24200
Chelsea Fan Club
  • Japep
  • asfa
    ez zsír! jo igazolás
  • Japep
    Ennél jobb igazolást nem is csinálhattunk volna...
    Ő a kedvenc játékosom a Chelseaseken kívűl! :D

[A hír magyarul, röviden:]
    ----------------------------------------------------------------------

Malouda hétfőn Londonba érkezik

Az elmúlt hetek pletykáinak és cáfolatainak úgy tűnik vége - a Chelsea és a Lyon megállapodott Florent Malouda átigazolásának ügyében.
    A francia támadó hétfőn érkezik Londonba, hogy átessen az orvosi vizsgálatokon. A hírek szerint 13.5 millió fontot fizetünk érte. Malouda-t hétfőn mutatjuk be bővebben, és addigra talán a szerződéskötésre is sor kerül.
  • bigfoot
    akkor Robben megy?
  • Oziris666
    Megegyezés született Malouda ügyben 13,5 millió fontért vált klubbot!

http://home.skysports.com/list.aspx?hlid=475839&CPID=8&clid=8&lid=3&title=Malouda+poised+for+Chelsea
  • bigfoot
    hát inkább Robben maradjon mint Malouda jöjjön szerintem
    mert ha ő jön akkor sajna Robben tuti megy,mert nem marad JCole,SWP,Robben+Malouda úyg hogy nem is játszik mindig 2 szélsővel
  • asfa
    Immáron Alex leigazolás hivatalos.. Malouda nagyon jo játékos örülnék az érekzésének de Robben is nagyon jo és fiatal és annak örülnék ha ő meg maradna ha Malouda érkezne :S bár ahogy érzem ha Malouda idejön Robben télleg elfog menni..
  • asfa
    Brazil védőt vett a Chelsea, Malouda is érkezhet

A Chelsea vezetősége bejelentette, hogy a klub szerződtette a brazil válogatott Alexet. A védőt, a francia Malouda személyébn egy újabb nagy igazolás követheti.

Peter Kenyon ma bejelentette, hogy a Chelsea megszerezte a PSV Eindhoventől Alexet (a képen). A brazil védő jelenleg a Copa Americán szerepel a selecaoval, de a torna után visszatutazik Londonba, és aláírja szerződését a Stamford Bridge-en.

- Ben Haim és Alex érkezésével immáron stabil védőalakzatuk van. Minden posztra legalább két játékossal rendelkezünk - mondta Kenyon, aki nem titkolta, hogy hamarosan újabb sztárral bővülhet a Chelsea kerete.

A francia Folrent Malouda állítólag még a jövő héten aláír a londoni kékekhez. Ezt sürgeti Jose Mourinho vezetőedző is, aki már a szélsővel szeretne elutazni a hó végi amerikai turnéra.

- Nagyon jól haladnak a tárgyalások a Lyonnal, bizakodó vagyok. A kért vételárat biztosan megadjuk, a játékos is minket akar, így már csak a formaságok vannak hátra - jelentette ki a sportigazgató.

Malouda érkezésével szinte biztos, hogy a Chelsea vezetői elengedik a holland Arjen Robbent a Real Madridhoz.
  • asfa
    elismerésem..gratulálok!
  • Balazska7
    ChelseaFanatics.atw.hu főhír az előző... :D:D:D:D:D
    De ez is (és nem biztos hogy kacsa, mivel skysports hír):
    --------------------------------

A Sevilla figyelmeztette a Chelsea-t

A Sevilla csak 20 millió font fölötti áron hajlandó megválni Alvestől.

A Sevilla csak akkor hajlandó tárgyalásokat kezdeni Daniel Alves ügyében, ha a Chelsea egy 20 millió fontos ajánlatot tesz a brazilért.

José Mourinho nagy rajongója a hátvédnek, de növelnie kell majd a közel 17 milliós ajánlatát, ha egyáltalán versenyben akar maradni az átigazolást illetően.

