1481
Utálom azokat, akik 60- 70 -nel vánszorognak előttem egyenes úton.
-
#1481 Best komment:
Lajos Karoliny STOP táblát el kéne törölni. Vagy kell elsőbbséget adni és olyankor megállok, vagy nem kell és akkor nem állok meg...de a semmi miatt megállni teljesen felesleges... -
#1480 de ez is pest:D
őt lényegesebben több autó van mint vidéken vagy kisvárosban.
végülis az igaz mikor pesten vagyok autóval (ritkán) megállunk a pirosnál hallom valami jön vagy szirénázik, de baszhatom ha jöhet 1000 irányból, hely meg nincs:\ -
#1479 nem csak pesten van.
Rendőrfutik onboard
ebben is van necces szitu. -
#1478 egy remek youtube videó csatorna
faszi elég profin vezet, mentős, felveszi ahogy megy "bevetésre", és hát szörnyü nézni mennyi köcsög autós ill. gyalogos van pesten -
Rainbow15 #1477 na megnyugodtam, megnéztem neten, és arra a szakaszra alapból kerékpárral behajtani tilos.
Most már anyázhatom.. Nem tudtam miért utálják az autósok a bicikliseket, nem akartam elhinni, bicósként az autósokat szoktam utálni. Persze a szabályokat betartom bicóval is. -
Rainbow15 #1476 link a képhez
Záróvonal már ott volt, de elfértem volna. Csak félek a biciklisektől ha autóval megyek, hiába bicózom én is sokat forgalomban. -
Rainbow15 #1475 Ma jöttem le egy felüljáróról, lefelé nyílik egy sáv, ami balra visz a köv kereszteződésnél. Én egyenesen mentem, előtte egy biciklis jobb oldalt. Pont kerülném ki, villantottam is egyet balra (bár lehet már záróvonalnál voltam), erre kirakja a biciklis nő a kezét balra, és elindul balra, hátra nem nézett. Én akkorát rántottam a kormányon, hogy ki tudtam kerülni (kb 45-el mehettem). Szerencsére nem volt kontakt a biciklissel, aki ment tovább anyázva engem. A másik sávban is csak mögöttem volt autó, nem lett baleset. Centiken múlott az egész. Most akkor én voltam a hibás, ahogy a nő állítja szerintem? (kamera kellett volna a kocsiba) -
Wolfsnack #1474 akkor sportos lady lehetsz :)) -
Bhalage #1473 nem tudom, nekem uj van es GPS meg ittottkitett merok szerint kb 5KM/hval mutat tobbet a muszerfalon a cucc, mint amennyival valojaban megyek. -
Rainbow15 #1472 Az még beleférhet :)
Amúgy mennyit csalnak az mérők? Régi autókban is annyit csalnak, mint az újabbakban? -
Bhalage #1471 legalabb 54-55tel menj es akkor szo nem lehet, de ha megis van, akkor egy finom villantas es tudja a dolgat a csicskusz -
Rainbow15 #1470 én azt utálom, hogy amikor 50-el megyek városban, 2 centire vannak mögöttem valami nem túl régi átlag autóval. Én nem tudom mennyit csalhat a 20 éves corolla, de nagyon idegesítőek szoktak lenni. Ja és valamikor előzni is elfelejtenek.. Ilyenkor gondolkozom, hogy megvillantsam e a féklámpát, és megnézzem mit csinál.. Vagy csak simán nem bírják elviselni, hogy előttük egy régi autó van, és 50-el megy. Sok ilyen van, biztos köztetek is vannak ilyenek :D -
#1469 sose hallottam még azt, hogy mazsola vezetők:P -
Wolfsnack #1468 a mazsolának mi az ellentéte? a faszola? mert én abból látok többet -
#1467 székesfehérváron és egész fejér megyébee mennyi mazsola van -
Wolfsnack #1466 ez városban volt? -
#1465 Akkor húzodjon le, hogy a másik le tudja előzni, és ne nyomja annyival amennyivel leelőzném.
