25347
-
#16242 A ruf-okon mit kell állítani hogy fékezésnél stabilabb legyen? Kicsit el van tekerve a kormány, fékezek és már csúszik is ki a segge. -
#16241 Tényleg, igazad van! -
#16240 ahhhh azért vannak hihetetlen tapló emberek....
rávettem magam a 3 órás blancpain monzára. gyakorolni nem volt időm, de egész jól ment :)
az elején hideg gumival megtörtem az autót majd feljöttem 37-ről 20-ra. erre simán a mögöttem levő féktávon kivág a francba és megy tovább mint aki így tervezte.... javítási idő 16 perc...:) ja és mindezt 2 óra 15 perc után -
#16239 Hungary27: Mindig irating alapján rakja.
Norbi: Igen , Star mazdában már tesztelték 10-15 perc Qualy, ( 5 perc practice - már nincs -) és aztán verseny. A practicet már a 2015 S1-ben kivették.
-
#16238 Akkor irating alapján rakja össze a versenyzőket? -
twinr #16237 Szavazásra bocsátották, és azt szavaztuk meg hogy a sprint futamokon (GT3) is a quali a verseny előtt legyen közvetlenül, ahogy pl. enduranc-en. -
#16236 Nem nagyon megyek online, igy nem tudom;) A szervezes alapjan (meg) nem, de a leirt 3 sorozatot en is ugy ertelmezem, hogy osszevonjak a qualt a race-szel. -
#16235 A qualyk úgy vannak már hivatalos bajnokságba, hogy a verseny egyből utána kezdődik mint a hosted sessionökbe?
Vagy hogy érthetik, hogy csatolva (attached)?
Utoljára szerkesztette: Norbi1990, 2015.05.09. 18:45:26 -
#16234 Here is the preliminary 2015 Season 3 schedule. The official schedule goes live on June 16th on the membersite.
Some notes about the schedule:
The NASCAR open truck and nationwide series are not on here because they are still running from season 2.
The NASCAR iRacing open and fixed series are not on here because they are technically active Season 1 seasons.
The GT1 schedule will have the Aston Martin in it.
Ruf Cup is now fixed setup. If you would like to drive this car in an open setup season you can do so in the IMSA series.
Sprint car and Silver crown schedule is not updated yet.
National Series now has qualifying attached to the race sessions
Super late model now has qualifying attached to the race sessions
Blancpain Sprint Series now has qualifying attached to the race sessions
All seasons that have qualifying sessions attached to race sessions will have dynamic weather. (?!)
Steve -
#16233 köszönöm! na ezért nem értettem a dolgot! :) -
#16232 Több pontot akkor kapsz, ha egy erős mezőnyben jó eredményt érsz el. :) Már ha az irating-re gondolsz.
Egy erős mezőnyben egy 5. helyért több pont járhat, mint egy gyenge mezőnyben a győzelemért. -
#16231 ó köszi! -
zimapeti #16230 Szia, kb a közepén "iRacing karrier" de érdemes elolvasni az egészet.
iR tájékoztató
Utoljára szerkesztette: zimapeti, 2015.05.07. 10:10:31 -
#16229 liszensz fejlődésnél, futamon mikor kapok több pontot? ha csak tisztán megyek, vagy az eredmény is számít? -
#16228 -
twinr #16227 Holnap ismét rookie futam.
Mazda MX 5, illetve Spec Racer Forddal.
Ingyenes pályán, szóval kis gyakorlás és este nyolctól a szerveren találkozunk!
rookie futam 04.13. -
#16226 Uhh nyami...
Nyári buildbe szeretnék kiadni a GT1-es és GT3-as változatokat.
Utoljára szerkesztette: zzeN, 2015.04.11. 00:09:46 -
twinr #16225 ma este ismét futam, suzukában, 20:30-tól!
5. tavaszi futam
Utoljára szerkesztette: twinr, 2015.04.06. 18:40:14 -
twinr #16224 hehe. mekkora poén, majdnem komolyan vettem!:D -
#16223 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
<3 Április 1.
-
#16222 iRacing Mobile mi jön még?
