24200
Chelsea Fan Club
  • Fabio Capello
    BL-NYOLCADDÖNTŐ UTÁN. A két gólszerző rendkívül sportszerűen nyilatkozott a Chelsea továbbjutását hozó mérkőzést követően
    Del Pierónak nem volt könnyű dolga, Drogba pedig őszinte
    A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének egyik slágermeccse volt a Chelsea és a Juventus összecsapása, amely végül az első összecsapást 1–0-ra megnyerő Chelsea jutott tovább, mert a londoni második találkozón kedd este 2–2-es döntetlen született. Az olaszok ikonja, Alessandro Del Piero szerint csapata szívvel-lélekkel küzdött, miközben az angolok elefántcsontparti kedvence, Didier Drogba elismerte: társaival együtt tanácstalanul kezdte a mérkőzést.

Miután a Chelsea 3–2-es összesítéssel bejutott a legjobb nyolc közé, a 34 éves Del Piero érthetően szomorkodva nyilatkozott, és próbálta megfejteni a kiesés okait.

„Talán túl sok területet hagytunk a Chelsea-nek. Nagy kár, hogy nem tudtuk megtartani a szünetre az első félidőben kiharcolt 1–0-s előnyünket, akkor talán másképp alakult volna a második játékrész” – mondta a világbajnok támadó, aki a keddi meccsen csapata második gólját szerezte tizenegyesből.

„Az volt a tervünk, hogy több olyan akciót is vezetünk, mint ami Vincenzo Iaquinta gólját előzte meg, de a londoniak a második félidőben remekül fedezték a területeket, különösen középen. A Chelsea nagyon jól védekezett a szünet után, ügyesen visszaverték akcióinkat, ugyanakkor nagy gólhelyzetüket valahogy nem tudom felidézni” – bocsátkozott némi elemzésbe Del Piero.

„Azt hiszem, ennél talán többet érdemeltünk volna, mert a csapat szívét-lelkét beleadva küzdött. Nem volt könnyű dolgom, hiszen a két csatár mögött kellett játszanom, de jól megoldottam a feladatom, és jó meccset játszottunk – zárta a találkozó utáni nyilatkozatát az olaszok érthetően csalódott támadója.

A Chelsea-nél nincs ok a panaszra, és csalódott labdarúgót nagyítóval is nehéz lett volna találni az angolok öltözőjében, ugyanakkor Didier Drogba elárulta, messze nem volt minden rendben a csapat játékával.

A londoniak elefántcsontparti támadója állítja, sem neki, sem csapattársainak nem volt fogalma arról, hogy mihez is kellene kezdeniük a mérkőzésen, aztán a Juventus első gólja a 19. percben rávezette őket a helyes útra.

„Addig nem tudtuk eldönteni, hogy támadjunk vagy védekezzünk, ezért kontrákkal próbálkoztunk. Az ember minden meccset úgy kezd, hogy nyerni akar, de néha nem tudja meghozni az ehhez szükséges döntéseket. A Juventus gólja ez alkalommal segített nekünk.”

„Miután megszerezte a Juventus a vezetést, elkezdtük a saját játékunkat játszani, ami addig nem ment, szóval úgy érzem, kifejezetten jól jött nekünk, hogy ők szereztek vezetést” – vallotta be Drogba.

A találkozó legvitatottabb jelenetei közé tartozik, amikor Undiano Mallenco játékvezető a 72. percben tizenegyest adott az olaszoknak, amikor Del Piero szabadrúgásánál a tizenhatoson belül felállított sorfalban álló Belletti kézzel ütötte el a labdát.

