iRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jaja, de most a nyomozás érdekébe K.U.S.S.! A Bpi rendőkapitányság rá van feszülve az sg fórumra, ne zavarjuk a munkájukat
Virtual SimRacing
A kedvencem amikor balos kanyar es fektavon belül kiut egy tuját
Lehet beszart a load cell ??
Lehet beszart a load cell ??
Tuti van valami szimulator központjuk, ahogy múltkor is betették a rendőrautót a két villamos közé... Tuti gyakorolták
Virtual SimRacing
Lehet olyan mint a sün lehet valamilyen formáció az is. 😄
Uhh lehet ,köszönés hm ?
Testületileg nyomjàk a simulatort😊
Testületileg nyomjàk a simulatort😊
Kezeket fel itt jabjász fog törtenni.
Kuss
Bableves kell.
Kuss
Bableves kell.
Ez meg mit szívott b+?? Nekem is kell! <#taps>#taps>
Ismételten megkérem önöket, hogy legyenek türelemmel! Elnézést a kellemetlenségért! A nyomozás érdekében mindenki maradjon kussban! Alex magával is felvesszük a kapcsolatot!
<#taps>#taps> <#taps>#taps> <#taps>#taps> <#taps>#taps>
Ez csúcs <#nevetes1>#nevetes1> ...kérem kapcsolja ki... <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.12.01. 13:41:35
Ez csúcs <#nevetes1>#nevetes1> ...kérem kapcsolja ki... <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.12.01. 13:41:35
Na mán magázódunk magázodunk?😊
Ajjaj az előbb még kuss volt mi.
Ugyhogy most mindenki kuss magánakis.lol
Amugy megneztem 1 eve segitettem kiprobalni irt vagy csak ki szeretted volna probalni privatbol latszik.
budapesti rendőrség eletveszellyel fenyeget komoly de majd meglátjuk😉
Valahogy nem tudom komolyan venni a szituz.
Amugy meg a rendorok igazolni szokták magukat nem?
Lol
Ajjaj az előbb még kuss volt mi.
Ugyhogy most mindenki kuss magánakis.lol
Amugy megneztem 1 eve segitettem kiprobalni irt vagy csak ki szeretted volna probalni privatbol latszik.
budapesti rendőrség eletveszellyel fenyeget komoly de majd meglátjuk😉
Valahogy nem tudom komolyan venni a szituz.
Amugy meg a rendorok igazolni szokták magukat nem?
Lol
Ja hogy még az rF2 téma...mumus hszra reagalt igy? Úgy láttom rF2 fanatikussal van dolgunk, de ő kezdett el zsidózni meg gecizni meg leszólni az iRt, azért van ez a fórum mert mi szeretjük az iRt és nem sajnáljuk azt a pénzt amit bele tettük, nem is értem mért kell itt meggyőzni a másikat melyik szim a jobb... Szerencsére most van jó pár amiből lehet választani mindenki döntse el melyik szimulator felel meg neki és ne zaklassa már a másikat ha nem azt válassza. Van az rF2ben jo dolgok, de pl rendesen NASCARozni csak itt iRben tudok, nekem ez az igenyem es ezt az iR ki is elégiti, más szin nem tudja
Virtual SimRacing
Nem tudom de valaki meg irhatná privátban a storyt 😊
😊 😊
Amugy meg kuss
😊 😊
Amugy meg kuss
Ja most jobban visszaolvasva a rendőrbácsinak valaki beszolt es ő eletveszelyesen meg fenyegette.
Kár hogy Alex törölte.
Simulator forumon ilyet olvasni 😊
Lol
Kár hogy Alex törölte.
Simulator forumon ilyet olvasni 😊
Lol
Naaa ne nevettes giga lol.
Megszünteted mi meg hát.
Egy rendőr eletveszellyel fenyegetőzik egy forumon ,csak nehogy valaki feljelentsen.
Mert lehet itt bujkalni nick nevek mögé de téged is le lehet nyomozni.
Valamit nagyon nem ertek amugy foleg azt hogy mi a gond ?
Lefagy a rF2 vagy mi.
Megszünteted mi meg hát.
Egy rendőr eletveszellyel fenyegetőzik egy forumon ,csak nehogy valaki feljelentsen.
Mert lehet itt bujkalni nick nevek mögé de téged is le lehet nyomozni.
Valamit nagyon nem ertek amugy foleg azt hogy mi a gond ?
Lefagy a rF2 vagy mi.
