Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Japep
Ja, már nekem is megfordult a fejemben... 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

figyi már ha lennél oly kedves küldhetél arról a festett címerrõl kéept hogyg hogy néz ki😄...mert tavaszra tervezem én is hoyg kifestetem😄

Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!

Helló!Ezentúl mindig látogatni fogom az oldalat igaz már két éve drukker vok de csak most gondoltam beszállok ide.Annyit azért magamról hogy kapus létemre kedvenc játékosom petr cech.Jah a szobámba chelsea címer van festve.THE BLUES THE BLUES

Barnabyka
Japep

FA-kupa sorsolás:

Blackburn Rovers/Coventry City - CHELSEA

Swansea City/Fulham - Manchester United
(Cardiff City/Arsenal)/Burnley - Sheffield United/Hull City
Everton - West Ham United/Middlesbrough

Megint jól jártunk, bár jobb lett volna egy MU-Arsenal páros - ha továbbmegy egyáltalán a Cardiffon majd a Burnley.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

3. kép nagyon jó 😄DD

REAL MADRID

Japep

Mourinho: Egyszer még leszek Chelsea menedzser!

José Mourinho nagy viharral távozott a Chelea-tõl egy éve, s tavaly nyártól már az olasz bajnok Internazionale-t irányítja. De kijelentette: egyszer mindenképp vissza akar térni a Stamford Bridge-re, mint menedzser.

A 'The Special One' abban a rövid három évben, amit a Stamford Bridge-n töltött, összesen két Premier league serleget hóditott el, amit már 50 éve vártak a Kékek szimpatizánsai.

José jelenleg az Inter kispadján ül, s vezetik is a Seria A-t hét ponttal a Juventus elõtt. Mourinho azonban bevallotta, hogy egy nap többször is gondol szeretett ex-csapatára.

"Ha felteszem magamnak azt a kérdés ; hogy egy napon vissza térek-e a Stamford-ra, akkor igennel felelek." - nyilatkozta a 46 éves szakember.

Az újdonsült Chelsea-menedzser, Guus Hiddink, már a negyedik edzõ röpke két év leforgása alatt. Mourinho szerint a lononiak taktikája e téren nagyon nem jó.

"Nem vagyok velük ott Londonban, de nagyon támogatom õket. Szeretem a Chelsea-t. Ez a klub számomra mindig is a Number One lesz. Az egyik legnagyobb rajongójuk vagyok. Nagyon sok barátomat kellet elhagynom, sajnos." - hangzott az õszinte válasz.

"A történelmükhöz tartozom. Én voltam az õ messiásuk. Sokat tettem ezért a csapatért, ezt mindenki tudja."

"Remélem Guus érezésével újra megtalálják majd régi önmagukat és megtáltosodnak majd. Én nagyon drukkolok nekik!" - fejezte be José Mourinho.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
kösszi szépen..szép gólok 😊

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Japep

José sokat sejtetõen nyilatkozott a jövõjérõl: a lényeg, úgy érzi, lesz õ még a Chelsea edzõje egy napon.

If you ask me if one day I think I will return to Chelsea, I will tell you yes I think so, I think so because we were so happy together," Internazionale boss Mourinho told a news conference ahead of Sunday's derby against AC Milan. "But when I say one day, I am not saying to you when."

Ez a cfc-fórumról van...
Nem vagyok egyedül, ha azt mondom, nagyon örülnék ennek...tárt karokkal várjuk!
😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Ja, csak kb 2-3 méteres lesen állt... 😊
Így, az eredmény tudtában már nem zavar...

