West Bromwich Albion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A harmadosztály középcsapata ellen még gólokat is tudnak lõni.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Eminem![JuventuS Barcelona [West Bromwich Albion] enemy-territory.hu www.dbzgt.hu KakaroTTo
Gerának kéne már egy jobb csapat.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Next PC upgrade: 2022
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!
...de ha valamelyik majd véletlenül nem ér bajnoki pontot, hát egye fene... 😊
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
Kiváncsi vagyok idén hány golig jut el a bajnokságban.Én 3-ra tippelek.
Next PC upgrade: 2022
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Eminem![JuventuS Barcelona [West Bromwich Albion] enemy-territory.hu www.dbzgt.hu KakaroTTo
GERA <#worship>#worship> <#eljen>#eljen>
7'<1 - 0>1 - 0>G. Breen
Copyright © 1998-2005 LiveScore.com
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Pedig azt hittem a mult idény után, a bentmaradás ad nekik egy kis lendületet,megnyugvást,és az idén jobban szerepelnek.Hát nem ugy tûnik...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.