25347
-
#1958 ja hát szerencsés esetben én kaptam már 7-8 pontot is 1-ért.... és regisztrálta.... -
pasztor #1957 Egymás utáni hibapontok közül nem mindet regisztálja, csak a legmagasabbat, vagyis ha egy balesetben csattansz, forogsz, kicsúszol a füre, aztán megint belédtrafálnak, akkor csak 4 pontot regisztrál. -
#1956 jah, SR miatt ne izgulj, néha van sz*pás ezerrel, de ha továbbra is így nyomod nem lesz kérdéses a dolog. sajnos ez versenybaleset/figyelmetlenség ha szándékosan ment neked, jelentsd fel, ennyit tudsz tenni, SR-ért cirkuszolni kár, lesz ez még így se, csináld továbbra is ugyanazt amit eddig, és jó leszel :) -
#1955 SR-t nem adnak vissza, max megbüntetik azt aki vétkes volt. Az SR-re az a válaszuk, hogy ilyen a rendszer..... -
#1954 Majdnem végig mentem hiba nélkül egy skipis versenyen de:
8.helyről rajtolva, mivel nem hibaztam már a 3. helyen autóztam. Megelőzött egy versenyző elég agressivan, ha nem figyelek mindketten kiesünk. mondom ok. ő ugyis gyorsabb (csak mar az elején balesete volt és ezért volt mögöttem) Úgyis leszmég problémája amilyen aggreszív. már örültem, hogy legalább kiüti magát az amuigyis elöttem haladoval akivel egyébként nagyon jót mecseltünk végig 0-1.5 mp-n belül egymáshoz. Igy is lett 19. kör első kanyar, agressziv csávó be thomas barátom mellé őpersze ráhuzta a akormanyt vagy a masik nemtudott elfordulni a rövid féktáv miatt. én már elöbb fékeztem mert láttam hogy ez bizarr-lesz, már kezdtem örülni hogy 2 helyet nyerek mikor Thomas Skoda kolléga a palya széléről betolatott középre neki az én autóm bal hátsó kerekének. utanna még belémjött valaki uh jó sok hibapont.
Na eztkéne leforditani angolra hogy elkuldhessem, hogy legalább az SR-emet ne vonjak le.
Valakit megkérhetnék szépen a forrditásra, meg hogy egyáltalán hova kell küldeni ? -
#1953 Nem a beszólás súlya számít hanem hogy volt-e vagy sem. Én általában kérdőjelekkel jelzem hogy a qrva anyádat... Vagy finoman megmondom hogy legyen szíves practice gombot nyomkodni először... azt úgy sem hallja mit mondok -
tilus #1952 Újabb hivatalos válasz érkezett a zászlókkal kapcsolatban:
Those items have always been at the top of the priority list.
There is a difference between production and engineering. The people that build the tracks etc. don't work on code. So you will always see tracks, etc. appearing on a regular basis.
The "guts" of the sim require engineers to code and create, and they have an incredibly full task list. So sometimes things that take 5 minutes to do get cranked out, while things that take 6 months to do take longer.
So it isn't an issue of "we just don't feel like giving you what you want".
It's an issue of "what you want takes time".
It would be crazy to create something, and just have it turned off somewhere because we don't want it on (which has been stated in other posts). We don't have the staff to spend time developing something to just sit in a corner. If it's been created, it's on :).
-
#1951 De 20 dolcsi , csak eddig meghivottak mehettek, mostmár bárki akinek van zséje.
Na de megyek mert mingyart quali :) -
#1950 Igen, erre gondoltam :-)
És nem gondolom hogy mindenki béna aki regel, csak gyakoribbak a hibák, és ezért féltett SR-em könnyebben meggyalázzák -
tilus #1949 Olvasd el a szabályzatot, semmilyen módon nem inzultálhatsz másokat, függetlenül a pályán tanúsított magatartásuktól.
noob az olyan mint a nigger..magadra mondhatod, másnak sértő lehet :)
-
dashed_ #1948 dehogynem, csak idaig inviteal lehetett befizetni, mostmar barki befizethet.. -
RedRiot #1947 "én most nagyívben kerülöm a rookie szervereket a freereg miatt."