Te csak légyszíves maradj kusba! Felforgatom és akár meg is szüntetem ezt a fórumot! Úgyhogy kuss van! Urak! Nyugodtan írjanak és nem kell betojni, csak itt a fórumon keresünk pár emberkét, aki nem ide való! Alex kérem ne töröljön, mert amit töröl, azt is megszerezzük 1 perc alatt! Elnézést a kellemetlenségért! További szép napot!
Rendőr vagy es ilyeneket irogatsz?
Gratulalok mondjuk igazad van eggyel több ok hogy nicknevek mögé bujjunk.
Gratulalok mondjuk igazad van eggyel több ok hogy nicknevek mögé bujjunk.
Tényleg mi ertelme van ennek a törölgetésnek?
Akkord törőld az összes hozzá fűződőt is.
Amugy kinek irt?
Akkord törőld az összes hozzá fűződőt is.
Amugy kinek irt?
A legtöbb balfasz kirakja magát a faszbukra és onnan pár perc lenyomozni. A legfontosabb amit mondok, hogy rendôr vagyok és ezt a faszt akkor is elkapom és örökre elveszem én a kedvét, hogy ilyeneket csináljon! Alex ehhez te is kellesz! Sajnálom ez van!
Nem kellene törölni semmit. Minek? Ez csak egy fórum. És ennek a féregnek kedves Alex mind meg neki, hogy fogja vissza magát, meet tudom hogy hol lakik és véletlenül nehogy átmenjen rajta valaki! Nem én, de soha nem lehet tudni...
Nala nem olvastam durva szemelyeskedest, a tartalommal meg nem tudok mit kezdeni. Amig a programmal vagy altalanos autozassal es versenyzessel kapcsolatos, normalis hangnemben ki lehet beszelni a topic-ban. De az ilyen szintu szemelyeskedest inkabb privatban, ott amugy is kenyelmesebb, jobban el lehet engedni a jelzoket, "kotoszokat" es egyeb "hangulat" koritest😉
Akkor légyszíves szóljál akinek címeztem, meet nem tetszett amiket írt! Azt kellett volna törölnöd! Mindegy leszarom, de azért jobban olvasd át a dolgokat! A címzett megkapta máshogy. AZ a lényeg!
Az elozo hozzaszolast NEM kiszurasbol toroltem, csak a hangvetele erosen necces volt😊 A tartalmahoz semmi kozom, azt lehet ide, csak normalis hangnemben, az egyeb erzelmi hozzacsatolast meg inkabb privatban.
Szerintem a T150RS-nek jobbnak kell lennie. Sokkal fiatalabb technika, tudasra es reszletessegre is jobb, nagyobb a kormany, normalis pillangoval es sok gombbal, az FFB mukodes is sokkal reszletesebb, visszajelzesre inkabb kormany erzes lehet mint FFB "vezerlo".
A kerdes inkabb a megbizhatosag, foleg hogy milyen minosegben van osszerakva?! A dragabb TM-et dicserik, de az olcsobbakrol mintha olvastam volna hibakat?!
Bar a DFGT-vel kapcsolatban is voltak gondok (tapegyseg, mechanika, erzekelo)...
A kerdes inkabb a megbizhatosag, foleg hogy milyen minosegben van osszerakva?! A dragabb TM-et dicserik, de az olcsobbakrol mintha olvastam volna hibakat?!
Bar a DFGT-vel kapcsolatban is voltak gondok (tapegyseg, mechanika, erzekelo)...
Hallod, örülök ha a pályán tudok maradni, váltani is tudok nem hony még a kuplunggal is szórakozzak 😄
Ha visszajön az ir akkor olvasgatók fórumot hátha van már valakinek de valószínűleg a T150-lesz majd.
Ha visszajön az ir akkor olvasgatók fórumot hátha van már valakinek de valószínűleg a T150-lesz majd.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Nincs tapasztalatom a T150RS-sel, de leírások és videók alapján azt választanám valamint, hogy a pedál sort le lehet cserélni 3 pedálosra
Virtual SimRacing
Megkérdezem itt is. DFGT vagy Thrustmaster T150RS?
Az ár nem szempont, a T150 mellett szól hogy van rendes pillangója de nem ismerem mint gyártót, mennyire megbízható stb.
Az ár nem szempont, a T150 mellett szól hogy van rendes pillangója de nem ismerem mint gyártót, mennyire megbízható stb.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Van egy két impozáns név a listában.... <#guluszem1>#guluszem1>
Nord-on valszeg lesz verseny a ket regi Lotus-szal es gondolm a BES Endurance. Meg allitolag terveznek folyamatos, osszes autos hotlap "versenyeket", vagyis inkabb egy nagy hotlap listat, amire barmilyen autoval "fel lehet iratkozni".
