25347
-
GPx8 #1838 Ha csak pénz kérdése, akkor inkább indulok egy márkakupában, nem szimulátort építgetek... -
#1837 Igaz, hogy 20$, de azert mosakodjunk...
Vegyuk azt, hogy ez a penz a szerverdij (mivel az is:D). Magyarorszagon, egy jobb, megbizhatobb bajnoksagnak a szerverdija 1 evre ~4000 Ft (~27$). Az iRacing-nek 1 evre 156$ (~23000 Ft). Ebbol azonnal visszadnak 60$-t, amit le lehet vasarolni (auto/palya). Vagyis mar "csak" 96$ (~1400 Ft) az eves szerver dij;) Ez mar nem olyan nagy kulonbseg, ahoz kepest, amennyivel tobb es korrektebb szolgaltatast nyujtanak a szervezesben. Jo persze, a 156$-t mindenkepp ki kell fizetni, hiaba adnak vissza 60$-t, vagyis megis csak ~23000 Ft ami faj:) Itt az a pont, ahol el kellene donteni, hogy megeri-e ezt a mennyisegu plusz penzt a szerver/program:) Ehez kellene pl. egy demo;)
Persze ez a erveles csak azokra ervenyes, akik megveszik a programokat es kifizetik amugy is a szerverdijat (legyen az LFS, GTR stb.). Aki warezol es hack-szervereken tolja, vagy csak neha neha nyom egyet offline, annak ez teljesen mindegy;) -
#1836 bocs 15 éves akart lenni.... -
tilus #1835 müküdik a 3 monitor, lehet kapni komoly pedált, kormányt, csak pénz és megszállottság kérdése. Elöbb utóbb lesz megfizethető áru motion simulator is (most is épithetsz 2e dodóbol ha elég ügyes vagy).
Aztán jön a Nascar autó és ezrek fognak jönni..de ehez kell még 1 év.
-
#1834 én angliában vagyok. amcsiban és itt kb egyformák a viszonyok, én tescoban dolgozom minimalbérért igaz éjszakas tehat rájön a pótlék. ugy vettem meg egy évre hogy nem is terveztem ezt a kiadast, kb aprópénz. az hogy magyarországon drága azt elhiszem, de ez nem nagyon érdekel szerintem senkit, túl kicsi pont magyarország, nem számít.
Gpx8:Tulajdonképpen egyáltalán nem érdekel hogy megveszed-e vagy nem, szerintem itt senki nemtudja megmondani hogy hogy lfs jobb-e vagy iracing, ha csak az autók fizikáját nézük, bár én iracingre szavazok de ez egyéni vélemény. szerintem itt a palyak élethűsége és a force feedback visszajelzései amik nagyot dobnak a vezetési élményen. illetve a körités nekem jobban bejön főleg az SR miatt. De ez is csak egyéni vélemény. Ha megnézed itt pár ember adatlapját nemnagyon találsz 25 éves hülyegyerekeket akik a gamestar.hu fórumára irkálnak hogy menyire isten szimulátor a race driver grid. ha nekünk nem hiszel akkor ígyjártál. -
GPx8 #1833 webforditas.hu -
#1832 "Thanks so much for your input Renato.
I'll pass this information along but I do know these are all points that have already been/continue to be discussed."
ezt az üzenetet kaptam a második mondat szerkezete nekem túl bonyesz :) tilus pls. :) -
tilus #1831 Vigyázz ezzel a nem fog dübörögni szöveggel.
Ismered a Nascar 2003 eladásait?