Free-reg? Nem 20 dolcsi az indulócsomag? -
#1946 Ez nem erről szól ő firtatta az esetet és én csak egy noob beírással nyugtáztam a dolgot. Nem én raktam ki őt hanem ő jött nekem oldalról pedig az autómat az ő belső nézetéből is látni lehetett rendesen már majdnem teljesen előtte voltam és rámhúzta majd benyögte, hogy összetörtem az autóját és én mit gondoltam, hogy...... na erre volt ez a válaszom, sztem jogosan. -
#1945 Ja!
Beszólni akkor sem illik ha okod van rá... Ez asszem magyar specialitás hogy beszólogatunk... persze akinek nem inge úgysem veszi magára.
-
#1944 A feljelentés nem azt jelenti hogy megbüntetnek, hanem hogy megvizsgálják...
Szerintem Time trial, qual, verseny, és nem lesz gond... én most nagyívben kerülöm a rookie szervereket a freereg miatt. -
tilus #1943 ezt kaptam a zászlókkal kapcsolatban Iracing Stafftól:
We have announced in the past that we are working on yellow and blue flags, pit stops, open practice sessions, and many other features.
So we will have them, though we don't announce time lines, as most of those items are not easy to implement (or you would have them by now).
I understand everyone's frustration, I want them as bad as you do, but just know we are working on them. -
tilus #1942 DFP vs G25 témában..kommersz kormányok közül jelenleg a driving force GT-ben van a legjobb FF. Ne keverjuk driving force PROval, ez egy zsir uj kormány. Mivel a G25 két motort használ, középállásban picit lusta a cucc különben egymás ellen dolgoznának a motorok.
Driving force GTben 1 erős motor van és úgy fest egyenlőre ez a legjobb megoldás. Ebayen 120$, itthon még nem láttam.
Pedál már más kérdés, az sokkal jobb G25ben.
-
tilus #1941 Rookie bajnokságban vagy, én még mindig ezt mondom.
Meg fognak téged is kérdezni az esetről, ird le, csinálj screenshotot, vagy videot, jelentsd fel te is mindenért amit ellened csinált.
Viszont ez a beszólós, beirogatós dolog..én is feljelentenélek érte :)
Ennél legyünk érettebbek! -
#1940 a rendszer jó, jobbat nem tudsz, különben meg jelentsd fel, ments videót az esetről. ennyi. aztán lehet többet nem csinál ilyet. van versenybíróság. hülyék lehetnek minden hol, de ne a rendszert ócsárold azzal van a legkevesebb gond...
tilus: az esővel kapcsolatban tökéletesen igazad van :) az ablaktörlő kicsit bugos tényleg, bár gondolom csak ebben a nézetben :) -
#1939 Na igen a quali idő nekem megavan jó is, de valahogy ő csinált jobbat viszont versenyen folyamatosan 1 sec-el legalább lassabb és össze vissza tör mindenkit aki közelébe megy.
Volt már lagunában, hogy 2.!!! körben a dugóhúzónál az 5.!!! helyezett rakott ki! pole-ból indultam és 1. voltam egészen addig.
1.5 sec előnnyel a mögöttem érkező második előtt. Fékezés nélkül átvágta a sikánt és belém jött.
Ugyanez az ember: megyünk 3-an egymás után elcseszik a kanyart én jóval gyorsabb vagyok kihúzódik balra a másik benn marad. én közöttük megyek el mikor már majdnem megelőzöm rámhúzza (egyenesben még a kanyar messze van) és beforgat őőő mondom ez igen, beírom, hogy noob erre feljelent....
