25347
  • csige791
    Szerintem sokkal nehezebb vezetni egy skippyt mint egy Star mazdát vagy mondjuk egy rely-t.
  • petesilver
    basszameg írtam egy hozzászólást, jót, hosszút, és valami megnyomtam a capslock környékén, amire eltűnt minden és felugrott a freemail.

Most nem írom újra, mert pipa vagyok, de a lényeg:

a set mindent visz, a pedál/kormány minimum annyit.

A set pro szinten, a pedál/kormány már az elejétől ver mindenkit, aki nem ufo szinten tolja. A többit holnap, vagy később újraírom.
  • viziloitato
  • symbol
    a következőn ott leszek akkor :)
    pláne hogy szombaton jobban rá is érek :)
  • viziloitato
    Ha piszkál, akkor gyere az iREX bajnokságba!

iREX

Kezd ez is halott lenni, igaz, akkor is az volt, amikor hivatalos bajnokságot indítottak.
  • symbol
    Én értelek és 100%-ig igazad van, DE amiről te és Zso beszéltek az már a PRO szint, a PRO bajnokság. Ott már elhiszem hogy mindenki féltve őrzi a kincseit, de az alatt egy sima Lotus bajnoskágban hááát..

nah midnegy :)

de te versenyzel és te érzed, meg igazatok van, tuti nagy előnyben van a nagyok között az aki tényleg úgy keni-vágja a szetelést mint az állat.

Egyébként az a "kicsi kocsi" még mindig birizgálja a lelkem. Persze roadon. :)
  • viziloitato
    Én olyat nem mondtam, hogy szar vagy! Rookie-ban pont hogy az ember számít, még feljebb az ember nem ér semmit, egy jó set nélkül, és aki nem tud magának csinálni, ráadásul magához illőt se talál, az megszívta. Gondolom, Te nem a fixed setup-ra szavaztál, amikor küldtek kérdőívet :)...én igen. Egy fixed setupos autónál nem lennének féltve őrzött setupok, amiket még Te sem tudsz letölteni, mert féltve őrzi az a 10 ember a világon. Érdekes, hogy Skippel, Solstical, most a VW-el ott vagyok/voltam szinte mindig a Top5-ben. Minél feljebb merészkedek (egyre vadabb setup lehetőségek), annál jobban elkalapálnak. Zso szavaival, biztos vagyok benne, hogy a set ver meg. Nekem se kell Volker set, nekem az igazi kell!
  • symbol
    Szecsi. túlzába viszed ezt a Setup dolgot.

Leforditom mit irsz;
    renátó szar vagy :D, mert amit elérsz azt letöltött settel teszed, akiket megversz azokat csak azért vered meg mert hülyék jó setup után nézni, mig Te szecsi, neked kemény dolgod van, mert "egyensetup" van, ha ott hibázok akkor végem, mert az autók között nincs különbség.

nah persze ez így ferdítés kicsit, de ha rázoom-olok ez jön le.

"feljebb ugyan megmarad a tehetség, de ha nem párosul mellé, az emberre szabott set, akkor sajnos elvérzik, hiába tehetséges."

Mivan? Pl. Rám nincs rámszabva a set, mégis elég jól megyek és a való életben is a legjobbak bizony tudnak az autóhoz, körülményekhez alkalmazkodni. Még az F1-ben is előforul sokszor hogy már beállításaival megy valaki űridőt.

Meg komolyan mondom szecsi, az hogy te lusta vagy akármilyen oldalra is regelni (pl. setup-guru), nem jelenti azt, hogy mindenki az.

Az előbb leírtam, hogy LOTUS-ra is van már ezer féle set, nem elsősorban a set miatt gyors vagy lassú valaki. Sőőőt.

Ha valaki nagyon akar, akkor keressen magának megfelelőt van egy rakat.
    Ha meg lusta és megy az alapsetuppal vessen magára. Ott a lehetősége, hogy találjon egy jót.

nagyon felületesen nézed a dolgokat. Az emberi tényezőt majdnem nem is veszed figyelembe. Mindegy, nem értek egyet ezzel, aztán kész.

