1672
Hajrááá West Brom Gera Sok sikert!!
-
#592 2-2
palace meccse -
#591 2:0 a West Bromnak, de ez így kevés lesz ha királyék nyernek -
#590 WBA má 2 - 0
:) -
#589 1 0 a West Bromwichnak:DDDDDDDDDDDD -
Gabe18 #588 Pedig egy kis győzelemmel simán bent maradnak...Ehhez képest teljes összeomlás. -
#587 Norwich má kiesett.
4-0 -
#586 közben a Fulham már a negyediket is bevágta, a Norwichnak már nagyon mindegy... -
#585 vezet a Palace, most ők a bennmaradók -
Rudee #584 Vezet a Palace, így érdekes lesz. -
#583 Vezet a Palace...:( -
#582 Amúgy ebben az oldalban az teccik, hogy élő gamecast van szal minden egyes komoly eseményt élőben nyomnak ami az adott meccsen történik. Már nemtom ki ajánlotta itt régebben de azóta áldom ezt az oldalt :) -
#581 thx. -
Gabe18 #580 Én itt: www.livescore.com -
#579 isitt! -
Gabe18 #578 Bár bonyolult ez még hisz a WBA meccsén is lehet még bármi,nem feltétlen nyerik meg... -
#577 eredményeket hol olvasod? -
Gabe18 #576 Itt már nagyon ugy néz ki hogy vagy a Palace,vagy a WBA marad meg.Norwich szerintem elszállt,és nem hiszem hogy a MU még 2 gólt kapna... -
#575 ja, ez valamilyen szinten a szerkesztőket minősíti -
#574 ja.
ráadásul a Roma - Lazio ritka xar volt. -
Rudee #573 MU vezet, Palacenak meg kevés a döntetlen. -
#572 most akkor nagyon úgy fest, hogy vagy a West Bromwich vagy a Crystal Palace bent tud maradni, egyelőre geráéknak áll a zászló, és nagyon remélem, hogy a Manchester United hozza a győzelmet a Southampton ellen! -
#571 Amúgy marhára nem értem miért kellett 2 olasz bajnokit élőben adni a sportcsatornán ahelyett, hogy a mindent eldöntő uccsó angol bajnokik közül adnának kettőt. Így felvételről ez kaksi :(( Ha valami akkor az utolsó forduló tényleg fontos főleg most, hogy látjuk milyen harc megy a kiesésé ellen... -
Gabe18 #570 De közben egyenlitett a Crystla P...
-
#569 HORSFIELD!!! -
#568 Vezet a West Brom és a Manchester is! -
#567 GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL
1-0!!!! -
#566 a Norwich-nak szinte csak akkor van esélye, ha a konkurensek közül senki nem nyer, mert hármat már csak nem vágnak a végéig gondolom
a Palace-nak kettőt kéne bevágni, a Southampton és a West Brom viszont tényleg csak 1-1 gólra a győzelemtől és a bennmaradástól -
#565 '53 perc
Fulham - Norwich 2:0
Southampton - M.U. 1:1
Charlton - Crystal Palace 1:0
West Bromwich - Portsmouth 0:0 -
Gabe18 #564 Ahogy nézem félidőben "egy gólra" a bentmaradástól a WBA... -
Rudee #563 És a Fulham is a Norwich ellen. -
Rudee #562 Southampton vezet MU ellen. -
#561 inkább Geráékat adnák.
nem mintha Királyék nem érdekelnének. -
#560 jaja...én is nagyon szorítok nekik!!! -
Csesza #559 mivel ebben a szezonban több esélye nincs gólt szerezni ezér jó lenne!!!! én mindenesetre szurkolok nekik hogy bentmaradjanak!!!! ha bentmaradnak, talán lesz pár jó igazolás és jo kiscsapat lesz a wba!!!! sztem -
#558 remélem Gerzson az uccsó fordulóban betalál! -
#557 ja -
#556 jaja és Geráéknak feltétlenül győzniük kell!!!!! -
Csesza #555 reméljük még pontot se szerez!!!!
remélem a fulham játékosok nem vereséggel szeretnének zárni az utolsó fordulóban. főleg hazai környezetben!!!!!!!!!!! -
#554 Palace 3esélyes, Norwich szerintem nyerni fog -
#553 de a CP essen ki :P