Mint igazabol: http://fastestlaps.com/tracks/nordschleife 😊
Mint igazabol: http://fastestlaps.com/tracks/nordschleife 😊
Én csak a fizetést várom igazán... <#zavart2>#zavart2>
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Én is várom.<#sniffles>#sniffles>...<#nevetes1>#nevetes1>
Arról tudni valamit, hogy mit terveznek a Norddal? Esetleg ilyen VLN szerű multiclasst? Akkor teljesen ráállnék a kupás Porschéra egy darabig.<#buck>#buck>
Az F1 nekem talán túl gyors, de ezt a Mekit szerintem én is megveszem, nagyon jónak tűnik, bár egy onboardot megnéznék róla.
Arról tudni valamit, hogy mit terveznek a Norddal? Esetleg ilyen VLN szerű multiclasst? Akkor teljesen ráállnék a kupás Porschéra egy darabig.<#buck>#buck>
Az F1 nekem talán túl gyors, de ezt a Mekit szerintem én is megveszem, nagyon jónak tűnik, bár egy onboardot megnéznék róla.
Mindig mindenki varja az uj buid-et😊 Foleg most. Azert a Nord+Nurburg, McLaren F1 es uj hangok ide-oda, azert eleg varos;P
A regi szep idokben, az NR2003-mal beletoltam 1-200 kort Nord-ba a CTS-sel (sogorommal hotlapoztunk, de online futamok is voltak rajta), most majd a Silveradot hajtom meg😊
A regi szep idokben, az NR2003-mal beletoltam 1-200 kort Nord-ba a CTS-sel (sogorommal hotlapoztunk, de online futamok is voltak rajta), most majd a Silveradot hajtom meg😊
Ezt felesleges spoiler-be, ez lazan mehet normalba, ez szervesen ide tartozik.
En az eloso "hirdeteseket" tettem be spoiler-be, de az mas topic-okban volt😉))
En az eloso "hirdeteseket" tettem be spoiler-be, de az mas topic-okban volt😉))
Nem fizetett és nem politikai hirdetés:
Ma folytatódik Rookie bajnokságunk, a pálya Phoenix (2008), autó pedig Street Stock, setup FIXED! Nagyon jó eltalált kombó lett, körökön keresztül lehet egymás mellett autózni, ki ne hagyjátok.
Részletek mint mindig, most is a fórumban
HA FELKELTETTE AZ ÉRDEKLŐDÉSEDET A BAJNOKSÁG CSATLAKOZZ BÁTRAN!
// Virtual SimRacing, iRacers.hu, Road To Pro Licence, iRacing
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ma folytatódik Rookie bajnokságunk, a pálya Phoenix (2008), autó pedig Street Stock, setup FIXED! Nagyon jó eltalált kombó lett, körökön keresztül lehet egymás mellett autózni, ki ne hagyjátok.
Részletek mint mindig, most is a fórumban
HA FELKELTETTE AZ ÉRDEKLŐDÉSEDET A BAJNOKSÁG CSATLAKOZZ BÁTRAN!
// Virtual SimRacing, iRacers.hu, Road To Pro Licence, iRacing
Virtual SimRacing
Szerencsések vagytok. Mi mindhárom futamon kiestünk, mert összetörtük a kocsit (mindháromszor a parabolicába).
Pedig szombaton csináltam egy kva jó setupot, dehát ez van...
Pedig szombaton csináltam egy kva jó setupot, dehát ez van...
Sok rajongóm van! <#crazya>#crazya> Egyébként ismerek pár gusztustalan ufót akiknek az volt a mániája, hogy ha visszaesett a második helyre valamilyen félreértés során, akkor fogta magát és inkább kilépett..... <#fejvakaras>#fejvakaras> Persze arra gondosan ügyelt, hogy pl Macauban pont annyit guruljon vissza a beláthatatlan kanyarban, hogy még 5 embernek tönkrevágja a futamját..... Az más kérdés, hogy alap esetben úgy verték hülyére a mezőnyt, hogy közben pizzát ettek, meg a másik gépen emailekre válaszolgatottak az egyenesekben...... <#gunyos1>#gunyos1>
Gondolom sokan szeretik a humorod <#crazya>#crazya> <#zavart1>#zavart1>
Hátul is van élet! <#nevetes1>#nevetes1>