Vannak pillérei a mondandódnak ami igaz, de sok a ferdítés, ténykéntkezelés (holott nem az) logikátlanság etc.
  • symbol
    ellentmondás; nyilván jöjjön csak fel mindenki aki tud, legyünk sokan, sok újból nyilván lesz sok gyors is, a lassúakat max kerülöm, plusz ha Lotussal sokan tolnák nyilván én sem lennék ennyire "elől". :)

De az tényleg nagyon béna időket ment, megy hiába ragoznám magamban :D

oké, játék :) de nyilván azért ez egy komolyabb játék, ha nagyon lazulni akarnék inkább NFS-eznék vagy lövöldöznék valami tucat FPS-ben. :)

meghát nézőpont kérdése. Ma már minden lehet HC módban tolni. És semmi sem elég égő... :D
  • viziloitato
    Attól, hogy gyorsabb egy autó, még nem biztos, hogy ügyesebbnek kell lenni. Nem nagyon találkoztam veled Legends Weekly Road Cup-on, és azt az autót nem egyszerű roadon gyorsan vezetni. A lassabb autóval is az utolsó pillanatban kell fékezned, ha jó időket akarsz, és itt aztán setből nem hozod vissza azt a hátrányt, amíg gombázni voltál. Az olyan gyors emberek, mint Te, setből visszamásznak az elejére, egy hiba után, de itt nincs set, amiből vissza tudnál mászni, azaz, ha hibázol egyet, akkor vagy végig mész SR-ért, vagy kilépsz, mert nem tudsz visszakapaszkodni. Kevesebb időd is van rá, ezért itt egy hiba se fér bele. A lassú autóknál azért szorosabb, mert ott látszik a tehetség, feljebb ugyan megmarad a tehetség, de ha nem párosul mellé, az emberre szabott set, akkor sajnos elvérzik, hiába tehetséges. Én így gondolom.
  • Toya
    Sok mindenben igazad van, de sok mindenben még magadnak is ellentmondasz. Írtad, hogy kevesen vannak fent...pár nappal ezelőtt viccnek neveztél valakit, aki szerinted gyenge idővel elindult a Lotus futamon.

Az nem megy, hogy sokan is legyenek, meg mindenki legyen is ügyes :)

Azért ez a többség számára még mindig egy nagyon jó kikapcsolódás és szórakozás. Nem a PB körökre hajtanak, nem azon izgulnak hol dobnak el 0.1 mp-et, egyszerűen egy nehéz nap után benéznek játszani, mivel szinte bármikor találnak megfelelő futamot.
    EZ EGY JÁTÉK :)
  • symbol
    mármint nagyvonalakban tudtam, de volt amit nem - szóval köszöntem. :)
  • symbol
    Ezt tudtam, de azt azért nem gondoltam volna, hogy egy MOD készítő team emiatt befejezi. most akkor mi van? rf2 alá már V8 sem lesz? Meg f179? :)

Értem én a problémát, gondolom a csávó keze meg volt kötve vagy már nem férhet hozzá mindenhez, vagy tilos, vagy csak ugye a pénz áll a háttérben, meghát az iRacing maga.

Köcsög leszek, de személy szerint kicsit örülök neki. Ha csak az iRacing lesz akkor majd ide jönnek az emberek. Ha még többen leszünk még olcsóbb lehet. ha sokan vagyunk jó futamok lesznek.

De ez a monopolhelyzet mondjuk kicsit aggasztó is lehet, lehet az iRacing szarik majd egy idő után a fejlesztésekre. (Bár meglepődnék...)
  • symbol
    Van benne valami (vagyis igazat is adok neked... de), de egy jó tempóhoz többet és ügyesebben kell bánni egy lotussal? miért? sokkal több paci, sokkal nagyobb végsebesség, igy fékezni is nehezebb; a nagyobb tempóról nagyobbat bukhatsz ha elcseszed.

de értem a logikád, és jogos egyébként. ott sok az ellenfél. RÉGÓTA van skippi, igy sokan betéve tudják, ezért szoros a mezőny ott is, meghát ugye nem egy vadállat az a járgány ahogy mondtad.

De mondom, idővel mindenki belerázódna a Lotusba is, és kitapasztalná a határokat. És akkor itt is meglenne az a különbség.

