Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bulykin
jaja😊 meg tegnap néztem a Tottenham meccset, félidõben reklámozta is EU2^^

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Japep

Nem tudom, észrevettétek-e, de a következõ meccs résznél ott van, mi közvetíti - mindig... 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

tobias88
Port.hu -t néztem az nem írja, de remélem hogy igazatok van és nem Digi barátunk közvetíti
Krisz018
EU2 17:00

Bulykin
eu2

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

tobias88
Mi közvetíti??? Mert egyáltalán nem írja semmi!

Amúgy 0-0 vagy 1-1 lesz szerintem! (Pártatlan)
Krisz018
Mit tippeltek a mai meccsre?
Goooo BLUES!!!!
Nyerni kell!!!

Bulykin
vége, maradt 1:0<#vigyor>
de azért hagy tegyem hozzá h nagyon fosul játszottunk:S nem igazán volt elképzelés

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Bulykin
gyönyörû!! Anelka😄
1:0

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Bulykin
a Kalou Maloda páros Anelkával az élen nagyon tetszik, Zhirkov-t a kezdõbe vártam, de remélem be fog állni a 2.félidõben😊
C'mon CFC!!!!

Krisz018
Goooo BLUES!!!! Nyerni kell!!!

Jó szurkolást mindenkinek!!!!

asfa
HAJRÁ KÉKEK!

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Japep

Apoel Nicosia - CHELSEA
- Bajnokok Ligája, csoportkör -
- 2.forduló, GSP Stadium -
- ma 20:45, Chelsea TV -
- vezeti : Bertrand Layec (francia) -

Apoel Nicosia :
Manager : Ivan Jovanoviæ

Chiotis
Poursaitides - Kontis - Grncarov - Haxhi
Nuno Morais - Michail (c)
Charalambides - Hélio Pinto - Alexandrou
Mirosavljevic

Cserepad : Kissas, Papathanasiou, Elia, Breska, Satsias, Jean Paulista, Kosowski
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

CHELSEA :
Manager : Carlo Ancelotti

Cech
Ivanovic - Carvalho - Terry (c) - Ashley Cole
Belletti - Essien - Lampard
Kalou - Malouda
Anelka

Cserepad : Hilario, Hutchinson, Bruma, Zhirkov, Joe Cole, Deco, Sturridge, Borini

-----------------------------------------------------------
Hát ahogy látom, nem gyémánt ... de tetszik. 😄
Reméljük a Wigan elleni meccs egyszeri alkalom volt... :S

Nyerni kellene ... GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Pethy23
Zhirkov valszeg!
Barnabyka
énm,eg Ivanovic-ot😊

hedonist
egy ideje sérült sajnos.

érdekes lesz a csapatfelállás, nincs bosi,ashley,mikel,drogba

ki lesz vajon a balbekk? én vagy bellettit tenném oda, vagy egy fiatal balbekket a kicsik közül.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Valaki elmondaná, hogy hol van Alex? Megsérült?
hedonist
Mint komoly chelsea fan aki figyelemmel követi minden lépését csapatának, a legteljesebb mértékben tisztában vagyok vele,h mikor hol ki hány gólt rúg, de emberi mivoltunkból kifolyólag képesek vagyunk egy talált góltól elvonatkoztatva, hosszas játék és mutatott hozzáállás alapján megítélni, ki van és ki nincs hasznára a csapatnak. márpedig Michael Ballack egyáltalán, nem végez Lampard-hoz, Essien-hez, Mikel-hez képest érdemi munkát. Okokat most nem taglalnám, mert nem is vagyok bennük biztos.

Csatlakozom Barnabykához, sztem is Ashley az egyik legjobb most, és még ide sorolnám Mikel-t aki nagyon jól fejlõdik felfelé, Malouda-t aki végre komoly húzóember lett, Drogba újra önmaga, a két nagy angolunk meg tartja a komoly színvonalat szerencsére! Alex-et már nagyon hiányolom Carvalho helyére! jah és persze Bosingwa-t se hagyjuk ki aki tökéletesen beilleszkedett és az egyik legjobb fullback!

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Barnabyka
Szerintem ezt akárhogy is hangzik jóindulatból mondta.

És remélem játszhat este A. Cole mert valami csodálatos a játéka..én meg kockáztatom, hogy jelenleh a csapatunk legjobb formába lévõ játékosa.

Este nyerni kell, én egy 2-0t tippelek természetesen nekünk.

Hajrá Kékek!!!😊

KAMIONOS KOGYO
Ballack nem tud hozzátenni a csapathoz???

Csak a múltkor is rúgott egy gólt!<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

Krisz018
Pennant: A.Cole egy kis patkány!

A jelenleg a Real Zaragoza-ban játszó Pennant elmondása szerint Ashley Cole a legjobb balhátvéd, akivel valaha is szembe került a pályán.

Az angol full-back ebben a szezonban egyszerûen fantasztikus. Szó szerint elkezdte termelni a gólokat, s kifogástalan a véfõmunkája is -csak úgy mint az elõzõ években.

Jermaine Pennant nyilatkozata folytatásában elmondta, hogy nagyra tartja Cole-t, de...: "Nem hazudok, ha azt mondom, hogy õ a legjobb hátvéd, aki ellen eddigi karrierem folyamán játszottam. De néha már túl bosszantó, olyan mint egy patkány!"

"Amikor túljutsz rajta, akkor megkönnyebbülsz, de abban a pillanatban már újra elõtted terem, szinte levakarhatatlan. Nagyon szeretnék egyszer újra egy csapatban játszani, mert ellene iszonyat nehéz."

Forrás:www.goal.com/

hedonist
Hát Mikel-t sajnálom, kezd az egyik legjobb KP lenni, Ballack már régóta nem tud hozzátenni a csapathoz. Zhirkov remélem játszhat!

