24200
Chelsea Fan Club
-
Te is neten nézed, vagy van TV6-od? -
Vagyis Ballack, hatalmas kapufa... :D -
Joe Cole kapuufaaaaaaaa
nagyon jok vagyunk eddig
aztán egy Ballack lövés!!!
GOGO BLUES!! -
GÓÓÓL!
KALOU Ballack beadásábül! :D -
1-0 ennél jobb kezdésről álmodni sem lehet! :)
GO GO BLUES!! -
GÓÓÓÓÓÓÓL
BALLACK! -
ooh kösszi:D -
Ja, kell hozzá valamilyen program (pl. SopCast) és aztán itt vagy itt megnézed a "műsort".
De bővebb segítségért keresd banok-ot (nagyon rendes :D) itt.
(Programot letölteni az ő oldaláról tudsz.) -
net tv? ingyen tudod nézni neten a meccset? -

-
megin holvan SWP... Malouda kezdő.. ááá ez az edző ienekkel kikészit.. -
Sajnos csak a TV6 adja, és nekem olyan nincs... :S
Marad a netTV, remélem lesz valami jó! -
CHELSEA - Fenerbahce
- BL negyeddöntő-visszavágó, előző : 1-2 -
- Stamford Bridge -
- ma 20:45, TV6 -
- vezeti : Claus Larsen (Dánia) -
CHELSEA : (4-3-3)
Manager : Avram Grant
Cudicini
Essien - Carvalho - Terry (c) - Ashley Cole
Ballack - Makelele - Lampard
Joe Cole - Drogba - Kalou
Cserepad : Hilario, Belletti, Alex, Mikel, Malouda, Shevchenko, Anelka
- - - - -
Fenerbahce : (4-5-1)
Manager : Zico
Volkan Demirel - Gokhan Gonul, Lugano, Edu, Vedersen - Maldonado, Deivid, Aurelio, Alex, Kazim-Richards - Semih Senturk
Cserepad : Serdar Kulbilge, Yasin Cakmak, Onder Turaci, Selcuk Sahin, Bilgin, Ugur Boral, Mateja Kezman
-----------------------------------------------------------
Essien megint szélső... :S Carvalho visszatért, bár szerintem hiba Kalout játszatni Malouda helyett...nagy hiba! Amúgy nincs baj a csapattal, talán Mikel helyett Wright-Phillipset kellett volna a padra tenni.
Sem Carlos, sem Kezman nincs a kezdőben, ez jó, bár a felállásuk nem igazán...elég védekező (4-5-1).
Remélem Sheva fog játszani és be is talál!
Nyerni kell, leginkább kapott gól nélkül! HAJRÁ CHELSEA, GOGO BLUES !!! -
nem vagyok híve az idősebb játékosok igazolásának (anelkanak sem örültem) dehát azért henry-t nem rugdosnám ki a chelsea-ből:) személy szerint agüero-t, david villa-t,ha malouda elmenne helyette david silva-t, továbba egy braziliaban jatszo srácot is megvehetnénk pl: marcelo moreno cruzeiro-bol kb azonnal pados lehetne, vagy carlos eduardo, talan még többet is érne nekunk, mert nincs bal-lábas csatárunk -
Ez a cech-es story márcsak azért is kamu, mert nincs fenn BBC-n, másrészt pedig aki ért egy kicsit ehhez vagy vot már h összevarták vmilyét az tudja, hogy 50 öltés O_o akkora seb lenne amit nehezen ejt egy focista a kollegáján max fémstoplival dehát edzésen nincs fémstopli:D fogadó irodák 1.25 ös oddsot irnak chelsea gyözelemre és kb 9 et a fener továbbjutására:D azért sajnos nem ilyen egyszerű a dolgunk
-
A Chelsea lehet Henry megmentője
A londoni Kékek nyáron megpróbálnák visszaigazolni a francia csatárt Angliába. Elképzelhető, hogy sem a Barcelonán, sem Henry-n nem múlna egy ilyen megoldás.