Most azért jobbak szorosabbak ott a versenyek, mert sokkal több a jelentkező. ennyi. Ott gondolom néha még több szerverre is szét kell osztani a jelentkezőket, nos ilyet én idén asszem még nem tapasztaltam lotus esetében, ez elég nagy hátrány.
  • csige791
    off:
    Alex:
    Mondjá lefele LFS topic HG címről.
    Szeretem a hazámat, bár - sajnos- nem otthon élek, de néha annyira feltud baszni a Magyar emberek hozzáállása dolgokhoz. Irigység, fikázás ócsárolás az megy.

Törölhető hozzászólás.
  • Dietrich
    hülye amcsikat ugyis a nascar érdekli majd szidni fogják a konkurenst még akkor is ha az nem ovál bajnokság ;)
  • Dietrich
    látom képben vagy ;)

az iRacing és az indycar szerződést kötött, hogy ők lesznek a bajnokság hivatalos szim készitői. (azóta van IR-ben indycar)
    Aki az rf-ban készitette eddig az indycar modokat (ő kapcsolatban volt az IRL-el így valós adatokhoz is hozzájuthatott) és készülőben voltak más pl. indylights is..na annak vége.

"A rossz hír viszont az, hogy a mod készítője beszüntette a fejlesztéseket és egy elég fura üzenetben adta közre, hogy a jövőben semmilyen terve sincs a moddal kapcsolatban. Ez egyben azt is jelenti, hogy az összes project azonnali hatállyal leállt (IndyLights, IRL'96-'97, CART'82) ami mondanom sem kell, hogy mekkora érvágás... az egész mögött - nem túl nehéz kitalálni - az IRL és az iRacing közös megállapodása áll, így a jövőben (fél)hivatalos Indy modokra nem számíthatunk (sztem az iDT-nek is elkapták a grabancát e téren). Személy szerint kicsit furának tartom a dolgot, mert nem egészen 1 éve még az indycar.com-on hirdette magát a mod készítője és az IRL az rF+IndyCar mod népszerűsítésén dolgozott... "
  • csige791
    Szerintem egyáltalán nem könnyebb egy skippy futam mondjuk egy lotus vagy bármilyen erősebb gyorsabb autóval futott futamnál.
    Leírom miért:
    A lassabb autókkal sokkal könnyebb betanulni a pályát ezért az emberek közti különbségek jóval kisebbek, míg mondjuk skippyvel az első 20 ember is akár 1másodpercen belül lehet egymáshoz képest addig egy erősebb verdánál akár már a 3. helyezett is kiszorul 1 mp-n kívülre körönként.
    Mi következik ebből ?
    Sokkal több hiba van megengedve, ha eldobsz mondjuk egy-egy körben fél másodpercet, nem fognak megelőzni mert ők is eldobják és a 3. kör után már 3-4 mp-vel vannak mögötted.
    Ha viszont mondjuk skippyvel dobsz el fél mp-t akkor akár 2-3 versenyzőtársad is megelőzhet. A lassú autókkal nagyon nagyon pontosan kell menni végig mert a legkisebb hiba is azonnal helyezésekbe kerülhet, a gyorsabb autóknál ez nincs így.
    Szerintem.
  • symbol
    Mert talán kevés az ellenfél fentebb, szeretnék többet. Ennyi.

Meg mert te azt írtad, hogy élvezetes versenyek. Hát tegnap Lotussal toltam ugye olyan élvezetes versenyt, hogy a fülem kettéállt.

Itt is ugyanúgy élvezhető minden, egyszerűen csak az elején amikor nekiül az ember, többet kell gyaksizni, mint amennyit egy barbival mondjuk. Később aztán már egyszerűbb, ha hozzászoksz, secperc alatt belerázódsz, ergo nem sokmindenkinek jelenthetne problémát, csak sokan paráznak...

de persze mindenki azt csinál amit, akar, csak rávilágitottam, hogy azért itt is vannak cseszett jó versenyek bizonyos időpontokban, a bibi az ugye egy körforgás, ha nem jössz feljebb, akkor nem is járulsz ahhoz hozá, hogy "magasabb szinten" is mindig lehessen élvezetes futamokat menni.

de tökmidnegy :) mára nagyjából eleget pofáztam :D
  • Alexease
    Ugyanez Corvette-tel, majd egy perccel rovidebb koridovel:))))

• Toya
    De neked az miért fáj, hogy az általad könnyűnek tartott futamokon vannak többen?
  • Alexease
    Penz, penz, penz:)
  • viziloitato
    Jó a rövid nyomvonal is, de azért az elég unalmas, hogy 5 kanyar után körbeérek. Ezért nagy kedvencem VIR, és talán örök is lesz. Pár autóval megnéztem pontosan, hogy milyen pályákon nyomják, és igen, szinte csak hosszú pályán mennek. Az ismert pályákon, még csak véletlenül se a rövidebb nyomvonalat használják.

