14
-
RpPRO #14 Te meg menthetetlen loser vagy, akinek fingja sincs, mirol beszel. -
#13 "Automatikusan is tudja magát frissíteni."
Még szerencse
Ha sikerül kernelt fordítanom, felraknom a vmware-t, akkor "soha többé hoppá"... -
archkoven #12 Menthetetlen loser vagy ha emiatt nem merted használni a böngésződet -
RpPRO #11 Nah, latom, ismet hasznalhatom vegre az IExplorerem tobb honap utan, ha mar masra nem is, legalabb update-re, mivel mas bongeszovel nem megy a kicsike. :) -
tomo #10 a rndszergazda attol meg varhat 1 hetet ha utemezni akarja magat. siman megteheti, hogy minden honap utolso keddjen nezi meg van e javitas... -
ppetike #9 Valaki ma megnyitotta a windowsupdate odalt mert én megnyitottam és rögtön virust talált a kicsi Nod32Remélem nem igy akarják megmutatni hogy rés van a Windowson -
#8 www.windowsupdate.com -
#7 hát hogy ráírhassák , hogy Xmas Edition :] -
#6 sok helyen ez is atómata , de ha nem ,akkor se nagy was ist das ^.^ -
#5 Sok helyen ghostolva vannak a gépek, így az img-be kell beépíteni, nem pedig minden gépen futtatni az updatet. -
archkoven #4 Automatikusan is tudja magát frissíteni. -
Cat #3 a rendszergazdáknak nagy könnyítés, hogy ütemezni tudják a munkákat, és nem az van hogy "hop, most kijött egy frissités, gyorsan fel kell rakni rakat gépre, pedig van ezer más dolgom", hanem tudhatja hogy mondjuk minden hónap második keddjén jön, és akkorra nem tervez egyéb melót. -
3DAY #2 Miért kell ezt a redmondi céget eröltetni ? Engem már idegesít :) Legyen néha azért microsoft :) Redmondban elég sok cég van. -
#1 MOndjuk azzal én se értek egyet, hogyha kiderül egy hiba, mit kell hónapokon át dologatni, vagy ha kész a javítás mi a f*sznak kell megvárni még 1 hetet...