25347
  • Totti5
    Ahhoz hogy online játszak gyakorolni kell sokat... hogy egyátalán versenyben legyek és magabiztosan bírjam a versenyeket másokat nem veszélyeztetve. Esténként munka után tekerek pár kört valamelyik szimmel és kész. Megvolt az életemben az a 4-5 év amikor versenyszerűen, ligába játszottam. Szívesen csinálnám most is, de annyi időm és kitartásom már nincs hozzá hogy munkaszerűen űzzem.
  • zzeN
    Átirányít a PP oldalára, ott belépsz és utána kell rányomni a buy-ra.
  • hungary27
    Regisztárció-nál átirányít a paypal-os accounto-mra ahol kéri, hogy adjak hozzá hitelkártyát. Valahogy ki lehet ezt kerülni? Mármint, hogy ne kelljen hozzáadnom.
  • antiqueA
    Hogy lehet nem játszani online egy kifejezetten online programmal?
  • Totti5
    Köszi, online nem játszok, festegetnni pedig nem akarok. Csak az autók standart hivatalos festését alájuk pakolni.

Burtál jó a Lotus ( kur. nehéz! ezt a 0 tapadást átvinni sebességre ) és Canada is nagyon profi!
  • Alexease
    Ha sajat festest szeretnel csinalni, akkor a Members oldalrol, az autofestesnel letoltod a templetet, festegetsz es bemasolod a c:\Users\TE_NEVED\Documents\iRacing\paint\ konyvtarba.
    Reszletek: http://members.iracing.com/jforum/posts/list/2219.page

Az auto rajtszamot es szponzorokat az Options/Graphics reszben lehet ki-be kapcsolni: Hide car number while testing
  • Norbi1990
    Tradingpaints nevű progit szedd le.
    Elvileg az iracinges accoddal betudsz jelentkezni és letölti mindenkinek a saját skinjét (ha használ) akivel egy pályán vagy.

Szerintem ez megoldja a problémát.
  • Totti5
    Origi valós skint hogy lehet a gépek alá tenni? biztos egyszerű éppen ezért nem jöttem rá még.

Másik pedig valami történt s azóta egyszerűen nem jelennek meg a szponzor logók, rajtszámok a gépeken, csak a sima festék. :I Hiába csinálom meg, mentem el, a pályára érve csak a csupasz autó van.
  • Alexease
  • hungary27
    Köszönöm
  • Norbi1990
    Nem.
  • hungary27
    Practice-n ha például lemegyek a pályáról, akkor ugye nem romlik az SR-em?
  • Alexease
    A Lotus allat lett, tetszik (foleg, hogy betartottak a szavukat, es megkaptam ingyen:P).
    Nem annyirra veszes mint gondoltam, de azert gepeszkedos.
    A kezdeshez barkacs setup-ot csinaltam (70/35-os diffi, elore tolt merevites stb.), igy cseppet alulkormanyzott, de legalabb konnyebb a palyan maradni:D

• Alexease
    Akkor lenne/lesz ertelme, ha egyszer majd dinamikus lesz az idojaras. Igy egyeore csak poen:P
  • Totti5
    Ködnek nem igazán látom az értelmét.
  • zzeN
    Upszi, az előző nem a teljes, itt egy 100% fog meg a teljes kör:

• zzeN
    Egy videóm Montrealról:

• Alexease
    Kozben nekem is begyorsult, es mar felpakolt mindent, laza ~700Mbyte volt a cucc;P
  • kigyi
    Köszi nálam nyél gázon jön az update :D
  • Totti5
    The iRacing.com Member Website is currently down for maintenance. When the Member Website is back online, you will be able to access it here.

Thanks for your Patience!

