25347
  • bardocz
    Fűre kerülést sokszor nem számolja, és nekem volt jópár, hogy hátulról telibevertek, és nem kaptam érte semmit.
  • Alexease
    Vagy valami profibb es osszetettebb.Legalabb ha a baleset, kicsuszas, allo auto vagy egyeb van korulottem, ne szamoljon SR-t, mert vaszeg nem az en hibam (kikerules fuvon, belecsuszas, megforgas).
  • bardocz
    Szigorúbb sr kéne, aztán ennyi.
  • Marcinko
    Félreértesz ......Nekem aztán tényleg nem kell eső , te tudod a legjobban hogy én anélkül is tudok szánkózni a pályán meg keresztbe autózni ......csak érdekes lenne, hogy egy felhő következtében vagy hiányában pár fokot hülne/melegedne a pálya , ami a te általad említett árnyékváltozással együtt kis változatosságot csempészne a 3-6-12-24 órás versenybe.
  • mumus70
    Kár hogy nincs online karrier rendszer ami szigorúbb. Mondjuk az első szezont minden újnak egyetlen autóval kellene végig csinálnia, a végén nyílna meg mindig a következő, egyel nagyobb kategória, mondjuk a D1, következőbe a D2, és így tovább. És csak 4.00 ISR-től engedne feljebb. Mindenkinek érdeke lenne a tiszta futam.
  • Alexease
    Mindig "kitalalom" es kedvet kapok, hogy nekiallok autozni, es lesz*rom ha A-bol visszaesek D-be (boven jo versenyezni), de amikor 2 hetig a kormanyt sem rakom ossze, akkor igazabol mindegy mit tervezek:D
  • Alexease
    Mindig van az 20-30% akit nem erdekel az SR/iR, egyszeruen funrace-nek hasznalja. A problemas az, akinek verseny kulturaja sincs, az elso koros kicsuszas utan megall barhol, rosszabb esetben kicsit zuz, aztan megy (mennek) a kovetkezo versneyre.
    Szezon kezdetkor, akcioknal, uj tartalmaknal meg az ingyenes es/vagy also kategoriaban gyakoribb.

Az instant online-ra az iR lenne a legjobb, mindig van valahol futam, vannak emberek, valtozatosak a tartalmak, nekem boven jo lenne neha beugrani egy 10-20 korosre, az eredmeny masodlagos, de az elozo es az SR kombinacioja eleg idegesito. SR nelkul valszeg meg rosszabb lenne, de igy az SR csak annak faj, aki normalisan akarna menni es/vagy csak ritkan tud elindulni.

Nem mintha mostanaban olyan sokat szamitana a Class, a kezdeti viszonylag egyeloen elosztott es egyertelmuen nehezsegekre bontott kategoriak, mar nem nagyon mukodnek, a sorozatok 3/4-e szinte a rookie-bol elerheto (gyorsban atporgetve, ~45-bol ~35 D4.0+-szal elerheto). Es minden van benne ami "lenyeges", persze toppos NASCAR, IMSA, BES, F1 nincs, de azokhoz amugy is "ember kell", es nem is a gyors funrace-ek;)
  • mumus70
    Majd letisztul ez, csak tényleg ingyenes pálya a Laguna, meg a sok sügér ilyenkor még bele bele kap mindenbe, sok az egyszeri átutazó, aki végülis leszarja az SR-jét. Hát elindul az egyik a boxból, én követem, erre a szűk részen nyom egy satut és megáll a sáv közepén. Telibe vertem vagy 90-el, erre írja hogy sory.... én nem tudom, lehet velem van a baj, de nekem miért nem jut eszembe ott soha megállni? Ha annyiszor kihullana egy ötvenes a gépemből amennyi sorry-t írtak nekem tegnap, már régen Hummerrel járnék...
  • endy papp
    Valahogy rossz szériát fogtál ki .....
  • mumus70
    Vicc kategória, de komolyan, nem érdekel, csak röhögök..... mai 4 futamból - 70 ISR..... 3 DQ az első 10 körön belül X túllépésért..... Lexxarom, ha Rookie leszek is péntekig..... Pedig én csak megyek a pályán ahogy máskor szoktam..... PCARS Public szerver fíling! :D
  • ronnydown