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Atti12
Azért Priskin is szépen csinálta 😊

Japep

Köszönjük szépen! 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

banok
Watford-Chelsea 1-3 ::: összefoglaló
http://www.videoplayer.hu/videos/play/315707

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Japep

Watford <1 - 3> CHELSEA
1-0 Priskin
1-1 | 1-2 | 1-3 Anelka

Azért Anelka elsõ gólja nem volt semmi... 😄
GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

lippet

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Japep
Jó meccs volt...végre.
Még közel sem az igazi Chelsea, de már úgy tûnik jó úton haladunk - bár nem akarom elszólni.
Anelka lõtt 3 gólt, grat neki, de ettõl függetlenül semmit nem tett igazán...tipikus góljai...amivel nem is lenne baj, ha rendszeres lenne.
Szegény Drogba megérdemelt volna 1 gólt... 😊

Azért nem volt semmi Abramovich meg Hiddink...ezek után mondja azt valaki, hogy Abra nem szereti a Cheseat...Hiddink meg végig fapofával ült. 😄

GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Pethy23
Remélem Hiddink helyre rakja a srácokat mert azért elég nagy bajok vannak itt:S
asfa
szép volt KÉKEK!
akkor Anelka minden meccsen most a bajnokságban 3at és akkor meg leszek vele elégedve 😄

Krisz018
Watford 1-3 Chelsea

Gól: Priskin, Anelka(3)

Krisz018
Anelka 3

Krisz018
Cech mekkora védés<#worship>

Krisz018
Watford 1-2 Chelsea 90.perc

Gól:T.Priskin, N.Anelka(2)

asfa
ANelka széééppp

Krisz018
Góóóóóóóól Anelka 2

Krisz018
Anelkaaaaaaa Góóóóóól

Forza Italia
1-0 a Watfordnak. Priskin rúgta

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

lippet
62. perc és még 0-0! Bele kellene húzni!!!

HAJRÁ CFC!!!

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Bulykin
Mancienne nem középhátvéd?<#fejvakaras>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

asfa
GOGO BLUES!

Japep

Watford - CHELSEA
- FA-kupa, Vicarage Road -
- ma 18:30, DSF -
- vezeti : Mike Dean -

Watford : (4-4-2)
Manager : Brendan Rodgers

Loach
Hoyte - Mariappa - DeMerit (c) - Doyley
Jenkins - Smith - Williamson - McAnuff
Rasiak - Hoskins

Cserepad : Lee, Saddler, Cowie, O'Toole, Parkes, Harley, Priskin

- - - - - - - - - -

CHELSEA : (4-3-3)
Manager : Ray Wilkins

Cech
Mancienne - Ivanovic - Alex - Ashley Cole
Ballack - Mikel - Lampard (c)
Anelka - Drogba - Kalou

Cserepad : Hilario, Ferreira, Belletti, Deco, Stoch, Quaresma, Di Santo

-----------------------------------------------------------
Kötelezõ lenne a gyõzelem...a kezdõ tetszik, lehet, hogy jó lett volna RW is... 😄
Drogba kezd (meg Mancienne is, bár én Stoch-ot és RQ-t hiányolom)!

GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Mint akit üldöznek... 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

banok
22.00 Sportklub (felvételrõl)

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Japep
Hát aki tudja fogni a DSF-et, annak lesz...én nem tudom, ezért megyek olyanhoz, aki tudja... 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

TV-ben akkor nem is lesz??? <#gunyos1><#gunyos1>
Krisz018
Watford - Chelsea

Itt lehet majd nézni a meccset.
------------------------------------------------------------------------
C’mon Chelsea!

Japep

A német DSF élõben adja majd a meccset, ha minden igaz...

CHELSEA FOOTBALL CLUB

contraste
Jó elõérzetem van! Kitartás kell és beindul a szekér😊 GOGOBLUES

ain't got no history

Japep

Hiddink: A Chelsea nem csapat

A szezon végére bajnokcsapatot faragok a Chelsea-bõl!