Semmi gond néhány verseny múlva írogat nekem, hogy nem tolerálja az ilyet mekkora szemét vagyok, mert összetöröm az autóját aztán ilyeneket írogatok... természetesen megint megkapta a bűvös szót.
Aztán mégegy verseny szintén összekerültünk jön keresztbeáll külső íven az autója. Belülről előzném ő gázfröccs és meg az oldalán szétfröccs (majdnem szemben állt a forgalommal nemigaz, hogy nem látott.... A verseny végén megint engem okol..... és megint feljelent.... Na akkor ez most milyen rendszer????
-
RedRiot #1938 Köszi a gyors válaszokat! Érzem hogy nem lesz ennek jó vége... :) Egyre jobban érdekel. Ez a besorolás rendszer is tetszik, ami lehetővé teszi hogy nagyjából velem azonos képességű emberekkel versenyezzek. -
tilus #1937 20$ (havidíj) + 15$ skippy + 45$ (2db pálya) - 2.5$ iracing$ - 10$ kedvezmény, összesen 71.25$
vagy
156$ (éves díj) ebben benne van 60$ iracing$ és ebből kijön ami skippyhez kell még marad is.
Ha mindkettőt sokallod akkor elég a 20$ + 15$-t kicsengetni, nyomni az alap autóval amíg el nem éred a 4.0-t és éppen alap pályán megy a skip bajnokság, így kipróbálhatod verseny közben is újabb költség nélkül.
Természetesen tesztelni minden meglévő pályádon bármikor lehet.
-
tilus #1936 DFP rendben lesz, pedál picit gagyi, de a lejebb említett squash labda trükk működik.
-
RedRiot #1935 Ja, és mégegy kérdés ha szabad: alapcsomag + skippy + skippy bajnoksághoz összes pálya mennyibe fáj összesen? A hivatalos oldalon nem találtam a kiegészítők pontos tarifáit, lehet hogy rossz helyen kerestem... -
tilus #1934 Ha nincs elég versenyző akkor bármi megeshet. EZ ellen egy bitang jó quali idő segíthet, aztán usgyi el a messzeségbe T1 után :)
-
RedRiot #1933 Nyomja valaki Logitech DFP-vel? Azzal is élvezetesek/élethűek az FFB effektek?
(OK, tudom hogy G25 a világ legjobb kereke, de nem volt extra 30 ezrem H-váltóra és puklungpedálra :) -
tilus #1932 Egyrész felvettelek barátnak.
Másrészt, nem tudom, hogy hogy mondjam, hogy ne sértődj meg, de 3 road futam után, quali idő nélkül picit korainak tartom a kijelentéseidet. Nemhogy 3-4mpel ahogy mások irták, de 6mpel vagy elmaradva, egy 1 perces pályán.
Ha megengedsz pár tanácsot:
Fuss néhány time trialt amig nem megy gond nélkül, aztán fuss egy quali időt ami legalább a társaság átlagánál jobb, végül fuss 10 futamot és lehetőleg ne legyen 3 incidensnél több futamonként.
Ez nem lehetetlen, sőt, keress rá marx gábor barátomra, ő lenyomott 15 futamot hiba nélkül kezdőként.
Ha a fentivel megvagy, szerezd be skippit, kezdj el time trialozni vele, majd ha megy akkor quali, és fuss pár futamot, utána gyere vissza, és írd le az élmányeidet összehasonlításodat GTR evo futamokkal.
-
#1931 Én is csak ALienekkel kerülök össze esténként azzal nincs gond 2000+field-es mezőnybe csak most valamiért kicseszett velem a gép rendesen.... Mindegy újabb óra újabb próba, de ha összekerülök a mocsokkal akkor nemtom mi lesz, de már nagyon irritál.... -
#1930 A jobb oldali ablaktörlőt meg mi lelte? :D -
Gulyo #1929 Tamas Gulyas -
tilus #1928 Ja és mindenfajta irásos vagy verbális sértegetés feljelentést von maga után, ne tedd.
