24199
Chelsea Fan Club
-
#16507 -
#16506 -
#16505 Lamps az év játékosa! -
#16504 -
#16503 -
#16502 Connor Clifford góljai -
CFC utánpótlás-gólok... inkább őket kellene már beépíteni...
-
karajjj #16500 egy körkapcsolás nem lenne rossz -
#16499 Akkor majd kiderül -
Ja, pl a port.hu szerint - de az oldaluk szerint az Aston Villa-Newcastle meccset, a TV-ben pedig a Sunderland-Chelseat mutatták be (mert ha a Sunderland nyer bent marad, ha X-el megnőnek az esélyei - nálunk pedig Anelka gólja(i)ra lennének kíváncsiak).
Amúgy a MUt nem hiszem, hogy adnák, mert elvileg tartalékolnak. -
#16497 Nem hiszem!
Mert 17:00-kor a Hull City-Man.Utd meccset adják. :( -
#16496 pár assistja? a legtöbb a PL-ben, 10! dee nem csak ezeken múlik, látni kellett az összes meccset,h lásd ki játszott végig magas szinten. -
Elvileg a Sunderland elleni meccset mégis közvetíti az Eu2 - a TV-ben reklámozzák. -
bizony, viszont sztem volt pár meccs amikor lamps elég szürkén játszott... nálam Bosingwa a nyerő, új igazolás, verhetetlen, kirobbanthatatlan a kezdőből, támadásokban ugyanúgy kiveszi a részét mint a védekezésben(és Messi-t lazán levette a pályáról:D:D:D).
Vagy Alex a másik jelölt... -
Egész éves szezont tekintve Malouda és Drogba nem lehet benne - és gondoljunk csak bele, mi van, ha igaz, hogy szándékosan felejtettek el focizni Scolari alatt? Mert azok a bukások elég sokba kerültek nekünk...persze ez csak feltevés.
Számomra mindenféleképpen Lampard, második helyen pedig Mikel. -
#16492 Lampard, Malouda v Drogba -
Immigrants #16491 Szerintem Lapard!Ő legalább rugott gólt volt pár asszisztje és a védelemben is segített. -
#16490 Szernitem, az,h valaki a csere középhátvéd elve egy elég rossz helyzet, főleg ekkora csapatban, mert lesérül Carvalho, és minden porondon minimum az ő teljesítményét kell nyújtani, Alex ezt megtette hosszú hónapok óta és hozzátett annyival,amivel még terrynél is többet mutatott,h lőtt a PL-ben, valamint a BL-ben nagyon fontos, kritikus pillanatban gólokat,nem mellékesen egyik sem volt az a potyaféle -
#16489 Szerintem Drogba -
#16488 Na mond :) Szerintem Lampard :) -
#16487 Csütörtökön lesz az év játékosa választás a klubon belűl, kiváncsi vagyok ti kire adnátok le a voksotokat!
Lehet,h páran meglepődnek, de én Alex-re tenném, ha valakit érdekel szívesen elmondom,h miért. -
#16486 Félek,h Hiddink szintjét senki sem fogja tudni továbbvinni,vagy tartani... csak cáfoljon rám egy edző!! -
#16485 Egyetértek! -
#16484 srácok, az akkor volt, más volt a csapat teljesen, volt zola, kb rá épült, emlékszem,h tipikusan azt az olaszos felfogást erőltette itt ranieri,ami igaz,h mondhatjuk jól sült el,DE sztem lehettünk volna jobbak is anno! legalábbis én ezt éreztem akkor, nem ez kell angliában. szóval szerintem ez kicsit árnyaltabb, mint,h nem volt ő rossz itt. jobb,ha hírbe se hozzák velünk, nagyon ellene vagyok,h olasz jöjjön és sajnos az lesz, ancelotti,talán 1 fokkal jobb,de hát..
és ahogy néztem az angol chelsea fórumokon a mag is így érvel.. -
karajjj #16483 miért? szerintem anno azért jó volt itt...
-
#16482 Nem volt ő rossz nálunk! -
#16481 első gondolatom ugyan ez volt... -
Takezó #16480 csak ide ne jöjjön:\ -
#16479 hála istennek -
#16478 Claudio Ranierit menesztették!
A Juventus vezetői hétfőn menesztették a csapat vezetőedzőjét, Claudio Ranierit a nem túl fényesen sikerült idény miatt. Az együttest a hátralévő két bajnokin Ciro Ferrara irányítja majd.
Nem vártak az idény végéig. A Juventus vezetői hétfő délután úgy döntöttek, hogy két fordulóval a bajnokság vége előtt megválnak a csapat vezetőedzőjétől, Claudio Ranieritől.
A hírről a Juventus hivatalos közleményben számolt be, melyben elárulták, hogy az eddig a szakmai stábban dolgozó Ciro Ferrara veszi át Ranieri helyét a kispadon. -
#16477 ja hogy úgy. Értem :) -
#16476 Ja.
Vasárnap:Uccsó forduló Sunderland ellen,idegenben.
Majd 30.-án az FA kupa döntő Evertonnal. -
Utolsó hazai...amúgy még 2 van... :) -
#16474 még van egy meccs nem? Miért köszön el? :O -
#16473 -
#16472 -
#16471 -
#16470 hát igen, hiányozni fog.. -
#16469 -