25347
-
ozoli78 #21782 Mereszet gondolnék akkor porsche de annak nem rég szabadult fel a licensze vagy audi lmp .
Kiváncsi vagyok én is. -
#21781 A meglepetesre en is kivancsi leszek. tartalom lesz (pl. Porsche) vagy valami szolgaltatas?!
Az iR nem szozkott meglepetesekkel operalni, ami eddig megjelent, annak evek voltak az atfutasai. Bar ez (elvileg) csak a bejeletes lesz, igy lehet barmi, ha utana evek mulva jelenik meg:D
-
ozoli78 #21780 elvileg a frissítés után meg tudod venni
akkor rakják be a tartalmak közzé ugy kb 19-20 körül vissza is kapcsolják a főkapcsolót :D
kíváncsi leszek mi a meglepi
Mumus nem gondoltam , hogy meg tudsz lepni, de sikrült :D -
#21779 ma még nem lehet megvenni az új pályát? -
#21778 Errol lemaradtam, koszi! Akkor jol tolja, apjara utott, kelloen hatarozott:) -
#21777 Ez nem az a Nemechek, hanem a 19 éves fia.
Családban marad. :D -
GeriDoc #21776 iRating alapján kapod a rajtszámot. Szerintem rajtad kívül ezt mindenki tudta eddig is. -
#21775 Ment 2-3 kort lassan, lehet nezelodni a palyan, meg a gyors es hosszu egyenesekben is brutal reszletes a palya kornyezete. Szokasos iR minoseg! -
#21774 A video elejen is kitoltak valakit, meg a vegen mogottuk is sikerult valakinek jo sok SR-t osszehozni:)
Nemechek-kel NASCAR-ban is voltak mar gondok, bar ott mindenkinek elszall az agya, ha ugy adodoik:DDD -
#21773 -
#21772 iRacing Season 4 2016 First Look - Le Mans, VR Improvements, Nvidia SMP, New Driver Model and More!
-
#21771 Mosport befuto. Amcsiban akik ilyenen szocializalodnak, nem csoda ha az iR-ben is "belefer" nekik egy-ket koccanas;DD
Amugy ez jo kombo, regen mi is sokat mentunk rajta, igy CTS-sel (truck).
-
mumus70 #21770 Tudtátok, vagy csak én fedeztem fel a napokban? Ha felmész verseny előtt az FP-re, akkor ugye az alapnak megadott tetszőleges rajtszámot kapod. Viszont amikor már átlépsz sesion váltásnál az új betöltésre már szétosztott splitekbe, újra osztják a rajtszámokat, mégpedig (azt nem tudom mi alapján pontosan) minél kisebb rajtszámot ad, annál esélyesebbnek tart a játék! Az utóbbi 2 versenyemen a 3-ast kaptam, egyiken 2. lettem, a másikat behúztam, mindkétszer az 1-es nyerte a qualit. Tessék, tanuljatok újat! :D :D
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2016.09.05. 23:47:47 -
#21769 Szerintem az 1. nem is fogják megcsinálni, mivel az oldalukon ezt is lehet nézni. -
#21768 1. EN az API-t hianyoltam, amin keresztul kulso site-rol elerhetok lennek bizonyos infok (naptarak, eredmenyek, versenyek, szerver infok, user statisztika stb.). Pl.: ide a bannerbe ki tudnam tenni mikor milyen futam indul, mennyien jelentkeztek, es ha lenne user lista is, akkor azt is, ki jelentkezett es melyik futamra innen a topic-bol. Eppen ki hol versenyzik stb.
2. Attol mert nem megyek vele online, azert meg hasznalom. 8 eve fizetem, minden meg van hozza, erdekel, talan lehet valami minimal igenyebb a dologggal kapcsolatban:D -
GeriDoc #21767 1.Továbbra sem értem, milyen naptárat nem találtok, nemrég leírtam már hogyan és mennyi helyen lehet megnézni a menetrendet.
2.Ezt csak halkan jegyzem meg: Amúgy neked nem teljesen mindegy?
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.09.05. 14:56:43 -
De azok nem is adnak semmi online szolgaltatast;) Itt azert illene valami minimal alap webes API. -
GeriDoc #21765 Engem is ez a versenynaptár dolog zavar leginkább. Gondoltam is, hogy inkább mással tolom (rF2, AC, stb), mert azoknál sokkal jobban van megoldva a versenynaptár...................... ja, azoknál nincs is ilyen. -
#21764 Eredetileg terveztek web API-t (amivel ezt is meg lehetne oldani), 7-8 eve igergettek, azota "keszul" :DD
Meg a versenynaptart sem akarjak/tudjak elerhetove tenni normalis webes formatumban. OK, hogy nem akarnak acount-os web piszkalast, de akkor masoljak ki egy fuggetlen szerverre. Ahhoz kepest, hogy kizarolag online-os ceg, kicsit szegenyes ez a resze. -
#21763 fasza... :D :D :D -
mumus70 #21762 Egyesével megnyitod a results lapokat, megnézed hány körös volt a verseny, azt beszorzod az átlagos köridővel. Aztán a több száz futam adatait egyszerűen összeadod, és a perceket átszámolod órákra. Kész is, kellemes időtöltést! -
ozoli78 #21761 Peersze pályára lebontva es percre , milyen zokniban polo nadrág stb :D -
#21760 köszi!
