Motorola E550

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

_Neo
nekem sem volt idõm ilyesmire még, de motomodders.com azt hiszem az oldal címe ami neked kell...
gnar killer
köszi, de segítséggel még aznap meg lett :3 ... minek tették oda >.<
viszont nem tudom hogy témát hogy lehet rátenni?... bluetoothal nem tudok rájönni :3

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

_Neo
Beállítások, gyári belállítások, idõ és dátum --> módosítás... 😊
gnar killer
ööö... az idõt hol lehet beállítanI :3

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

_Neo
jutottál valamire?
nagyon jó telcsi.
viszont a letöltés/feltöltéses része elég macerás - szerintem.

azt már sikerült megoldani hogy a képeket, zenéket, videket fel/letöltsem,
de a java-s alkalmazásokkal megakadtam nem akarja fogadni a telcsi. ugyanígy vagyok a témákkal is.
tud valaki segíteni??? PLZ! akár priviben is.

fitutufi
akkor ide nyomjatok valami témát a telcsire ! 😊

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

fitutufi
én most nyertem egy ilyen telcsit, de má meg is pakoltam 😊
tegnap jött meg ,eddig tetszik

de eddig themeseket nem találtam rá ! ingyen letölthetõ témák kellenének rá !
pls valaki help me 😊

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

_Neo
Nos, Ghost, meg vagy még elégedve a telcsival, mert fontolgatom a vásárlást...
Csacsi
És mégis mit lehet róla beszélni? Egyáltalán minek errõl topicot nyitni, hogy apuka vett neked telefont?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csõsztök! Remélem van közötettek olyan akinek ilyen fata mobilja van!
Én ma kaptam meg! Eddig nagyon bejön! A téma lényege, hogy beszéljünk errõl a királyságról!