25347
-
#14270 Ahhoz hogy online játszak gyakorolni kell sokat... hogy egyátalán versenyben legyek és magabiztosan bírjam a versenyeket másokat nem veszélyeztetve. Esténként munka után tekerek pár kört valamelyik szimmel és kész. Megvolt az életemben az a 4-5 év amikor versenyszerűen, ligába játszottam. Szívesen csinálnám most is, de annyi időm és kitartásom már nincs hozzá hogy munkaszerűen űzzem. -
#14269 Átirányít a PP oldalára, ott belépsz és utána kell rányomni a buy-ra. -
#14268 Regisztárció-nál átirányít a paypal-os accounto-mra ahol kéri, hogy adjak hozzá hitelkártyát. Valahogy ki lehet ezt kerülni? Mármint, hogy ne kelljen hozzáadnom. -
antiqueA #14267 Hogy lehet nem játszani online egy kifejezetten online programmal? -
#14266 Köszi, online nem játszok, festegetnni pedig nem akarok. Csak az autók standart hivatalos festését alájuk pakolni.
Burtál jó a Lotus ( kur. nehéz! ezt a 0 tapadást átvinni sebességre ) és Canada is nagyon profi! -
#14265 Ha sajat festest szeretnel csinalni, akkor a Members oldalrol, az autofestesnel letoltod a templetet, festegetsz es bemasolod a c:\Users\TE_NEVED\Documents\iRacing\paint\ konyvtarba.
Reszletek: http://members.iracing.com/jforum/posts/list/2219.page
Az auto rajtszamot es szponzorokat az Options/Graphics reszben lehet ki-be kapcsolni: Hide car number while testing -
#14264 Tradingpaints nevű progit szedd le.
Elvileg az iracinges accoddal betudsz jelentkezni és letölti mindenkinek a saját skinjét (ha használ) akivel egy pályán vagy.
Szerintem ez megoldja a problémát. -
#14263 Origi valós skint hogy lehet a gépek alá tenni? biztos egyszerű éppen ezért nem jöttem rá még.
Másik pedig valami történt s azóta egyszerűen nem jelennek meg a szponzor logók, rajtszámok a gépeken, csak a sima festék. :I Hiába csinálom meg, mentem el, a pályára érve csak a csupasz autó van. -
#14262 -
#14261 Köszönöm -
#14260 Nem. -
#14259 Practice-n ha például lemegyek a pályáról, akkor ugye nem romlik az SR-em? -
#14258 A Lotus allat lett, tetszik (foleg, hogy betartottak a szavukat, es megkaptam ingyen:P).
Nem annyirra veszes mint gondoltam, de azert gepeszkedos.
A kezdeshez barkacs setup-ot csinaltam (70/35-os diffi, elore tolt merevites stb.), igy cseppet alulkormanyzott, de legalabb konnyebb a palyan maradni:D
-
#14257 Akkor lenne/lesz ertelme, ha egyszer majd dinamikus lesz az idojaras. Igy egyeore csak poen:P -
#14256 Ködnek nem igazán látom az értelmét. -
#14255 Upszi, az előző nem a teljes, itt egy 100% fog meg a teljes kör:
-
#14254 Egy videóm Montrealról:
-
#14253 Kozben nekem is begyorsult, es mar felpakolt mindent, laza ~700Mbyte volt a cucc;P -
#14252 Köszi nálam nyél gázon jön az update :D -
#14251 The iRacing.com Member Website is currently down for maintenance. When the Member Website is back online, you will be able to access it here.
Thanks for your Patience!
:D -
#14250 Elkiabaltam, mar csak lassan jon:) -
#14249 Aki nem akar szivni az updattel, amikor kieresztik a palackbol a szellemet (es beszippantja azonnal mindenki:P), az szedje most amig jon gyorsan: http://members.iracing.com/download/member/home.jsp -
#14248 -
endy papp #14247 Ahhoz nem kell autóba ülni sem...
