25347
  • oneal1
    Ezt az 5 dollar/3 ho dolgot hol lehet aktivalni? Kerestem de nem talaltam
  • twinr
    Frankó, lassan teljes lesz a GT3 széria.
    És a lényeg, 5 dollár/3 hó.
    Utoljára szerkesztette: twinr, 2015.05.29. 18:29:50
  • hungary27
    Ahogy várható volt bejelentették a Mercedes-AMG GT3 érkezését és ezzel együtt a Mercedessel való szerződést is.
  • twinr
    És ha valakinek nincs ideje két szériára, akkor a Blancpain sprint + Endurance kombóval is megcsinálhatja. Ugyanaz a pálya, nem kell külön gyakorolni, csak ki kell bírni 3 órát, vagy kell egy csapattárs.

Tud valaki valamit a meghívásos endurance-ról a következő szezonban?
  • Alexease
    Az 5$-t minden letelt/ujrakezdett evkor adjak.
    Az 50%-os elofizetes 50$, de ha azt a 75%-os akcios kreditbol veszed, akkor mar csak 37.50$ :D
  • Met
    Ott a 40$, kapok még 5-öt az éves "hűségért" (vagy az csak második évben van) az már 45, az 50%-os előfizetés 50$ körül van, akkor már csak 5$-t kell vennem.
    Vagy a kapott dolláron nem tudok 1:1-ben előfizetést venni?
    Ez a része nem tiszta, mondjuk idáig nem is volt ilyen "gondom" :)
  • zimapeti
    Ha B Class Series-ben indulsz akkor 7-et kapsz, és csak plusz egy szériában kell indulnod a 10-esért
  • Alexease
    Elvileg 40$ johet vissza 1 ev alatt, ami akcios (50%) elofizetessel, 75%-os kredittel fedezi az eleves elofizetest es meg marad is 2-3$ belole;D
  • Met
    iRacing-es pályafutásomban most először futottam le 8 versenyt egy sorozatban és 4 dolcsit ír érte.
    Még két sorozatban ugyan ezt megcsinálom az már 12 de a max az 10.
    Azt hittem hogy kevesebbet adnak egy "befejezett" sorozatért.
  • oneal1
    most akartam kitenni :)

basszus nagyon jól néz ki!
  • Norbi1990
    The Aston Martin DBR9 is coming soon to iRacing... here's the final render!
  • oneal1
    szuper! köszi!
  • barni1122
    Futam alatt szinte mindenki fent van, előtte és utána is nyugodtan gyere, biztosan akad olyan, aki tud segíteni. ITT vannak TS adatok.
  • oneal1
    jaaa és futam közben szoktatok TS-en lenni?

még elég új vagyok IR-ben, lehet rámfér majd pár tanács :D
  • gviski
    ezt kerestem

[Overlay]
    EnableTicker=1 ; set to 1 to turn on ticker when session UI is disabled
  • barni1122
    Szerintem az egy közvetítői plugin, egyedül az iRTVO publikus ilyen téren, a többi mind privát, itt sokan alakítgatják át: http://members.iracing.com/jforum/posts/list/1351217.page
    Utoljára szerkesztette: barni1122, 2015.05.24. 22:53:54
  • oneal1
    rendben, ha marad időm estére akkor benézek mindenképp :)
  • gviski
    nem arra gondolok, azt ismerem, hanem erre a felső csíkra:

• barni1122
    Természetesen, várunk szeretettel. Most nem pontokért vagy nyereményért harcolunk, pusztán egy kis kikapcsolódás. A lényeg az, hogy mindenki jól érezze magát.
  • oneal1
    erre jöhet bárki? :)
  • oneal1
    köszi!!
  • barni1122
    A tab gombbal lehet futó eredményt állítani, de az csak akkor megy, ha éppen körözöl.
    Utoljára szerkesztette: barni1122, 2015.05.24. 22:33:17
  • gviski
    hol is állítom be, hogy a képernyő tetején legyen a futó eredmény (tudom, csak akkor működik, ha nem vagyok a pályán)?
  • barni1122

Holnap este egy kis oválozás a iRacers.hu szervezésében, avagy megpróbáljuk megismételni azt a látványos futamot, amit a Rookie bajnokságban már megtapasztalhattunk.