Krisz018
Ballack és Mikel nélkül a Chelsea

A Chelsea a ciprusi fõvárosba utazott, ahol összecsap az APOEL Nicosiával. Ám sajnálatos módon ezt Michael Ballack és John Obi Mikel nélkül tették.

Ám ezek mellett jó hírrel is szolgálhatok, hiszen Ashley Cole Wigan elleni találkozót összeszedett térdsérülése ellenére elutazott a csapattal, így állapota nem lehet súlyos.

Mikel szintén megsérült a 3-1-es vereséggel zárult mérkõzésen, így a félidõben le kellett cserélni. A nigériai mellett Ballack is a maródiak listáján. A német középpályást továbbra is vádlisérülése hátráltatja. Joe Cole és Deco, akik kihagyták a szombati meccset elrepültek a londoniakkal a mediterrán országba.

Korábban úgy tûnt, hogy Ashley Cole-ra kihagyás vár, mert szombaton nem sérülése után nem tudott maradni, így a Kékek Cech kiállítása után kilenc emberrel fejezték be a mérkõzést.

A harmadik biztos hiányzó Didier Drogba, aki eltiltása miatt kényszerül az oldalvonal mellé.

Forrás:www.skysports.com

Jagumo
Malouda

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Jagumo

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

KAMIONOS KOGYO
Na majd Szerdán!!!

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

Japep

Szerintem a Tottenham után elhitték, hogy semmilyen játékkal is meccseket nyernek...sajnos.

Legalábbis remélem, hogy csak össze kell szedni magukat... GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
jujuj nem voltam itthon, mi történt, hová tûnt a power amit eddig senki sem múlt felül?:S

Japep

Ezt nem hiszem el, hogy pont a Wigantõl ... errõl ennyit...
Legalább kihúztuk volna X-re...

Reméljük a következõn jobban megy majd ... GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Bulykin
nah ezt benyaltuk sajna:S
3:1

Barnabyka
nahde jó*_*

Barnabyka
csak meglesz😊

Hajrá Kékek!!!

Japep

Cech piros > Hilárió be > büntetõ > 2-1 ... :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

1-1 DROGBA!!!

GO BLUES! ! !

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Nuno88
Gyõzelem kell mert megy a tippmixem ha nem nyertek 😄

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

lõjetek már gólokat mert ez így nem frankó... sok pénzem van rajtatok... (is) <#idiota>
Shep
Nézi valaki, mit mûvelnek a srácok? Remélem azért behúzzák legalább egy x-re.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Japep

Köszi.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Wigan Athletic - CHELSEA
- PL 7.forduló, DW Stadium -
- ma 16:00, Chelsea TV -
- vezeti : Phil Dowd -

Wigan Athletic :
Manager : oberto Martínez

Kirkland
Melchiot (c) - Boyce - Bramble - Figueroa
Thomas - Diame
N'Zogbia - Scotland - Scharner
Rodallega

Cserepad : Pollitt, Amaya, Cho, Koumas, Gomez, De Ridder, King

CHELSEA :

Cech
Bosingwa - Carvalho - Terry (c) - Ashley Cole
Mikel
Essien - Malouda
Lampard
Anelka - Drogba

Cserepad : Hilario, Ferreira, Ivanovic, Belletti, Zhirkov, Kalou, Borini

GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Bulykin
ezt nem hiszem el, már megint nem a cfc meccset fogják adni...
szarakodhatunk a hülye streammel:S

Jagumo
Highlights 😄 Joe szépen fejbe rúgta a kapust 😄

hedonist
jah egyébként azt senki sem vette észre,h ferreira visszatért?😊

örülök, azért respekt, mert régen mégis csak õ volt a no.1 rájtbek, de azé bosi sokkal jobb.

hedonist
Hát Turnbull és matc hiánya egyértelmû, nem lesznek kezdõk elsõ meccsükön. ha elõbb már bemutatkoztak volna esetleg, meg olaszok lennének, mint borini😊) jó,h nyertünk, alap!

Bulykin
1:0 a végeredmény
Salomon Kalou respect<#worship> örülök a góljának😄

Japep

Köszi, akkor nem is reménykedek... <#rinya>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

banok
tv sem adja élõben. streamre így szinte semmi esély.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Fabio Capello
csak kicsit van tartalékos szaga a csapatnak <#hehe>

Japep

CHELSEA - Queens Park Rangers
- Liga-kupa 3.forduló, Stamford Bridge -
- ma 20:45, Chelsea TV -
- vezeti : Mike Jones -

CHELSEA :

Hilario
Ferreira - Ivanovic - Hutchinson - Zhirkov
Mikel
Belletti - Malouda
Joe Cole (c)
Borini - Kalou

Cserepad : Turnbull, Bruma, Terry, Ashley Cole, Matic, Essien, Lampard

Queens Park Rangers :
Manager : Jim Magilton

Heaton
Borrowdale - Gorkss - Stewart - Leigertwood
Routledge - Rowlands (c) - Faurlin - Buzsaky
Simpson - Vine

Cserepad : Cerny, Ramage, Mahon, Pellicori, Taarabt, Agyemang, Ephram

Hát érdekes kezdõ, de jó ... igaz arról volt szó, hogy a fiatalok játszanak, nem a kevés játéklehetõséges játékosok, de jó így is.
Csak Sturridge és Turnbull hiányát nem értem... :S
Matic is kezdhetne már, de a legfontosabb, hogy Joey ott van... 😄

GO BLUES!
ui.: Ha valaki tud mûködõ streamet - ha lesz egyáltalán - az feltétlen írja be ide!

CHELSEA FOOTBALL CLUB