Annak ellenére, hogy Alves az andalúz klub terveiben szerepel, hajlandóak lennének feláldozni őt egy ekkora összegért. Mivel Abramovich idén még nem költött pénzt játékosokra, könnyen lehet, hogy most mélyen bele fog nyúlni a zsebébe.
  • Japep
    Ez nagyon jó lenne, egyik kedvenc játékosom... :D
    Chimbonda is jó lett volna jobbszélre...nem kellett volna eladni Geremit, inkább Ferreirát...
    ------------------------------------------------------------------------

A Chelsea tárgyal a Lyon-al

A Chelsea hivatalosan is bejelentette, hogy érdeklődik Florent Malouda iránt.

Peter Kenyon vezérigazgató hivatalos közleményben tudatta a klub új edzőközpontjának megnyitásán, hogy érdeklődnek Florent Malouda iránt.

Az utóbbi hetekben rengeteg találgatás látott napvilágot a francia szélső jövőjével kapcsolatban.

"Tárgyaltunk a Lyon-al. Megpróbáljuk még az amerikai túra előtt lezárni a tárgyalásokat. Optimista vagyok a leigazolásával kapcsolatban." -nyilatkozta Kenyon

A Kékek hétfőn indulnak el Los Angeles-be, hogy elkezdjék a felkészülést a 2007/2008-as idényre. Kenyon kitart amellett, hogy sikerül megszerezni a szélsőt és reméli ez nem lesz hatással Robben jövőjére.

"Malouda és Robben két különböző játékos." -nyilatkozta mielőtt tisztázta volna azt a pletykát, hogy a Chelsea érdeklődött volna Chimbonda iránt.

"Nem is beszéltünk a játékossal. Nem hinném, hogy szükségünk lenne rá."

"Megerősítettük a keretet. Az előző szezonban a védelemmel volt a legtöbb problémánk, ezért erősítettünk Ben Haim-al és Alex-el."
  • Etelkozi Vata
    Jééé, ezt én fordítottam a chelseafc.com-ról!
  • asfa
    Jose Mourinho nyilatkozott a csapat eddigi új igazolásairól, elsősorban Sidwell megszerzésének okáról, valamint a klub átigazolási politikájáról.

Sidwell-ről: "Nagyon kedvelem őt. Egy olyan mentalitású játékos, akit örömmel látunk az öltözőben és jól illeszkedik a csapatnál uralkodó filozófiához. Angol játékos angol mentalitással, aki tökéletesen alkalmazkodott a Premiership-hez egy sikeres időszakkal a háta mögött Reading-ben. Új dolgokra vágyik a karrierjében. Minden fiatal játékos arról álmodik, hogy nagy klubban játsszon, kupákat nyerjen. Egyszóval ő egy olyan játékos, akire szükségünk van, ezért győztem meg a klubvezetést a leigazolásának szükségességéről."

Arról is beszélt, miért csak ingyen igazolt eddig játékosokat a Chelsea ebben az átigazolási időszakban.

"Senki nem mondta nekem, hogy Jose, nincs pénz új játékosokra, csak a Bosman-szabály szerint igazolhatsz, ingyen. Azt gondolom, nem jó üzlet, ha csak ingyen igazolsz, de nem elég jó játékosokat. Ha leigazolásuk egyetlen oka az, hogy nem kerülnek pénzbe, drágává válnak. A lényeg: jó játékosok igazolása."

Nos, azt gondolom, most már sokkal okosabbak lettünk!
  • asfa
    én is örülök h van Chelsea-s oldal.. de nem rivalizálni kell.. rengeteg kamu hir van .. örülök h ien meg oan helyekről forditjátok elismersésem.. mindkét oldal nagyon jo.. de ne legyen vita semmiből! köszönöm
  • bigfoot
    ha van két minőségi oldal az nekünk csak jó
    mind2 Chelsea sek vagytok úgyhogy nem legyen vita:)
  • Balazska7
    Én is megtiltottam a híríróinknak hogy kacsákat másoljanak foci24 szintű oldalkról. Annak ellenére csak ma van 6 hír eddig és mind fordítás. www.skysports.com-ról szoktunk.
  • asfa
    jolvan nem kell vitatkozni..
  • Etelkozi Vata
    Való igaz, nálunk kevesebb a hír, mi pletykákkal általában nem foglalkozunk. Az el lehet olvasni az NS-ben.
  • Balazska7
    Mind a 2 weblap nagyon jó. Ez a 2 lap úgygondolom kiemelkedik a többi Chelsea-s oldalból Magyarországon. Kicsit más a típusuk.

