1379
-
#1138 a képes sportnak ? :DDD -
#1137 Jupíííí, nyertünk az Unirea ellen hazai pályán 1-0-ra Ngog góljával :)
-
#1136 Mit? Maximum Európai Szuperkupát. Idén nagyon elrontottuk a kezdést. Nah de majd jövőre :) Bár Gerrard a Képes Sportnak azt nyilatkozta, hogy próbálnak legalább a BL selejtezőt érő 4. helyre feljutni szezon végére. Ahogy látom, Alakulgat a Dolog, már csak a Manchester City-vel lesz gond, esetleg a Tottenhammal.
baca01: nem CSAK most kell nyernünk :) -
baca01 #1135 HAJRÁ LIVERPOOL!!!
Nyernünk kell most! :) -
#1134 Ha jól tudom a Vörös Ördögök a Manchester United, a Liverpool a "Vörösök" becenévre hallgat :) -
#1133 Elég rég volt az utolsó üzenet, de jelentem, én 'Pool-os vagyok :) -
#1132 ezen a fórumon már nem is nagyon maradtok poolosok :D -
#1131 itt már olyan rég járt poolos,h lasan elkorhadnak a betűk is. -
#1130 sziasztok!
Ha érdekel vkit Pool-os ajándéktárgy,akkor dobjon egy privit -
#1129 Most őszintén, neked mindenhova be kell pofátlankodni? -
gyepesjoint #1128 grat a BL-hez :) ismét megmutatta a púl,hogy a nagy négyesből ők fognak kiszorulni,és helyetekre bemegy a City :) -
#1127 goebbels ugy néz ki mint giggs:D -
#1126 Egy nagyon vicces video. -
#1125 Koman a Liverpoolban?
Gulácsi, Simon, Németh, Koman. Húúúú, de jó is volna ilyen embereket látni a Poolban focizni. És milyen jót tenne a válogatottnak ha ott edződnének... -
#1124 Liverpool-Hull City 6-1 ::: összefoglaló
http://www.videoplayer.hu/videos/play/419367 -
#1123 hát a port.hu nem írta :( -
Rudee #1122 EuroSport2-n ment élőbe. -
#1121 West Ham-Liverpool streamek
tv: magyar adó nem adja! :( -
#1120 nekem csak pool meg mu szurkoló haverom van:D szörnyű:D
viszont itt lehet kommentelni ellenvélemény nélkül:D -
#1119 a magyarok nem szeretik a Poolt :D -
#1118 you never walk alone!? xDDD -
#1117 legyünk pool szurkolók!!!! XDD -
#1116 azért kérdeztem, mivel kb májusban láttam itt utoljára kommentet PL szezon végén, és nem igazán járok ide... nyugizz -
#1115 egész SG-n kb 1 Pool szurkoló van -.- -
Rudee #1114 Mikor a Unitedet verték 4-1re, akkor se volt itt semmi, meg most se. Hülye kérdés volt. -
#1113 hová lettek a pool szurkolók? :D -
#1112 Fú halljátok, ez csúnya bukta volt... ideges lettem volna ha a Chelsea kap így ki :S -
geo91 #1111 ciki... :DDDD -
#1110 -
#1109 Ja, sajna ez így van, de ezen nagyon gyorsan változtatni kell, mert az az érzésem, hogy ha jövőre se nyerünk kupát, akkor Beninek kiadják az útját... -
mephi666 #1108 mindig így télen van mélypont a poolnál... amennyire emlékszem kb minden évben van valami: pl amikor benitez balhézott az amcsi tulajokkal, akkor is karácsony környékén jött egy mélypont és hónapokig x-elgetett a csapat... sajnos ez most sem maradt el :S -
#1107 hát, amennyire én emlékszem, az év első felében nagyon jól szerepeltünk, december környékén történt valami a csapattal, és február vége felé keltünk föl a padlóról. Ez a 2,5-3 hónapnyi passzivitás elég volt a MU-nak, hogy beérjen, majd megelőzzön minket, és utána már soknak bizonyult az a 6 pont hátrány (bár még az is lehet, hogy sikerül a végére 1-re redukálnunk). -
#1106 Mondjuk főleg az év elején jöttek össze azok az X-ek, nem? Amikor Benitez kórházban volt. -
#1105 Igenigen, a sportújságírók szavazatai alapján! Továbbá mi lőttük a legtöbb gólt a szezonban (ennyit az unalmas bunkerfocinkról), a legjobb gólkülönbséggel is mi rendelkezünk, arról már nem is beszélve, hogy összesen kétszer tudtak minket legyőzni a bajnokságban. A parádés 4-4-ek mellett pedig még további zseniális meccseket is játszottunk, abszolút kiszolgálták a srácok a közönséget, legalábbis a nagycsapatok ellen. A bajnokságot ott buktuk el, hogy ilyen Stoke meg Hull cityt nem tudtuk megverni. 11 döntetlen nagyon sok....
Pozitívum viszont, hogy a PL nagyjai ellen remekül teljesítettünk, chelsea-t, Mu-t odavissza vertük (ne felejtsük: old traffordon 1-4!!!), arsenal ellen pedig egy győzelem, meg egy x, ha jól emlékszem.
Nem nyertünk ugyan kupát, de mégis sokkal sikeresebb szezon volt ez a tavalyinál vagy az azelőttinél, mert végre látszik, hogy kezd kikristályosodni egy csapat, és már nem csak a Gerrard- Torres tengelyben lehet bízni, hanem nélkülük is képesek vagyunk fontos meccseket behúzni.
Következő szezonban remélhetőleg meglesz a bajnokság, és mellé még jól mutatna egy FA-kupa is!:D
Go reds!! -
#1104 Remek szezon volt! Parádés meccsek, gólözönök így a vége felé. Na most mindent lehet mondani, csak azt nem hogy a Pool nem szórakoztat.
Amúgy azt gondoltam, hogy a Chelsea-Barca ilyen meccs lesz. Gyilkoljuk a játékot, labda lehet az ellenfélnél, mi hozzuk a kőműveseket, és kontrázunk. Majd találunk 1 gólt, aztán még jobban legyilkoljuk a játékot, még jobban kontrázunk. És pont ezért tudtam örülni, hogy a végén betalált Iniesta. Így legalább előreláthatólag nem lesz dögunalmas "2 teljes félidő: 0-0, hosszabbítás: 0-0, tizik: valaki bemákolja" jellegű döntő.
Azért egy Pool-Barcán lett volna megint vagy 8 gól. :)
Jah, és ha jól tudom Gerrard lett a legjobb PL játékos. -
mikiking #1103 Holnapi meccsre mi várható ? -
#1102 gyűlölöm mascherano-t... -
#1101 -
#1100 -
#1099 Hull City - Liverpool 1-3 ::: összefoglaló