-
#16221 Van most valami jó kis előfizetés megújító akció(kuponkód)? 12$-ért találtam 3 hónapot. Van ennél jobb ajánlat is?
Indycar szezon is most kezdődik. Kedvem támadt nekem is csapatni vele. Kár, hogy nincs több utcai pálya a progiban...:( -
twinr #16220 Mit is lehetne mondani, eszméletlen hangulata van egy ilyen versenynek.
Nagy gratuláció a McLaren csapatnak, a 3. splitben felálltak a dobogóra!!! Mi ugyanott a 16. lettünk, nagyon jó küzdelem volt.
Többiekről nincs infóm egyenlőre. -
twinr #16219 és egy másik lin a közvetítéshez, itt a spliteket is lehet váltogatni!
sebring 24hour 2 -
#16218 Jo latni, hogy ilyen sok magyar tolja, es ki vannak hasznalva a csapat es hosszutavu versenyek is. -
geree74 #16217 Köszi így már tiszta -
twinr #16216 Illetve követhető itt is:
sebring 12hour -
ozoli78 #16215
Sziasztok
Ma 14 órakor kezdődik a Sebring 12 órás verseny.
Most több csapat is indúl.
A csapatokhoz oda irom hol tudjátok őket követni.
Jó szorakozást :D
BMW Z4:
Csapat X:
1. Matejka Zoltán
2. Feszl Ernő
3. Vizer Gábor
4. Kóródi István
http://www.twitch.tv/gpvizer
BMW TEAM 2
1. Csúcs Sándor
2. Nagy Ákos
3. Péceli Péter
4. Rábai Barnabás
http://www.twitch.tv/drsanya
5R
1. Rab György
2. Kövics Tamás
3. Rippl Róbert
iRacers.hu-Mclaren GT3 Team
1. Dudás Tamás
2. Ozsváth Zoltán
3. Papp Attila
http://www.twitch.tv/gugu84
Ford GT:
iRacers.hu - Team Ford GT
Asztalos Ferenc (?)
Bodnár Dániel
Pintér Krisztián
Sass Norbert
Várvölgyi Péter
Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2015.03.28. 07:16:30 -
#16214 Csak a D+ versenyeket szamolja el, mindegy milyen licenszed van, a rookie sorozatert nem fizet. De Mazdabol van elvileg Advanced Mazda, az mar fizetos. De az eves/szezonos teljes osszeghez (~40/10) tobb class-ben is teljesiteni kell. -
#16213 A versenyek is D-sek voltak?
Jeee, végre a popular races-nél lehet megjelenítési sorrendet választani. -
geree74 #16212 d350+ -
#16211 rookie felett vagy már? -
geree74 #16210 a mazda cup beleszámít ? mert nekem semmit nem írtak jóvá pedig 10+ versenyt futottam már -
#16209 Már mutatja rendesen.
Viszont nem értem hogy miért vették le a licens infót, most visszatették jó kis méretben. -
#16208 okés köszi az infót :)
viszont a pontokat sem számolja.
a series results alatt ugyan látom a versenyeket, de pontot nem ad érte az eredményeknél sem.
Viszont ezek amik az előbb említett menü alatt vannak futamok, nem szerepelnek a profil fül alatt. -
#16207 Annak semmi köze a licenszhez:) Ez azt számolja hogy ha egy szezon alatt futsz 8 versenyt egy bajnokságban akkor adnak vissza valamennyi pénzt rookie szint felett. bővebben
A SR pontokat ugyan úgy megkapod.
Fórumban azt írták hogy maga a tracker működik csak a front end megjelenítéssel van gond. -
#16206 köszi!
én is, mert így újoncként elég nehéz lesz kimászni a rookieból :D -
#16205 Tegnap még nem volt jó, remélem visszamenőleg jóváírják. -
#16204 nem javították még ki a versenyek elszámolását? -
#16203 negyed vagy max félévente jön ez az akció, most mondjuk magas a dollár nagyon......talán a szeptemberre, októberre ideálisabb lesz ( alacsaonyabb ) ..Talán