Skip Barber 2009: VIR, Watkins, LRP, Road America, Le Circuit Mont Tremblant, Carolina Motorspots Park, Road Atlanta, Homestead, Sebring, Laguna Seca, Thunderbolt N.J..

VW Jetta TDi 2010: VIR, New Jersey Motorsports Park, Mid-Ohio, Autobahn, Road America, TBD Mexico. Ezek se túl rövid pályák.

SpecRacer Ford 2002: Phoenix, Mosport, Sears Point, Mid America Motorplex, LRP, VIR.
  • symbol
    "Egy, vagy másfél esős nap, nem jó ötlet, mert más versenykörülmények lennének, és egy bajnokságban ez nem lehet."

Hát ez nyilván igaz, de akkor meg majd ki kell rá találni valamit. Igazából nyugodtan lehetne az is, hogy ha lenne dinamikus időjárárás. (Szél, por, felhős ég, napsütés, hideg száraz idő)
    Akkor az adott hétre, adott bajnokságban mindig lenne egy adott időjárás ami ki lenne rakva az oldalra, aztán mindenki ugyanúgy nyomhatná.

"Amit Te leszedsz, az nem olyan set, mert az emberek nagyrésze belép a fórumra, és megnézi, hogy van-e set feltéve, és ha nincs olyan, amit Te leszedtél, akkor máris van valaki, aki nem azzal megy, amivel Te."

Ez vakduma szecsi. nyilván igazad van ebbe nem tudok belekötni, de aki kicsit is tisztában van az erősorrenddel meg etc, az talál jó setet, és azzal simán hozhatja azt a szintet, ha tud úgy vezetni. Többféle settel mentem már eddig, és gyakorlással mindegyikkel nagyjából az elejébe érkeztem qual-on mondjuk. A héten is kipróbáltam két különböző setet és nem volt nagyon nagy különbség, hisz ha egy hozzáértőtől töltesz le, akkor nyilván nem ad ki szart a kezéből. Több hozzáért is van nyilván. A jó setup már általában egyféle, vagyis ott is van egy ideális, ami a leggyorsabb, előzni is lehet vele, de még rendesen tapad is, mindenkinek ez a célja szerintem.

A PRO-n már elhiszem, hogy mindenki komolyan agyal és nem adják ki a tökéletes seteket. De ez nem érdekel. Meg kábé mintha most azt mondanád, hogy ha Volker odaadná a z igazi setjét bajba lenne tőlem. Vagy Huttu, hagy ne soroljak még pár embert. Ez nyilván nem igaz.

TOYA: jaja, az élvezetes KÖNNYŰ versenyek miatt. Te is azért nem mész f1-el csak nagy-ritkán mert neked gyors, nem szánsz rá annyi időt, elvagy ott ahol.
  • Alexease
    Nem en alapozok a nepszerusegre, hanem az iRacing, mint ceg, ez bizonyos szempontbol, tisztan uzlet;)

Elobb utobb minden sorozathoz minden palya es auto elkeszulhet. A cel mindenkeppen ez lenne. De egyelore, mindenbol csak egy kicsit, hogy fogast talaljanak az embereken;) Valszeg Ok is szivesebben adnanak ki egy komplett sorozatot (osszes palya osszes autoval), ami nagysagrenddel sikeresebb is lehetne, de az rengeteg ido es penz. Ez hosszutavu project, evekben kell szamolni. Ha egyaltalan tuleeli...

