24199
Chelsea Fan Club
  • BlueJersey
    mi szúrja a szemedet drágám?
  • Rudee
    Szerintem az ismertek közül csak Terry ilyen. Sinclair meg Woods a fiatalok közül.
  • Zotyi21
    Tudtok felsorolni olyan játékosokat,a mostani v a régebbi keretből akiket a Chelsea nevelt ki? Köszi...
  • BlueJersey
    nem tudom megmondani,hogy miért,de ennek örülök:) én birom a ruszkit.
    Ezzel szemben lehet,h jobban járna a klub egy city-hez hasonló tulajjal,de én személy szerint azt nemszeretném. Így is tudunk venni drágább játékosokat vagy fiatal tehetségeket, sőt elég sokat nevel a klub akikből jó játékos lehet majd,pl nekem ez a Stoch gyerek nagyon tetszik, na mindegy szóval maradjon csak Abrapapa.
  • Barnabyka
    thanks a lot
  • asfa
    kösszi szépen!
  • banok
    Chelsea - Stoke City 2-1 ::: BBC összefoglaló
  • Krisz018
    Hivatalos közlemény: Hamis a The Sunday Times állítása

Roman Abramovich nem hagyja annyiban a róla és a klub eladásáról szóló pletykákat, ezért holnap beperli a The Sunday Times kiadóját.

Az újságban megjelent publikáció, mely szerint a tulajdonos megválna a Chelsea FC-től hamis és nincs valóság alapja. Nem állt Mr. Abramovich szándékában, hogy megváljon klubtól. A vezetőség és az igazgatóság sem adta annak a jelét, hogy tulajdonos váltásra lenne szükség a klub életében.

Forrás:www.chelseafc.com
    ----------------------------------------------------------------------
    C’mon Chelsea!
  • asfa
    Lampard gólja
  • Yulcsa
    nekem is épp ez jutott az eszembe :D :D :D
  • BlueJersey
    mert ez olyan mintha "beírták" volna az unlimited cash kódot
  • BlueJersey
    remélem se Terry-t se Kaká-t nem fogják megszerezni.
  • Barnabyka
    nah jó ha ennek vége valaki egy összefoglalót adna mert sajnos nem volt időm és lehetőségem megnéznia mérkőzést?..
  • LasCar16
    City rárepült John Terry-re is :D.....
  • Matthew Prosac
    azt a meccset átaludtam már tudom miért maradt ki :)
    11 éve divat vagyok amúgy!
  • Zotyi21
    Jaaaaa,valamit kihagytam: GOGOGO BLUES!!!!!!!!!! ;)
  • Zotyi21
    Te miről beszélsz????????? Látszik h divat vagy,én láttam az előző bajnokitokat és az 1 mákos 1:0 lett a Wigan-nel! :P Rooney szerezte az a gólt az 52. másodpercben és nagyon meleg volt h ne legye X vagy vereség! Ja és a rangadó előtt is szinte mindig 1:0-ra nyertetek,volt olyan is h érvénytelen góllal! :S
  • Matthew Prosac
    egy meccs 90 percig tart (+ av.2-4addon)
    nemértem mi a probléma.

(ha ez megnyugtat, az előző bajnokinkat magabiztosan - 3-0-ra -, nem az utolsó percekben rúgott góllal nyertük. nézted azt a meccset is, ugye..)
  • BlueJersey
    véleménye mindenkinek lehet, ennek stílusa már ítélendő.
  • asfa
    most bemákoltunk amikor bajnokok voltunk valoban igy volt, idén pedig sokszor nálatok van igy.. megesik.. kvittek vagyunk a mai napon:)
  • Cabell
    Ok, csak akkor plz allitsd teljes bizonysaggal h nincs igazam:)
  • asfa
    be lehet fejezni most!
  • BlueJersey
    jaj ne viccelj már járj utána úgy látszik két napja nézel meccseket, ne idegesíts kérlek ilyen baromságokkal... szá na lom
  • BlueJersey
    A Chelsea Tevez nyomában!?

érdekes.bár nem látok rá sok esélyt,de én örülnék,sztem pont ilyen rohangálós gyors csatár kéne.
  • Cabell
    nem erzed magad nevetsegesnek? amikor bajnokok lettetek, a meccsek 80 szazalekat igy nyertetek, mint ma is, es akkor tipikus MU? Maskor kb szokoevente volt ennyi 80. perc utan lott golunk, de tipikus MU ugye? szanalmas.
  • Krisz018
    Joe Cole kénytelen kihagyni a szezon hátralévő részét

Cole ebben a szezonban húsz alkalommal lépett pályára és szerzett három gólt. Sajnos ezen statisztikáját már nem tudja javítani, mivel fél évre kényszerpihenőt kell tartania.

A 27 éves angol játékos elülső kereszt szalag szakadást szenvedett szerda este a 4-1-re megnyert FA kupa mérkőzésen a Southend ellen..

