13
  • JayDee
    Blue Ray Lemez lesz a PS3-ban? Úristen! Hogy fogják azt másolni (-:. Bakker, már látom, hogy ez nem lesz itthon elterjedve. A GameCube 2-ben is ATI Grafikus Chip lesz! Bár, nekem nagyon mindegy.
  • Cvd
    Azért az hogy az ATI "elhappolta" az XBOX2 szerződést az nVidiától, finoman fogalmazva nem állja meg a helyét. Az XBOX bizniszben az MS keményen szivatta az nVidiát, meg a sokat csúszó és lassú FX széria gyengeségét is azzal magyarázták hogy sok erőforrást elvitt az XBOX-os fejlesztés. Utóbbi persze lehet magyarázkodás, de az első tény, úgyhogy az nVidia szerintem egyáltalán nem kapkodott annyira a folytatás után. Nem véletlen hogy az ATI is olyan szerződéssel ment bele amivel kikerülheti a korábbi gondokat.
  • vax
    Sega-t akarok! :) Sega lesz a nyerő. :)
  • CSOCSO
    GC2:)
  • Skynet
    Monnyuk ebben közrejátszik hogy a playstation ha technikailag nem is a legkimagaslóbb a konzolok között,minden másban viszont abszolút trónon van: Úgymint játékmennyiség,nagynevü játékok mennyisége.....És ez pont a konzol alapja...Minéltöbb nagynevü játék jöjjön ki rá...Míg GC-re és boxra van 4-5 durranás maximum addig ps-re haviszinten 1 jelenik meg legalább...:)
  • Vers
    az elméleted nem nagyon jött be az xbox gc esetén
  • Cat #7
    itt inkább az egyértelmű erővonalak érdekesek ((sony-nvidia vs. microsoft-ati), amelyek minden területen érződnek (pl. a microsoft ugy fejleszti a directxet hogy az ati belelát)
    a képlethez a többi szereplőt is szépen lehet társítani (sun, intel, ibm, dell stb.)

• Macc
    Nagy valoszinuseggel az jar jobban, aki kesobb adja ki a konzoljat, mert hiszen 1 eve van jobbat osszehozni, mig a masik nem fog 2 evente ujat kiadni... De en elfogult vagyok, es a Sony-nak szurkolok. A MS-t ugy is ruhellem.
  • Jimmyke
    Amint kiadják az Xbox2-t szvsz megint előállnak valami új tervvel a ps-ék, mert jobbat akarnak az X2-nél, úgyhogy nagy valószínűséggel késni fog.
  • Borg
    Hát ha birtam követni az erről szóló hireket eddig, akkor 1 év is lehet a két konzol megjelenése között.
    Az XBOX2 már jövöre jön, míg a PS3 csak 2006-ban.
  • Vers
    nagy tévedés hogy a ps3-ban nvidia chip lesz

csak besegitenek a pixelengine készitésében
    pl vertexshader nem is lesz a gpu-ban
  • item
    Na majd meglátjuk hogy melyik lesz ütősebb a PS3 vagy az XBOX2 ?! Én szerintem a PS3, amúgy az XBOX2-őt is elégjól felvértezik anyaggal (3.5Ghz többmag,új ATI garfika) csak ne tökölnének annyit vele amig kihozzák!
  • ZaJanga
    Kicsit lassú az SG...