iRacing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sajnálom, kár.

Az Audival csak az a bajom, hogy csak ezért venném meg, azonkívül közel a hétvége, nem tudom, mennyire rázódnék bele. A Mercivel sima liba lenne, a 4 óráson is 5. lettem, múlt héten is csak a tankolás miatt úszott el a győzelem. Áhh, nem tudom, mire hazaérek megszülöm.

bardocz
Én ilyenen nem merek indulni, AC-ban egy egész mezőny versenyét basztam el azzal, hogy az előre beállított rajtsorrendet elkúrtam, mert kimentem a pályára gyakorolni verseny előtt, na nem mintha bárhol le lett volna írva, hogy nem lehet, de az, hogy csapattársak versenyét csesszem el, már sok lenne :D
Esetleg valaki jönne az audival? Csak hárman vagyunk és kéne még egy pilóta. Stabil ember kéne. A lényeg,a részvétel és hogy célba érjünk.
Én Nordon akkor sem ha fizetnek érte! Még a Hungaroringnél is jobban rühellem! <#zavart2>
oneal1
én nagyon szerettem volna, de sajnos nem leszek itthon!

én imádom a C-spec rufot :)

!Forza Ferrari!

oneal1
nekem megnyitotta, de azért köszönöm!

!Forza Ferrari!

Nem vállalja senki, mert nincs benne ABS.<#whatever> Egyébként lesz több csapat is, leginkább GT3-al.
Hétvégén C-Spec-kel, tényleg senki?
Vagy egyébként mással sem?

Adam Jonas
Ja, öregszel... <#idiota>

OFF! Csak eszembe jutott! :D Kis korunkban többen is itt 3 kerekű biciglivel, bot puskákkal meg pedálos moszkviccsal játszottunk lent a téren sötétedésig..... most meg má WIN10-ről, driverekről, meg ini szerkesztgetésekről eszmecserélünk...... <#buck><#zavart1>
De, app.ini, Video section. Aviban, 60fps, 1920, mint a játékban olyan szép képet vesz fel.
videoFileFormat=3 ; Video encoder container, 1 = wmv, 2 = avi2, 3 = avi
videoFramerate=0 ; Video framerate, 0 = 60 fps, 1 = 30 fps
videoImgSize=1 ; Video max dimensions, 0 = auto, 1=1920x1080, 2=1280x720, 3=854x480

Nekem a d3d-t nem sikerült működésre bírni.
Utoljára szerkesztette: Mik, 2016.05.31. 22:03:47
oneal1
Köszi!!! :)

!Forza Ferrari!

Az iRacing főkönyvtárban görgess lefelé, és indítsd el a D3D exe-t. Az a progi vesz fel, ami elindul, és ott tudod konfigolni, meg állítgatni a dolgokat.
Hi. Eladom a Logitech G25-ömet. Amikor letettem, akkor hibátlan állapotban volt, gondolom most is.<#buck> Végig kesztyűben használtam, nagyon szép állapotban van, nincs kifényesedve, szakadva, akármi. Szétszedve sosem volt, a szokásos gondok engem elkerültek (elég ratyi ffb-t használtam mindig is, iR-ben pl. 2,5-3,5 között). A váltót évek óta nem használtam. Ha valakit érdekel keressen meg, küldök képeket, el is lehet jönni "kipróbálni". Bp XIV. ker. Tekintettel a szép állapotára 52 000,-re gondoltam árnak (na jó, adok hozzá egy Sparco kesztyűt is.) [email protected]
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.05.31. 13:48:47
oneal1
a gyári videófelfevőt nem lehet állítani?

kicsit jobb minőség vagy nagyobb felbontás nincs esetleg? :)

!Forza Ferrari!

Adam Jonas
Ez fájt! <#banplz>

De miért tabletet használ monitornak? <#idiota>
bardocz
Amikor végre működött a sárga force ex ffb nélküli kormányom, én is oda voltam meg vissza a gyönyörtől, nincs ezzel gond.
És az áláírás se gyenge: "Ő egy nagyon elégedett vásárló..." :))))
És még az iracinget is letörölte szerintem! <#eplus2>

iracing the 'real' race.

Akkor ezt a videót ne nézd meg, mert kihajítod a mind a 4 (5?) monitorodat a többi vacakkal együtt.

C-Spec-kel senki nem akar tekerni a 24 óráson?

Próbáld meg a projekt cars topikban hátha ott több szerencséd lesz <#banplz>
Kicsit off, de engedelmetekkel betenném ide is:
Ha valakit érdekel, van egy eladó Saitek R660-GT FFB-s kormányom, kiváló állapotban, 7500 Ft-ért. Érdeklődni PM-ben lehet.
Igen, köszi, utána már leesett nekem is.

iracing the 'real' race.

