25347
-
#8421 Most gyorsba leteszteltem, jo lett, koszi! Az en setup-om is hasonlo volt, de az enyemnek neha nagyon beutot az alja, aztan kitekeredett a vilagbol:D De ez teljesen jo (ahoz kepest, mibol van "faragva"), mindeket iranyba jol kanyarodik:))) Bar a jobbos kanyaroknal neheziti a kilatast a legszuru, de annyi belefer:DDD
Ezzel sokat fogok meg road-on menni:)
-
#8420 Nem gondoltam volna, hogy ilyen bonyolult, de majd megpróbálom...ha sikerül, akkor Mazda legyen belőle! :) -
#8419 Igen alapban a kezdő autók vannak benne (promóval + a radical, ami cseppet sem kezdő), az erősebb, nehezebb autók úgyis licenchez kötöttek, így azokba csak később érdemes beruházni. -
#8418 Mert olyan jó szíved van, és mindig bedőlsz, és mindig segítesz! Honnan a P...ól van még ennyi év után is türelmed meg energiád ilyesmihez??? -
#8417 köszi ismét , én meg azért írtam , hogy az angol tudásom szinte nulla , persze megértek pár dolgot , csak kicsit óvatosabb vagyok így hogy kártyás levonós , fizetős a talaj. Itt akkor az összes kocsit amit ott ad használhatom , tölthetem ha jól értem (5 vagy 6 autó + kb 8 pálya) -
#8416 A Members oldalon, felul, jobboldalt van ket nagyobb gomb: TEST es RACE.
A TEST-re kattintva, baloldalt kivalasztod az autot, a palyat es a palya nyomvonalat, aztan jobboldalt: Test Drive;)
Amugy minden le van irva az User Guide es a Sporting Code doksikban;) Ezert irtam, hogy szanj ra egy orat az elolvasasara:) Havi ~2500 Ft-ert kicsit bonyolultabb es szabalyozottabb a rendszer:) -
#8415 Köszi. Mire leírtad eljutottam addig :D Még egy két uncsi kérdés ha lehet. Letöltöttem , feltelepítettem a progit bekalibráltam a kormányt. Most jön az a kérdés hogy tudok játszani :D Pályát , kocsit hogy tudom elérni és játszani ? -
#8414 A banner ala is betettem a hozzaszolas linkjet, ha megint valaki erdeklodik, ezt adjatok meg neki. -
#8413 Nah, megegyszer, hosszabban, ugyis naponta szukseg van ra;P
DEMO - pontosabban 1 honapos ingyenes hasznalathoz ervenyes promocios kod igenylese
A Radical Sports Cars biztosit 1 honapos, ingyenes lehetoseget az iRacing kiprobalasara. Ehez a promocios elofizeteshez, meg jar a Silverstone palya es a Radical auto (ami amugy plusz 30-40$ lenne!!!)
Az alabbi weboldalon (
http://www.radicalsportscars.com/racing/virtual-racing) talalhato urlapot kitoltve, nehany napon belul, a megadott e-mail cimre megerkezik a promocios kod.
De mivel a kod minden esetben ugyanaz, igy a regisztracio utan, egyszerubb kozvetlenul ezt a kodot hasznalni: PR-RADICAL-ONE-MONTH
A regisztracio csak azert fontos, hogy ha mar a Radical biztosit ingyenes lehetoseget az iRacing kiprobalasara, legalabb az oldaluk latogatott legyen, legyen visszajelzesuk, mennyien erdeklodnek rajtuk keresztul.
Az iRacing regisztraciohoz a https://members.iracing.com/membersite/SubscriptionChoices.do linket kell felkeresni, ahol az elofizetes tortenik. A megadott promocios kodot, az oldal tetejen talalhato beiro mezobe kell bemasolni (Prpmomotion Code) es utana Apply.
A kovetkezo oldalon megjelennek a rendszerkovetelmenyek, a feltetelek elfogadasa es a "fizetes".
Alul Pay With A Credit Card vagy [b]PayPal[/b] gomb.
Az elofizeteshez szukseges bankkartya es/vagy PayPal de NEM von le semmit.
A "fizetes" utan mar egyszeru a helyzet, a weboldal vegignavigal a letoltesen es bemutatja a hasznalatot is.
A program, a rendszer elegge osszetett! Ez nem egy atlagos, egyszeru jatek. Igy a regisztracio utan, a {b]REFERENCE[/b] reszbol, mindenkeppen el kell olvasni a hasznalati utasitasokat es a Sporting Code-ot!!!
Ezzel tucatnyi felesleges kerdest lehet megsporolni!
A regisztracio utan, hasonloan hasznos es fontos, hogy a My Account reszben, a Cancel/Renew Membership almenuben kikapcsoljuk az automata fizetest (Cancel Auto-Billing).