Amugyse nagyon merek olyan úton 120 felé menni ahol több baleset is volt már, főleg télen. -
Vlala #1464 Vagy nagyon kezdő lehetett. Egyik ismerősöm állandóan a hátsó ablaktörlővel matatott a lámpa helyett, amíg új volt neki a kocsi... -
#1463 Up. Előbb jöttünk haza, előttünk haladó kocsi állandóan lefékezett amikor szemből jöttek. vasúti átjárő előtt meg kétszer átment a másik sávba. vagy telefonált, vagy részeg lehetett:D jah meg a fényszórót ki be kapcsolgatta XD -
#1462 nagyon helyes -
#1461 A kereszteződésnél, ahol előttem ment át a pirosban egy kocsi, éppen van visszaszámláló. Nem ér semmit. Aki nem tudja, hogy mikor kell megállni, az akkor sem fogja tudni. -
#1460 Szerintem minden kereszteződésnél be kéne vezetni azt a visszaszámlálós dolgot. Bár amennyi hülye van szerintem azon is rágyorsítanának és áthajtanának, ugyanúgy ahogy a sárgánál. -
#1459 lehet, nem vette észre.. -
#1458 Én múltkor beleszaladtam egy olyan köcsögbe aki baromi pirosba jött bele és utána segítségnyújtás nélkül elmenekült. -
#1457 he? pirosban átment keresztbe előtted egy kocsi, amég neked zöld volt??? az durva, én párszor gyalogosként jártam így. Elindulnak az emberek mind két irányból a zebráról, egyszer csak zümm, 100zal elhajt köztük egy kocsi.... vicc, hogy egyesek mit megengednek maguknak. Akkor inkább legyen mazsola. Gyalogosként azóta zöld lámpánál kétszer is körülnézek, mielőtt lelépek. Pirosnál legalább tudja a járókelő, mire számíthat, ha lelép az útra, de zöldnél gyanútlanabb. -
#1456 Azok mindig vannak sajna :D -
#1455 Múltkor jöttem haza, hajtok a kereszteződésbe, bár látom hogy zöld, ha sietek, vígan átérek, de valamiért tötyögtem. kb vagy 7 méterre lehettem a lámpától, még mindig zöld, mikor elhajt elől jó gyorsan egy autó, majd az ott állók akiknek piros volt eszeveszett dudálásba kezdenek :CCC
Ha most sietek hogy átérjek, wháá -
#1454 eltűntek a mazsolák, vagy mi? :) -
#1453 Na igen veszélyes mutatványok ezek:D -
#1452 De az autók száma napról napra egyre több :D -
#1451 Ja, emlékszem arra, amikor a híradóban mutattak valami erotika kiállítást reklámozó teherautót Budapesten, amin félpucér csajok táncikáltak, 1-2 kocsi igencsak összekoccant :D -
#1450 Kevesebb autó, kevesebb autobaleset. :D -
#1449 Ja ezt már láttam :DDDD
Bár szerintem inkább balesetet okozna :DDD -
#1448 Valami hasonló jó lenne nálunk is, asszem csökkene a gyorshajtók száma itt is :D -
#1447 ÉN ha messziről látom h valaki ki akar menni, alapból gyorsna kiteszem az indexet:) -
zsgaby #1446 Utálom a nem indexelőket. Amikor várod h elmenjen előtted, aztán befoirdul az utcába amiből te ki szeretnél hajtani. -
#1445 én utálom a sötétbe villágítás nélkül biciklizőket meg a tanulóvezető aki nemtudja felmérni h mennyivel közelítek felé. mondjuk az egyik biciklit miután kockásra fékeztem miatta a gumit mert részegen kacsázott az út mellett a kavicson világítás nélkül szemből meg egy busz jött..szal 150 méterrel arébb el is ütötték.azt már csak visszafele láttam h áll a kocsisor -
#1444 dejó :D -
Easy Rider #1443 én úgy tudom, h egy rendőr bármikor szolgálatba léptetheti magát -
#1442 Gondolom nem volt teljesen szabályszerű :D Elmélet meg gyakorlat teljesen más :)