Téged is rookinak néztek, beszólásod alapján joggal. Lehet ezt kulturáltabban is közölni :)
-
tilus #1927 Nyugi!
Minden újabb hullám után ez van 1-2 hétig.
A rendszer a következőképpen müködik:
Mindenki 1600 iratingel indul, és csak egymástól tudunk elvenni iratinget. Tehát ha minden ember iratingjét átlagolod az 1600 lesz.
Tehát ha te átlagos vagy akkor a legkezdőbb rookie val mész, de ez a rookie hamar elveszti az 1600nak legalább a felét, és azokkal fog menni akik hasonlóan gyengék.
Mellesleg ha 2 napja jött akkor Rookie, kezdő, kezdő bajnokságban megy, kezdő hibákat követ el.
Ha túllépted a 3.0át nem kell kezdő bajnokságban menned, ha átlépted a 4.0át jöhetsz skippizni ami a legjobb buli amit az utóbbi 12 év simracingelés közben átéltem. Irgalmatlanul kemény a competition.
Ha igazán jó mezpnybe akarsz kerülni akkor jelenleg skippy 4.0 felett és 2000es irating felett, itt ha van 20 induló akkor már tuti hogy átlagon felüliekkel kerülsz össze. Idő kell a rendszernek, én már csak alienek ellen megyek :)
-
#1926 ÁÁá miért kellet megnyitni a nagyközönség felé? Vagy miért így, mert most éppen az van, hogy aki 1 hónapja játszik azt sz@rrá törik az újoncok :(
2 versenyen egymás után ugyanaz tört össze erre nézem 2 napja regisztrált.
Értem én, hogy mindenféle pontok alapján sorsol össze a gép, de akkor, hogy a francba került oda abba ahol én megyek....
És persze mindkétszer teljesen szándékosan lökött ki a klasszikus arcade módszerrel: a gép hátulját megpöckölte és beforgatott a pályára merőlegesen ő belefékezett majd kikerült persze oldalról a többiektől kaptam az érzést.
Erre beírom, hogy noob és egy olyan ember jelent fel akivel mégcsak nem is volt dolgom a versenyen..... Ez egy sz@r úgy ahogy van.
Este lehet csak versenyezni amikor nem 10 ember indul egy versenyen hanem 70-en és abból lehet összerakni jó csoportokat.
Ilyenkor max az SR-t lehet csökkenteni, meg a vérnyomásomat növelni az égig. -
tilus #1925 Elég ha megnézed az eredményeket Iracingben a helyezés/incidensek számának függvényében. Álltalában aki tisztán megy feljebb is végez!
Gulyó, megkérdezhetem mi a regelt neved iracingben?
Mellesleg, SR egy mutató, azt mutatja mennyire vagy biztonságos a pályán.
Ha körönként a fűre mész abból egyszer baleset lesz ez egyértelmü. Ha rendszeresen megpördülsz de pályán maradsz akkor neked fog valaki menni, tehát nem vagy olyan biztonságos mint aki a pályán megy.
A kontaktokat pedíg nem kell magyaráznom miért nem biztonságosak..
Ennek összességéből idővel kialakul egy mutató ami megmutatja mennyire vagy megbízható a pályán, ha nem vagy elég megbízható nem léphetsz tovább, ha nagyon megbízható vagy azzal semmit se nyersz, kár rinyáli miatta.
-
tilus #1924 Szép a videjó tényleg. De esőt még sokkal nehezebb szimulálni mint száraz pályát. Esőben az ideális ív JOBBAN csúszik mint mellette, mert a felgumizott részen nem tud meg beleharapni az aszfalt a gumiba.
Amíg ezt nem próbáltad felgumizott versenypályán addig hihetetlennek hangzik, de hidd el olyan mintha jégen mennél, frankón ki kell kerülni az ideális ívet különben véged.