Termeszetesen a H-Patter es egy komolyabb pedal szett komoly penz, ezert nem is lehet kotelezove tenni. Ezt mindenkinek maganak kell eldontenie, mennyire eri meg szamara ez a hobby.
    En is szeretnek egy komolyabb H-Patternes valtos es egy fanatec pedalt, de csak egyvalami tart vissza, a penz:DDD
  • Toya
    Az eső nekem sem hiányzik különösebben. Ha lenne esős nap, azt tuti ki is hagynám. Azért a sok autó ellenére látszik melyek azok a kategóriák, ahol mindig nyugodt szívvel lehet versenyt futni, mert a futamok tuti official besorolásúak.
    A Skippy, a Late Model, a Legends, a Soltice és talán még 1-2 autó az amivel általában lehet versenyt futni.

Szerintem ez nem a setup miatt van, hanem sokkal inkább az élvezetes versenyek miatt.
    A nagy kategóriák ezért is nem sikeresek.
  • viziloitato
    Egy, vagy másfél esős nap, nem jó ötlet, mert más versenykörülmények lennének, és egy bajnokságban ez nem lehet. A HC emberek már az elejétől fogva itt vannak, és úgy kb az első 50 vagy 100 ember lehet az. Amit Te leszedsz, az nem olyan set, mert az emberek nagyrésze belép a fórumra, és megnézi, hogy van-e set feltéve, és ha nincs olyan, amit Te leszedtél, akkor máris van valaki, aki nem azzal megy, amivel Te. Nem vagy bénább, mint a legtöbb PRO, mert ha ugyanaz van a segge alatt, mint a tiéd alatt, akkor már bajban van, nincs set, ami kihúzná a szarból.
  • symbol
    Mért az indicar le lett tiltva? Mi miatt? iRacing? Ez most komoly?
  • symbol
    "Ha Te is olyan nagy penge lennél, akkor nem Volker settel indulnál, hanem sajáttal, de ha még sajátot se tudsz csinálni, akkor minek még pluszban a telemetria?"

Hát nyilván, de pl nagyon szeretném tudni hol buktam most az időmérőn valakihez képest 3 tizedet. Meg setupoláshoz is jó támpont a szektoridőkről nem beszélve.

Értelek én téged, meg korrekt válasz, csak ha az ember nem követeli ki múltkor a szektoridőt, akkor le merem fogadni, hogy a közelgő update-ben sem lenne még benne. Legalábbis nagyon remélem hogy benne lesz.

ESŐ: igazad van, lehet sokan nem indulnának, de azért a jó eső az jó reklám egy játéknak. És mivel ez amúgy sem egy kommersz cucc, eleve a HC szimrajongókat kellene megfogni, azzal pedig hogy van benne eső, talán sikerülne is pár ember átcsábítani Legyen egy héten egy sorozatban csak 1 vagy másfél esős nap, akkor sem történik semmi különös.

Értem én egyébként hogy nem setupolható a rookie szint vagy akármi és sokan vannak. De akkor most felmerül bennem egy kérdés.
    Nagyjából egyensetup, ami azt jelenti, hogy elfogadod ami van és mész vele mint az állat, nincs nagy buhera. Én ugyanezt el tudom játszani a Lotussal is. Leszedek valahonnan valamit, aztán elfogadom ami van és nyomom mint az állat. Az elv mindkettőnél ugyanaz lényegében. Szerintem hülyeség amit irsz, egyszerűen azért mennem rookie kocsikkal mert a többire nem akarnak időt fordítani, begyakorolni, vagy csak szimplán mint Toya túl gyorsnak tartják már őket.

A PRO az más tészta, ott szerintem nem azért nem lennék én sem a szeren, mert baszok tudni még setupolni, hanem mert sokkal bénább vagyok mint ők. Ezen a különbséges egy saját setup csökkenthetne, de nem olyan jelentős mértékben.
  • Dietrich
    aztán az ausztrálok "nagyon" fognak örülni, hogy nem kélszithetnek (fél)hivatalos V8 modokat (V8factor) az rf-hez, mert letiltják mint az indycar esetében..
  • symbol
    "A V8 Supercars nem azert kell, mert annyira nepszeru, vagy mert Neked teszik, hanem azert, mert Ausztralia es Uj-Zeland eleg nagy piac;) Lesz hozza egyelőre 1-2 palya, aztán annyi;)"

a nagy piacra, tehát azért csak a népszerűségre alapozol te is.
    de értem én ezt, kiv leszek egyébként mennyi "eredeti" pálya jön majd ki hozzá. nagyon nagy lenne ha az összes elkészülne idővel.

