25347
  • pointer4
    Mire hazaérek este, már mindenkinek meglesz :D Sőőőt, addig lehet lesz újabb verzió is :D
  • viziloitato
    Nem bírták sokáig...
  • Alexease
    Lent van, de belassult a vegere rendesen:) Ugy nez ki, mindenki frissitgette az oldalt:P

ui: Ennyi volt, meg is halt az oldal:))))))
  • Alexease
    1 perce lettek kesz, most update-eljetek, ne legyen fenakadas, ha mindenki raugrik (fullban 200 MByte).
  • RedRiot
    Az, hogy egy szezon kimarad egy adott autóval, még nem jelenti azt, hogy soha többé nem lehet vele versenyezni. Valahogy ki kell egyensúlyozniuk a résztvevők számát, be kell osztani az embereket. Egyik módja ennek, hogy egy szezonban limitálják a bajnokságok számát.
  • viziloitato
    Én fogom hiányolni nagyon, az biztos. Nincs baj, azzal, hogy limitálják a versenyek számát, de akkor azonnal vessék be az összes bajnokságra, és majd lesz jelentkező bőven más versenyekre is. Legalább a sok Barber, meg Mazda buzi végre más bajnokságban is bizonyíthat. Biztos vagyok benne, hogy már soha nem láthatjuk ezeket a bajnokságokat újra. 8 bajnokságot nem tudtak soha úgy fenntartani, hogy legyenek mindig versenyek, és abból kettő csak egy napon élt, a jelenlegi 12 már túlzás, és ennyi ember amennyi most van az kevés is hozzá. Hogy miért nem lesznek újra a bajnokságok között? Én indultam minden bajnokságban, és a Silver Crown, és Legends Road Cup kb 50 embert érdekelt, abból a 8000-ből, és most lehet, hogy még túloztam is. Hajnalban kellett felkelnem ahhoz, hogy tudjak értékelhető futamon indulni, és az mindig rögtön az első kettő futam volt, de olyan is előfordult, hogy a másodikra már nem is jelentkeztek.
  • pointer4
    Miért, melyik nem az ? :D
    Vistánál semmivel sem feltünőbben az.
    És ezt nem azért mondom mert a Vista szar, 2 éve az van fennt, és mindent kipuhatoltam rajta hogy tudjam használni.
  • Cowek
    Ha a Szoli helyett lesz a Jetta, szerintem az előrelépés... Hasonló verdák, de a népszerűségük nem kérdéses...
    De az érdekes hogy mi van a megvásárolt autókkal ha kivonják őket...
  • RedRiot
    Már rakják fel a jóságokat szépen... Érik már a Spec. Racer
    Nem'tom miért, de van egy olyan érzésem, hogy senki nem fogja hiányolni az Adv. Szolit.
  • Cowek
    Szépeket mondtok, de nem bétás még nagyon ez az op rendszer?
  • pointer4
    Csatlakozok hozzád pozitív éleménnyel, iRacing megy rendben. Nekem két dologhoz kellett driver - igaz nem vártam meg hogy esetleg frissítéssel leszedje - az pedig a Microsoft Webcam volt (vistást megette), alapból nem ismerte :D , meg az X-FI, amihez van betás creative driver már.
    Nekem Vistához képest több FPS em lett.
  • RedRiot
    "A release notes-ben nem olvastam olyat, hogy bocs srácok, de ezt a három bajnokságot felejtsétek el."

Az Adv. Soli felejtős valóban, de a Legends Road Racing és a Silver Crown kupa csak fel van függesztve - lehet hogy a következő szezonban újra lesz. Azzal azért nincs baj, hogy limitálják a bajnokságok/versenyek számát, hogy ne legyen annyi üres rajtrács.

"Jetta TDI cup ...
    Dízel elsőkerékhajtásos széria autó kupa. Szánalom..."

Ez tényleg fosch - remélem a Maruti 800 GT-R Cup-ot már nem élem meg.
  • symbol
    Kicsit off de annyira nem is; a WIN7 RC1 nagyon jó, nagyon csili, nagyon gyors, az XP bizony ehhez képest szemmel láthatóan lassabb. Tényleg ajánlom mindenkinek. Problémáid lehetnek. Nekem nem voltak.

