57
http://www.wrongturnmovie.com/
-
egap94 #57 Am. az Ördögűző c. film is megtörtént eseményeket takar, és arról mintázták...
Csak hát természetesen nem úgy, ahogyan leírják sokan, és a film sem azt dolgozza fel, ami pontosan történt...
Ha jól tudom akkor egy kis srác-ot szállta meg az ördög...
Na de ki hisz ebben FERIKE után? -
egap94 #56 Megtörtént, számtalan írás bizonyítja , tárgyak, szóval valóban megtörtént, csak nem éppen úgy , mint ahogyan előadják a filmben, meg ahogy pár szöveg le írja... de ha mondjuk elolvasol 5 féle történetet, ami erről szól, és sok hasonlóság van benne, meg amik megegyeznek, máris ki tudod venni hogy mi történt meg !
Aki akarja böngésszen:
http://www.google.hu/search?hl=hu&q=Ed+Gein&btnG=Keres%C3%A9s&meta=lr%3Dlang_hu
és :
http://bunugy.lap.hu/ -
#55 ya ez elég parás film.. -
#54 Megint megnéztem és megint tetszett. Tipikus horror, a Sziklák Szeméhez hasonlit a legjobban, csak itt erdő a szinhely, ennek ellenére nagyon tetszett. A vége is nagyon kész, amikor először láttam nagyon későn adták hbo-n és a vége felé már nagyon fáradt voltam, s mikor a stáblista megjelent, akkor nyúlok az irányitóért, hogy végre kikapcsolom és alszok, de nem találtam, igy a tv-elé térdeltem ,hogy kinyomjam, s akkor jelent meg az alak, hát majdnem hátast dobtam :) -
laci1993 #53 ok majd lehet megveszem vagy valakivel kiíratom cd-re ingyen de most minden pénzem a TRIALra megy el mert a kerómra költöttem mind a 20000-remet szóval most nincs miből megvennem -
Csaba #52 Vedd meg eredetiben. Hihetetlenül olcsó.
Texasi
A Halálos kitérő sem drágább, mint ezer forint. Mindkettő 5.1 magyar szinkronnal. -
laci1993 #51 ja és nincs texasi láncfűrészes vagy halálos kitérő vagy valamien hasonló kis film amit le lehet tölteni magyar szinkronnal?
-
laci1993 #50 bocsi tudom hogy ez a forum nem erre van kitalálva a TEXASI LÁNCFŰRÉSZESRE de ha jól emlékszek az első rész végén nem levágja az eggyik kezét a TEXASI LÁNCFŰRÉSZESNEK mert megnéztem a harmadik részt és már a végén röhögtem azt hittem hogy egy vígjáték na és az hogy lehet hogy megvan mind a két keze? -
#49 The Hills Have Eyes (2006) egy hasonló film. Magyarul: Sziklák Szeme. Abban is ilyesmi ellenségek vannak....... -
laci1993 #48 ja és már nincsen olyan horror film amibe szerepelt elize dushku és annak az angol neve vagy pedig ehez nagyon hasonlító film mert én leszettem a fűrészt=saw de nem nagyon teccett és ha van ehez hasonló film annak a nevét köszönöm és bocsi hogy ennyit kérdezek?????????????????????????????????????????
-
laci1993 #47 köszikeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee -
#46 The Return of the Texas Chainsaw Massacre (1994) -
#45 The Texas Chainsaw Massacre (1974)
The Texas Chainsaw Massacre II (1986)
Leatherface: Texas Chainsaw Massacre III (1990) -
laci1993 #44 anyám ennél nem tud valaki valami jobbat meg durvábaat amit ingyen le lehet tölteni ja és ha valaki tudná a TEXASI LÁNCFŰRÉSZESNEK az angol címét de nem az első résznek mert azt már láttam -
laci1993 #43 ja nemszoltam már nézem a filmet
-
laci1993 #42 ja ok de olyan rohatt lasann szedi mert legalább egy hét mire leszedi és a letöltést ugye megszakíthatom azzal hogy kikapcsolom a gépet ja és sehonnnan máshonnan nem lehet leszedni én nem torrentel? -
#41 Eliza Dushku rulz ^^ -
#40 Klassz kis horror, bár nem izgultam halálra magam, igazából csak azok az erdei mutánsok gusztustalansága tesz oda..............Jó film, ajánlom! Na meg Eliza Dushku sem rossz :) -
#39 www.isohunt.com
www.torrentz.com
piratebay.org
-
#38 a filmet ingyen csak torrenten keresztül lehet leszedni !!!!
nyiss meg egy torrentkereső oldalt aztán ird be a film cimét aztán menj a keress gombra !!!
-
laci1993 #37 hali nem tudjátok hogy le ehet tölteni INGYEN a filmet valahonnan??????????
ha igen akkor honnan???????? -
R9 #36 :DD -
#35 Meg a Star Wars is. Réges régen egy messzi-messzi galaxisban. :DD -
#34 Én jól tudom, de ezeknek magyarázhat az ember... -
#33 MEKTRÖTÉNT!!!!!!!!!!2 -
#32 Egy bizonyító erejű rendőrségi felvétel. Amitől teljesen egyértelmű, hogy a filmben megtörtént dolgok a színtiszta igazság alpján vannak forgatva... -
Ramza #31 Persze hogy meg.
De ezt már megbeszéltük más topikban, mint ahogy a Dawn of the Dead is megtörtént, sőt, egyesek szerint a Shaun of the Dead is, bár utóbbi még nem lett bizonyítva :) -
#30 Mert milyen felvétel is van a végén??? Annyira megragadott a film hogy el is felejtettem...:) Vagy a stáblista után???-azt nem néztem végig -
#29 jóhogy.... :) -
#28 Te mindent beveszel? A film valóságalapja annyi, hogy volt egy Ed Gein nevű sorozatgyilkos az USA-ban valamikor a negyvenes években, aki néha lenyúzta az áldozatai bőrét, valamint kannibalizmusra utaló nyomokat is találtak a házában. Ez minden. A Texasi láncfűrészes bizbasz fikció, NEM TÖRTÉNT MEG. A felvétel a végén egyszerű parasztvakítás, ami úgy látszik, némelyeknél be is jön. Ennyi. Nem kell mindent elhinni, amit eléd tálalnak. Szerinted akkor a Blair Witch is megtörtént? -
#27 bizonyíték!!!!!4 -
R9 #26 akkor mi az a videó a végén? -
#25 Jaj, ne kezdjük ezt előről. NEM történt meg. -
#24 Na, az aztán beteg. Ez a Halálos kitérő nem volt olyan nagy durranás, bár egyszer meg lehet nézni. De ha már erdős-szecskás, akkor inkább egy jó kis Jason. Neki van stílusa. -
#23 kemény gyerek nem ilyed csak úgy meg egy láncfűrészes suttyótól... :) -
R9 #22 azon lelaudtál?lol az egy kureva jó és félelmetes film.főleg hogy még meg is történt... -
#21 ha ismered Rob Zombiet semmi egyebet nem vártál volna tőle, csak pont egy ilyen filmet.
[jó értelemben] -
#20 Jaja, Jessica Biel :) -
#19 Én nem is értem, hogy a House of 1000 corpsed egyáltalán hogy kerül ide? köze sincs a Wrong Turn-höz, ráadásul mint már említettem szerintem egy nulla az a film. -
Pogi #18 Tekszasz csénsó masszakre meg egyenesen uncsi, viszont a csaj....Hetedik menyország!!