Ennek hianyaban a rendszer, az elofizetes lejartakor automatan meghosszabitja az elofizetest es levonja a penzt a megadott bankkartyarol:))) -
#8412 Még egy kis segítséget kérnék , ha lehet :D Angol tudásom enyhénszólva is hagy kivánnivalót maga útán... Rámentem a linkre amit adtál regeltem és hogyan tovább ? röviden ha lefirkálná valaki azt megköszönném :D -
#8411 küldheted:)
-
#8410 Egy dolog ami biztos: valahogy felrakom rá a momo kormámykerekét. Ez a virslikormány borzasztó. Délután 2 db kormányvédőt fűztem fel rá, így már olyan, mint ha kormány lenne a kezemben :) -
#8409 Thank you! -
#8408 köszi ;) -
#8407 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1102651213&no=8297]"DEMO", ingyenesen 1 honapig hasznalhato.[/URL] -
#8406 Hali !
Srácok milyen úton modon lehet kipróbálni a játékot ? Régebben halottam voltak akciók , mostanában ? Demo verzió gondolom nincs belőle , a srác tulajdonképp megelözött a kérdéssel , hogy van e kint "offline" verzió.Látatlanba nem szeretnék belevágni a játékba. -
#8405 A hivatalos forumban, mar voltak felvetesek, keresek az "offline" haznalatra, igy erdemes neha visszanezni, talan lesz valamikor.
De ha lesz is, igazabol valodi offline NEM lesz, csak egyszeri elofizetes utan, megvasarolt cuccokkal, bejelntkezve, azonositva, de online verseny lehetoseg nelkul (ezzel eleg komolyan ki lehet zarni a warez-t). -
#8404 A G25 drivernel, az FFB beallitasoknal nalam az Overal: 100%, a Spring es a Damper 0% (nem kell, nem is hasznalja oket).
A kozepre huzast kapcsold ki, felesleges, csak rontja az FFB-t (kamubol kozepre huz mindig, csak olyan jatekhoz kell, ami nem hasznal FFB-t)!!
A programban az FFB ertek erossege nalam eleg valtozo, autotol fugg, altalaban 12-20 kozott van.
Az FFB erossege, reszletessege, az ellenkormanyzas az elhuzas merteke fugg a beallitott kormanyszogektol is.
Ha egyfele, gyari beallitast hasznalsz (a jatekban kalibralasnal elforgatod a ket vegpontig, aztan kozepre, es amikor keri 90 fokot), akkor minden autoban annyit fordul a kormany mint az igaziban.
Ez korrekt lenne, de szamomra tobb autonal hasznalhatatlan:)
A Solstice, VW Jetta, Legends stb. teljesen jo normal beallitassal, azzal nincs gondom (bar szivatosabb, mivel Solstice-nel egy komolyabb ellenkormanyzashoz igazabol mar at kell(ene) fogni:P).
De pl. a Mazda, Lotus es talan a nagyobb oval autoknak (Chevy-k) olyan kicsi a kormanyelfordulas-, kormanyszog-, kerekelfordulas aranyuk (foleg, ha a setup-ban meg a kormanyszoget sem lehet allitani), hogy millimetereket, centiket kell mozgani kanyarokban, aminel nehez megtartani pontosan. Legalabbis nekem:))) De igazabol megtartjak, nezegettem videokat openwheel-rol, es komolyabb kanyarokban is max 15-25 fokot forditanak csak rajta es izombol tartjak (ott azert komoly "FFB-k" vannak:P).
Igy ezeknel az autoknal nem 900 fokra, hanem 450 fokra es/vagy 650 fokra szoktam allitani a kormanyt (a 90 fokos elforditasnal, amikor keri, addig tekerem, amig ezeket az ertekeket adja ki).
A kormanyzas ettol fuggetlenul LINEARIS marad, csak egyszeruen tobbet kell tekerni a kormanyon, mint eredetileg (pl. ha a jatekban a Mazda kormanya 180 fokot firdul, addig nekem 300-at kell forditanom rajta).
Ezzel parhuzamosan, termeszetesen az FFB-erok is csokkennek, igy azokat utana kell allitani. -
#8403 Értem,akkor tényleg lufi,mert nem nagyon akarok előfizetni:) Azért köszönöm! -
#8402 Most milyen liszenszed van? Elofieto vagy? Miota? Ha nem es nem is akarsz elofizeto lenni, nem akarsz online versenyezni, akkor sajnos buktas a dolog, mert csak ervenyes elofizetessel lehet hasznalni (meg egyedul, "offline" is). Igazabol nincs offline resze, mindenkeppen elo kell fizess a szervizre.