Az iRacing pedig elég jól megy rajta. pár FPS-t bukhatsz, de ez tuti javulni fog... illetve még nagyon az elején vagyok,a videokártyát sem húztam még szal frankó, örülök hogy váltottam. Jelzem minden eszközt azonnal felismert a rendszer, egy driver után nem kellett nyúlnom. asszem erre, ahogy lesz keret be fogok fizetni.
  • Alexease
    Lehet, de a WTCC-ben a Seat is hasonlo, es alazza a BMW-ket:)))
  • VO101 tvr
    Jetta TDI cup ...
    Dízel elsőkerékhajtásos széria autó kupa. Szánalom...
  • viziloitato
    Oké, hogy nem lesz már Pontiac, de szerintem nem én vagyok az egyetlen, aki nagyon szeretett vele csúszni-mászni a pályán. Most meg vagyok sértődve azért, mert ezt a nagyszerű bajnokságot megszüntetik, a másik kettő miatt is. Ha a teszt lehetőségét is törlik vele, akkor lázadni fogok. Azért kicsit durva, hogy szépen halkan temetnek el három bajnokságot. A release notes-ben nem olvastam olyat, hogy bocs srácok, de ezt a három bajnokságot felejtsétek el. Annak meg aztán végképp nem örülök, hogy kedden kezdődik majd mindig a következő hét. A hétköznap elmegy majd a felkészüléssel qual, meg TT, aztán jön a hétvége ami nem erre van szánva, és így nehéz lesz versenyezni. Eddig csütörtökön, és pénteken versenyeztem, ez most pont hétvégére esik. Most az eddig jól bevált heti programot lehet újratervezni :(. Az új időpontok már kedvezőbbek számunkra is, de nem is értem, hogy hagyhattak ki minket a tervezéskor.
  • Alexease
    Modositottak a futamok idobeosztasat (2009 Season 2 Schedule), tablazat a banner alatt:)
  • RedRiot
    Az Adv. Solstice -> Spec Racer váltás mögött az is állhat, hogy a GM a mai napon szűntette meg a Pontiac márkát:

Pontiac Over

Nyilván egy nem létező terméket a GM nem kíván tovább reklámozni. Szerintem a rookie Szoli helyére is jön majd valami más.

A nem ingyenes autókat törölni a versenynaptárból, és újakat tenni a helyükre viszont parasztság, remélem nem lesz belőle népszokás. A Radical és a DP versenyek időpontjai sem túl barátságosak az európai versenyzőknek. Pedig a mi is ugyanannyit fizetünk mint az amerikaiak...
  • Alexease
    En sem ertem, miert kell korlatozni a bajnoksagok, sorozatok szamat, megszuntetni autokat. Palyakbol is van boven kihasznalatlan, foleg az ovalokon talalhato rovidebb-hosszabb roadok. Miert kell megszuntetni a valtozatossagot ado Advanced, a Legends Road cuccokat, a Silver-t stb?!

Sot, lehetne a Solstice-kel, Legends-szel meg tobb rovid palyas road verseny. Osszeszamoltam, jelenleg 50! road palya van (legalabbis mint nyomvonal, vegyesen a Road es az Oval palyakon). Ha logikusan elosztogatjak, road sorozatonket (Solstice, Legends, Skippy stb.) 4-4 bajnoksagot lehetne inditani.

OK, legyenek teljesen hivatalos sorozatok, az a 12 ami jelenleg is van, ez lenne a top, a fo iRacing bajnoksag, amit a szezon vegen jutalmaznak is (iRacing dollar). De lehetne meg egy tucat, amit ugyanugy szamolna, pontozna stb., de inkabb csak hobby versenyek.

Vagy ha ennyire korlatozzak, es eltunnek lasssan az autok, akkor legyen meg a sajat szerverinditas lehetosege, es akkor nem marad kihasznalatlanul a mar megvasarolt cucc.

Vagy amit korabban irtam, a klikkelgetos, pre-race jelentkezos akarmi. Legyen egy urlap, amit XY kitolthet (idopont - nap/ora/perc -, auto, palya stb.). Legyen ez a Custom(er) Races:))) Ha erre a versenyre a verseny kezdesig meg van a megfelelo jelentkezo, akkor a megadott idopontban automatikusan indul egy szerver, a beallitott feltetelekkel.

