1672
Hajrááá West Brom Gera Sok sikert!!
-
Zséé #1352 Hajrá WBA! Hajrá Gera! -
Csesza #1351 Kezdődik az Arsenal elleni meccs, Gera a kezdőben! -
#1350 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, HÁT EZ QRVA JÓ -
Csesza #1349 :DDDDDDDDD naggggyonkemény, -
#1348 télleg faxa lett ...
:) -
#1347 Komoly....:D -
Zséé #1346 jah. közelébe nem volt ronaldinhonak meg henrynak :DDDD de faszán megcsinálták -
#1345 lál, én mondjuk azt hittem, hogy élőben fog velük találkozni... -
Zséé #1344 kurvajó
Azért nagy dolog, hogy ilyen játékosok között ottvan Gera is! -
#1343 Gera Zoltán reklámfilmben szerepel - nyilatkozatok -
#1342 Gera Zoli - Pepsi reklám
-
Monoton #1341 Gera a WBA-szurkolók szerint is eligazol -
Monoton #1340 A hét csapata a Premier League-ben:
David James (Manchester City) - William Gallas (Chelsea), Nemanja Vidics (Manchester United), Li Jung-pjo (Tottenham Hotspur) – Gera Zoltán (West Bromwich Albion), Michael CaArrick (Tottenham Hotspur), Xabi Alonso (FC Liverpool), Andres D Alessandro (Portsmouth) - Craig Bellamy (Blackburn Rovers), Wayne Rooney (Manchester United), Didier Drogba (Chelsea) edzõ:Sir Alex Ferguson (Manchester United)
-
Csesza #1339 jaja, de Gera is hatalmas helyzetet hagyott ki az elején, és a megnemadott 11es(ek) meg a többi majdnem 100%-os helyzet (Greening), simán nyerniük kellett volna ezt a meccset (bár a villa helyzeteit nem láttuk) -
#1338 Basszus, mi maradt ki a végén, volt ott minden az 5ösön belül... :d -
#1337 Köszi! -
GERA.....GERA.....GERA -
Csesza #1335 Gera Zoli Pillanatai az Aston Villa ellen -
Zséé #1334 Sztem is inkább egy stabil "középcsapatba" kéne mennie aki pl uefa kupába vagy esetleg bl-ben indul (Tottenham, Blackburn, Bolton) -
#1333 De nem lenne stabil alapember -
Monoton #1332 hát a pool ban kezdő lehetne sztem a jobb oldalon! -
#1331 Cselzi, liverpúl mencseszter, arzenál ahol nem lenne kezdő de a többi csapatba simán bejáccaná magát, sztem ez tuti.:) -
#1330 Na nehogy már a Boltonban ne legyen kezdő??? -
#1329 ha úgy játszana mint itt, sztem biztos -
#1328 Mert a Boltonban kezdö lenne szerinted.... -
#1327 egy Bolton, vagy Tottenham szintű csapatnak örülnék, ha elvinnék. Egy nagyobb csapatnak kevésbé, mert ott csak csere lenne... De ilyen úgyse lenne :) -
#1326 ejj jó lett volna, ha utolsó pillanatban gólt lő, basszus -
#1325 mennyit kérnek? -
Zséé #1324 pff szegény wba pedig most megérdemelte volna a győzelmet... -
Zséé #1323 nb1.hu:
Birmingham, április 9., 15.10 A West Bromwich legveszélyesebbje volt a válogatott csapatkapitánya.
Örömmel jelentjük, nagyszerű formában van Gera Zoltán, és erről tanúbizonyságot is tett az Aston Villa elleni városi rangadón. A magyar középpályás hosszú sérüléséből felépülve először volt kezdő a kiesés ellen harcoló WBA-ban, és bebizonyosodott, hogy nem hiába várta Bryan Robson vezetőedző a visszatérését.
Gera ugyanis amellett, hogy több remek átadásával és néhány veszélyes beadással is jelentkezett, a kilencven perc során csapata – és a mezőny – legveszélyesebb játékosa volt, több jó lövést eresztett meg, és a találkozó vége felé Sorensen kapust még egy bravúros védésre is kényszerítette fejesével. A kapuba találni azonban Gerának és egyetlen társának sem sikerült, így a birminghami derbin csak jó focit és nagy küzdelmet láthatott a közönség. -
Zséé #1322 hát ennek az egynek örűlhetünk, de 0-0-al nincsenek sokkal előrébb =( -
#1321 A Sky Sportstól 9-est kapott. Más nem is kapott ilyen magas értékelést a meccsen. -
Monoton #1320 sztem biztos megkeresik csakhogy annyi pénzt nem adnak érte amennyit kérnek :( -
#1319 az eurosport szerint végigjátszotta, Remélem megkeresi egy kicsivel nagyobb csapat -
Zséé #1318 FT Aston Villa [0 - 0] West Bromwich A.
nemtudom Gera játszott e... -
Monoton #1317 nahh meccs vége Aston Villa val le x elt a csapat! -
Csesza #1316 hidd el eltudna menni... -
#1315 Énse ugy értettem,csakha nem tudna más csapathoz elmenni a PL-en! -
#1314 erre kiváncsi leszek ... -
Csesza #1313 nemmásbajnokságba értettem az elmenést hanem másik csapathoz