Pedálügy; nah jah, végülis. Meg H váltó, egyszer talán, de azért ezekből jobb nem olcsó muri.
    Plusz két dolog tart vissza; Akik elől mennek általában tényleg nem bénák, a legtöbbször jól reagál le mindenki mindent, tudják a határokat, ezeket ki is használják, ergo lehet velük komolyan csatázni.

Ha lenne H váltóm és egy fanatec pedálom akkor viszont ugye visszaesnék a középmezőny közepére kábé. Ami nem mindig szerencsés, mert itt már több a béna (saját tapasztalat, rajtbalesetek, incidensek etc), és csatázni sem lehet olyan jót sokszor mert a középmezőny elég hig, itt aztán vannak tényleg bénábbak is. Szóval egy megoldás maradt, gyaksizni és H váltóstul valahogy az élmezőnybe kerülni. Gondolom én.
  • csige791
    Hát a pálya összeválogatást megoldhatnák úgy, hogy a gyengébb lassabb autóknak az adott pályák rövidebb nyomvonalát rakják be, pl silverstone-ak is van ha jól tudom vagy 3-4 nyomvonala. Pl Skipy-nek és hasonlóknak rövidek, és az egyre erősödő verdáknak az egyre hosszabb nyomvonalakat.
  • viziloitato
    Alapból béna vagyok, és szerintem esőben legalább annyira, mint szárazon. Mintha a Lotusnál is ezt írtad volna, hogy az majd milyen népszerű lesz, meg minden. Már régóta ismétled magad, csak az autók neve más, és mindig az rF jön fel, hogy ott mennyien nyomják. Hidd el egyáltalán nem izgatja őket, hogy létezik olyan is, hogy iRacing. Azoknak az embereknek a 90%-a azt sem tudja, hogy mi az, hogy fizetni a kedvenc játékáért. Én nem az autók miatt választottam ezt a programot. Nekem se szektoridő, se telemetria nem kell, feleslegesnek tartom, mivel nem vagyok mérnök, az autóbeállításhoz sem értek, és szerintem kevés ember van aki perfekt belőle. Ha Te is olyan nagy penge lennél, akkor nem Volker settel indulnál, hanem sajáttal, de ha még sajátot se tudsz csinálni, akkor minek még pluszban a telemetria? Én is örülök, ha véletlenül első leszek egy verseny végén, de az olyan ritka élmény, hogy egy ici-picit se számítok rá, így a végén annyit mondok, hogy hmmmmm egy ritka pillanat, és kész. Rövid történet: Most voltam nemrég egy Late@NHMSRwSO versenyen, ahol belépésem után megnéztem, van-e megosztott set, és volt. Betöltöttem, és pár kör után kb 2,5 sec-et vertem az addigi legjobbra. Azonnal jött is egy olyan kérés, hogy osszam meg a setet. Írtam, hogy azt használom amit a hostoló feltett. Erre nagy csodálkozás. Ehhez nekem se telemetria, se szektoridő nem kellett. Beültem, és nyomtam, ahogy tudtam. Ja, egyébként a 20 körös versenyből 14-et én vezettem, amikor megszakadt a netem. Az esőre még annyit, hogy ha nekem megfordult a fejemben, hogy esőben nem indulok, akkor biztos, hogy másnak is, és lehet, hogy többen lennénk, akik nem indulnának, mint akik igen. Én nem versenyzek az életben, és így van választásom, és nemet mondhatok rá, amit nem tehetnék meg, ha igazából versenyeznék. Nem érdektelenség ez, csak felfogtam, hogy ez nem féléves munka, amit akarsz, és majd lesz. Egy percre se jut eszembe ilyen, hogy mi lesz az update-ben, mégpedig azért, mert az lesz benne, amit a fejlesztő beletesz. Elmondhatom én neki, hogy ez, meg az kéne, de úgyis Ő dönt, és Ő is tudja, hogy mi hiányzik még, csak idő kell hozzá. A végén csak annyit még, hogy nem véletlen, hogy a rookie autókkal sokan mennek. Szerinted miért? Azért mert nem setupolhatók, vagy csak nagyon minimálisan. Engem felőrölt a PRO-ban, hogy akármit csináltam sehol nem voltam, ezért visszamentem a rookie autókhoz. Remélem valami hasonló válaszra gondoltál. Nyugalom Renátó, lesznek itt még bőven jó dolgok, csak idő kell hozzá.
  • Alexease
    Sok auto kell, sok palyaval;) Ezzel lehet lefedni az igyenyeket, es azt, hogy ne unjak meg ido elott.