De meg lenne kismillio otlet, de hat...:)))
  • symbol
    Ez is jó és tök jogos. Silver Crown-oznék én is, csak hanyagoltam etecera, most akkor tényleg mi van ha megvettem azt nem is mehetek vele? Asszem ennek egy részét is csatolom majd a levélhez... Most telepítek nemsoká.
  • viziloitato
    Visszavettek a versenyek hosszából is! De van itt még egy-két nevetséges dolog is szerintem. Lime Rock DP-vel? Már a mazdával is majdnem felszálltunk a The Uphill végén. A Mazdával a 6. héten ovál pálya, már megint? Eltünt az Adv. Solstice, Silver Crown, és a Legends Road Cup :(. Az autókkal össze-vissza kavarnak, miközben a pályák nem változnak már lassan egy éve, holott van rengeteg, amit nem is használunk. Oké, hogy ez pénzkiadás, de nem hiszem, hogy mondjuk két új pálya megvásárlása, ennyi idő elteltével a világvégét jelentené az emberek számára. Az international club-ban versenyző embereket nem kéne "kizárni" a Radical, és DP versenyekről. Legalább egy nekünk kedvező 22:00-ás (20:00 GMT) futamot berakhatnának. Érdekes, hogy oválon vannak előbbi időpontok. Ja, igen, és az autókkal ezt fogják csinálni ezután, hogy majd eltörlik azokat, amit már megvett a nép magának, és helyette, majd vesznek másikat, és a hozzátartozó pályákat??? Oké, hogy a Spec Racer ingyen lesz, de a Silver Crown nem volt ingyen, és a pályákat is meg kellett venni hozzá, amikor elindult vele a bajnokság. A VW majd a Spec Racert fogja törölni? A Lotus meg a Star Mazda-t? A Corvette-et meg majd a Mustang? Inkább egy sokkal jobb versenynaptár kellene, nem ilyen szar, mint a mostani, és bőven elég lenne évente 2 új autó. Aki megvette a Silver Crown-t, annak nem kéne ingyen adni az új Impalat?
  • symbol
    wow :D addig szerintem nekiállok :) de kösz, azért írd meg a tapasztalatokat, este jól jöhet nekem még :D
  • pointer4
    Ponnt tegnap este heggesztettem fe win7-et, de iRacingot még nem indítottam. Esetleg este, ha te addig nem teszed meg :D
  • symbol
    Nah kérdés, ki használ win7-RC-t? Tapasztalatok? Elvileg probléma nélkül mehetne. a 64 bit-est lehet holnap feltolom (hálistennek pont 13. hét :D), úgyis van pár kékhalálom mostanság XP-vel, ellenőriztem már memóriát minden, valami nagyon szétcsúszott most. :)

Alex, jól összefoglaltad :) Viszont elszomorít, hogy a következő körben sem jön semmi komoly járgány, gondolok itt pl a Lotusra... a VW Jetta TDI a következő road járgány ugye. Persze lehet jó lesz az is csak azért nah. Jó lenne ha azért lenne valami dátumozás is vagy sorrend. Nem igy ömlesztve. Majd ez is megy akkor a mailben. :)
  • Alexease
    Meg az arahoz tartozik:)

Jelenleg 12 auto talalhato benne, de folyamatosan bovul a lista (a mar bejelentett autok: Spec Racer Ford, Impala SS NW, Formula1 Lutus 1979, Corvette C6R, VW Jetta TDI, Ford GT, Ford Mustang, de meg varhato egy Mazda is:D). Es ami a legfontosabb, hogy ez mind teljesen hivatalos, honapokig keszulo modellek, mernokok altal beallitott, valodi versenyzok altal letesztelt cuccok! Nem hazibarkacs:)

Palyabol jelenleg 30 darab van, olyan 70 nyomvonallal;) Termeszetesen, ez is mind hivatalos, laserscannelt cucc, es folyamatosan bovul a lista, varhatoan - talan - Japan, Ausztral, Europai palyakkal;)

Igaz, hogy egy hagyomanyos szim 8-10E HUF, de azokbol evente megjelenik a legfrissebb, ugyanannyiert, ugyanazzal a tartalommal:) Raadasul egy szimnel az online az elsodleges, ami mashol maceras. A free szerverek hasznalhatatlanok, vagyis ugyanugy elo kell fizetni (bar sokkal kevesebbet:P). De versenyek szamaban (heti atlag 1) es sorozatokban nagysagrenddel kisebb a lehetoseg.