Autó: Cadillac CTS-V
    Pálya: Charlotte Motor Speedway - Oval
    Időpont:
    19:30 : Gyakorlás (60 perc)
    20:30 : Időmérő (5 perc/ 2 kör)
    20:35 : Verseny (40 perc vagy 2*x perc)
    Szerver név: Iracers.hu Monday Night Fun

Jelszó, setup és minden más ITT.
  • gviski
    Ezzel a kiegészítővel működni fog
    http://www.tradingpaints.com/
  • oneal1
    a letöltött autófestéseket hogy lehet online használni?

sima offline testnél működik, de ha szerverre csatlakozom akkor nem
  • barni1122
    Most érdemes kipróbálni, hiszen 3 hónapos INGYENES kódot ad az iRacing!
    Kód: PR-BLANCPAIN2015
  • nadatomi
    Köszönöm, tegnap még nem volt időm kipróbálni, talán majd ma.
  • bardocz
    Driverben, a vazérlőpultból éred el, ott tudod állítani az ffb értékét, kamu effekteket, középrehúzás, pedál kombinált legyen-e vagy nem.
  • nadatomi
    Szia, köszi. Hogyan tudom kinullázni a középre húzást?
  • twinr
    Apropó, ma ismét iracers futam.
    iracers GT3 futam 05.18.
  • twinr
    Nekem is volt ilyen kormányom, nem volt gond vele. Lehet hogy a középre húzás nincs kinullázva, vagy valami hasonló oka van.
  • nadatomi
    Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek: Évek óta egy Logitech Formula Force Ex kormányt használok.
    A force feedback nem kapcsoltam be eddig, mert van egy zavaró tulajdonsága, amit nem tudok kiküszöbölni: amikor bekapcsolom a FFB-t, akkor már a pitben állva elkezd remegni és kint a pályán is amikor egyenesen megyek. Kanyarban semmi gond, érzem az erőt.
    Soha se használtam még más kormányt, így nem tudom, hogy ez a jelenség normális-e vagy sem.
    Régebben talán Alexease írt különböző ini paramétereket, amely a ffb-t módosítja. Létezik olyan is amivel ezt a remegést meg lehet szüntetni?
    Köszi!
    Utoljára szerkesztette: nadatomi, 2015.05.18. 16:37:26
  • Met
    Publish error: (#200) The user hasn't authorized the application to perform this action

Ezt kapom amikor FB-on akarom közzétenni az eredményt. Keresgéltem fórumon ahol írják hogy ki-be lépés, előzmény törlés, iR alkalmazás törlése FB-on stb.
    Milyen alkalmazásról van szó? Párszor már sikerült közzétenni most még sem engedi.
  • thedriver
    Pedig annyira nem bonyolult setup-ot taláni: a hivatalos fórumon minden autónak van saját topikja, ezen belül pedig külön a setup-ra. Szinte minden héten felkerülnek az aktuális pálya setup-jai. Én is onnan szoktam szemezgetni.
  • unrealnoise
    Köszi srácok, akkor azért van mivel tolni. Régen voltam két évig, csak beleuntam a nagy setup-keresgélésbe, időm, tehetségem meg nincs vele babrálgatni... tesztelgetni, sokszor bosszantott, hogy a sok jó korábbi szezonra összeguberált setup az új szezon alatt már messze nem volt olyan jó...

Így tényleg lehet benevezek majd újra. Köszöntem!
  • Marcinko
    Oválban nem vagyok otthon( de tudtommal ott "minden" szériának van fixed setuppos változata )

Roadban: Cady ami fixed setupos. A rookieban meg a Mazda mx-5 széria is.

Szerintem nem feltétlen érdemes eszerint keresgélni. GT3-ban de akármelyik szériá forumában találsz jó vagy stabil de lassú vagy gyors de nehezen vezethető setupokat és kiválaszthatod, hogy melyikkel mész.

Népes széria pld. GT3 - Blancpain, Star Mazda, IMSA régi WSCS
  • hungary27
    A rookie licenszeseknek van a Mazda, D licenszeseknek a Global Challange, Caddilaccal és Kia-val, és indycar a C osztályban. A következő szezonban pedig a kupás RUF-ok is fix setup-al mennek majd.
  • unrealnoise
    Lehet visszatérek kicsit iR-ezni még idén, csak ezt jó lenne tudni: fix, default setupos események vannak? Ha igen, kb mennyi?

A sok, sok autó, pálya miatt nem gyér a jelentkezők száma viszonylag sokszor?

Előre is thx!
  • oneal1
    az elején nekem is fura volt, de ha adsz fékezés mellé minimális gázt akkor megnyugszik