A V8 Supercars nem azert kell, mert annyira nepszeru, vagy mert Neked teszik, hanem azert, mert Ausztralia es Uj-Zeland eleg nagy piac;) Lesz hozza egyelore 1-2 palya, aztan annyi;)
    Akkor lenne atuto ereje, ha meg lenne mindket autotipus, es az osszes palya (foleg a varosiak, mert azok jelentik az igazi kihivast, az egyedi V8-at, Barthust-rol ne is beszljunk:P). De igy, "csak" a szokasos reklam, promo sorozat...
    Ha meglesz, mehetsz vele 1-2 eredeti V8 palyan, aztan a tobbit bevallogatjak a szokasosbol;)
    Ennyi erovel, lehetne szervezni ilyet most is. Bar nem ismerem a V8 auto felepiteset, de szerintem hasonlo "hid" van alatta mint a MonteCarlo-n, de valamivel - sokkal:P - erosebb;)

"Azt hittem itt a legtöbben a legvalóságosabb élményt akarják..."
    Nem, a legtobben gyozni akarnak, vagy minnel felszabadultabban versenyezni, szorakozni;)
    Ha a legvalosagosabb elmenyt szeretnek, akkor pl. a Lotust-t nem ket pedallal nyomnak, pillango valtoval, redline-on elvaltva, Tiptronic-ot megszegyenito sebesseggel, hanem 3 pedallal, kuplunggal, H-patternel, blippelve, liftelve, ahogy kell:))))
    Persze, igy nem lehetne vegig unatkozni a versenyeket, messze a mezony elott:))))
  • symbol
    Ezzel nem értek egyet, mert elég sok értelme van sokat menni valamivel.

Tudom neked pl nem számít ki ellen versenyzel, de én örülök ha egy addig elérhetetlen valakinek a tökeit meg tudom szorítani kicsit.

meg azért csak szimről beszélünk, ott meg tudtommal a tizedek/századok elleni harcról szól a dolog, szóval amíg tudok hova fejlődni, addig hajrá.

Meg minnél jobban ismersz egy pályát és autót, ahogyan az ellenfeleid is, úgy annál jobb lesz a futam. Miért? Mert nem lesz olyan hogy gyámoltalanul belemész a kanyarba, mert ezt még nem érzed igazán meg etc, ott tartod keményen, mert voltál már ott, csináltad már ezt, és az ellenfél sem lacafacázik, mert ő is betéve vágja. Szóval szerintem jobb.

CR6 nem tetszik sajna, (nem is érzem :/) V8 az talán majd fog. :)

Meg azér nekem ez igy még jó. Ennyi gyaksit meg minden nem tudnék még egy sorozatra szánni, majd ha ez már rutinból megy nagyjából akkor egy V8 talán belefér mellé. jobb is hogy késik igy. :)

jah és bár fent leírtam, szeritnem meg pont, hogy akkor lesz igazán köze az autóVERSENYzéshez (!!!) amikor már tényleg TUDSZ is vezetni. konstans jó időkkel, határon autózva.

Abban pl mi élmény van, hogy beülök egy másik kocsiba alig mentem vele még, majdnem minden második kanyarban keresztbe akarok állni, de még megfogom azért, közben attól parázok, hogy nehogy a bénázásom miatt valakit kiüssek... Ez versenyzés?
  • Alexease
    Mi ertelme van 1 nap 5 futomot menni ugyanott, ugyanazzal?! Menj 1-et vagy kettot, ha mindenkeppen gyozni akarsz, es ha megvan, akkor ott van meg 3 lehetoseg, barmi massal. Hogy valtozatos legyen.