Az iRacing-ben 12 sorozatban indulhatsz (6 oval, 6 road), minden nap, akar orankent;) A banner also soraban az elozo szezon beosztasa.
  • hakagyi
    köszi !aszt hiszem kihagyom ,nem nekem való, túl drága
  • Alexease
    - Havi elofizeteses, CSAK online rendszerrel, elofizetes nelkul NEM lehet hasznalni, meg offline SEM!
    - Az elofizeteshez alapbol 2 auto es 7 palya tartozik, ezeket nem kell megvenni kulon. Ezekkel a ket also, kezdo, belepo kategoriakban lehet versenyezni (Rookie, Advanced Rookie). A kovetkezo szezontol meg egy auto bekerul az alapkategoriakba (Spec Racer Ford).
    - A mar egyszer megvasarolt plusz autokat es palyakat NEM kell megegyszer megvenni, csak a havi elofizetes az allando.
    - Igen, draga, de:
    1.: a tobb tucat liszenszelt es pontosan elkeszitett auto es palya, a sorozatok, a szerverek, szolgaltatasok fenttartasa, es a folyamatos fejlesztes miatt indokolt az allando, magasabb ar.
    2.: a program bizonyos szempontbol a valodi autosiskolaknak, sorozatoknak, versenyzoknek keszul.
    3.: ez mar egy bizonyos szuro a "hooby emberekkel" szemben:)
  • hakagyi
    Sziasztok !

Infó kéne hogy működik a szimulátor !
    Ha regisztrálok 1 hónapra akkor kapok is egy kocsit ,vagy külön kell venni ?
    És ha letelik a hónap akkor a megvett kocsit meg pályát már nem is használhatom ,és újra fizetni kell ?Nem drága ez egy kicsit ?Minden hónapbam fizetnem kell??? ,de nésztem az éves is nagyon drága!!
    Szóval hogy működik pontosan ?

köszi a segítséget !!!
  • symbol
    pff. akkor bocs, mondjuk ezt a nem nézitek hülyeségnek tartom. igazából nem is érdekelt soha sem ez a 13. hét, de jó egy kis "szünet" az belátom :)
  • Taibi
    Van két official liga (Solstice, Legends)a 13. héten, ahol számolják az SR-t, és van két unofficial liga (Mixed, Tallageda nights) ahol nem nézik.
  • VO101 tvr
    És ez a Mixed kategória hogy működik? Mondjuk annyiból mindegy, hogy 2 autót (30 dollár) nem veszek meg hozzá az egy hét miatt.
  • VO101 tvr
    Pedig ezt írják rá:
    "Impact on Safety and Driver Ratings - None"
    http://members.iracing.com/membersite/member/SeriesNews.do?season=165
  • symbol
    SR nézve van.
  • VO101 tvr
    Ja, igen. Ha nincs meg mindhárom autó, nem engedi a részvételt. Hogy van ez?
  • VO101 tvr
    Újra itt a 13. hét! :D
    A Mixed Class Martial Arts futamok milyenek szoktak lenni? Nem nézi az SR-t és az iR-t. Nem lesz dühöngő a futamból? A Riley, a Radical és a Solstice egy futamban. Bemegyek a Solstice-al a gyors autósok mit fognak lépni?
  • High end PC #6423
    :D
  • Alexease
    Szivesen;)
    Akkor megiscsak az ekezetekkel volt a gond (szokas szerint):) Altalaban ezzel szoktam kezdeni, de lattam az adatlapodon, hogy ELTE, gondoltam, csak nem csinalsz ilyet:)))))
  • High end PC #6421
    Rendben. :)
  • High end PC #6420
    Nagyon szépen köszönöm a segítséget neked, és a többieknek is, szinte hihetetlen, hogy már működik. :)))
    Köszönöm
  • Alexease
    Helyzet?
    Ha nem gond, akkor visszatorlom a problema megoldo hozzaszolasainkat, mert a tobbiek hulyet kapnak:)