Amíg ez pont fordítva van a játékokban addig olyan mintha nem is lenne, újabb felesleges feature ami jól néz ki videon, a doboz hátoldalán, de teljesen haszontalan
-
#1923 a pontozási rendszer meg teljessen korrekt idéznék egyik írásomból:
" gondoljunk bele ha mondjuk Alonso minden teszten annyiszor törné össze az autóját mint ahányszor mi mondjuk egy versenyre való felkészülés alatt, nemigen hiszem hogy, kapott volna versenyzői ülést a forma 1-ben, itt is látszik a program komolysága - nem játék." -
#1922 De sok időd van. Egy átlag embernek egy bajnokságra , ahol 2 hetente vannak a versenyek kb átlag 200 kör gyakorlás kell, legalábbis lfs-ben.
Vagy hatalmas tehetség vagy , vagy csak 3-4 másodpercel vagy a top játékosoktól. vaqgy reggeltől estig játszol hogy mindenhol jó lehess. -
tilus #1921 A többi hozzászólásoddal egyetértek, sokkal több a feature ISI simekben, sokkal szélesebb kör fogja élvezni, de azt se feledd, hogy ISI engine már évek óta a piacon van, volt idő pályákat, autókat és featuröket csinálni, míg iracing tegnap jelent meg :)
Nomeg azt se feledd, hogy ez az első cég aki vette a fáradtságot és nem hasraütéssel fényképek alapján csinált pályát, hanem kifizette a licenszdíjat, kibérelte a pályát hetekre, szétszedte az autókat, hogy minden alkatrészt lemodellezzen azt is amit nem látsz, minden autóban ott van a motor, váltó, difi, hűtő, fékmunkahenger még a fittingek is olyan szinüek mint élőben, még akkor is ha csak akkor látod, ha péppé töröd! Csinált egy nagyon fasza rendszert, hogy ne legyenek állandó szándékos balesetek, ettől több mint egy játék, és mindezt akárki ellen űzheted aki korrektül közlekedik a pályán.
Ettől pioneerok iracingnél, nem a szép grafikától..simbin még saját enginet se csinált megvette mástól, csak szép modokat csinált és eladta őket idestova legalább hatodszor egymás után (gtr2, gtl, race, race07, gtr evo és race07 egyéb kiegészítései).
GTR evo nem más mint egy nagyon fullos race07 kiegészítés, race07 nem más mint egy race update, ÉS ők is visszafelé mennek! Már vannak fantasy autók, mindenféle help amit el tudsz képzelni, billenytükkel is lehet olyat menni mint kormánnyal (ez mennyire realisztikus?) de nincsenek valós csapatok, nincsenek éjszakai futamok, az eső pedíg mindíg is rossz volt..próbáltál már gtr2ben slickel menni esőben? SIMÁN mész..dörög az ég, szakad az eső, és slickel simán lehetsz a leggyorsabb ha sikerül bemelegíteni.
-
#1920 ne egy kis konkurencia elemzés.
GTR Evo videó. Nordschleife. esőben. az eső grafikai szinten végre tényleg ott van, a hangok szerintem még jobbak, a fizika és FFB hát szoszó'... A feeling esőben viszont szerintem mai napig a legjobb. nézzétek csak az utat, a fákat, az eret, minden annyira valódi árnyalatú, hogy csúcs. a pár megkopsztott fáról, a párás levegőről ne is beszéljek. Mit tagadjam nagyon kedvet kaptam hozzá, de iRacingben is lenne addig mit tanulni, így inkább mégsem. ettől független, remek kis videó. -
Gulyo #1919 Igazad van :) Az hogy kiesik 18 ember és szembejönnek a pályán ez nem a GTR játékokra, hanem a GRID-re jellemző ( azt is nyomom :))) )
Egyébként számomra ez a király : minden este nyomok egy kis GRID-et, DIRT-öt meg valami komolyabbat ( iRacing, LFS, rFactor vagy GT-t ) és ez így már igazán kikapcsol és változatos is !!!
MINDET szeretem valamiért
Üdv !