és azt is írja esetleg, hogy hány órát töltött el a játékban? -
ozoli78 #21759 Results & stats - Driver Stats
Vagy a neve alapjan kikeresed es mutatja , hogy mennyi futamot ment a practice-t is ki lehet keresni . -
#21758 és azon belül hol?
ha menne :D -
ozoli78 #21757 Meg lehetne ha menne a results .
-
#21756 nem lehet esetleg megnézni, hogy az ember mennyi időt töltött a szimben? valami log file, vagy ilyesmi? :) -
mumus70 #21755 Ekkora hüle UFO-t! :D :D Örülök ha a 18.9 megvan qualin! :D :p -
ozoli78 #21754 A vigyort láttad a sor végén ?
Természetesen nem blokkolt csak írtam neki ha már ilyen birka volt(Alexandre Lacroix)
Lecsúszott az ívről bementem mellé csak belülről olyan volt mintha rámhúzná én pedig elrántottam és a magas rázókövön megforogtam,ha így jár valaki nézd meg a videomat amit előtte mentem versenyt , hogy reagáltam rá.
Pont ott volt a szitu.
Este 9 kor is mentem egy versenyt sikerült megnyernem aki a Q első ő ment elől csak hibázott 2-3 szor.
Nagyon gyors gyerek , a 10. körtől azonos köröket megyünk de előtte qualis időket megy ,hideg gumin is 1:17,1-3 ak megy.
Jesus Sicilia spanyolok közül az egyik leggyorsabb .
Iszonyat konstans tudnak menni ,amikor ment a results a néztem Jesust hogy a best és az átlag idejük között volt 0,5 mp volt,24 körön keresztül azért az már jó.
Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2016.09.05. 07:35:32 -
#21753 Results nem megy nekem se. -
mumus70 #21752 Még írta hogy lol nézem egy pro licenszes majom volt írtam neki blokkoltál haver . :D
Na.... kedvencem..... :D Előzz meg B+ ha gyorsabb vagy.... :D :D Ha nem tudsz, nem vagy gyorsabb.... :D :D -
ozoli78 #21751 Köszi
Mentem még 2 versenyt az egyiken 22 körig 1 sec en belül voltam az előttem lévőhöz, megcsúszott bementem mellé elkaptam a rázókövet és megforogtam fal hátsó futómű kuka.
Még írta hogy lol nézem egy pro licenszes majom volt írtam neki blokkoltál haver . :D
A másikat megnyertem.
A results nem működik senkinek? -
twinr #21750 Szép volt!
Klassz pluginok!
-
#21749 Lol, az egész szezonban az egyetlen pálya, ahol zsinórban két versenyt is mentem 0 incidenssel, semmi nagy hiba 2 kisebb elfékezésen kívül, az Bathurst. Mindenhol máshol pörögtem, mint a búgócsiga, törtem az autót, de itt, ahol a legjobban adja magát, semmi. -
ozoli78 #21748 Érdemes végig nézni :D
-
mumus70 #21747 Nem értettem mit írt priviben a srác, de biztos igaza van.... Egyszerűen nem számítottam rá hogy pont ott akar elengedni, amúgy is lecsúsztam az ívről, seggbe raktam hát..... :p
-
mumus70 #21746 Csak nekem tűnik úgy hogy lett még pár új Awards is? -
#21745 Sebessegre semmit nem vesz el a mostani szoftveres...Legalabb is AC ban kulso , tv kameraban nem mukodik, de semmi valtozas nincs .
En probaltam utanaolvasni, de valahogy semmi ertelmes dolgot nem talalok rola .
No mindegy , nem offolok, csak azert ha ez hw alapon mukodne( mert miert is ne mukodhetne ugy ...) akkor az ugye nagy ajandek lenne szimeseknek, pcars, dirt stb....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.09.02. 23:18:36 -
#21744 Annyi elonye van/lehet, hogy beepitve az nV support-ot a progiba, a tobbit a HW megoldja, nem kell a keszitoknek sajatot fejleszteni (legalabbis az nV-hez). Igy (sokkal) gyorsabb is lehet, mint a cegenkenti szoftveres megoldasok.
De csak tipp, engem nem erint (se kartya, se monitor), nem is olvastam utana. -
#21743 Csak ennek így mi értelme ? :))
Aki eddig is meg akarta csinalni az megcsinalta enelkul is.. En valamiert azt gondoltam, higy hw bol oldja meg az nv....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.09.02. 23:04:59