Chelsea Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
elég fura felállás ez:S minek 5 védõ??? egyáltalán minek játszik belletti?nah mind1
Di Santo be
de mér a 89.percben...
GOGO BLUES!
Florent Malouda be
HAJRÁ CHELSEA
GOGO BLUES!!! NYERNI KELL!!
azonnal ujítani kell és a második félidõben kettõt rugni mer nem játszunk nagyon jol
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
vért fogunk izzadni..
sopcast progival nézném...
PSN: hun_tigoo
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
2008. augusztus 31., 14:30 - Stamford Bridge
Chelsea
Felállás (4-1-4-1): Cech; Bosingwa, Carvalho, Terry (c), A. Cole; Belletti, Deco, Essien, Lampard; J. Cole, Anelka
Cserepadon maradt: Hilario, Ferreira, Bridge, Alex, Malouda Di Santo, Kalou
Tottenham
Felállás (4-4-1-1): Gomes; Zokora, Woodgate, King (c), Gunter; Giovanni, Jenas, Modric, Bale; Bentley; Bent
Cserepadon maradt: Cesar, Gilberto, Assou-Ekotto, Dawson, Huddlestone, O'Hara, Lennon
Robinho jövõje ugyan továbbra is függõben, de innentõl kezdve a Madrid kényszerpályán mozog, a klub ugyanis aligha akar mindenáron megtartani egy olyan játékost, akinek már nem jelent motivációt a Real Madridban szereplés...
A sajtótájékoztató némi késéssel, 12:30-kor vette kezdetét a Hotel Eurobuildingben, nem meglepõ módon újságírók, televíziós munkatársak szépszámú jelenléte mellett. Az elkövetkezendõkben Robinho sajtótájékoztatója olvasható, kommentár nélkül, csaknem teljes egészében:
"Semmi sem változott meg, álmom az, hogy a Chelseaben szerepelhessek. Ezt már tudattam az edzõmmel, az elnökkel és Mijatovic-csal is. Az ok, hogy már nem akarok maradni ebben a csapatban, mert én is hallottam az elnökúr szavait, aki azt mondta, hogy jó ajánlat esetén távozhatok. És ez egy jó ajánlat. Schuster az, aki nem szeretni elengedni, õ azonban nem az apám, hanem csak az edzõm, és nem szabhatja meg, hogy mit csináljak. Ha így is meg akar tartani, az legyen az õ felelõssége. Csak a Chelsea jár a fejemben."
"Egészen májustól kezdve édesapám és ügynököm ezerszer járt a Bernabéuban, hogy meghosszabbítsák szerzõdésemet, és rendre azt kapták válaszként, hogy majd szeptemberben. A klub bizonyította, hogy nem érdeke meghosszabbítani szerzõdésemet, helyette inkább Cristiano Ronaldót igazolnák le. És most, hogy nem tudják leigazolni Ronaldót, sem pedig senki mást, most akarják meghosszabbítani szerzõdésemet."
"Az öltözõben nincs problémám senkivel, nagyon jóban vagyok mindenkivel. Az sem érdekel, ha egy évig a lelátón kell ülnöm, még fiatal vagyok, egy év után visszatérhetek akkor is, ha addig nem játszom. Amikor a Madridba jöttem, úgy terveztem, hogy 10 évig fogok itt maradni, most azonban szeretném elhagyni ezt a csapatot."
Forrás: www.madridista.hu
---------------------------------------------------------------------------------------
Scolari: Deco lesz a mi Zidanunk!
A dél-amerikai mester a Sunday Mirrornak nyilatkozta, hogy Deco ugyanolyan hatással van a Chelseare, mint amilyen hatással volt Zidane a Real Madridra.
Deco a nyáron 8 millió fontért csatlakozott a Chelseahez a Barcelonától. Bemutatkozása új csapatában remekül sikerült, két mérkõzésen két gólt szerzett és csapata legjobbja volt.
Scolari aki jól ismeri Decót, hiszen a portugál válogatottnál is együtt dolgoztak, így a mester sok közöset talál a két játékosban. "Õk nagyon hasonlóak. Ha vissza emlékszünk, amikor Zidane játszott, mindig más cselt alkalmazott a pályán, mint amire a nézõ számított volna. Deco is ilyen, õ is képes erre."
A korábbi Barcelona játékos most 31 éves, de koránt sem hanyatlik csillaga, nem mutat egyre rosszabb formát, sõt ellenkezõleg.
"Én kedvelem õt és ott van Lionel Messi és Cristiano Ronaldo mellett a világ legjobb játékosai között."
