24199
Chelsea Fan Club
-
Hát ja...viszont már vagy 2-3 éve mindig azt hallani, hogy Nedvednek az az utolsó szezonja... :)
De viszont nekünk meg most volt edzőváltás, Hiddink ki is jelentette, hogy 1 hónap kevés összerakni egy csapatot, ez még csak kezdetleges - úgyhogy nálunk is zavar van a fejekben, meg nálunk is 3 hét alatt ez a 6. meccs... :S
De mindegy, a lényeg, hogy meg van...jók voltatok. -
#15462 tény, sokat jelent ha nem hajtjátok ki magatokat annyira
ne feledd, nekünk 3 meccsünk volt a múlt héten, abból kettő rangadó, szóval nem sokat pihenhetett a csapat... :)
nedvedet meg sajnálom, hogy ezzel ért véget az európai pályafutása... :( -
#15461 köszönjük szépen :)
-
Köszi, de amúgy azt lehet észrevenni, hogy Hiddink alatt mindig csak annyira pörög a csapat, amennyire kell - mint anno JM alatt, és ez jó - nincs felesleges hajtás... :) -
Ááááá, jó meccs volt, de az utolsó 5 percben lőhettünk volna 2-t...
Bellettinek nem kellett volna cifráznia, és akkor Hiddink még mindig 100%-os lenne...de mindegy, nem kell telhetetlennek lennünk, a lényeg, hogy továbbmentünk.
Most várhatjuk a jövőheti sorsolást - aminek a végén úgy is Chelsea-Barcelona lesz, mert ez már előre meg van bundázva... :D
GO BLUES! -
#15458 Grat a továbbjutáshoz, de őszintén szólva szebb játékot és nagyobb aktivitást vártam volna tőletek, eléggé félgőzzel nyomtátok le a meccset. No és persze mindkét fél ellen történtek téves bírói ítéletek, ideje lenne már komolyabban válogatni a bírójelöltek között...
Mindettől függetlenül sok sikert a továbbiakban :) -
#15457 na meglett hivatalosan is:) kiváncsi vagyok kit kapunk,ezt szépen lehoztuk GO BLUES :) -
#15456 GÓÓL Drogbaaa
megvan :)
szép szép GOGO BLUES! -
#15455 grat a továbbjutáshoz.. -
#15454 GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL -
#15453 2-1 Del Piero 11-es
Chiellini kiállítása után kevesebben vannak
GOGO BLUES!!! -
#15452 Essien ---> Belletti -
#15451 3 :D -
#15450 jovan már kiestek úgy is :D -
#15449 kérdezd csak meg az intereseket, rendszeresen beírok hozzájuk de az életben nem flémeltem még velük :D itt se lesz ez másképp :D
Realnak viszont kampó van, 2-0 a poolnak -
Na jó, ebből úgy is csak vita lenne - te így, én úgy, mindegy. :) -
#15447 azért lásd be, a megnem adott gólos szabadrúgást nem kellett volna nektek leadni, te is láthattad a visszajátszásokban, egyrészt felkar volt, másrészt leszorította a kezét. Bár ez nem sokat változtat a dolgokon, ez olyan tipikus mi lett volna ha.... eset -
Nem azt mondom, hogy nekünk fúj, csak azt, hogy a kétes eseteket a Juvénak befújja, míg nekünk nem igazán...szerintem. -
#15445 maradjon 1-1 ;) -
#15444 bennvolt egyetértek. Abban nem, hogy mindent nekünk fújna be a bíró, sztem nagyobb hiba nélkül vezeti a meccset... A meg nem adott gól meg nagy hiba ugyan, de nem érintett titeket hátrányosan, hisz ugyanabból a helyzetből gólt szereztetek végül.
Nemrossz a meccs, győzzön a jobbik :) -
#15443 szerintem nedved sérülése nekünk jött jól:)..igaz ,h utána lőtte a gólt a juve de mi vagyunk a jobbak:)) -
Azért az a szabadrúgás bent volt véleményem szerint, a lassításnál egyértelmű volt...