Ha elofizeto vagy, akkor kilistazod az autokat (CARS), megkeresed a VW Jetta-t, jobb oldalan szines icon (ADD CART vagy hasonlo), kattintasz, fizetsz, letolt, hasznal;)
-
#8401 És a megvétel, hogy zajlik? Kikell nyitnom a hivatalos oldalt? Vagy a játékon belül kell valahova kattintanom? -
#8400 Alex segíts pls! Nagyon bejövős a G25, nem is gondoltam volna, hogy ilyen kellemes is lehet az irányítás. Egyetlen dolog van, amit nem sikrül behangolni: nem érzem az autót FFB-ben féktávokon, valamint nem érzem a kormányon amikor megindul a segge. Elég sok variációt kipróbáltam, jelenleg olyan ostorcsapás jellegű a dolog. Látom, hogy elindul, és aztán a kormányon már a hirtelen rántás érződik, amikor vastagon kitör. Ötlet? Most ott tartok, hogy overal 110,spring 90, centering 70 a játékban az ffb 8. A G25-el pl az SK sokkal jobban vezethető, meg úgy minden. Csk most meg azt kell megszokni, hogy az autók nem blokkolják szét a kereküket attól, ha rálehelek a fékpedálra. Most olyat kell szokni, hogy durván agyon kell taposni blokkoláshoz. Amit pl SK nál is élvezek most, az a kuplung tök jól rá lehet csúsztatni kuplungal az ívekre. -
#8399 Letolteni nem tudod, csak ha megveszed. De ha kell, tobben is oda tudjak adni, akiknek meg van.
Ami meg szukseges hozza, egy komolyabb programozasi, hackelesi ismeret, hogy feltord az iRacing local file-okat. Ha az meg van, akkor mar mukodik... -
#8398 Sziasztok!
Láttam,hogy megjelent a játékhoz VW Jetta. Ezt az autót szeretném kipróbálni,ezzel kapcsolatban lenne az a kérdésem,hogy milyen módon tudom letölteni vagy beletenni a játékba? Nem akarok interneten keresztül versenyeken részt venni,csak unaloműző ként mennék vele. -
mkn #8397 Nem sokat szaroznak a dolgokkal újabban: http://www.virtualr.net/iracingcom-first-indianapolis-previews/ -
#8396 Most látom a base setup nem jó, a végleges nagy S-el van,kicseréltem a zip-et, most már a jó van benne. Aki eddig leszedte, szedje újra pls. -
#8395 Háát, választék van :)
This is a few setup only for fun ( but that is big!) on Lime Rock with SK. The set includes 5 setup:
sK_Pete_Limerock.sto - base setup
SK_Pete_Limerock_drift.sto - drift modification
SK_Pete_Limerock_test.sto - different weight modification
SK_Pete_Limerock_test02.sto - different weight modification
SK_Pete_Limerock_test03.sto - different weight modification
I ran a few laps only, while i create the setup, the best is 54:246 with many mistakes.
If you want more grip, you have to change the tire psi down. I hope you enjoy it!
-
#8394 Koszi, este kiprobalom:P
Nekem is szinte az volt az elso az SK-val, hogy roadra setupoltam, es ott tekeregtem vele;) Extra fun, ha jol be van allitva:D -
pasztor #8393 Viccet félretéve biztos lesz itt valaki, aki szívesen átveszi töled. ;) -
pasztor #8392 ? Ezkiez ?
Múltkor említettek valami Michael Schumachert is, az meg F1-ben ment állítólag. -
#8391 Nemnevet :D máskor küldjél csokit :D Milkát :D -
Toya #8390 :D -
#8389 Skacok, itt sokan toltátok Nascar-al. Nem tudtok valakit akinek a Dale Earnhardt neve sokat jelent ?
Nyertem HSW-n egy ilyen érmet, de biztos van aki nem most hall róla előszőr (szégyenlem is magam rendesen).
Szóval, szívesen odaajándékoznám annak, akinek ez sokat jelent. -
#8388 Aki gondolja, próbálja ki :) Szerintem nagy Fun!
SK Modified Lime Rock setup -
pasztor #8387 Ha feljebb akarsz lépni ahhoz elég 4 TT is, egy felsöbb kat-os autóval, nem kell feltétlenül az F-Mazda. Ha C4.xx felett vagy akkor nyomsz pár TT-t a Radicallal, meg is van a szintlépés. -
#8386 oké, segítsetek pls. Mazda nincs, de legem van a tetűgyökér
rookieáradatból solin, amit nyerek sr-t 2 versenyen, dupláját bukom egy Rookie-kal teli mezőnyben. Ezen kívül milyen autóval lehet Cclassal SR-t tornászni? iR-t nem akarok bukni, szóval asszem csak qual jöhet szóba, van Radical és Lotus meg skippy -
pasztor #8385 Persze, az SR-je király. :)
Egyébként többnyire el sem indul a versenyeken, csak végignézi. :) -
#8384 Csináltam SK Modified-ra egy setupot Lime Rockra! Srácok, valami eszméletlen fun! Most tesztelgetem, ismerkedek vele, 0:55 alatt végigteker rajta, de szerintem driftelgetve meg olyan aki vezetni tud, az 0:50 alatt is körbe tudja küldeni! Érdekel valakit a setup? -
#8383 THX! -
#8382 Mondom megint, hátha elfelejtetted. Ha az a kormány hangosnak tűnik, akkor ne aggódj, elvileg ha veszel egyet, annak nem lenne szabad!
Itt van, amiről beszéltünk (G25-re Momo kormánya), de a srác is úgy oldotta meg, hogy a váltófülek maradtak az eredetiek a G25-ön. Azt problémás lett volna lecserélni, elég spéci a ház kialakítása.