Eppen ezert lesz unalmas, mert raall valaki 1-1 autora, es azt nyomja orrba-szajba;) A vegen mar nem sok koze van az autovezeteshez - a hianyossagok es az egysegesithetetlensegesseg (gyoonyoooruuuu!!!) miatt is -, es a versenyhez, mar csak reflex-jatek;)
  • Alexease
    A palyaszele vs. fu/homok necces; auto, kanyar, sebesseg fugvenye;) Biztos nem tokeletes, de nem erzem veszesnek. Azert ha a kulsoiven a tamaszkodo oldal, foleg diffi beallitastol fuggoen, megharapja a palyaszelet, nem hinnem hogy stabilan az uton kellene maradnia:)

A palyak elosztasanal biztos figyelik a statisztikakat. Azt tisztan lehetett latni, a 3 honapos szezonok utan, az uj tartalmak megjelenesenel, hogy fokozatosan kerultek be uj palyak a sorozatba. Nem ismerem a reszleteket, de tuti, hogy statisztikak alapjan rakjak ossze oket, hogy minnel tobben indulhassanak (mar megvasarolt tartalmak), es hogy minnel tobb embert 1-1 plusz megvasarlasara kesztessenek;)
  • symbol
    De komolyan, neked kell egyáltalán valamilyen fejlesztés?
    Ha rajtad állna, kábé még 1.1-es verziónál tartana az iRacing...
  • symbol
    Nah az ilyet utálom szecsi.
    Először is miért nem mennél egy versenyt sem? Mert béna lennél? 100%-ig biztosra vehetted hogy megkérdezem majd, akkor már igazán kifejthetted volna a véleményed, nem csak így odaszúrok egy tőmondatot aztán kapjabe.

Mindig azt mondom, és most is azt írtam hogy 5 vagy több autó nem kell.
    Oválra egyenlőre fölösleges is.
    Roadra a V8 még kellhet, jól jöhet, mert rFactor 2 alatt nagyon népszerű, az egyik legnépszerűbb mód Ez csak jelent valamit. Sokan jöhetnek emiatt még.

A többi tervezett kocsi számomra smafu, nem akkora húzóerő, név, vagy sorozat.

ui: Azt azért vezesd már le szépen lécci, neked mi a f*szért bántja a szemed az amikor valaki alapdolgokat vár el egy szimulátortól 2009-ben?
    Régen emlegettem a szektoridőt amikor még nem volt sehogysem (mint most), te akkor is csak azt hangoztattad, hogy minek...?!

Most levezetem szépen, hogy az eső és az időjárás mennyi plusz embert jelenthetne. (hisz jelenthet, rémlik mindenkinek mennyi téma volt arról még a külföldi fórumokban is hogy a GP3-ban anno milyen jól megoldották, most meg jóval utána, sehol semmi komolyabb dinamikus időjárás. Fejlődni kell és kész.

Még egy kérdés hozzád, - akinek telemetria sem kell gondolom.. - szóval a legtöbb aktív versenyző, legyen szó majd bármilyen road sorozatról általában kitörő örömmel nyilatkozzák, hogy ez volt életem futama, ez volt a legnehezebb, a körülmények észbontóak voltak, de sikerült megcsináltuk etc. nehéz meló, de ha összejön egy szép eredmény, akkor nagyobb is az öröm. plusz verseny közben a sziv is jobban kalimpál majd.

Meghát te most szimezni akarsz vagy mivan?
    Megáll az eszem komolyan. Azt hittem itt a legtöbben a legvalóságosabb élményt akarják, de te úgy néz ki közel sem.

Gondolom ha életben versenyeznél és esne az eső valahol nem indulnál el a futamon. :D Ámen.

ui: bocs, hogy geci vagyok, de ez van. Tényleg nem értem, tényleg felhúz az ilyen érdektelenség, nekem nem kell, nekem jó így, én nem mennék, minek az, meg a hasonló hülyeségek.

Jah és tudom, szubjektiv. DE ha valaki szimulátorozik azt hittem alapvető egy minimum olyan szint, hogy mindenki ki szeretné próbálni igy vagy úgy, mindenki a legjobbat és legtöbbet várná el. Hát akkor vannak kivételek...
  • viziloitato
    Én esőben nem mennék egy versenyt se. Mindig azt mondod, hogy nem kell új autó, mert szétszóródnak az emberek, de akkor miért várod az újat?