Tetszenek tõle ezek a nyilatkozatok...ez kell most ide!
Amúgy meg hiába hívja majd vissza a szerzõdése az oroszokhoz, ha jól megy itt neki, Abramovich úgy is elintézi...végül is az orosz foci az "õ zsebében" van, nem lenne nagy gond, ha mindketten akarnák... 😊

GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Atti12
Milesz a posztja? Szélsõnek lehet jó lesz <#idiota> 😄

lippet
Nem CFC-s hír, de tetszik! =)

-----------------------------------------------------

A Real Madrid átigazolta az Arsenal ötszörös angol bajnok pályamunkását
A Le Parisien információi szerint a Real Madrid „átigazolta” a következõ idényre az Arsenal híres kertészét, Paul Burgesst, akit öt alkalommal választottak meg az év legjobb pályamunkásának a Premier League-ben.

Nem mindennapi hír jelent meg a francia Le Parisienben. A napilap értesülései szerint a Real Madrid „átigazolta” az Arsenal vezetõ pályamunkását, Paul Burgesst.

A 30 éves, labdarúgópályák karbantartására szakosodott kertész Angliában már híressé vált jó munkájáról: öt alkalommal választották meg az év pályamunkásának a Premier League-ben.

Burgess egyébként a Blackpoolban kezdte pályafutását, 1994-ben került az Arsenalhoz, és az UEFA tanácsadójaként is dolgozott a 2008-as Európa-bajnokságon.

A Le Parisien értesülései szerint a pályamunkás nyáron Juande Ramos kifejezett kérésére kerül a „királyiakhoz”. A spanyol mester a Tottenham menedzsereként figyelt fel a szakemberre.

Burgess korábban a Timesnak adott interjújában elárulta: pályamunkásnak lenni életstílus, és a legnagyobb elégedettséget az jelenti, ha kiváló pályán játszhat a csapat.

„Pályamunkásnak lenni külön életforma – mondta a Timesnak Burgess. – Az ember munkája számos körülménytõl függ, kezdve az idõjárástól a rendelkezésre álló eszközökig. Ám annál nem létezik nagyobb öröm, mint amikor a kertész gyõzni láthatja saját csapatát a makulátlan minõségû pályán.”

Burgess (karba tett kézzel) Bázelben is segédkezett a 2008-as Eb alatt

Forrás: nso.hu

Japep

Hiddink elsõ napja:

CHELSEA FOOTBALL CLUB

lippet
Na végre😄

HAJRÁ CFC!!!!

Japep

És edzésben az "igazolásunk"...ha hamarabb visszajött volna, lehet, hogy Scolari is maradt volna...remélem hozza a formáját, és akkor félhet minden csapat...

GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Most olvastam utána Hiddinknek igazán...ezek után még jobban tetszik... 😄
A PSV-vel nagy dolgokat vitt véghez, még úgy is, hogy mellette az ausztrálokat is irányította (igazából mióta otthagyta õket nem igazán megy neki), a válogatott ténykedéseihez pedig nem lehet mit hozzákötni - magáért beszél.
Azért az is örvendetes, hogy az EB-n az egyik legszebben játszó csapat az orosz volt...jó kilátások.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
oh hányszor 😄 ezerszer buktam 😄 nem szeretek tenni magunkra elég ha azért izgulok mert a kedvenc csapatom.. 😊

Japep
Csak nem jártál már te is így? 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
Hiddinknek örülök remélem beválik valamennyire 😊 GO BLUES!

Japep
Inkább ne...tapasztalatból mondom (már többször is, most a Hull ellen is), hogy legrosszabb úgy nézni a meccset, hogy 2 dolog miatt aggódsz...és szívbõl még szidni sem tudod õket, mert csak a Chelsea...

Mindig megfogadom, hogy Chelsea-meccsre soha többé... :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Barnabyka
Srácok a szívem természetesen azt mondja ,h a watford ellen nyerünk rendes játékidõben, de ahhoz ,h megrakjam erõsítsétek meg nekem ,h biztos ,h nyerünk.

Japep

Hát szerintem ha megtetszik neki, akkor még lehet, hogy marad is.

De sok jelölt van, csak lehet, hogy már nem mernek idejönni... :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB