24199
Chelsea Fan Club
-
#18469 Dehogy hihetetlen,Drogbával sose bírtak... -
#18468 beszarás:) Drogba megint:D az Arsenal nagyon kitámadt -
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HIHETETLEN!!!
GO BLUES! :) -
#18466 GÓÓÓL DROGBAA 2-0 :D igy kell! GO BLUES! -
#18465 oh igen már látom én is.. jo kérdés -
#18464 nem a kesztyűkre gondolsz? :D -
#18463 egyébként már most.. nagyon lyukas a védelmünk, és nem látom miért de ott a jobb oldal Ivanovic egyelőre 0 ahogy akarnak ugy mennek el adnak be -
#18462 Anelka karján miért van fekete karszalag? -
:D
GO BLUES! -
#18460 nem kellett Drogbának sok idő:D szép volt -
#18459 GÓÓÓÓÓL DROGBAAAA
1-0 -
#18458 Ballack már megint kezdő :S inkább Joe lenne helyette -
#18457 GO BLUES!! -
#18456 én aztmondom, hogy kötelező nyerni olyan csapat ellen akinek nincs a kezdő 11-ben "csatár"!!!
Go Blues. -
CHELSEA - Arsenal
- PL 25.forduló, Stamford Bridge -
- ma 17:00, Eurosport 2 -
- vezeti : Mike Dean -
- előző : 3-0 (Drogba 2x, Vermaelen ög) -
CHELSEA :
Manager : Carlo Ancelotti
Cech
Ivanovic - Terry (c) - Carvalho - Ashley Cole
Ballack - Mikel - Lampard
Anelka - Malouda
Drogba
Cserepad : Hilario, Ferreira, Alex, Zhirkov, Deco, Joe Cole, Kalou
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Arsenal :
Manager : Arsene Wenger
Almunia
Sagna - Gallas - Vermaelen - Clichy
Fábregas (c) - Song - Daiby
Walcott - Arshavin - Nasri
Cserepad : Fabianski, Campbell, Ramsey, Denilson, Eboué, Rosicky, Bendtner
-----------------------------------------------------------
Hát kemény lesz, ha úgy játszunk, mint a Hull ellen ... ha nem úgy, akkor meglesz a 3 pont.
Nyerni kell, remélem mindenki felfogta. GO BLUES! -
#18454 -
#18453 streamek a mai londoni rangadóhoz
-
Ferdinand kapta. Ez tény. -
#18451 #18434
5. bekezdés...erről beszélt(:
Ferdinand-é a karszalag. -
#18450 milyen ferdinand? miről beszélsz?:D
vagy gerrard vagy rooney kapja meg, de egyébként vhogy ugy lesz hidd el. -
#18449 Persze Ferdinand meg majd ott kussol hogy Terry persze csinald en meg majd hagyom:DDDDDD -
Ez oly mindegy. -
#18447 Attól még, hogy nem rajta lesz az a szövetdarab, ugyan úgy ő lesz az irányítója és vezéregyénisége a válogatottnak ;* -
#18446 Beckhamtöl se vették el anno...
Ne keverjétek már a hülyeségeket exbarátnője volt Bridgenek! -
Vsanko #18445 Sziasztok!
Utat szervezünk az Inter-Chelsea meccsre Milánóba. Utazás busszal, szállás Milánóban, 3. kat. jegy 45.000 Ft. Akit érdekel még van pár hely.
Tel.: 06302881404
Sanyi -
#18444 Számból vetted ki a szót! :) -
Azért az kicsit más, Terry már apa.
Most ha az erkölcsi oldaláról beszélünk, tényleg nem volt szép húzás tőle, apaként egy barátja feleségét.
Viszont a másik oldal, hogy nincs köze a focihoz.
Egy csomó más, nagy focista is tett már hasonló dolgokat, majd elül a dolog - csak nekik nem volt ekkora meghurcoltatás. -
#18442 Csak azt szeretném hozzáfűzni, hogy pl. egy Roone vagy a kis portugál pöcs kurváztak pár éve egy ujság szerint akkor abbol miért nem lett botrány? Érdekes modon azt dicsőségként kezelték! Mindenáron tönkrekell tenni a végre összeforró csapatunkat? -
:D
Elvileg Bridge azt mondta, elvárja Capellotól, hogy kitegye a szűrét - ha nem, ő mondja le a válogatottságot... nehéz döntés. :) -
#18440 Nevetséges,ez az egész karszallag ügy a válogatottnak semmi köze az ember magánéletéhez szvsz. Játszák le Bridge-el a pályán:D
-
Hát én nem azért ítélek el egy focistát, mert mit tett a pályán kívül (persze pl ha tömeggyilkos, vagy pedofil ...stb az más tészta, de ez a megcsalás nem tartozik senkire, csak az érintettekre). Persze, nem szép dolog, teljes mértékben megértem, hogy elvették tőle - nem az a baj, hogy elvették, hanem az, hogy ma olyan a világ, hogy ilyenért elvehetik.
De mindegy, JT legalább "erősebb" mint pl én, ő nem lelép, hanem továbbra is ottmarad és teljesít.
Csak az a baj, hogy mindez a CFC-Arsenal előtt van... :S
GO BLUES! -
#18438 Én nem mondanám le a válogatottságot ezért. Persze az egész országot képviseli, meg presztizs meg minden de mint sportoló, sztem igenis kell a csapatba. -
Mert az egész országot képviseli...
Ha én lennék most a helyében, lehet, hogy megfontolnám lemondani a válogatottságot - hosszútávon úgy is a válogatott szívná meg. -
#18436 Nevetséges! Miért kell keverni a labdarúgást a magánélettel? -
#18435 Hát Capellokám, nem jól döntöttél... -
#18434 Terry karszalagjába került a házasságtörés
Péntek délután az angol Labdarúgó-szövetség (FA) bejelentette: Fabio Capello szövetségi kapitány megfosztotta csapatkapitányi tisztétől John Terryt.
„Hosszas gondolkodás után arra jutottam, részemről az a legjobb lépés, ha elveszem a kapitányi karszalagot John Terrytől. Eddig nagyszerű csapatkapitánynak bizonyult, de nekem más szempontokat is figyelembe kellett vennem, és azt gondolom, az angol válogatottnak így lesz a legjobb" – olvasható a Fabio Capello által kiadott közleményben.
Anglia olasz szövetségi kapitánya térdműtéte után csütörtökön tért vissza a szigetországba, és előbb segítőjével, Franco Baldinivel egyeztetett, majd pénteken találkozott John Terryvel, hogy vele is megvitassa a helyzetet.
Mint ismert, az angol bulvársajtó a napokban megszellőztette: Terry kétgyermekes családapa létére viszonyt folytatott egy modellel, aki – súlyosbító körülmény – hajdani klub- és válogatottbeli társa, Wayne Bridge barátnője volt korábban. Az esetnek óriási a médiavisszhangja, sokak szerint a morális vétség után Terry hiteltelen a kapitányi posztra.
„Amikor Terryt kapitánynak jelöltem, Rio Ferdinand személyében helyettest is választottam, sőt megneveztünk egy harmadik vezért is. Nem érzem szükségesnek, hogy változtassunk ezen" – utalt az utódlásra az olasz szakember, köszönetet mondva az FA vezetőinek, hogy rábízták a döntést.
Az angol média Wayne Rooney csapatkapitányi kinevezését szorgalmazta, a jelek szerint a Manchester United támadójának még várnia kell a megtisztelő felkérésre.
John Terry egyelőre nem kommentálta a kapitány döntését, míg alkalmi partnere, Vanessa Perroncel közleményben tudatta: hároméves kisfiára tekintettel nem kíván nyilatkozni az ügyről, és nem is áll szándékában eladni a sztorit. -
-
#18432 azt mondom legyen béke, szabadság és egyetértés.
Na akkor ez letudva, megyek kijelölöm a VB-keretet :D -
Majd az lesz igazán döntő, mit mond Capello.
Ha Ő meghagyja a karszalagját, akkor innentől kezdve mindenki befoghatja a pofáját (mármint aki nem közvetlenül érintett benne, de hát ez max a CFC-City meccsen kapcsolódik a focihoz). -
#18430 Várható volt!
Mindig kitalálnak vmi faszságot a klub körül csak h ne legyen nyugtunk most ugye ez lezárva ,erre itt a Terry "űgy" ami kb. 1éves...
Amugy kuva nagy hír h egy focista tmázott egy modellel...
Az lenne inkább hír ha vmelyik focista nem tenné:D