:D
  • Alexease
    Elkiabaltam, mar csak lassan jon:)
  • Alexease
    Aki nem akar szivni az updattel, amikor kieresztik a palackbol a szellemet (es beszippantja azonnal mindenki:P), az szedje most amig jon gyorsan: http://members.iracing.com/download/member/home.jsp
  • Alexease
  • endy papp
    Ahhoz nem kell autóba ülni sem...
    Vagy egy utcaival is lehet...
  • Alexease
    A lenyeg igazabol az volt, hogy meg ezzel az autoval is, ilyen „egyszeru” balesetnel is lehet eleg nagyot esni es meg borulni is;)
    Amugy nem lettt semmi baja, masnap versenyzett tovabb.
  • zzeN
    Ki nézi verseny közben?:D Jó az, ha komolyabb lenne jobban megterhelné a gépet.
  • thedriver
    Azért a fákkal csinálhatnának már valamit, azok elég csúnyácskák még mindig. Mintha két papírlapból ragasztották volna össze őket.:)
  • antiqueA
    Durva :(
  • Alexease
    0:50-tol

• Alexease
    Kedd.
    A tobbivel egyutt: #14230
  • Totti5
    Mikorra várható?
  • Alexease
    Ezeket beteszem ismet, mert a Members oldalt innen senki sem latja;D

• zzeN
    Szokásos iRacing minőség, plusz a köd nagyon faszán néz ki:

• zzeN
    Olyan instant get...
  • Alexease

• Alexease
    New Tire Model 5. :)
    Ami most keszult el, kb. 8 honapig masszirozta, az az 5. valtozat vagy az 5. lepcsofok. Folyamatosan epiti bele es boviti az uj funkciokat. Allitolag most mar a teljes felni, karkasz, futofelulet es egyebek mukodnek, es elvileg.allitolag ez mar alkalmas lesz esore is.
  • Alexease
    Allitolag 1-2 eve rajottek, hogy a korabbi rendszer hosszutavon nem biztos hogy jo lesz: 3 havonta „csak” frissitgetesek es alap bovitesek, 1-1 uj tartalom, roghoz kotott koncepcio.

Szukseg van a latvanyosabb, jatekosabb dolgokra is: latvanyosabb grafika es effektek, idojaras, elobb-utobb napszakok, ghost.

Jelenleg is keresnek embereket, 1 programozot es 1 gepjarmu mernokot, ami komolyabban hangzik, igazi iR-style;)
    Olyan ember kell nekik, aki elsosorban nem programozo, hanem tisztan mernok, 5-10 eves tapasztalattal, legalabb 2 eves verseny/csapat tapasztalattal.
  • antiqueA
    Uhh, nagyon jól hangzik!

Mit jelent ez az NTM5?
  • zzeN
    Nem semmi lista, dolgoznak a fiúk. Legjobb az egészben a mozgó bóják:D UI-t is átakarják dolgozni, ideje lenne.
  • Alexease
    Aki nem akarja vegig bongeszni, annak nehany fontosabb/erdekesebb resz:
    - sok League es Team bovites es Grid Control
    - szetutheto palyamelletti utjelzo „kupakok”;D
    - realtime Ghost a Splits/Delta rendszerhez

- IDOJARAS: homerseklet, paratartalom, szel (irany es erosseg), kod (a paratartalombol es homersekletbol szamolja), felho/eg stilusok (tiszta, gyengen es erosen felhos, borus). Lesz realistic, amit igazabol veletlenszeruen pakol be, a palyara jellemzo ertekekbol. Hivatalos versenyeken termeszetesen mindig ugyanaz. Kodben bekapcsolodnak a fenyszorok.
    Eso termeszetesen nincs, de allitolag az NTM mar esore is elo van keszitve!

- Tech Track (Long Beach) grafikai allitasi lehetoseggel (a point cloud minosege allithato). Legalabb kidolgoztak hozza a rendszert, nem csak odaadjak aztan jol van:D
    - Pit Macros: makrozhato, elore beallithato pit josagok
    - Oculus Rift (egyelore nem hiszem hogy sokakat erint, de legalabb megcsinaltak).

- Lotus 49! :P
    - Circuit Gilles Villeneuve!!

- NTM5: Lotus 49, Skippy, Street Stock

Es persze auto, hang, palya, GUI, API, Telemetria, Replay es Garage update-ek.