Thierry Henry nagy reményekkel érkezett nyáron Barcelonába, ám eddig nem tudott megfelelni a hatalmas elvárásoknak, a katalánok nem javultak vele jelentősen. A francia csatár nem érzi jól magát az együttesben, egyrészt azért, mert nem szeret a támadósor bal oldalán játszani, másrészt pedig hónapok óta szenved, hogy nem láthatja rendszeresen Londonban élő kislányát. A Barca taktikája ráadásul alapvetően sem kedvez Henrynak, a sokpasszos játék miatt nincs elég területe ahhoz, hogy kamatoztassa tudását.
A Chelsea is felfigyelt a csatár szenvedésére, és a hírek szerint nyáron kész ajánlatot tenni a katalánoknak a futballista leigazolására. Bár Henry-nak 2011-ig szerződése van a Barcával, jelenlegi klubja minden bizonnyal nem ragaszkodna hozzá foggal-körömmel, és meglehet, magát a játékost sem lenne nehéz rábeszélni, hogy igazoljon vissza legnagyobb sikerei helyszínére - vagy legalábbis egy szomszéddal arrébb.
-------------------------------------
#10222 (második fele) :D -
Szerintem tuti, BL-gólvágó játékos... :D
Amúgy meccs előtt 30 perccel kb. -
Várható kezdőkről lehet tudni már valamit?Szerintetek Malouda kezdő lesz? -
Lőjjünk, de a legfontosabb, hogy ne kapjunk gólt...GOGO BLUES!!! -
jaja
de mind1..remélem jol fog védeni Cudicini mert sok mulhat rajta!
GOGO BLUES! MA NYERNI KELL MIN 2 góllal! -
Amúgy az...megnéznék már egy edzést, mert hihetetlen amit művelnek... :(
Amúgy se kép, sem videó nincs az esetről...
Cech - Woodgate :D -
hihetetlen.. faszom Ben-Haim-ba is 

-
Érdekes összeállítás... :D -
Akkor jó (jobb)...az a bizonyos, ahonnan szedtem, érthetetlen módon mindig túloz... :S -
Cech rejects injury fears
Tehát még fog idén játszani szerencsére... -
Petr Cech újabb horrorisztikus sérülése: A cseh kapus Tal Ben-Haimmal ütközött a Chelsea edzésén, fejsérülése után 50 öltéssel varrták össze a sebét, és plasztikai műtétre is szükség volt. A kapus a szezonban már nem léphet pályára.
A Barcelona eladási listára tette Thierry Henryt
---------------------------------
Ez csak nem igaz, még csak a Ss.hu-n láttam...nagyon rossz hír, pont a hajtásban...mielőbbi gyúgyulást!
Henry ha el is megy, sztem nem megy vissza az Arsenalba és akkor már Angliába sem valószínű...pedig nekünk jól jönne (ha tényleg igazak a Drogba-pletykák... :S). -
Mat Prosac! Egy dologgal nem értek egyet veled, mégpedig a sorsolás teóriáddal:) miszerint a sorsolás akár hiszed akár nem, minden csapatnak ugyanaz csak más sorrendben:) max annyit lehetne állítani, hogy azért nehezebb, mert szezon végén nagyobb a nyomás,de talán ez még hasznotokra is válhat, vannak csapatok akik jobban teljesítenek nagy nyomás alatt. Szerintem az angol csapatok ilyenek. -
áááá nem hiszem el..félek a meccstől igy :S -
RICCY RETURN POSSIBLE
Avram Grant is hopeful that Ricardo Carvalho will return for Tuesday's Champions League quarter-final second leg, but has ruled Petr Cech out for another two weeks.
----------------
Carvalho visszatér (ez jó hír), de Cech 2 hétre kidőlt...ismét! Ez hihetetlen... :( -
Mostanában ez egy népszerű hír: Drogba igyekszik megutáltatni magát saját csapatával
Persze idézet nincs Drogbától, hiteles forrás nincs...nem hiszem, hogy ennek sok igazság-tartalma lenne.
Állítólag Drogba direkt összeveszett társaival (Makelele, Cech, Ballack...), hogy könnyebben elengédje őt a Chelsea!
