézel meccseket, ne idegesíts kérlek ilyen baromságokkal... szá na lom -
#14840 A Chelsea Tevez nyomában!?
érdekes.bár nem látok rá sok esélyt,de én örülnék,sztem pont ilyen rohangálós gyors csatár kéne. -
#14839 nem erzed magad nevetsegesnek? amikor bajnokok lettetek, a meccsek 80 szazalekat igy nyertetek, mint ma is, es akkor tipikus MU? Maskor kb szokoevente volt ennyi 80. perc utan lott golunk, de tipikus MU ugye? szanalmas. -
#14838 Joe Cole kénytelen kihagyni a szezon hátralévő részét
Cole ebben a szezonban húsz alkalommal lépett pályára és szerzett három gólt. Sajnos ezen statisztikáját már nem tudja javítani, mivel fél évre kényszerpihenőt kell tartania.
A 27 éves angol játékos elülső kereszt szalag szakadást szenvedett szerda este a 4-1-re megnyert FA kupa mérkőzésen a Southend ellen..
”Szomorú és egyben csalódott is vagyok, mivel egy rendkívül fontos és jó képességű játékost vesztettünk el a szezon második felére.” - mondta Luiz Felipe Scolari.
Cole nem csak a Chelsea-nél, de az angol válogatottban is nagy űrt hagy maga után. A szélső, így nem lesz ott áprilisban hazája Világbajnoki selejtező mérkőzésén Ukrajna ellen, továbbá kénytelen lesz kihagyni a Spanyolország és a Szlovákia elleni barátságos mérkőzéseket is.
Ha sérülése nem javul, akkor könnyen megeshet, hogy még júniusban Kazahsztán és Andorra ellen is hiányozni fog a háromoroszlánosok keretéből.
A Chelsea és az angol válogatott csapatkapitánya John Terry is megszólalt Cole sajnálatos sérülésével kapcsolatban: "Mindnyájan Coley mögött vagyunk. Nehéz lesz a pótlása, mivel ő az a játékos, aki mindig színt tud vinni a csapat játékába és képes mérkőzéseket eldönteni."
"Szerdán a Southend ellen is jól játszott és ő adta a gólpasszt Salomon Kalou-nak."
"Sajnos az ilyen sérülések benne vannak a játékba. Mindig van bennünk egy kis félsz mikor pályára lépünk, de ezzel nem szabd foglalkozni. Egy dolog azonban biztos. Coley mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy minél előbb térjen vissza." -fejezi be a kapitány.
Forrás:www.bbc.co.uk
---------------------------------------------------------------------
C’mon Chelsea! -
#14837 te most komolyan gondolod magad? -
#14836 na.. az komoly :S nem hiányzott, azontul h nem játszott jol mostanság.. reméljük mihamarabb meggyogyul! -
#14835 Kaká a jövő héten a Cityhez igazol
Angol lapértesülés szerint Kakát mégis eladja az AC Milan, és a brazil labdarúgó jövő héten csatlakozik a Premier League-ben szereplő Manchester Cityhez.
A Daily Mirror szombati számában azt írta, az AC Milan képtelen ellenállni a Manchester City átigazolási rekordot jelentő 108 millió fontos ajánlatának, és eladja a brazil karmesterét, aki a jövő héten csatlakozik az angol bajnokságban is gyengélkedő, jelenleg a tabella 15. helyén szerénykedő „kékekhez".
Az angol lap azt állítja, Kaká szívesen maradt volna Milánóban (szerdán arról beszélt, hogy a piros-feketéknél szeretne megöregedni), ám a klubja a megtartása helyett inkább a pénz mellett döntött, állítólag nyomást gyakorolt az aranylabdás labdarúgóra, hogy fogadja el a Manchester City ajánlatát.
Árulkodó jel, hogy Kaká - bár pénteken ott volt az AC Milan edzésén - a jelen állás szerint kihagyja a Fiorentina elleni szombati bajnokit. A hivatalos információk szerint Bosco Leite, a játékos édesapja, egyben ügynöke hétfőn Milánóban tárgyal a Manchester City képviselőivel, ugyanakkor úgy hírlik, hogy már megköttetett az egyezség Kaká és az újgazdag szigetországi klub között, csupán a részletek tisztázása maradt hátra.
-------------------------------------------------------------
Szerintetek igaz? remélem nem -
#14834 pff. -
#14833 Van rossz hír is sajnos, Joe Cole a southend elleni meccsen térdszalag szakadást szenvedett ami több hónapos kiesést jelent. állítólag még a júniusi 2 vb selejtezőn való játéka is kérdéses kazakhsztán és andorra ellen. :S szívás, így már azért kéne igazolni támadó posztra mindenképp. -
#14832 pff. -
#14831 NAGYON JOOOOOOO :D mázli most mázli :D GOGO BLUES!! -
#14830 Nagyon sajnálom a Stoke Cityt, de azt is meg el kell mondani, hogy ma nem ők alkottak nagyot, hanem mi voltunk iszonyat gyengék! -
#14829 BELLETTI!!! LAMPARD!!!
Hihetetlen, már nagyon régen fordult elő ilyen velünk...
De azért be kell vallani, hogy valahol szánalmas...egy újonc, a Stoke ellen...
Emellett nem szabad elmenni. Valamit tenni kell.
De azért köszönjük. Ez a világ egyik legjobb érzése, az ilyen gólok miatt érdemes nézni a focit!
GO BLUES! -
#14828 nagyon megérdemli h belőtte,sokat próbálkozott ma! és ballal h eltalálta:D -
#14827 LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMPS -
#14826 Lamaprd Góóóóóóóól -
#14825 2:1!!!! -
#14824 csak azt nem értem,h 2 nagyon jó helyről elvégezett szabadrugásunk volt és egyiket sem lampard lőtte:S