Köszönöm!
  • JanKo72
    Account , profile and personal stats, és legalul jobb oldalon.
  • bardocz
    Adatlapodon alul írja.
  • ronnydown
    Azt merre találom, hogy mennyi futamon kell még részt vennem ahhoz, hogy kapjak idollár visszatérítést? Régen kint volt a főoldalon. Most valahogy nem találom.
    Utoljára szerkesztette: ronnydown, 2016.03.15. 21:21:44
  • bardocz
    Ez a váltó még mindig egy vicc, értem én, hogy ha elrontok egy váltást, nem veszi be, de utána miért kell 10szer megpróbálni, mire újra sebességberakja? Ennél még az rfactor nem létező váltómodellje is jobb.
  • hungary27
    Szerintem itt az ir-ben csak a levegő hidegebb, a pálya ugyanolyan meleg.
  • lac coo
    Kerdes mennyire sut az a nap ;)
  • twinr
    Öreg, én kirakok holnap egy fekete vasdarabot, egész nap sütni fogja a nap, ha 20 fokkal melegebb lesz mint a levegő, ünnepélyesen bocsánatot kérek tőled! Ha nem, soha többet ne írjál egyetlen kommentemre se... érthető?
  • bardocz
    Szerintem pont az nem fura, masszív napsütésben simán :)
  • lac coo
    Abban mi a fura ? Fogtal mar meg napon fekete vasdarabot ?
  • twinr
    szerintem az még nem lenne fura, az már inkább hogy 20 fokkal melegebb az aszfalt mint a levegó..?
  • bardocz
    Azzal együtt jönne az, amit Marcinko is írt, pálya hőmérséklet változása, bár szerintem előbb azt rendbe kéne tenni, hogy ne legyen ilyen különbség köridőben a hőmérséklet hatására, legalábbis nekem fura, hogy hideg pályán 1-2 másodperccel is gyorsabb lehetsz.
  • twinr
    Persze, nem mondom hogy ne legyen eső, de a napszak váltást én is fontosabbnak érzem.,..
  • Marcinko
    Azért az időjárás változás se lenne rossz ! Napsütötte időben rajt, elmegy a nap, csökkent a pálya hőmérséklet emiatt másképp reagál az autó és ilyenek sem volnának rosszak ...... Mondjuk először menjen a Dx11 normálisan ( most se rossz )
  • leho94
    nekem sikerült most 1x-es Spa-t mennem az F2-vel , az egész mezőny összetört az első kanyarban én meg valahogy átteleportáltam a füstfelhőn sérülés nélkül és a 2. helyre kerültem a 16.-ról :DD
  • twinr
    Jaja! Az eső nagyon ráér, a napszak váltás sokkal fontosabb lenne (24h), sőt, már egy sprint versenyen is élvezetes lenne hogy elcsúsznak az árnyékok.
  • twinr
    free pályán ne indulj.. alap szabály. Bár én is megszegtem S1-ben, meg is bántam....
  • ozoli78
    Este 8 kor road atlanta :D
  • Alexease
    Valszeg azert tartott eddig, mert tobb lehetoseg van benne, mint ami jelenleg latszik. Eleve shader alapu, arra barmit ra lehet meg huzni.
    De ahhoz mar nem artana a valos tukrozodes, de az meg az autokon sincs. Bar ha lenne vizes aszfalt, a palyan talan egyszerubb lenne, az autokon annyira nem fontos.

De ami a latvanynal huzosabb, az inkabb a gumi: vizkiszoritas, feluszas, melegedes, hutes, kopas stb. Gondolom a gumi is elo van keszitve, de akkor sem egyszeru. Legalabbis normalisan. Az "egyszeru" tapadas csokkentes, az osztas-szorzas egyebekkel, nem az iR stilusa;)

Meg kellene boviteni a PopcornFX-et is:) Vizfelferodes, vzifuggony stb.
    Es ha meg esne is az eso, akkor szelvedo effektek.

Erre az evre – szerintem –, eleg lesz nekik "rendesen" es veglegesen beuzemelni a DX11-et, esetleg a tobb memoriat, GUI-t, aztan jovore "valoban" atallhatnak DX11-re. Utana johet a tobbi;)
    Ha a hatterben nincsenek nagyon elore haladva, es most "csak" 3-3 honapos public "beta" tesztek lesznek, akkor a vizes esos resz meg min. 2-3 ev:)

Fontosabb lenne a valodi dinamikus napszak, foleg hogy promozzak a 12/24 oras versenyeket, kicsit azert "gagyi" a 12/24 oras statikus csak nappal vagy ejszaka:) De egyelore meg errol sincs semmi hir. Amig ez nincs, addig "felesleges" esozni, csuszik ez igy is rendesen, es ahogy a videokban is latni, sokan meg igy is csak tamasztekkal tudnak megallni vagy tiszta idoben is derekszogben haladnak a palyan:)))))
  • hungary27
    Innen már csak egy két lépés lenne a nedves aszfalt, legalábbis szerintem.
  • mumus70
    Hát a Caddy se jobb, 16 X alatt még nem úsztam meg egy futamot se. Csak a szokásos, van akinek 25 méterrel később kezdődik ugyanaz a féktáv.....
  • leho94
    Direkt elengedtem mindenkit aki veszélyesnek tűnt, lassan is mentem de erre azért nem számítottam :D
  • mumus70
    Én ilyesféle versenyeken a pitből szoktam indulni. Sokszor fel lehet érni az elejére, mert addigra kihullanak a trollok, csak ki kell kerülgetni őket.
  • leho94
    Jók ezek a GT3-as alsóbb splitek :D 10/10 versenyből 2 körnél tovább nem élek túl
  • ozoli78
    Egy kis érdekesség top split 22 ből ,9 mclaren,4 AMG,6 Audi,3 BMW
  • VincentVG
    j. sotonak volt fent merci vs audi osszehasonlito, o az audival gyorsabb volt.. ( mondjuk tudom h ezek sem jelentenek semmit sem, mert adott stilus+tudas is sokat szamit, jo setuprol mar nem is beszelve..)
  • twinr
    Ezt úgyis csak a szezon közben tudjuk meg. Egyszerű, amelyik autóval a legjobbak mennek, az lesz a leggyorsabb az adott negyedévben...
  • VincentVG
    Valaki nem latott valami alapos osszehasonlitast GT3 autok ugyben? Bmw vs audi vs ruf vs merc vs etc... Arra gondolok h mondjuk baselineal valaki belerakott jopar kort.... Megvettem az Audit, nagyon allat, de viszonylag keves idom van tesztelgetni... Szerintem bmw vel gyorsabb vagyok, de igy h valtakozik az idojaras es egy szerverre csak egy autoval lehet regelni.... Hat nem nagyon tudom beloni a sebesseguket egymashoz kepest... Marad a Test server egyedul?
  • ozoli78
  • ozoli78