”Szomorú és egyben csalódott is vagyok, mivel egy rendkívül fontos és jó képességű játékost vesztettünk el a szezon második felére.” - mondta Luiz Felipe Scolari.

Cole nem csak a Chelsea-nél, de az angol válogatottban is nagy űrt hagy maga után. A szélső, így nem lesz ott áprilisban hazája Világbajnoki selejtező mérkőzésén Ukrajna ellen, továbbá kénytelen lesz kihagyni a Spanyolország és a Szlovákia elleni barátságos mérkőzéseket is.
    Ha sérülése nem javul, akkor könnyen megeshet, hogy még júniusban Kazahsztán és Andorra ellen is hiányozni fog a háromoroszlánosok keretéből.

A Chelsea és az angol válogatott csapatkapitánya John Terry is megszólalt Cole sajnálatos sérülésével kapcsolatban: "Mindnyájan Coley mögött vagyunk. Nehéz lesz a pótlása, mivel ő az a játékos, aki mindig színt tud vinni a csapat játékába és képes mérkőzéseket eldönteni."

"Szerdán a Southend ellen is jól játszott és ő adta a gólpasszt Salomon Kalou-nak."

"Sajnos az ilyen sérülések benne vannak a játékba. Mindig van bennünk egy kis félsz mikor pályára lépünk, de ezzel nem szabd foglalkozni. Egy dolog azonban biztos. Coley mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy minél előbb térjen vissza." -fejezi be a kapitány.

Forrás:www.bbc.co.uk
    ---------------------------------------------------------------------
    C’mon Chelsea!
  • Cabell
    te most komolyan gondolod magad?
  • asfa
    na.. az komoly :S nem hiányzott, azontul h nem játszott jol mostanság.. reméljük mihamarabb meggyogyul!
  • Krisz018
    Kaká a jövő héten a Cityhez igazol

Angol lapértesülés szerint Kakát mégis eladja az AC Milan, és a brazil labdarúgó jövő héten csatlakozik a Premier League-ben szereplő Manchester Cityhez.

A Daily Mirror szombati számában azt írta, az AC Milan képtelen ellenállni a Manchester City átigazolási rekordot jelentő 108 millió fontos ajánlatának, és eladja a brazil karmesterét, aki a jövő héten csatlakozik az angol bajnokságban is gyengélkedő, jelenleg a tabella 15. helyén szerénykedő „kékekhez".

Az angol lap azt állítja, Kaká szívesen maradt volna Milánóban (szerdán arról beszélt, hogy a piros-feketéknél szeretne megöregedni), ám a klubja a megtartása helyett inkább a pénz mellett döntött, állítólag nyomást gyakorolt az aranylabdás labdarúgóra, hogy fogadja el a Manchester City ajánlatát.

Árulkodó jel, hogy Kaká - bár pénteken ott volt az AC Milan edzésén - a jelen állás szerint kihagyja a Fiorentina elleni szombati bajnokit. A hivatalos információk szerint Bosco Leite, a játékos édesapja, egyben ügynöke hétfőn Milánóban tárgyal a Manchester City képviselőivel, ugyanakkor úgy hírlik, hogy már megköttetett az egyezség Kaká és az újgazdag szigetországi klub között, csupán a részletek tisztázása maradt hátra.
    -------------------------------------------------------------

Szerintetek igaz? remélem nem
  • BlueJersey
    pff.
  • BlueJersey
    Van rossz hír is sajnos, Joe Cole a southend elleni meccsen térdszalag szakadást szenvedett ami több hónapos kiesést jelent. állítólag még a júniusi 2 vb selejtezőn való játéka is kérdéses kazakhsztán és andorra ellen. :S szívás, így már azért kéne igazolni támadó posztra mindenképp.
  • toysoldier
    pff.
  • asfa
    NAGYON JOOOOOOO :D mázli most mázli :D GOGO BLUES!!
  • Japep
    Nagyon sajnálom a Stoke Cityt, de azt is meg el kell mondani, hogy ma nem ők alkottak nagyot, hanem mi voltunk iszonyat gyengék!
  • Japep
    BELLETTI!!! LAMPARD!!!

Hihetetlen, már nagyon régen fordult elő ilyen velünk...
    De azért be kell vallani, hogy valahol szánalmas...egy újonc, a Stoke ellen...
    Emellett nem szabad elmenni. Valamit tenni kell.

De azért köszönjük. Ez a világ egyik legjobb érzése, az ilyen gólok miatt érdemes nézni a focit!
    GO BLUES!
  • BlueJersey
    nagyon megérdemli h belőtte,sokat próbálkozott ma! és ballal h eltalálta:D
  • BlueJersey
    LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMPS
  • Krisz018
    Lamaprd Góóóóóóóól
  • Bulykin
    2:1!!!!
  • BlueJersey
    csak azt nem értem,h 2 nagyon jó helyről elvégezett szabadrugásunk volt és egyiket sem lampard lőtte:S