iRacing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Persze , a bank majd átváltja, persze nem némi haszonnal ... 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

nem ugy értem bankártyás fizetés
Alexease
Kozbvetlen bankbol szamlara (kartya nelkul)? Azt nem tudom, hogy lehet-e olyat.
Köszi a segitséget még az lenne a kérdésem h bank fizetnék huft is lehet vagy csak dollár?
Alexease
A regisztracio egyszeru, nincs vele gond.

De ha bent vagy az oldalon, akkor a My Account/My Account Home reszben kapcsold ki a auto-renewal reszt (automata fizetes ha lejar az elofizetesed).

Mivel a program eleg draga (elofizetes + tartalmak), igy ket embernek eri meg: a fanatikusnak es annak aki eleg sokat tudja hasznalni, hogy szamara megerje.

Szamold ossze mennyi penzt kell belefektess (elofizetes es a tartalmak amit szeretnel), es azt hogy mennyi idot tudsz raforditani az elofizetesi idoszak alatt. A ketto aranyabol latni fogod hogy mennyire eri meg.

Persze vannak kedvezmenyek is. Erdeklodj az iRacers.hu-n, korabban 50% kedvezmenyt tudtak adni, es versenyeket szerveznek.
De az iR is vissza ad penzt (kreditet) a rendszeres versenyzesert (~45$/ev).
Üdv. Regisztrácioban tud vki segiteni h mire figyeljek oda? Egyáltalán érdemes egy kevés szabadidövel belekezdeni?
Alexease
Szimulatorokhoz (vagy az autos jatekokhoz), kell egy „hatodik erzek” is, amivel olyan dolgokat tudsz kihasznalni, ami amugy kicsit necces lenne. Pl. van egy hires szuper gyors ember, akinek a stilusa nekem speciel nem tetszik. Lathatoan lightos FFB-vel tolja, es kihasznava pl. a gumi hianyossagokat, durvan tulterheli az elso gumikat. Az az igazi kockas, be-berangatos stilus.

Persze ezt csak nehany video alapjan lattam. De teny, profi, nem csak jol vezet, tudja mit mikor hogyan kell kihasznalni.
lac coo
Jah, mondjuk lehet, a köridõben kb helyén van .

Alexease
Ja, es a Real video esoben van😊
Alexease
Mint minden jatekban, igy a szimulatorokbanm is, foleg ha az eredmeny fontos, legyen az barmilyen komoly bajnoksag, minden lehetoseget ki fognak hasznalni (fizika, tapadas, beallitasok, kontrollerek stb.) hogy minnel gyorsabbak legyenek.

Persze minnel komolyabb a fizika, annal nehezebb gyilkolni az autot (serulesek, kopasok). Az iR itt-ott meg hianyos, de ami benne van az eleg komoly es reszletes.

Nem mondom hogy ultra korrrekt, de tempoban nem lehet irrealisnak nevezni, igazabol csaloka a dolog a FOV es a 3 monitor miatt.

Itt van ket video szinkroban (+- fel masodperc, azt nem lehet idoziteni, es az mar eleg sok az F1-ben😛), az iR-esnel takard ki a ket szelso monitor😊))

iR vs Real szinkron
lac coo
Hát ezek a féktávok meg visszaváltások ....F1 2012-ben nincs ilyen tapadás, és ilyen kurta féktáv .😊

Mindegy csak így megláttam, és meglepõdtem .😊

thedriver
Nem hinném, hogy árkád. F1 tapadásnak hívják. 😄

lac coo
Gyors a fiú, nem kérdés jók a reflexei is, de ez mi fene ?????
Nézni is rossz !!!!! Bekerült valami árkád mód is a játékba ? 😊

kigyi
Hmm azt az 5 dolcsit akkor megvárom és megveszem a gépezetet.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Így van nekem már 1 hete megküldték az 5 dodód,természetesen a 6-ot is mivel nekem is megvan az eredeti imp.,de nem tervezem az újat megvenni,elég a régi is annyit nem oválozok.
Alexease
Nekem meg van az eredeti Impala is, ezert visszafizettek 6$-t, igy alig 3$-bol ki jott ez az uj😊 De allitolag a folyamatos elofizetoknek (min. 12 honap) hamarosan el kezdik kuldozgetni a „jutalom” 5$-okat is.
tonio2006
Nem vagyok egy nagy NASCAR fan, de ez az autó nagyon brutális. Fizetéskor meg is veszem.
pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Alexease
Minnel hagosabb annal jobb😉

Alexease
Jol mutat az iRacing felirat a Ferrari oldalan😉 Remelem egyuttmukodnek majd a DreamRacing-gel, bar ahhoz a Ferrari ceg is kellene...