Vagy egy utcaival is lehet... -
#14246 A lenyeg igazabol az volt, hogy meg ezzel az autoval is, ilyen „egyszeru” balesetnel is lehet eleg nagyot esni es meg borulni is;)
Amugy nem lettt semmi baja, masnap versenyzett tovabb. -
#14245 Ki nézi verseny közben?:D Jó az, ha komolyabb lenne jobban megterhelné a gépet. -
#14244 Azért a fákkal csinálhatnának már valamit, azok elég csúnyácskák még mindig. Mintha két papírlapból ragasztották volna össze őket.:) -
antiqueA #14243 Durva :( -
#14242 0:50-tol
-
#14241 Kedd.
A tobbivel egyutt: #14230 -
#14240 Mikorra várható? -
#14239 Ezeket beteszem ismet, mert a Members oldalt innen senki sem latja;D
-
#14238 Szokásos iRacing minőség, plusz a köd nagyon faszán néz ki:
-
#14237 Olyan instant get... -
-
#14235 New Tire Model 5. :)
Ami most keszult el, kb. 8 honapig masszirozta, az az 5. valtozat vagy az 5. lepcsofok. Folyamatosan epiti bele es boviti az uj funkciokat. Allitolag most mar a teljes felni, karkasz, futofelulet es egyebek mukodnek, es elvileg.allitolag ez mar alkalmas lesz esore is. -
#14234 Allitolag 1-2 eve rajottek, hogy a korabbi rendszer hosszutavon nem biztos hogy jo lesz: 3 havonta „csak” frissitgetesek es alap bovitesek, 1-1 uj tartalom, roghoz kotott koncepcio.
Szukseg van a latvanyosabb, jatekosabb dolgokra is: latvanyosabb grafika es effektek, idojaras, elobb-utobb napszakok, ghost.
Jelenleg is keresnek embereket, 1 programozot es 1 gepjarmu mernokot, ami komolyabban hangzik, igazi iR-style;)
Olyan ember kell nekik, aki elsosorban nem programozo, hanem tisztan mernok, 5-10 eves tapasztalattal, legalabb 2 eves verseny/csapat tapasztalattal. -
antiqueA #14233 Uhh, nagyon jól hangzik!
Mit jelent ez az NTM5? -
#14232 Nem semmi lista, dolgoznak a fiúk. Legjobb az egészben a mozgó bóják:D UI-t is átakarják dolgozni, ideje lenne. -
#14231 Aki nem akarja vegig bongeszni, annak nehany fontosabb/erdekesebb resz:
- sok League es Team bovites es Grid Control
- szetutheto palyamelletti utjelzo „kupakok”;D
- realtime Ghost a Splits/Delta rendszerhez
- IDOJARAS: homerseklet, paratartalom, szel (irany es erosseg), kod (a paratartalombol es homersekletbol szamolja), felho/eg stilusok (tiszta, gyengen es erosen felhos, borus). Lesz realistic, amit igazabol veletlenszeruen pakol be, a palyara jellemzo ertekekbol. Hivatalos versenyeken termeszetesen mindig ugyanaz. Kodben bekapcsolodnak a fenyszorok.
Eso termeszetesen nincs, de allitolag az NTM mar esore is elo van keszitve!
- Tech Track (Long Beach) grafikai allitasi lehetoseggel (a point cloud minosege allithato). Legalabb kidolgoztak hozza a rendszert, nem csak odaadjak aztan jol van:D
- Pit Macros: makrozhato, elore beallithato pit josagok
- Oculus Rift (egyelore nem hiszem hogy sokakat erint, de legalabb megcsinaltak).
- Lotus 49! :P
- Circuit Gilles Villeneuve!!
- NTM5: Lotus 49, Skippy, Street Stock
Es persze auto, hang, palya, GUI, API, Telemetria, Replay es Garage update-ek.