Nekem 16.4.1-el semmi bajom nincs. Esetleg a replay minőségét levehetnéd minimumra, nekem az sokat segített, hogy miért, azt nem tudom.
oneal1
új AMD driver óta nord-on olyan akadásaim vannak, hogy sokszor játszahatatlan... :S

FPS bőven megvan, GP részen 70-140 ig, a régi részen végig 140 fps felett van.

nem tudja valaki mit kéne állítanom, hogy jó legyen?

!Forza Ferrari!

bardocz
Szerintem a tank mérete lesz, hogy kötelező legyen 1 kiállást csinálni, mint a BSS-ben meg IMSA-ban pl.
mit jelent a 80%?

iracing the 'real' race.

Adam Jonas
Nekem még ez se oldotta meg teljesen egyébként. Fel kellett tenni a Logitech Gaming Software-t is, majd letörölni ezt is, a drivert is, restart, utána visszatenni a driver-t, és azóta jó. (Hiába töröltem le-tettem vissza csak a drivert, másnap ugyanúgy elszállt a cucc.)

Ez a Windows-féle automatikusan telepítjük a drivereket jó lenne, de mégse. :D Jó múltkorába, amikor feltettem a Win10-et, a nyomorult leszedte az általa jónak vélt (amúgy nem éppen jó) Geforce driver-t, aztán volt egy gép újraindulásom, amit teljesen önmagától produkált a rendszer, minden előjel nélkül...akkor esett le, hogy elfelejtettem driver-t feltenni. Miután feltettem, jó minden. Szóval, szar ez a Win10-es driveresdi. :D

bardocz
Visszatér a prototype&gt! :) Még ez volt az első tisztességes multiclass ha jól emlékszek.
thedriver
A következő szezon versenynaptára:
Versenynaptár

Először azt hittem beszart a G29.<#boxer>
Má' kerestem a garipapírt, mikoris egy kósza ötlettől vezérelve letöröltem az eszközkezelőben az eszközt a drájverével együtt. USB ki, vissza, s megjavult.
Ott a gond, hogy a Win felteszi a saját drájverét, emiatt a Logi programja nem látja a kormányt. Ha kitörlöd az eszközt a drájverével együtt, egyből látni fogja, és megjavul.
Én is kinyomtam, és kész is volt a baj! :D
Norbi1990
Nekem is. Felugró ablakot kinyomtam (ami felajánlotta hogy frissítsem a drivert) és már el is baszódott. Miért nyúl bele valamibe amit nem is engedélyezünk?
Utoljára szerkesztette: Norbi1990, 2016.05.27. 09:30:14
bardocz
Én msot azt raktam vissza, ami eddig is volt, és jól működik vele (koppkopp). Kíváncsi vagyok mikor rontja el újra :D
//www.youtube.com/embed/286UPGYJjZM
bardocz
Köszönöm, kipróbálom így. Persze a versenyt így lekéstem, ennyit terveztem mára, ez se mehet a windows kurva driver telepítgetése miatt.
Húzd ki a kormányt, töröld le a drivert, majd dugd vissza és telepítsd, nekem így működött!
Utoljára szerkesztette: El Gigante, 2016.05.26. 20:44:25

bardocz
Újraraktam a drivert, de nem m,űködik, agyfaszt kapok. Pedig azt raktam fel, amit régen is hazsnáltam és működött.
bardocz
Nekem fel se települt,de már elbaszta. Win10 ilyen téren bekaphatja, eléggé.
Ha esetleg más is beleszalad ahogy én, ha G27 beállítás elmegy hirtelen a napokban, úgy reinstall driver, és visszaáll! Letöltődött többeknél magától a G29 driver, és felülírta a 27-ét! Előtte uninstallálni kell!
hungary27
A videó jól bemutatja, hogy hogyan lett egy jelentéktelen pálya Imola.<#idiota>

És jól telerakták olyan felvételekkel ahol látszik, hogy a kavics és gumi darabok nem esnek a pálya "alá", azaz nem tűnnek el.<#eljen>
De én a héten térek rá különben a GeForce Experience-re, beszarás minőségben vesz fel, és átkonvertálva a méret sem horror, egy 45 perces vidit 14 Gb-ba vesz fel, azt le tudom húzni 1,8 Gigára minőségromlás nélkül, 1 óra és fent is van YT-on.
Az iRacing főkönyvtárban görgess lefelé, és indítsd el a D3D exe-t. Az a progi vesz fel, ami elindul, és ott tudod konfigolni, meg állítgatni a dolgokat.
Sziasztok! Mi a billentyű kombinációja a felvételnek a játékban? Milyen minőségben menti el és hova?
Alexease
Alexease
//www.youtube.com/embed/Esygyo3ZFoU

iracing the 'real' race.