A chelseafc.hu inkább a közösség fenntartására igyekeszik, szurkolói focit szervez stb..

A chelseafanatics.atw.hu-n sokkal több a hír, naponta 4-5-6 friss hír is van. És egyéb dolgok is vannak, itt is van fórum. Látom szokásotok híreket bemásolni onnan ide. :D
  • Etelkozi Vata
    Inkább ide gyertek: Chelsea szurkolói klub weboldala
  • Balazska7
    Hello mindenki!

Aki esetleg nem ismerné vagy nem tud erről, annak szeretném mondani hogy a hétvégén nyílt új oldalunk, a ChelseaFanatics.

Aki friss hírekre vágyik a Chelsea-ről vagy akármi másra, az nézzen be. Ott is van hírkommentárra lehetőség.

ChelseaFanatics.atw.hu

Hajrá Chelsea! Sziasztok!
  • asfa
    fu ez a két játékos jo lenne :)
  • bigfoot
    hát igen ha Malouda jön akkor sajna Robben megy:(
  • Japep
    magyarul...
    ---------------------

Daniel Alves a Chelsea játékosa lehet

A Chelsea eddig nem aktivizálta magát a játékospiacon, kizárólag lejárt szerződésű labdarúgókat szerződtetett, most azonban ajánlatot tett a Sevillában futballozó Daniel Alvesért.

Az angol klub 23 millió eurót adna a Sevilla brazil válogatott labdarúgóért, a spanyol gárda azonban 25 milliót szeretne kapni érte. A londoniak azután tettek lépéseket Alvesért, hogy a spanyolok 5-6 millió eurós ajánlatot tettek a Chelsea-nek a holland Khalid Boulahrouzért és az angolok szerették volna összevonni a két ügyletet.

A sevillai elnök, José María del Nido azonban külön akarja kezelni a két átigazolást, így a londoniak valószínűleg nem úszhatják meg a focistáért tett ajánlat emelését.
  • Japep
    Malouda biztos a dolgában

Malouda kész elkötelezni magát a Kékekhez, és ezt a szándékát közölte is Alan Perrin-nel, a Lyon főnökével.

A francia szélső már a felkészülési időszakot sem kezdte meg jelenlegi csapatával, hiszen arra vár, hogy pont kerüljön a két csapat közötti egyezkedés végére.

"Biztos vagyok a dolgomban. Jövőre már nem a Lyon színeiben fogok játszani, és a menedzser is tudja, hogy nem tehet elenne semmit. Én már megegyeztem a Chelsea-vel, remélem, hogy a Lyon vezetősége is így tesz hamarosan."

"A Lyon július 9-én kezdi meg a felkészülést, de nem hiszem, hogy én is velük tartok."

Malouda egyébként a Liverpool fönökével, Rafa Benítez-zel is beszélt, de úgy érezte, hogy neki a Stamford Bridge-n, José-nál van a helye.

"A Chelsea-t válaszottam - de nem Drogba miatt - hanem mert beszéltem Mourinho-val, és mindketten teljesen megértettük egymást, egyből egy húron pendültünk. A Liverpool-lal folyamatosan tárgyalt a klub, de nem egyeztek meg, így a Chelsea lett a befutó." - nyilatkozta Malouda a Daily Star-nak.

Jean-Michel Aulas így nyilatkozott az üggyel kapcsolatban:

"Mindenben segítünk Malouda-nak abban, hogy eligazolhasson a klubtól, de ha nem jön olyan ajánlat, ami elfogatható, akkor Lyon-ban marad." - zárta rövidre Aulas.
  • Nuno88
    Ballack kihagyja az amerikai túrát, újabb műtét miatt...
  • Nuno88
    link
  • asfa
    Mourinho elengedte Robbent Madridba

A Chelsea menedzsere jelezte: ha a Real Madrid megfelelő ajánlatot tesz a holland szélsőért, nem akadályozza meg Robben távozását.

A spanyol AS információi szerint José Mourinho a napokban megszakította nyaralását, hogy Londonba utazzon és tárgyaljon a vezetőkkel Arjen Robben esetleges eladásáról. A Chelsea menedzsere végül abban állapodott meg Peter Kenyon technikai igazgatóval, hogy amennyiben a Real Madrid megfelelő ajánaltot tesz a holland játékosért, a klub nem gördít akadályt a távozása elé.

