26
Magic the gathering: online
-
#26 -
#25 pont most epitgetek offline 1 eleg draga palkit, viszont 1 par szaz forintos deck 10-bol 10 x beverte.tehat tenyleg nem a penz a minden. ezt is lehet kinek-kinek vermersekletehez ill. penztarcajanak meretehez kepest jatszania -
Foglaltnick #24 Én azt gondolom erről a havi díjas dologról, hogy pont a magic az a játék, ahol common lapokból is össze lehet rakni ütős paklikat, csak kreatívitás kell hozzá... Nem azt mondom hogy versenyt lehet nyerni vele, de ha van az embernek pénze vesz lapokat, ha meg nincs, akkor is jól el lehet játszani... -
#23 meg mindig angliaban van :) es ha az arat nezed meg mindig olcsobb joval amerikaban , mint nalunk. (a netes verzio is) -
antijedi #22 oks akkor lehet többen de nem lehet ott magyarok terén valami tumultus :DDD
sajnos ez a game se a magyar fizukhoz van szabva szvsz... :/ -
#21 Tevedsz mert nem csak o egyedul.
Mi fent is szoktunk beszlgetni sot jatszani is egymassal az MGTO-ban, bar mostanaban nem, mert Angliaban volt. :P -
#20 az is lehet igaz talalkoztam mar 1 par magyarral online. csak nem tudjak biztos hogy melyik az igazan jo forum.en tudom hogy hova kell jonni ha barmilyen temeval kapcsolatos kerdesem van.valoban ala kell irni hogy nem olcso a cumo , de azert szerintem tobb elvezetet nyujt ezen jatek offline verziojanal.pl. nincs csalas nincs paklikerevergetes valtozatosak az ellenfelek.es ellentetben 1 online MMORPG-vel , itt folyamatos action van. (na jo kinek ez kinek az az action).es valoban ala kell irni hogy ha komolyan l akarsz kezdeni jatszani(valamennyire komolyan) az min -100$ -t jelent a hitelkartyadnak.ami nem olcso igazan.viszont ha azt nezed hogy kb. 2x annyi kartyat kaptal a penzedert mint ha benentel volna 1 boltba es megvetted volna.en csak mindenkit biztatni tudok, ha tudsz 1 kicsit angolul erdekel a fantasy es a kartya is sot talan karacsonyra is kaptal 1 kis penzt , erdemes kiprobalni !!!!hajra!!! -
antijedi #19 amugy eddig szerintem egyedül te :D -
antijedi #18 tény hogy még igyis jobb egy fokal mint a standard havidij, én nem is mondtam hogy nem de ettől nekem még az iylen gyüjtögetés is csak arra jó hogy ember zsebéből kihuzzák a pénzt a semmiért :P -
#17 ne latom lassanbeindul a tema. azert itt legalabb kapsz is valamit a penzedert. u.is ha akarod akkor Lkuldik neked a lapokat fizikai kivitelben postan .igaz onnantol nem tudsz veluk az online jatekban jatszani.tehat fizetsz erte , de ez olyan mintha bemennel 1 boltba kartyatvenni.tehat ki az aki mar enne van nyakig ? -
antijedi #16 jah az tényleg jó pont hogy nicsnhavidij viszont szvsz az iylen gyüjtögetőskártyajáték amihez a csomagokat/lapokat pénzért lehet megvenni gyk ugyan az mint a havidij mer tha nem fejlested a paklid onnantól kezdve esélyed sincs... :)
szal tipikus esete a no havidij de mgéis kihuzzák a pénzt a zsebünkből rendszeresen cimű játéknak :)
mongyuk aki amugy is veszi/vette az iylen krátyákat irl annak pl egy jó alternativa ez mert mgéiscsak könnyeb valami online összehozni mint mindenféle klubbokban :) -
#15 Itt: magiconlinestore -
Dr DeViLKiNG #14 fúú de rég játszottam ilyet... pedig nagyon móka ^^
(lehet ennek az az oka, hogy nemtom hol lehet (új) kártyákat kapni ^^) -
#13 Nem veszes a belepesi dij 12.99$, amiert kapsz egy 9,99-ert megveheto 8th Edition 75 lapos kartya szettet.
Es nem havidijas a jatek, hanem egyszer kell csak megvenned az accountot es tobbet nem kell erte fizetned.
A kartyapaklik mar mas teszta. -
antijedi #12 olyanis meg szörnyes öldöklős varázslós, elégjós ha nem lenne fizetős..., szerintem... -
khamwass #11 Olyanok jóak! -
cyrus #10 ja ilyen sámános varázslós ? :OOO -
Aspyrin #9 [gúgli] -
antijedi #8 a magic the gathering a világ egyik legsikeresebb gyüjtögetős fantasy kártyajátéka... (ha még igyse akkor gúgli) -
Aspyrin #7 és az mi a hereö?
[tudatlan] -
antijedi #6 magic the gathering onlány változata -
antijedi #5 -
Aspyrin #4 pontosan mi is ez? -
#3 De most se lesz sokáig van egy olyan érzésem... -
#2 Tényleg nincs még ilyen forúm. -
#1 szaiasztok ! ezen fórumot szeretném kihasználni arra hogy megismerhessem a magyar magic online-os embereket.igaz a játékot csak januárban fogom újra kezdeni , de addig keresnék asetleg embereket akik becserélnék a lapjaimat online-ra , ill megvenné online pénzért ill. boosterekért. minden megoldás érdekel :))na gyűljüknk gyűljünk emberek úgysem nagyon van még ilyen forúm ( amiről tudok ).