1379
-
lord nihilus #451 nyertünk !!! :D -
#450 Basszátok oda a kurva cselszkit rohadjanak meg.
Luis Garcia & Pires & Henry FOREVER -
lord nihilus #449 Bazzzzzzzzzzzz de még negyobb GÓÓÓÓL mán :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Luis Gárcía és ezzel 2-0 LOL -
lord nihilus #448 Bazzz de góóóóóól mán :DDDDD
Szép volt Riise -
lord nihilus #447 kikapunk a WBA-tól ;) :DDDD -
Monoton #446 jó meccs volt! kewell mekkoragool! :D -
#445 állé állé óóóó
3-1!!!!!!!!
Még berámolt egyet Luis G,és Kewell,és eközben még szépített Cahill...4 meccsen 18 gól..egész jó -
#444 milyen durva vazz... Gerrardot leküldték már a legelején,most meg vezet a csapa lúzer neville öngóljával...loál -
#443 jejejeeeee
micsoda meccs!!!!!!
Zseniális volt ma a csapat,de sajnálom a birminghamet,ez nagyon szar érzés lehet egy mu és egy cselzi elleni meccs előtt...
GO REDS!!!! -
Monoton #442 grat a csapatnak ez igazán jó meccs volt! -
Monoton #441 Nocsak most nézem hogy Sissoko ma játszik!
pedig ugy tom azt mondták hogy idén már nem játszhat a szeme miatt! -
#440 ja,ráadásul idegenben,meg talán még a szarzenállal is játszanak...bár lehet tévedek...azon a két meccsen talán kikapnak,akkor ugyanannyi meccset játszottak mint mi,azaz 2 ponttal vezetnek.Az már egyáltalán nem ördöngős előny.Nekünk most már elég könnyű meccseink vannak,amiken kötelező hozni a 3 pontot,ráadásul az fa kupában is elég jól megy a csapat,ha már a bajnoki 2. hely nem lesz meg,legalább egy kupa legyen zsebben.:) -
lord nihilus #439 ja, elég szép teljesítmény :)))
de az a Cissé elég nagy f***kalap, tavaly egyik kedvencem volt de amit idén csinál az szörnyű
amúgy ne aggódj Guilty, nekik még hátravan a cselszi visszavágó -
#438 lendületben a csapat!!! utóbbi két meccsen 8 gólt lőttünk,ezt a formát most már tartani kell,és akkor meglehet a 2. hely,csak hibázzon már végre az mu!!! -
#437 -
#436 luis garcia tapsikol nem a játékra koncentrál hallottátok:D -
#435 Szép volt az 5-1.....
Utoljára a Portsmouth ellen rugtunk 2őt /2-1/ Január 29-én, de ez is FA kupa volt...
A bajnokságban pedig Január 2-án a Bolton ellen rugtunk 2őt../2-2/
Azóta vagy kikaptunk vagy csak 1 gólt rugtunk -
#434 Jól mondod, a Baros-Crouch "csere" nevetséges üzlet volt, Smicer hiányát mondjuk annyira nem érzem, de tény, hogy érte is kár, hasznos játékos volt. -
Monoton #433 a vége 5-1 szép volt csak így tovább!!! -
lord nihilus #432 3-1 eddig most kapcsoltam be, morientes volt eredményes -
#431 Ott a pont!Smicer a Bl döntöben is remekelt egy csodás góllal,jál gamelt,nemértem mér kellett öket elszórni...Azóta Báros is sínlödik a Villába csereként legtöbbször...LOL egy ember,aki felvetette hogy adják el öket.... -
#430 szerintem is
ez a kraucs gyerek igen igen gyenge... -
Monoton #429 elöl cissé & morientes lenne sztem a legjobb megoldás
de Benitez tudja :D -
lord nihilus #428 sztem már azzal is jól jártunk volna ha nem adjuk el a cseheket a csapatból -
#427 sajna moro se csinál mostanság sokkal többet...talán ha cissé állandó lehetőséget kapna... -
#426 Morientest kellene játszatni nem a vakokat. -
#425 én nem vezetek statisztikát,de ahogy elnézem,amikor cruoch játszik,eléggé csökkenek az esélyeink a gólszerzésre...legalábbis akkor kevesebb gólt szerzünk... -
#424 Durva lenne ha újra bejelentkeznénk érte?:) -
Monoton #423 igen !! /de a miénkre is!!/ :( -
#422 Owen lenne a megoldás a csapat számára! -
#421 sajna az utóbbi néhány meccsen megmutattuk,hogy hogyan kell tartósan irtó szar formába lenni... -
lord nihilus #420 jó lett volna ha benitez elhoz pár embert a valenciából... -
#419 sajnos nagyon gyengék voltunk, a támadások a nem túl hatékony "majdcsak lesz valami" szisztémára épültek, ugyanakkor a portugálok viszont céltudatosan hozták az előre eltervezett játékukat... szal érezni lehetett, hogy ez lesz :( -
Monoton #418 Anglia: Benitez 30 millió fontot szeretne átigazolásokra -
Monoton #417 a jövőbe :P -
#416 Hova gondolsz te....:D -
Monoton #415 pedig villareal-benfica döntő lesz :D -
Monoton #414 villaREAL :DDDDDDDDDD -
lord nihilus #413 Barca -
#412 most ki a fenének szurkoljak? :) Kiesett a Real (), a Liverpool meg a Bremen. Aki nekem szimpatikus, mind kiesik mindenből... (BL, bajnokság) Ilyen balszerencsém csak nekem lehet...