Alexease
Nalam mukodik😉
Amugy ilyen karbantartas/update 3 havonta van egyszer egy hosszabb (2-3 ora), es az elmult evek alapjan, evente nehanyszor 1-1 rovidebb.
Norbi1990
Nekem jó most az oldal.
Egyébként nem túl gyakori. Ha új build jön és frissítenek valamit akkor szokott.
Meg ha World Tour eseményen több ezren akarnak csatlakozni 1 versenyre akkor szokta, mert meghal az oldal 😄
Gondoltam kiprobalom ezt a jatekot, de amint megvettem, a site "down for maintenance". Gyakori az ilyesmi?
Nem mondod! 😊

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Alexease
Ez alapveto celja egy uzleti vallakozasnak😛
Ezek a pénzemre pályáznak...! 😊

Alexease
Alexease
Az kuplungos auto, hasznalod😊
A Cadillacben miért nem lehet blip nélkül visszaváltani? Vagyis lehet, de nem mindig engedi..furcsa az egész kocsi..

Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb

lac coo
Egyébként nagyon dögös, szép autó ....

Norbi1990
Ilyen <#idiota>
lac coo
Az normális, hogy 5 centiket ugrik a levegõbe , milyen lengéscsillapítás van ezen ? 😊

thedriver
Szerintem is kénytelenek lesznek ingyen adni, mert valahogy nem tudom elképzelni, hogy egy KIA-ért tömegek fognak 12 dollárt csengetni. 😊

Gondolom a KIA fizetett nekik rendesen. 😊

Jó lenne, mert tetszik.

Alexease
Lehet hogy promo nelkul is, alapbol ingyenes lesz, talan valami szponzor/partner sorozat.
Remélhetõleg erre lesz majd valami jó kis ingyenes promó... 😉

Alexease
Alexease
Eddigis is dolgoztak, csak a hozzaallas es a rendszer miatt nem volt annyira latvanyos. De az infok/igeretek alapjan, ugy nez ki ebben az evben valoban belehuznak megjobban (a csokkeneo erdeklodes es/vagy a konkurencia es/vagy a nepszerusites miatt).

Eleve a ghost es a dinamikus egek es hasonlok, korabban teljesen futurisztikus volt az iR-tol.

De a gyorsabban szaporodo autokal sem az az egyetlen gond/feladat, hogy liszenszelni kell, scannelni, ossszerakni es fizikazni, hanem ha megjelent, ahhoz szolgaltatast is kell adjanak, szervereket es versenyeket inditani. Ami plusz koltseg es szervezes.
dolgoznak rendesen (Y)

Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb

Alexease
iracing-a-day-in-the-life-of-a-cat-herder-xvii
Jo sok infoval.

Omleszve, nyersen: uj Chevy SS, Fusion, talan lesz Toyota is, RUF egyelore nem, de KIA Optima talan a kovetkezo buildben, BTCC Honda Civic scan; California, Montreal, Barthuurst keszul, Kansas a kovetkezo megjelenes; Laguna Seca es USA IS frissites; dinamikus arnyekok atdolgozasa (megjelenes a kovetkezo buildben), dinamikus egek elokeszitese; uj mernok, aki az uj utkozes es tores modellen dolgozik (iR TV ep.16., Rigid Body resz); a Lotus 49 kesz van, csak meg a gumifizika (NTMv5) nincs, kesz 4.5-nel tartanak😊, talan a kovetkezo build; at akarjak dolgozni az UI-t; el kezdtek a ghost car-t is, sajat vagy masok betolthetosege; autofestes, webdesign, team racing; folytatjak az uj audio engine-t, de uj mintakat kell felvenni hozza, igy szokas szerint SOON, de a kovetkezo buildben benne lesznek a Gen6 Cup autok, a Cadillac es a Corvette.
Alexease
Valaki elmagyarázná, hogy a wheel és mapp range-et hogy állítsam be hogy jó legyen? DFGT-m van.

Hiába van kártya ....nem tudok tovább lépni..!!
Valójában eljutok addig ahol kirja ,hogy minden tételnél 0 amit fizetek,alatta kéri megint a kodot és mindig viszaadja ezt az oldalt.Nem enged tovább...sima reget meg nem találok..valami tip esetleg.??
thedriver
A cadillac-es oldalon csak egy promo kódot kapsz, amit az iracing.com-on kell megadnod a regisztrációnál a kedvezmény igénybevételéhez. Paypal vagy bankkártya így is kell hozzá, amin legalább 1 dollár van.

Hát ez érdekes....a Kód aktiv ,de az istenért nem tudok vele bejelentkezni az oldalra.Mindig fizetetni akar ...igy reggelek...most mit csináljak..kéne a játék..csak a kódal nem megyek semmire..vagy csak hülye vagyok..??
de szerintem a levélben amit kaptál abban is kellene lenni valami instrukciónak, hogy honnan tudod letölteni/telepíteni

és még annyi, hogy csak a böngészõbõl tudod majd indítani magát a game-t is

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

iracing oldalon jelentkezz be, majd "reference-documnets and tools" ra kattintani

megnyílik egy oldal, itt a Getting started alatt a quick start guidem és ott már megtalálod

kéne egy kicsit bövebben mert nem találom
iracing.com oldalról

bejelentkezel és letöltöd, de elvileg a levélben is benne kéne legyen a letöltõ link