„Nem kérdés, hogy a játékvezető nem hibázott, teljes mértékben igaza volt. A gond abból adódott, hogy nem tudta pontosan, ki volt a szabálytalan, ebből lett a kavarodás és a tömegjelenet a kapu előtt” – ismerte el sportszerűen Didier Drogba, hogy jogos volt a csapata ellen megítélt tizenegyes.
  • Japep

Hát ja...viszont már vagy 2-3 éve mindig azt hallani, hogy Nedvednek az az utolsó szezonja... :)

De viszont nekünk meg most volt edzőváltás, Hiddink ki is jelentette, hogy 1 hónap kevés összerakni egy csapatot, ez még csak kezdetleges - úgyhogy nálunk is zavar van a fejekben, meg nálunk is 3 hét alatt ez a 6. meccs... :S

De mindegy, a lényeg, hogy meg van...jók voltatok.
  • Fabio Capello
    tény, sokat jelent ha nem hajtjátok ki magatokat annyira

ne feledd, nekünk 3 meccsünk volt a múlt héten, abból kettő rangadó, szóval nem sokat pihenhetett a csapat... :)

nedvedet meg sajnálom, hogy ezzel ért véget az európai pályafutása... :(
  • asfa
    köszönjük szépen :)
  • Japep

Köszi, de amúgy azt lehet észrevenni, hogy Hiddink alatt mindig csak annyira pörög a csapat, amennyire kell - mint anno JM alatt, és ez jó - nincs felesleges hajtás... :)
  • Japep

Ááááá, jó meccs volt, de az utolsó 5 percben lőhettünk volna 2-t...
    Bellettinek nem kellett volna cifráznia, és akkor Hiddink még mindig 100%-os lenne...de mindegy, nem kell telhetetlennek lennünk, a lényeg, hogy továbbmentünk.

Most várhatjuk a jövőheti sorsolást - aminek a végén úgy is Chelsea-Barcelona lesz, mert ez már előre meg van bundázva... :D

GO BLUES!
  • Fabio Capello
    Grat a továbbjutáshoz, de őszintén szólva szebb játékot és nagyobb aktivitást vártam volna tőletek, eléggé félgőzzel nyomtátok le a meccset. No és persze mindkét fél ellen történtek téves bírói ítéletek, ideje lenne már komolyabban válogatni a bírójelöltek között...

Mindettől függetlenül sok sikert a továbbiakban :)
  • asfa
    na meglett hivatalosan is:) kiváncsi vagyok kit kapunk,ezt szépen lehoztuk GO BLUES :)
  • asfa
    GÓÓL Drogbaaa
    megvan :)
    szép szép GOGO BLUES!
  • Fabio Capello
    grat a továbbjutáshoz..
  • limperatore
    GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL
  • asfa
    2-1 Del Piero 11-es
    Chiellini kiállítása után kevesebben vannak
    GOGO BLUES!!!
  • Fabio Capello
    Essien ---> Belletti
  • Atti12
    3 :D
  • limperatore
    jovan már kiestek úgy is :D
  • Fabio Capello
    kérdezd csak meg az intereseket, rendszeresen beírok hozzájuk de az életben nem flémeltem még velük :D itt se lesz ez másképp :D

Realnak viszont kampó van, 2-0 a poolnak
  • Japep

Na jó, ebből úgy is csak vita lenne - te így, én úgy, mindegy. :)
  • Fabio Capello
    azért lásd be, a megnem adott gólos szabadrúgást nem kellett volna nektek leadni, te is láthattad a visszajátszásokban, egyrészt felkar volt, másrészt leszorította a kezét. Bár ez nem sokat változtat a dolgokon, ez olyan tipikus mi lett volna ha.... eset
  • Japep

Nem azt mondom, hogy nekünk fúj, csak azt, hogy a kétes eseteket a Juvénak befújja, míg nekünk nem igazán...szerintem.
  • Barnabyka
    maradjon 1-1 ;)
  • Fabio Capello
    bennvolt egyetértek. Abban nem, hogy mindent nekünk fújna be a bíró, sztem nagyobb hiba nélkül vezeti a meccset... A meg nem adott gól meg nagy hiba ugyan, de nem érintett titeket hátrányosan, hisz ugyanabból a helyzetből gólt szereztetek végül.