Remélem a sok kitaláció ellenére Drogba még sokáig a Chelsea játékosa lesz. -
Ezt azt hiszem az Eurosport állította össze, de én itt találtam. -
pinnacle #10216 ezt hol lehet megtalálni? -
Franco Di Santo ma ünnepli 19. születésnapját!
Boldog Születésnapot kívánunk neki! -
Az elmúlt hét legjobb csapata :
Joe Hart (Manchester City) - 36 pont
Habib Beye (Newcastle United) - 40
Danny Collins (Sunderland) - 36
Nyron Nosworthy (Sunderland) - 36
Jose Enrique (Newcastle United) - 35
Luis Antonio Valencia (Wigan Athletic) - 40
Joey Barton (Newcastle United) - 38
Gareth Barry (Aston Villa) - 42
Ashley Young (Aston Villa) - 40
Afonso Alves (Middlesbrough) - 41
Kenwyne Jones (Sunderland) - 38
Az elmúlt hét legrosszabb csapata:
Scott Carson (Aston Villa) - 23 pont
Justin Hoyte (Arsenal) - 22
Ivar Ingimarsson (Reading) - 21
Brede Hangeland (Fulham) - 20
Pascal Chimbonda (Tottenham Hotspur) - 24
Emmanuel Eboue (Arsenal) - 25
Damien Johnson (Birmingham City) - 20
Leon Andreasen (Fulham) - 21
John Arne Riise (Liverpool) - 26
El-Hadji Diouf (Bolton Wanderers) - 21
Carlos Tevez (Manchester United) - 22
---------------------------------
Hoztuk a kötelezőt, bár igazat adok, egyik játékosunk sem volt a legjobb...talán Anelka a padra beférne... :D
Az meg jó, hogy nincs egy Chelseas sem a legrosszabbak között! :D -
Cech-t újra operálták
Petr Cech tegnap az edzésen ütközött egyik csapattársával, és azonnal korházba vitték és kisebb operációt hajtottak rajta végre.
Mielőtt valaki egy súlyos sérülésre gondolna, megnyugtatom, hogy "csak" az állán és az ajkán sérült meg, ahol lehorzsólodott a bőre, és ezért kellet egy kisebb beavatkozást végrehajtani.
A klub jelentése szerint Petr edzeni tud, de lehet, hogy még a holnapi Bajnokok Ligája meccset kénytelen lesz kihagyni.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Grant: Mourinho az oka mindennek!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
-----------------------------------------
Ez nevetséges...mit csinálnak ezek az edzéseken??? Először Sheva, most meg Cech... :S
Nagyon kellene a kapuba a Fener ellen...nagyon! Bízzunk a legjobbakban!
A másik hír meg...Samsungsport.hu ...vicces, nem hinném, hogy ezek elhangzottak Grant szájából...nem ilyennek ismertük meg, nem is merne ilyet mondani szerintem (a kupák miatt...), meg amúgy is, éppeszű ember ilyet nem mond a mai világ egyik, ha nem a legjobb edzőjéről - csak magát minősétené... -
egyetlen Man Utd szurkolo akit tisztelek a forumon! -
Nem vitatom. -
nekünk van a legnehezebb sorsolásunk. minden az Arsenal elleni meccsen fog eldőlni, ha azt hozzuk akkor ellenetek már a vereség is beleférhet. -
mielőtt mégegyszer valaki felhozza a ferdinand kezezését bemásolom ide is amit az arsenal topicba írtam:
"0-1nél rooney ment volna 1az1be a kapura, befújták a lest a semmire, majd ronaldo lövésénél tisztán kézzel mentett a védő, egyértelmű tizenegyes, ha itt valamelyiknél nem téved a kedves bírói hármas akkor 0-2 után nemtudom miről beszéltünk volna, de erről biztos nem"
amúgy undorító módon játszott (?) ((inkább alattomosan rúgdosódott)) a Boró, de ez már csak részletkérdés. Csak akkor van esélyetek ha Ferdinand is hetekre kidőlt. -
Hát igen...én még mindig nem merném kijelenteni, hogy nyílt a bajnokság...sokminden kell még ahhoz, hogy kivegyék a MU kezéből a győzelmet...pl 2 vereség, az Arsenaltól és tőlünk! :D