Most 5 év után is 100-200$ között cserél gazdát..persze ehez kell bele vmi nascar..de ez is csak idő kérdése :)
-
GPx8 #1830 Azt el tudom képzelni, hogy egy versenyző iskolában megfelelő hardverbe illesztve komoly a cucc és úgy ki is próbálnám, akár több ezer Ft.-nak megfelelő összegért. Így egy otthoni PC-n a korlátok miatt (1 monitor, "játék" kormány" stb. nem tud számomra semmilyen előnyt nyújtani az Lfs-hez képest. -
#1829 Az hogy jobb, az relativ, inkabb csak mas;) -
#1828 Nem tudom kinek kell majd:D A nagyatlagnak biztos hogy nem;)
Eleg sok a megkotes, korlatozas, szigoritas stb, vagyis valoban megszallottnak lell lenni hozza;)
Csak a szervezese, a korites miatt nem jatek, amugy meg ugyanugy jatek;P Csak azert erdemes kiemelni, ha mashogy nem idezojelben, hogy "nem jatek", hogy az embereknek legyen valami eloerzetuk, hogy van benne valami elvetemultseg, furcsasag, amitol esetleg a falramasznanak;) -
#1827 Az teny hogy a fizika OK, es alap programnak kell hogy legyen, de a penz reszet ne felejtsd el;) Itt azert tobb tizezer forintrol van szo;) -
GPx8 #1826 Szvsz. amerikában sem fizetnek látatlanban semmiért, ráadásul ugye konzol vs. PC. Én pl. 3-4000 Ft.-ért biztos nem próbálok ki szoftvert.
Egyébként elmondaná valaki, hogy mennyivel/miben jobb a fizikája, mint az Lfs-nek? -
#1825 No de őszintén: hardcore szimeseken kívűl ki fenének kell egy olyan játék, amiről nem hall mást, mint hogy elég drága, kevés a tartalom, meg mindenféle pontok, feljelentések, szankciók stb ?!
Jó fizika jöhet, de az tuti, hogy 100-ból 99 embernek más elképzelései vannak egy játékról !
A "ez nem játék" dumával meg ne fárasszatok már ...:DDDD -
#1824 Szerintem ez a program alap kell hogy. legyen egy igazi sim fan gépén. én még csak skipivel mentem (meg persze az alapokkal) de teljesen a hatása alatt vagyok. Amikor az ember néz egy belsőkameras felvételt és azt látja hogy a pilota jobra balra forgatrja a koranyt mert egyfojtaban a hataron van, ezt az érzést eddig csak iracing adta vissza.
Kipróbálta itt nálam egyik haverom (nagy f1C meg rFactor fan) vártam a reakciót de semmi, igaz negyed kört nemtudott huiba nélkül menni, de ez mondjuk csak gyakorlás kérdése. A lényeg amit kiakarok hozni ebből akit érdekel azt az első másodperctől megfogja akit nem azt úgysem. -
#1823 Nem tudom, majd kiderul;) De aki beszamithato, az valszeg net-ezik, es az elmult nehany evben mar hallott a programrol. Bar 1 napbol nem lehet levonni semmi kovetkeztetest, de azert tobbre szamitottam mint 60-70 ember;) -
#1822 Sehogy nem fog dübörögni, hacsak nem konzol verzión :)))) Mert ugye amerikában PC-re , főleg ilyen rétegjátékkal , nehéz számítani :))
Amúgy meg hogy nagyon nagyon jó üzletember és leszarja a profitot ( főleg 10+ millio dolláros befektetéssel..) az enyhén szólva is nevetséges :))))És mág a cég másik felét meg sem említettem, aki lehet nagyon nagyon nem szarja le :)))
Sajnos nincs bankkártyám ,pedi gszívesen kipróbálná, viszont gyanítom, hogy fél év múlva dobálják majd utánam, hogy próbáéld már ki, ez kell neked ;) -
tilus #1821 Olvasgattam John Henry hozzászólásait.
50%ékban övé ugye a cég, pont leszarja a profitot, van elég pénze, hosszú távra csinálja, ez a hibbija, nagyon nagyon jó üzletember, nem kell félteni iracinget egy jó darabig.