A Chelsea 15 millió fontot kér Robbenért, és a Real Madrid minden jel szerint kész ekkora összeget áldozni a támadóra.
  • Csesza
  • Brolly
    Mert más csapatot nem szed szét a média...
  • Oziris666
    Egy vb nem jelent szart se!60meccsel a lábában a vb-n nemcsoda h nem villog vki!
  • bigfoot
    egyebként idegesítő ahogy amédia szétszedi a csapatunkat!!!
    felháborító!!!!!!!!!44
  • bigfoot
    huh vmi jó hír,bár nem inogtam meg:)
    Geremit sajnálom voltak jó mecsei!sok sikert neki!
  • Japep
    Lampard ügynöke nem hagy kételyeket

Frank Lampard-ról szóltak a hírek az elmúlt napokban. Azt a hírt terjesztették, hogy a játékos visszautasított egy olyan ajánlatot, amellyel ő lett volna a Chelsea legjobban fizetett játékosa. Végre Lamps ügynöke is megszólalt a dologgal kapcsolatban.

A vasárnapi hírek azt állították, hogy Frank visszautasított egy olyan szerződéshosszabbításos ajánlatot, amivel ő lett volna a Chelsea legjobban fizetett játékosa a jövőben. Kapcsolatba hozták őt e hír gyanánt a Barcelonával és a Juventusszal is.

Mindazonáltal Lampard ügynöke, Steve Kutner azt állítja, hogy a középpályásnak még nem volt alkalma beszélni a Chelsea vezetőségével, és még nem ült le megbeszélni bármilyen ajánlatot sem Peter Kenyon vezérigazgatóval.

"Még nem volt alkalmunk Peter-rel és Frank-kel egyszerre leülni és megbeszélni ezt a dolgot. Frank a nyaralását tölti, míg Peter külföldön van." - mondta Kutner.

"De biztosíthatok mindenkit, semmi sem fog változni. Frank mindig is azt állította, hogy Chelsea játékos szeretne maradni egész karrierje során."

"Ő csatlakozni fog a Chelsea amerikai túrájához a jövő héten. Addig nem kell semmiféle tárgyalást sürgetni. Eddig sem kapott semmilyen ajánlatot." - nyilatkozta az ügynök.
  • asfa
    sok sikert neki.. várhato volt h elmegy.. már többször mondták
  • asfa
    hát ennek örülök h igy gondolod sztem viszont évek ota messze a legjobb Chelsea játékos akármilyen formában is játszik és ha ő elmegy nincs ki igazán összetartsa a Chelsea-t...
    nélkjüle nem Chelsea a Chelsea.. fontos golok, irányitás mind az ő neve mellett szerepel én ugy gondolom..
    ha ő elmegy végünk...
    szal én nem értek egyet egyáltalán!
  • Japep
    Lampard a válogatottban mostanában tényleg nem szerepel annyira jól, de a csapatban éppen ellenkezőleg...úgy mint pl. Gerrard.
  • Zenszkij
    Lampard nem egy nagy durranás, a vb-n nyújtott teljesítménye egy hatalmas nagy nullával volt egyenlő, sztem nem kár érte. Geremi is elmegy? Hmm, lehet Abramovic ráunt a focira és vesz majd egy másik csapatot.
  • Japep
    Ezt nem értem...magasan ő a legjobb jobbszélsőnk, nem lenne szabad elengednünk...mondjuk neki így a jobb, talán többet fog játszani ott!
    Sajnálom őt, desok szerencsét neki...ha igaz!
    --------------------------------------------------------------

Geremiről megegyezett a Newcastle és a Chelsea

Sajtóinformációk szerint kétmillió brit fontért három évre a Newcastle gárdájához igazol a kameruni Njitap Geremi. A két klub már megállapodott egymással - írta a Times Online.

A 28 éves középpályás lehet a negyedik igazolása Joey Barton, David Rozenhal és Mark Viduka után Sam Allerdyce vezetőedző csapatának a Newcastle Unitednek.

Geremi 2003-ban hétmillió fontért szerződött a Chelsea csapatához, ahol az előző szezonban már többnyire csak csereként kapott lehetőséget.
  • asfa
    igen én is néztem :S
    neemáár :(