Nemrossz a meccs, győzzön a jobbik :)
  • Barnabyka
    szerintem nedved sérülése nekünk jött jól:)..igaz ,h utána lőtte a gólt a juve de mi vagyunk a jobbak:))
  • Japep

Azért az a szabadrúgás bent volt véleményem szerint, a lassításnál egyértelmű volt...
    Aki látja a meccset, az láthatja, hogy nem hülyeség: a bíró a Juvénak befújja az apróságokat is, nekünk nem...de reméljük ez nem fog számítani.

És a legfontosabb: ESSIEN GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!! :D
    (Az a Lamps kapufa sem semmi...)

GO BLUES!
  • Barnabyka
    Essien..hát fantasztikus:))))))
  • asfa
    ESSIEN GÓÓÓÓÓL 1-1
  • asfa
    Hajrá KÉKEK, továbbjutunk!
  • asfa
    1-0... Iaquinta
  • contraste
    rojadirecta

köszönjük,de az nekem nem mukodik:(

elvileg ez jó
  • Bulykin
    TV6 adja a liverpool meccs után felvételről 22:50kor^^
  • SLICK
    Stream itt
  • Barnabyka
    halál komoly ,h semmi nemadja?:/ (akkor mit ad a TV?)
  • Japep

Szerintem 1-1 lesz...
    A 7.csere Deco.
  • Barnabyka
    hát nem lesz egy sétagalop..sokmindenkitől hallottam ,h sajna Juve sikert várnak, de sikerült megegyeznem velük ,h ha nyer is a juventus akkor azt 2-1 arányba teszi..

HAJRÁ KÉKEK!!
  • Japep

Juventus - CHELSEA
    - BL nyolcaddöntő-visszavágó, Stadio Olimpico -
    - ma 20:45, Chelsea TV -
    - vezeti : Alberto Mallenco (spanyol) -
    - előző : 0-1 (Drogba) -

Juventus : (4-3-3)
    Manager : Claudio Ranieri

Buffon
    Mellberg - Chiellini - Grygera - Molinaro
    Marchisio - Tiago - Nedved
    Del Piero (c) - Iaquinta - Trezeguet

Cserepad : Manninger, Zebina, Salihamidzic, Poulsen, Ariaudo, Amauri, Giovinco

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

CHELSEA : (4-3-3)
    Manager : Guus Hiddink

Cech
    Bosingwa - Alex - Terry (c) - Ashley Cole
    Ballack - Mikel - Lampard
    Essien - Drogba - Anelka

Cserepad : Hilario, Carvalho, Mancienne, Belletti, Malouda, Kalou

-----------------------------------------------------------
    Kemény meccs lesz, de muszáj továbbmennünk...a bajnoksághoz már csoda kellene, maradt az FA és a BL - valamelyiket meg kell nyerni!
    Ha mi lőjük az első gólt, akkor már valószínűleg meglesz, bár nem szabad lebecsülni őket...reméljük Hiddink ezután is 100%-os marad... :D
    Azért Essien érdekes poszton játszik > de nekem tetszik! :D

GO BLUES!!!
  • bluelabel
    nem tortent semmi:) vszinu ugyis vmi hasonló lesz:)
  • Bulykin
    sry, igaz^^
  • bluelabel
    Arsenal 3 Burnley 0

Arsenal - Hull majd csak lesz.
  • Bulykin
    Arsenal 3 Hull 0
    ...
  • Japep

FA-kupa, elődöntő: párosítások

A Chelsea az Arsenal-Hull City meccs győztesével találkozik majd az FA-kupa elődöntőjében.
    Az, hogy kivel, március 17/18-án dől el.
    A mérkőzést a Wembleyben vívják meg a Kékek.

Az elődöntők április 18/19-én kerülnek megrendezésre.

A párosítások:
    Arsenal / Hull City - Chelsea
    Manchester United - Everton

Hááát, kemény lesz, az biztos...
    GO BLUES!
  • Barnabyka
    Mourinhonak ez lenne a legtökéletesebb..az ő felfogásához a jelenlegi csapat szerintem nagyon passzolna:)