525
-
#485 tán már csupa nagybetűvel beszél és együtt vonul a Kaszással -
#484 Csak most hallottam :(
Egyik kedvenc íróm. Most is épp az Interesting Times-t olvasom.
Nyugodjon békében. Remélem, nem kell sokat várnia a tranzitra, és már kiutalták a Poggyászát.
:(:( -
#483 -
MaRee #482 "MÉG ELKAPLAK, TE BITANG – mondta a Halál olyan hangon, mint egy bezáruló ólomkoporsó fedelének döndülése. – DÖGÖLJEK MEG, HA NEM."
R.I.P -
#481 Magyarul most jött ki az első (2003-as eredetileg), nagyjából ezt a sorrendet tartják a fordításokban. -
#480 Pedig csak most jött ki az első Stefánia könyv. Össze vissza jönnek ezentúl? (mármint nem a megjelenési sorrendben?) -
#479 Már az utolsó néhányat is diktálta, az állapota leginkább az írási és olvasási képességére hatott ki, ahogy a beszédében említi is.
Ha minden igaz, idén még megjelenik egy ötödik Tiffany Aching (magyarul Sajogi Stefánia) könyv, amit múlt nyáron diktált le, ez az utolsó. -
#478 Nyugodjon békében. Még írhatott volna jópár kiváló könyvet :\ -
Sir Terry Pratchett lovagi címere - a felirat: Ne félj a kaszástól. -
#476 How to die well - shaking hands with Death
-
Garfield #475 Elhunyt. :-( -
#474 Még régen angolul olvastam, meg hallgattam meg a rádiójátékot is, és nekem tetszett :) Ez a "gyermekmesék" sorozat egy tagja, úgyhogy nincs benne annyi mélyfilozófia, és közelebb tartja magát az eredeti hamelni patkányfogó sztorihoz. -
#473 Csodálatos Mauriciusz beszerezve. Kiolvasta már valaki? Vélemények? -
#472 az alexandra online könyváruházban a delta vision kiadó köteteire (így a korongvilág kiadásokra is) 35% kedvezmény van!
és újra kapható a Mort könyv :) jippí -
-
#469 Nekem is mára ígérték a könyvesboltba, lassan megyek is érte ;)
A CSELES című könyv is hamarosan érkezik, elvileg holnap jelenik meg. Nem korongvilágos történet, de érdekesnek ígérkezik. -
#468 Kicsit később jött meg, de már olvasom :) -
#467 Előrendelhető az Igazság, megjelens aug 29. Navégre már :D -
#466 gondolom mint a többi -
Thaddeus #465 Jogos, azt hittem megvan valakinek illegálisan, de hát így jártam. Mit gondolsz mennyibe fog kerülne az e-book verzió? -
#464 Még nem lehet kapni a Deltavision-nél, és ha lehetne sem szabad kölcsönözni. -
Thaddeus #463 Hali, valakinek megvan az ötödik elefánt e-book-ban? Megköszönném, ha elküldené (akár cserélhetünk is :D) -
#462 Szint úgy, szint úgy! :D -
#461 Be vannak :)
(persze nem bírtam ki idén sem, hogy papíron meglegyenek... nem tudok haladni a korral, hiába van lassan 2 éve Kindlem :) ) -
#460 Amúgy megjelent a 2 új könyv, karácsonyig még be lehet szerezni!
Az ötödik elefánt meg az Időtolvaj.
Kellemes ünnepeket és jó olvasást mindenkinek. -
#459 Így igaz! Jó áron vannak végre e-könyvek. Viszont én mindenképpen a nyomtatottat veszem, hamár így van meg a teljes idáigi sorozat :) (akár csak a dragonlance) -
#458 Nocsak, The Amazing Maurice and his Educated Rodents?
Hmm, nagy kísértés lesz, hogy megvegyem-e magyarul is, az egyik kedvencem :)
Ezek szerint akkor a Tiffany Achinges könyvek is jönni fognak biztos. Hát nem irigylem a fordítót...:P -
#457 Azt a kettőt mindenképp kihozzák, azt írták.
Nem mellesleg 999 forintért elkezdték felpakolni e-könyv változatban is a boltjukba a Korongvilág regényeket, igencsak korrekt ár! -
#456 Jó jó, de remélem még idén kijön az 5. elefánt meg az időtolvaj! -
#455 2013-ra tervezett Korongvilág kiadványok:
Terry Pratchett: Az Igazság (Korongvilág)
Terry Pratchett: Őrség! Őrség! (Korongvilág)
Terry Pratchett: Kisistenek (Korongvilág)
Terry Pratchett: The Last Hero (Korongvilág)
Terry Pratchett: Amazing Maurice… (Korongvilág)
-
#454 na most értem haza így beleolvastam a gördülő kövek elejébe, valóban :D -
#453 #436, Halál alsorozat. Mort csak a róla elnevezett könyvben szerepel - összeházasodik Ysabellel, Sto Helit hercegi párja lesznek, Susan/Zsuzsi lányukat iskolába adják, aztán a Gördülő Kövek elején lovaskocsi balesetben meghalnak. Ennyi. -
#452 áh, nekem új kellene :)
most pörgettem ki a kallódó kontinenst, nagyon tetszett. azthiszem az agyaglábak lesz a következő.
amúgy a mort szálról van még történet vagy leírás a "párbaja" után? velük mi történt utána?
ugye a legutolsó halál sorozat a gördülő kövek és a vadkanapó, de ott már zsuzsáról szól az egész (mondjuk a kaszást is olvastam, de annak már jó másfél éve és nem is rémlik hogy ott mi történt). -
#451 A régi kiadások helyett új fordítások készülnek (idén is jelenik meg kettő, a topicban meg szoktuk említeni), az új fordítások még egész jól elérhetők, ha máshol nem antikvárium oldalakon - sok példányban jelentek meg. -
#450 énis holnap megyek a kallódó kontinensért! 2 napja olvastam ki a fegyvertársakat :D
arról nemtudtok valamit hogy a régi könyveket nem akarják-e újra nyomni? -
#449 Majd jön új is, lásd #439 :) -
#448 Jöhetne már valami új is.
Vagy elolvasom újra a Piramisokat. -
#447 Március végén jelenik meg a Piramisok újrafordítása. -
#446 +1 -
#445 Szerintem ne mások véleményétől tedd függővé, hogy neked tetszik-e egy könyv vagy sem. Ott van példának a Hazafiak, olvasd el a #422 és a #423 hozzászólásokat.
Ha érdekel rakd előre, ha kevésbé, akkor mehet hátrébb, plusz sokat módosíthat a helyzeten az, hogy épp melyiket sikerül megvenni :) (nekem szerencsére csak a legújabbakkal kell foglalkoznom, így karácsonyra teljes lett a magyar gyűjteményem)
"Gond egy szál se, eh?"