Ha ilyen demoüzemre lesz szükség (amivel maximálisan egyetértek) akkor meg fogják csinálni. A raklámkampány se indult még be..de képzeld el hogy fog dübörögni, ha kint lesz a RED SOX stadionjában az IRACING.COM logó, vagy a Roush autókon, esetek átnevezi iracingre a Roush csapatot :)
-
#1820 Es most be is fejeztem, mer elfogyott a KV-m;D -
#1819 De errol orakat lehetne pofazni:D Feleslegesen:D
Pl. Demo:) Meg ha lenne sem kesztetne elofizetesre tomegevel az embereket, de nehanyat azert biztos meggyozne. Igy hogy ~3000 Ft 1 honapra, 2 auto plusz nehany palya (raadasul a fele oval), aztan OFF, nem valami vonzo;) Az hogy valaki azt mondja, ez a legjobb szim, es ez a legjobb versenyszervezes, az egy dolog. A GTR/RACE/rF-re is azt mondjak, 5000-ert, nagysagrenddel tobb (ismert) tartalommal, ami nem 1 honapra szol;) Raadasul meg azt az 5000-et is warezoljak:) Sot, az 1990 Ft-t is;D
Vagyis lehessen regisztralni ingyen, kapjon 2 autot 2 palyat (road/oval), tolhassa 1 hetig 1 demo szerveren, aztan OFF. Talan nehanyan befizetnek. Persze biztos lenne Ver Pistike, aki hetente regisztralna VPisti001, VPisti002, VPisti003 stb. nevekkel, de csak beleferhet mar ennyi bukta;) Elobb utobb a demosokbol csurrancseppen a veglegesek koze is;) Lasd LFS. -
#1818 Es ha mar versenyiskola;) Kint nagyon divatos, van jonehany kisebb nagyobb, es nem "olcso" ahogy irtam. Egyertelmuen szerzodesben vannak veluk, es meg 1-2 auto/palya/verseny ceggel (Skip Barber, SM, 600R, GMPD, SCCA). Ha ugy szamoljuk, hogy az iRacing kivalthatja bizonyos mertekig az "iskolakat", vagy legalabbis gyaklorlasra, tanulasra, versenyre ad lehetoseget, akkor eleg kedvezmenyes az ar;))) Sot meg biztonsagos is;D
Csak itt jon a kontraszt, hogy ilyenkor azert elvarnam, hogy ne legyenek "segitsegek", ugy mint kiproges, start, valtas, kuplung stb.:)))) -
#1817 Csak hat bevetel is kellene a cegnek;) Eddig ~4000 elofizeto van, ha ebbol mindenki elofizetett 1 evre es meg vasarolt is hozza ezt azt, akkor is max a huszada jott vissza az elkeszitesi koltsegnek;)
Tegnap ota, miutan free lett, ~60-70-en regisztraltak...
Bar nem ismerjuk az uzleti hatteret;) Pl. lehet hogy egy nagyobb, folyamatos osszeg majd a versenyiskolak felol folyik majd be (pl. Skip Barber). Mivel naluk egy 3 napos "tanfolyam" ~1000 dollar, lehet hogy naluk is lesz ra lehetoseg, hogy szervezetten hasznaljak az iR-t. Fingomsincs:D -
tilus #1816 Sajnos netkar pro a szöges ellentéte ennek.
Egyáltalán nincsenek versenyek, max hetente 1x.
Itt óránként szétizzadom magam annyira kemény a competition.
Nem is kell mindenkinek megvennie, aki profi körülmények között, rendszeresen versenyezni akar és nem bánja, hogy pár eddig páratlan feature mellett van ami nincs még kész, annak ez a tökéletes progi.
-
#1815 Pontosan ez a baj ezzel a játékkal : egy nagyon szűk réteg igényeihez van igazítva, mindenki más jobb ha messzire elkerüli, számukra ez egyszerűen használhatatlan .....Ilyen árak mellett, ebben a formában csodálkozni fogok , ha ez hosszútávon életképes lesz . De persze nem akarok vészmadár lenni, felőlem maradhat ilyen, ha mindenáron hardcore cucc kell , inkább veszek Netkar Pro-t ....
A játék alapötlete jó, de valahogy a hobbiszimulátorosokat is közelebb kéne engedni ... -
tilus #1814 Ha már az árazás ott van a cikkben, akkor szerintem a negyedévi, félévi és havi előfizuhoz is írd oda a kapható iracing$ mennyiségét.
Illetve, jelezhetnéd, hogy három item vásárlása esetén 10%, 6 item vásárlása esetén 20% kedvezmény van.
Én így vásároltam össze anno +2 autót és a hozzájuk tartozó 4 pályát + 1 éves előfuzut összesen 196$-ért. Azt is érdemes megemlíteni, hogy akik 20$tesztre fizettek be (mindannyian) és utána előfizetnek azok a 20$ból 15$-t visszakapnak iracing$ formájában 29.éig
Lehet, hogy ez bolhacirkusz, de igy azért mégsem ANNYIRA brutális az árazás. Ezzel 1 évig kb. el leszek, 30 ropi volt, ami egy játékért SOK egy HOBBIért egyáltalán nem az.