Aki látja a meccset, az láthatja, hogy nem hülyeség: a bíró a Juvénak befújja az apróságokat is, nekünk nem...de reméljük ez nem fog számítani.
És a legfontosabb: ESSIEN GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!! :D
(Az a Lamps kapufa sem semmi...)
GO BLUES! -
#15441 Essien..hát fantasztikus:)))))) -
#15440 ESSIEN GÓÓÓÓÓL 1-1 -
#15439 Hajrá KÉKEK, továbbjutunk! -
#15438 1-0... Iaquinta -
#15437 rojadirecta
köszönjük,de az nekem nem mukodik:(
elvileg ez jó -
#15436 TV6 adja a liverpool meccs után felvételről 22:50kor^^ -
#15435 Stream itt -
#15434 halál komoly ,h semmi nemadja?:/ (akkor mit ad a TV?) -
Szerintem 1-1 lesz...
A 7.csere Deco. -
#15432 hát nem lesz egy sétagalop..sokmindenkitől hallottam ,h sajna Juve sikert várnak, de sikerült megegyeznem velük ,h ha nyer is a juventus akkor azt 2-1 arányba teszi..
HAJRÁ KÉKEK!! -
Juventus - CHELSEA
- BL nyolcaddöntő-visszavágó, Stadio Olimpico -
- ma 20:45, Chelsea TV -
- vezeti : Alberto Mallenco (spanyol) -
- előző : 0-1 (Drogba) -
Juventus : (4-3-3)
Manager : Claudio Ranieri
Buffon
Mellberg - Chiellini - Grygera - Molinaro
Marchisio - Tiago - Nedved
Del Piero (c) - Iaquinta - Trezeguet
Cserepad : Manninger, Zebina, Salihamidzic, Poulsen, Ariaudo, Amauri, Giovinco
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
CHELSEA : (4-3-3)
Manager : Guus Hiddink
Cech
Bosingwa - Alex - Terry (c) - Ashley Cole
Ballack - Mikel - Lampard
Essien - Drogba - Anelka
Cserepad : Hilario, Carvalho, Mancienne, Belletti, Malouda, Kalou
-----------------------------------------------------------
Kemény meccs lesz, de muszáj továbbmennünk...a bajnoksághoz már csoda kellene, maradt az FA és a BL - valamelyiket meg kell nyerni!
Ha mi lőjük az első gólt, akkor már valószínűleg meglesz, bár nem szabad lebecsülni őket...reméljük Hiddink ezután is 100%-os marad... :D
Azért Essien érdekes poszton játszik > de nekem tetszik! :D
GO BLUES!!! -
bluelabel #15430 nem tortent semmi:) vszinu ugyis vmi hasonló lesz:) -
#15429 sry, igaz^^ -
bluelabel #15428 Arsenal 3 Burnley 0
Arsenal - Hull majd csak lesz. -
#15427 Arsenal 3 Hull 0
... -
FA-kupa, elődöntő: párosítások
A Chelsea az Arsenal-Hull City meccs győztesével találkozik majd az FA-kupa elődöntőjében.
Az, hogy kivel, március 17/18-án dől el.
A mérkőzést a Wembleyben vívják meg a Kékek.
Az elődöntők április 18/19-én kerülnek megrendezésre.
A párosítások:
Arsenal / Hull City - Chelsea
Manchester United - Everton
Hááát, kemény lesz, az biztos...
GO BLUES! -
#15425 Mourinhonak ez lenne a legtökéletesebb..az ő felfogásához a jelenlegi csapat szerintem nagyon passzolna:) -
Viszont a játéka elég szürke volt... :S
Lassan az az érzésem, hogy Alex ki fogja szorítani Carvalhot a kezdőből (persze, tudom, hogy most RC sérült)...Alex sokban hasonlít Terryre, és nem utolsó sorban Hiddink egyik kedvence volt a PSV-ben...
Carvalho is nagyon jó védő, mesteri becsúszásai vannak. Alex masszív, biztos középsővédő és Ivanovic is megállja a helyét - én nem tudnék választani, ha én lennék az edző... :S