1672
Hajrááá West Brom Gera Sok sikert!!
-
#552 nemtudom,hajrá gerzsony,de sztem kiesés lesz a vége a cp-nek meg a wba-nak is.egyik csapat ugyis kiesik. -
#551 :D Segitek -
#550 akkor kinyírok valakit! -
Csesza #549 jah
sztem ezek az eredmények simán bejöhetnek hiszen mind1ik rivális csapat idegenbe jáccik, kivéve a southampton az meg a Manchester United-el!!!!!
GYERÜNK KÜZDENI kell!!!! csak nehogy megin elbaxák mint a blackburn ellen!!!!! -
#548 kira akkor zúgjon a HAJRÁ GERA!!!!!!!!!! -
#547 ha ezek bejönnek, benntmaradnak Geráék? -
Csesza #546 bazz....
kurva yo
még bent is maradhatnak!!!!
köv. párosítások:
FULHAM - NORWICH CITY (itt az a lényeg hogy a norwich kikapjon)
SOUTHAMPTON - MANCHESTER UNITED ( itt asszem max. 1 pontot szabad csak szereznie a southamptonnak, de legjobb ha kikapnak!!!!)
CHARLTON - PALACE ( itt is ugyanez mint a southamptonnál)
WBA - POMPI ( nyerni kell)
és esszerint még 1 pontal bentmaradnak!!!!
HAJRÁ WBA, HAJRÁ GERZSON -
#545 1-1
-
Csesza #544 Gera pillanatai az Arsenal ellen!!!! -
#543 nem hagyjuk ki HAJRÁ GERZSON -
Csesza #542 Manchester United-West Bromwich Albion
sport1 18.00 szombat élő -
#541 hehe látom ez megmarad egy ideig! -
#540 "Aaa... veri gúúd.. cóz ááá... krosszbár cselendzs... yeah, winner, yeah góód..!"
még mindig!
-
#539 az a kép nincs meg, amikor tegnap néhány néző egy "Zoltan Gera legend" táblát mutogatott? -
Csesza #538 GEra első interjúja a Angliában (archívum) -
#537 nincs vmi vid? -
#536 -
#535 Nem szokasom arulkodni, de meg egy ilyen akcio es kapsz par felkialltojelet. :p -
#534 latti = alatti :D -
#533 14 latti szal érthető -
#532 Énsem! Geraaa:D -
#531 jó kérdés -
#530 Nemtudom minek kellett szétOFFolni a topicot... -
#529 Hat egyre valoszinutlenebb a menekules, nagyban befolyasolo tenyezo lesz majd a Crystal Palace-Southampton merkozes.
Geraeknak csak a dontetlen a megfelelo eredmeny, hacsak nem nyernek Manchesterben. De en azt ketlem.
Raadasul van egy olyan erzesem, hogy a Norwich le fogja gyozni a Birmingham-et.
Igy gyakorlatilag az utolso helyre lecsusznak.
Szerintem csak es kizarolag a dontetlen lehet jo a WBA-nak a Crystal Palace-Southampton merkozesen es meg az is kell hogy nyerjenek az utolso forduloban, mig a Crystal es a Norwichnak ki kell kapnia. Mert ha a Crystal vagy a Sothampton nyer a merkozesen, akkor Manchesteri fiasko eseten mar nincs esely a bentmaradasra meg matematikailag se. -
#528 bassza má meg...pedig nagyon drukkoltam Geráéknak...sajna nincs menekvés! :( -
#527 htx:D -
#526 :DDD -
#525 de mivel beírtad, ezért újabb akcióba kell kezdeni :P -
#524 arra azért jó volt ez a magánakció, hogy ez a ronda 0:2 jó mélyre került az oldalon... -
#523 LÁma te vagy a király!:D Na jó nem nyalizok! bye Jó északát:DD Geraaaaaaaaa -
#522 OOOOOOoooOO oks! Sorry -
#521 na most már elég mert törölni fogják és büntetést kapsz. -
#520 Láma -
#519 Láme -
#518 Láma -
#517 Láma -
#516 Láma -
#515 Láma Láma -
#514 Láma:D -
#513 Láma