-
#1813 hát nem voltam benne biztos, max ha rákérdeznek azt mondom hogy azóta volt egy pecccs :):):) 114 en olvasták eddig :)
Amúgy másik írásom más témában, kicsit rólam ha érdekel valakit. erre tessék -
tilus #1812 Tények:
- Practice-n és Testen nem büntet/ illetve nem is javíthatod az SRed
- Qualin és Time Trialon csökkentet mértékben számol, ahogy WarmUpon és Post race en is, tehát ha a célvonal után törsz, az is számít, de az incidensek közé nem kerül be, csak a SRedbe..
- Race-n nyilván büntet :)
-
#1811 Ez mennyire szar szöveg.
Persze ha így döntöttél rendben van :-)
-
#1810 Ez mennyire szar szöveg
Persze ha így döntöttél rendben van :-) -
#1809 warmup-ért és a verseny utáán is büntet sajnos, csak azt a program már nem számolja bele az incidensekbe.
volt hogy verseny után ovalon valaki megcsúszott én meg puff bele, és bár hibátlan versenyt mentem, minuszos lettem, pedig már beértünk a célba. szal mindig ésszel kell lenni. :) -
#1808 Ugyanúgy ahogy nem büntet Warmup-on történt esetekért és a verseny utáni törésért sem , mert miután áthaladtál a célvonalon a te dolgod hogy ünnepelsz :) -
#1807 jó tömör, lényegre törő, kevés sallang, így tovább. mellesleg mintha azt írtad volna a tesztért is büntet, de nem van sima teszt, nem edzés, szabadedzés, meg ilyenek, amin aztán azt csinálsz amit akarsz nem számol semmit. nyílván ez azért van, hogy fejlődhess, határon autózhass, gyakorolhass korlátok nélkül. :) -
#1806 GpX8: itt egy rövid ismertető a programról: Advancedsimracing Első hír. -
#1805 nah ezt írtam a supportnak (other témával):
"hi!
we need (me and my simfriends) for iRacing; sector-time at road-race, blue flag, replay save and then pro-telemetry... i hope.. these cooming soon.
...coming soon?
thank you in anticipation; renátó"
nem vágom angol, de le is tojom most, megértik ebből azt, hogy mi kellene. télleg lécci mindenki küldje, írjon, nehogy az legyen, hogy megint kapunk egy új pályát, azt uccu neki nulla javítás. -
#1804 hát már bocsi, de azért amellett, hogy vannak hiányosságai, el sem tudnám képzelni az estéim iRacing nélkül. jöhet GTR evo meg akármi az egész rendszer, a korrekt ellenfelek, a pályák, az FFB mind nagyon-nagyon hiányoznának. szerinted poénból kiadtunk volna páran kb 200 $-t?
ha az igazi pilótáknak, és az UFOknak nem hiszel, akkor játsz tovább a "középkategóriás gagyikkal", mert ez nem az. ha 20 $-t sajnálsz rá, hát így jártál. :) -
tilus #1803 Írd oda..vagy egy másik topicba.
Én szivesen támogatom. -
GPx8 #1802 Bemondásra nem veszek "legjobb sim-et", mert akkor már tele lenne a polcom gagyi szarokkal... :) -
#1801 írtam a topicodba, esetleg még a szektor időt hozzáírhatnád a címhez :)
szerintem elég fontos, ha már szimulátorról beszélünk. -
tilus #1800 Zászlókkal, hangerővel és fékerő szabályzással kapcsolatban belekontárkodtam egy topicba, és indítottam is egyet a feedback szekcióban.
Kérek mindekit, hogy írjon bele, írjunk a lehető legtöbben, jelezzétek, hogy nektek is kell.
Ez ez egyik topic, itt más indította a vitát, somindenről szó esett, replayről is:
http://members.iracing.com/iforum/thread.jspa?messageID=141557𢣵
Ide pedíg elég egy +1:
http://members.iracing.com/iforum/thread.jspa?threadID=12268&tstart=25
-
tilus #1799 Polós, sakpás dolgot jól elbaszták, rábízták egy külsős cégre a gyártást/terjesztést aki US piacra van beállva, de akkor is vérlázítő a szállítás. 7$ egy flat rate buríték amiben elfér..