A menedzser szerint Deco jelenléte a Chelseanél jót tett a csapatnak, pozitív hatással van a portugál csapattársaira. "A játékosaim megértik, hogy sok bizalmat kap Deco tõlem, hogy igazán azt tudja játszani ami neki a legjobban megy. " - folytatja a brazil szakember.
A korábbi Porto játékos jól érzi magát a Premier Leagueben, amin nem lepõdik meg Scolari. A Premiershipprõl köztudott, ahhoz, hogy megfelelõ legyél itt jó fizikumúnak kell lenned. A szakember nem fél attól, hogy az új igazolások emiatt nem fogják megállni helyüket Angliában.
"Deco túl okos és túl ügyes, ahhoz, hogy valaki legyõzze õt egy párharcban. Alázatos a labdarúgás iránt már a kezdetektõl fogva, amikor még a kis falujának az utcáján focizott. Ott sok mindent megtapasztalt és õ egy nagyon dörzsölt játékos." - fejezte be Scolari.
Forrás: www.goal.com
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
Bernd Schuster számít a brazilra, de a Deportivo elleni bajnokira még a keretbe sem jelölte a támadót.
Egyre nagyobb az esély rá, hogy Robinho már nem lesz a Chelsea játékosa idén, a brazil futballista a Real Madridban folytatja szereplését. Bernd Schuster, a királyi gárda vezetõedzõje ennek ellenére nem számít a futballistára csapata elsõ bajnokiján, még a keretbe sem jelölte õt. A német szakember nem szeretné szurkolói támadásoknak kitenni Robinhót, ezért vár, míg elül körülötte a vihar és csak azt követõen szerepelteti ismét az együttesben.
- ,,Ez az én döntésem, nem a klub vezetõié. Úgy hiszem, ez a legjobb dolog, amit ebben a szituációban tehetek. Nem beszéltem Robinhóval, azt azonban elmondhatom, hogy nem õ döntött úgy, hogy nem áll a csapat rendelkezésére. Továbbra is tartom, hogy Robinho fontos tagja a keretnek, és szeretném, ha számíthatnék rá az elõttünk álló szezonban'' - mondta Schuster.
-------------------------
Érdekes...mondják õk... :D
Még 2 nap találgatás a main kívül...
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Arsenal - Sheffield United
Brighton - Man City - Derby
Burnley - Fulham
Portsmouth - Chelsea <-----
Blackburn - Everton
Rotherham - Southampton
Swansea - Cardiff
Ipswich - Wigan
Stoke - Reading
Leeds - Hartlepool
Watford - West Ham
Man United - Middlesbrough
Liverpool - Crewe
Aston Villa - QPR
Sunderland - Northampton
Newcastle - Spurs
Forrás: www.chelseafc.com
CHELSEA FOOTBALL CLUB
CHELSEA FOOTBALL CLUB
CHELSEA FOOTBALL CLUB
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Szegényeket mindig megszívatják valamivel... :S
,,Hacked by resmi'' ... :D
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Azért ez durva...láttam a meccset, a MU nem is játszott rosszul, egyáltalán nem tartalékolt...vagyis igen, Ronaldo hiányzott, de a Zenit lefocizta õket...jó meccs volt. Eddig elég halovány a teljesítménye idén a MU-nak - remélem nem csak azért, mert hiányzik Ronaldo.
Az biztos, hogy vártak valakire...érdekes volt látni így a MU-t...csak 1 embertõl függeni.
Ez is durva volt...Scholes kiállítása...röplabda... :D
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Ma reggeli jelentések szerint lehet, hogy Robinho leigazolása kudarcaba fullad, mert királyiak csak akkor adnák el a csatárt, ha egybõl megvan a brazil pótlása.
Így Didier Drogbának új csapata lehet. Az elefántcsontparti korában már számtalanszor elmondta, nem szeret a Chelsea-ben játszani, és egyszer kipróbálná magát Spanyolországban. Ezzel a Real Madrid is tisztában van, ezért 25 millió eurót plusz még Drogbát is kérnék Robinhóért cserében.
Ám az El Mundo Deportivo címû újság kifejtette, nem lenne kizárható a cselgép szerzõdtetése még az átigazolási idõszak lejárta elõtt mék akkor is, ha a Kékek nem engednék el Drogbát, hiszen Robinho nagyon elkívánkozik a Bernabéu stadionból.
Robinhót a legtöbb Chelsea szurkoló mellett még Frank Lampard és Luíz Felipe Scolari is szívesen látná már kék mezben...
Én elfogult vagyok Drogbával szemben mivel a kedvencem de Dorbáért Robinho?<#guluszem1>#guluszem1><#sir>#sir>....azért ennyire ne akarjuk már Robinho-t...
Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>